121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Túl a Bethesda bemutatóján,
Szóval, a Fallout 4 -ből sikerült végérvényesen sims -et faragni némi vidámpark építéssel
csodás! Ez a játék teljesen megtalálta a jó irányt (not)
Elder online ...hát
,... aha, beztos gerjednek rá sokan
Dishonored, valami bioshock-assassin-thief akármi, első rész is kimaradt, ezért se kell könnyeket ejteni, ahogy néztem
Prey, sokat nem láttunk, ami volt az meg elég szivárványos volt
,.... kicsit sötétebb tónussal akár még további érdeklődésre számíthat tőlem
Quake
na ezt lent már kifejtettem
eddig nem akarják, hogy elővegyem a tárcámat, senki se... de még ugye hátra van pár dolog,...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.13. 18:24:17 -
Túl szép lenne. :D -
remélem lesz este God of War 4
-
nekem egyébként eddig a mafia3 és a disnohored2 a kedvenc :) -
doom szinglit végiglőtted már?
-
tőlem ilyen esetekben ne szabad mást várni
-
Mit mondjak rá? Vágódeszka vanik...
Egyébként a Neo meg az új Bone jobban bizgatja a fantáziám, mint a PC, de sajna azokról bezzeg semmi nem jön :( -
SlickAdam #53015 vegulis moby-nak celoztam meg esetleg a csacska kandurnak. nem gondolod, hogy atmegyek bolondékhoz emiatt.:D -
1-2 ugyan olyan single "story"-val bírt mint a Doom vagy akármi ami akkoriban + multi.
Az igazi multiplaya jóság és "világsiker" a LAN partyk E-sportok királya Quake 3 Arena lett. Az csak aréna harc, nem volt benne single ( botok ellen max ). Őrület mennyit toltuk, versenyekre jártunk vele. Nem csoda hogy "mindenki" a Quake hallatán erre gondol. Ez volt a csúcspont.
Quake 4 tért vissza a story + multiplaya kombóval, de ott a multi nem lett kiemelkedő a 3 sikerét még csak nem is karcolta meg.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.13. 14:02:14 -
tényleg eléggé off :p -
SlickAdam #53012 off:
ugy latom maris elszalltak a GTX 1070-el a boltok. GTX 970 ha jol tudom 350 dollar ajanlottal nyitott es annyi is volt kb euroban, 1070 400 ajanlott, erre kirakjak oket 500-550 €-ert...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.06.13. 13:59:45 -
unalmas vagy már tényleg -
nem hibás, szaaaaar
legyünk pontosak pls -
El lehet, a gond az hogy neked minden multi játék hibás, érthető, hogy mindenki unja már a nyafogásod... -
Hú, pedig az első Quake de jó is volt a Nine Inch Nails OST-kel, singleben nyomatni a szögbelövővel 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A Fiend-től mindig összeszartam magam :D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.06.13. 13:06:51 -
Amit most nyomnak annak semmi köze ahhoz a Quake-hez amit te vársz. Ez egy "spinoff". Nem számozott széria tagaja, az is lesz majd akkor amikor kell jönnie. -
SlickAdam #53006 sose jatszottam quake-el, de az en fejemben mindig is multis jatekkent elt.
valtoznak az idök. azt ertekeld, ami van! ha nem tetszik keress alternativat (nyomjad a doom-ot! nyomod? nem? miert nem?) vagy jatszd az elsö reszt! wohooo! -
De paszmek, én lennék a célközönség, ha nem ezt az istenszarát nyomnák, hanem mondjuk az első részt pörgetnék tovább.
ÉS megfojtom aki azzal jön, hogy a Quake alapjába multijáték mert kurvára nem az, csak azzá sikerült korcsosítani. Más kérdés, hogy a multi része is elég jól sikerült... -
SlickAdam #53004 miert, az vagy? erveljel baszki normalisan, vagy hallgass! röföges ugyanolyan debil, mint az agyatlan hype.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.06.13. 12:58:12 -
A gond az hogy nem csak a gyenge játékokat szarozod le hanem az AAA kiválóságokat is folyamatosan. A hiba benned van. -
ba* meg, csak mondja nekem a "nyilvan nem te vagy a celkozonseg," -
SlickAdam #53001 nem olvastam a hibas, rossz koncepciorol szolo soraidat. hol talalom oket? :)
nyilvan nem te vagy a celkozonseg, nem erdekel teged az ilyen, akkor miert is magyaraznad (de nem magyarazod) a kakas koncepciot?
edit: adam hanyni tudna a 4135546. multi cimtol. de leszarja.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.06.13. 12:57:04 -
Becsületből végignéztem a tegnapi BF bemutatót. Érdekel a játék? nem igazán. Fogok vele multizni? kicsi rá az esély. Fikáztam én itt vagy pörögtem rajta? nem. Miért nem lehet az mellett nyugodtan elmenni ami nem érdekel. Van annyi minden más. Attól hogy te belerúgsz minden multiplayer játékba még egyik sem lesz egy kicsit sem rossz. Attól hogy valaki minden BF1 de király hszbe beleszövi szaraCOD-ot attól a BF1 nem lesz jobb és a COD nem lesz szarabb. Annyira gyerekes ez a folyamatos sírás minden miatt, bármi van és bárhogy van úgy sem jó mindenkinek...
Ez nem Quake 4 folytatás, innentől kezdve nem kell ezen rugózni. Ez egy olcsó Quake arénaharc, ami volt már prevgenen is. Nyakamat rá hogy lesz storys Quake 5 valamikor, de most Prey lesz örülj annak!!! ( meg most volt DOOM ) Meg talán idén kapunk egy Wolfi bejelentést ( GCn vagy akármi ).
-
Mert? Érdekesen elkorcsosult a játékvilág. Vagy csak egyszerűen maga az ipar.
Nincs olyan, hogy szar, közép-szar, hanem csak: Más célcsoport, Réteg játék, Menj el mellette éssatöbbi
Már el se lehet mondani, hogy nem jó, hibás, rossz koncepció mert az bántja a kis lelkületeket.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.13. 12:52:42 -
SlickAdam #52998 az is elkepesztö, hogy nem tudsz atlepni a szaron. -
Jaj már, pofa be! 
Nem lehetsz ennyire gusztustalanul védekező. Egyszerűen elképesztő mennyire nincsenek igényeid. -
Egyrészt ez nem a Quake 5, másrészt ott a Prey az single, harmadrészt a Quake 3 is multi volt, a 4be volt story.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.13. 12:45:41 -
Gyün az új Quake.... nah találjátok ki mi lesz? 
Nah?...NAH?!
És igen "csapatos multiplayerre kihegyezett játék"
Sírjunk együtt.
-
Hát szerintem meg az igaz hogy hasonló a felállás, ez a vadászós téma, de itt azért más kicsit, a gameplay, a másikban az volt hogy megláttad a szörnyet azt ráfeküdtél a ravaszra, ez meg azért picit szórakoztatóbb is lehet, persze ebből az nem derült ki, mennyi lehetőség lesz a játékban, de ez a menekülős téma nekem így tetszetős elsőre.
Majd kiderül mit hoznak ebből ki, de szerintem itt több lehetőség lenne mint az Evolved-ben ami nagyon akciós volt a lövöldözés miatt.
Mondjuk én nagyon várom a Haunted-et is, amit nagyon régen mutogattak, azóta meg kuss van, az 4 fős kóp lesz, az a bemutatott """gameplay""" alapján nagyon tetszett, a L4D is ilyen, de ez sokkal komolyabbnak tűnt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.13. 12:01:35 -
Ez tiszta olyan, mint az Evolve... Hát nagy jövőt nem jósolok neki.. :D -
Mafia 3 egész jó (első 2 részt szerettem, bár annyira nem rajongtam érte, mint a fél világ az első részért, inkább GTA VC :D).
@Totti
Mirrors Edge Catalyst felejtős valóban... :D egy gonddal kevesebb ;D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.13. 11:32:53 -
Nekem eddig mafia bejön, ME nagy csalódás, mármint az, hogy semmit se mutattak szinte, de amit igen az nagyon tetszett, titanfall 2 trailer is egész jó, de BF az, ami viszi nálam az egészet az, hogy már nyár végén kipróbálhatom csak hab a tortán
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.13. 11:29:07 -
Hopp vissza is vontam az ucsó megjegyzésemet, elkerülte a figyelmemet, de jött trailer. (Még ha csak ilyen "semmitmondó is")
-
Na ez fasza lehet multiban.
Van pár furcsa dolog, mint amikor megtapossa a nőt érdekesen meghajlik szegény, dehát gondolom Jason erejét próbálták demonstrálni vele. :D -
Ha ótvar szar akkor nem értem mit kell rajta rugózni, tudod elsétálni mellette. -
Középes lett, felejtős mert 7 pont. -
SlickAdam #52985 na mivan mirror's edge-et nem toljatok metascore bicsiz? -
várós ez is
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.13. 10:31:39 -
-
Persze, persze, abból indulunk ki amink van. És mink van? Egy ótvar szar csak-multi első rész és egy felemásul kinéző trailerünk. Ennél több kell.