121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    Amúgy ez a topik lassan,de biztosan a A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2. színvonala ALÁ süllyed és akkor a sorsa IS az lesz!
  • Harlekin
    Miért is!?
    Mutass egy olyat aki megjelenés napján a DIVISIONT 9200 ft ér vette meg LEMEZESEN!
    És ezt a LEMEZES játékot EGYSZERRE 2 en tudták használni!
    Majd amikor megunták DRÁGÁBBAN eladták!

Ha itt blokkal igazolja ezt valaki,hogy 9200 ft-ér vette és bizonyítja azt,hogy ugyan azzal az 1 lemezessel 2 en játszottak akkor SZENT ESKÜT TESZEK,HOGY SOHA TÖBBET NEM BASZOGATLAK BENNETEKET!!!!!!!!!!!!!!!
    AZT HISZEM EZ MINDENT MEGÉR!!!!!!!!!
  • Moby
    Ment a válasz.
  • arty
    +1

ezer területen látni, mennyire féreg mindkét konzolgyáros és mi történik, amikor sarokba szorul a juzer...
  • arty
    napszúrást kaptál?
  • Kongy
    Skippelem a hozzászólásaidat, de hálás vagyok, hogy ilyen hosszú monológot szenteltél nekem :)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.02. 15:04:19
  • Totti5
    Elhiszem hogy szar lehet úgy fórumozni, hogy nem dől a fika, moslék, elégedetlenség a szar folyamatosan az ember szájából, de ne hazudjatok!!! arra semmi szükség. Nekem csak az tetszik ami érdekel, ami nem érdekel a jó részével nem is foglalkozok, mert annyit sem ér a dolog. Az energiáimat arra koncentrálom ami érdekel, amivel játszani akarok, és ha utána nem tetszik akkor így jártam.
  • Kongy
    +10.000
  • Bandicoot
    Ha szeretnéd akkor igen.
  • Totti5
    Még mindig Journey áll ehhez közelebb minden téren, hisz ugyan az a kreatívja.
  • Totti5
    Oké, neked nem tetszik. Tegnap megértettük. A jövőben lesz még belőle 3 tréler és 4 gameplay. Mindegyiknél ezt fogod csinálni? nem érdekel, lépd át, annyira egyszerű dolog....
  • Bandicoot
    Vérre menjünk szubjektív dologban? Akkor inkább kettőt hátralépek és arconb*szom magam.

Nekem mindenesetre ez pont annyira semmi mint rengeteg játékban a cellshaded megoldások. Inkább élményromboló mintsem fokozó.
  • SlickAdam
    nos, az a kellemetlen helyzet allt elö, hogy rohadtul nem ertünk egyet.
    ki üssön elöbb? :)
  • Bandicoot
    Nem,ebben ugyan azzal a túlszaturált szemcsesztető okádékkal akarják eladni a látványt művészi artként akárcsak a No man Sky-ban.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.02. 12:58:24
  • Moby
    Szép, és érdekes. De ezt azthiszem má mondtam.
  • SlickAdam
    igen, ebben vannak szinek es valodi art...
  • Bandicoot
    Azok a színek..Az az art...
  • Totti5

• Myselor
    szerintem ezt mindenki látja:) bocs
  • Totti5
    Ne hazudj, kösz.
  • Myselor
    tottinak minden tetszik megszokhattad már és mindent véd.
  • Bandicoot
    Kit érdekel hogy valóságos-e vagy sem? Ocsmány. Gusztustalan. És rohadtul szemzavaró. Nulla hangulatot ad a vízalatti világnak.
  • Totti5
    Ki a túrót érdekel a valóság ilyan játékoknál?! arra ott vannak mások....
  • Bandicoot
    Abszolút nem. Pont ugyan ilyen kótványul "művészi" ocsmányraszaturált túlzó szembasztató kinézete van a NMS-nak is...
  • Totti5
    Kettő között nem látom az összefügést. Journey-t szerettél volna írni.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.01. 22:35:49
  • darkSectorxxx #54397
    Én is okádtam kicsit mikor végignéztem. :D
  • Bandicoot
    Ugyanakkora nongame fos lesz szemetzavaróan irritáló látvánnyal (ezek az agyonszaturált színek...) mint az agyonvárt No Man's sky.....
  • Seth
    Too much zen :D
  • darkSectorxxx #54394
    10+ milliós nézettség:
    Ebből 20-25 az enyim. :D

• Totti5
    Ezt imádni fogom, nem tudom kik csinálják remélem trógerok így makulátlan lesz.
  • darkSectorxxx #54392

Akkor ne nézd meg a Batman-ről mondott elképzelését.

"Batman egy milliárdos, aki extrémsportol" :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.01. 20:16:23
  • Moby
    Nem, ez az ember retardált. A retardáltakon nem nevetünk. Nem illik, meg nincs is min.
  • darkSectorxxx #54390
    De miért? Nem vicces a csávó? :D
    Én először azt hittem humorista, még akkor szerettem meg, mikor nyilatkozott a Batman témáról. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.01. 20:09:06
  • Moby
    Azért az sokmindent megmagyaráz, hogy ő a kedvenc embered, illetve hogy egyáltalán ilyen fogyatékosok gondolatait szívod magadba. Ettől az is többet segítene rajtad, ha cracket tömnél pipába.
  • Moby
    Én ezzel egyetértek hé! Én veszem a dobozos játékokat, mert szeretem a szép játékdobozokat. És szeretem a digit kényelmét. És néha szeretem, hogy el tudom adni ps4-en. És szeretem, hogy pécén úgy dobozos, hogy közben digit. Én vagyok az alternatívák szószólója mindig! :D
  • Bandicoot
  • Moby
    Hát...ha neki jobban kell ez a foslék gigabyte alaplap mint nekem(utálom mint a szart), tőlem vigye... :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.01. 19:30:25
  • Bandicoot
    Moby...:)
    Óvatosan azzal a csodAMD-vel mert egyre több és több az infó hogy gyilkolja az alaplapot mert túllő a pci-e szabványon
    Megy már a cáfolgatás meg a fanboyok által a morgolódás, de ott a videó mérésekkel mindennel és egy adag elégedetlen vásároló az amd fórumokon IS akiknek biza kicsinálta az alaplapot vagy 1-2 dolgot az alaplapon.
    Alaplapgyilok
  • Bandicoot
    "Korlátozó hatása lenne annak, hogy visszaszorítanak egy illegális tevékenységet? Hmmmm...

EULA szerint te a vásárláskor csak használati joghoz jutsz, amit nem értékesíthetsz tovább. Amint eladod a játékodat, azonnal megsérted a forgalmazó és közötted az adásvétellel létrejött szerződést.

Tehát én vigyáznék azzal a pumpával.

Ha veszel egy mozijegyet és megnézed a filmet, azt sem tudod utána eladni. A kétórás filmért fizetsz 1500-at, a 20 órás játékért 15 ezret (ha képtlen vagy egy akciót megvárni). Ugyanott vagy. Mégis, a játékot továbbértékesíted, de csak mert megteheted. Ha pedig kitalálnak valamit az illegális tevékenységed ellen, megy a sírás. "

Bullshit rohamod van?
    1. A megvásárolt termék adásvétele nem illegális, ami illegális az a sokszorosítása és úgy továbbadása, valamint pénzszerzés céljából mutogatása,bérbeadása engedélyek nélkül. Ha te megveszed alapvető jogod azt továbbadni,elcserélni eladni,ahogyan egy autót, mosógépet, zenei cd-t, bakelit lemezt,kenyérpirítót. Nem nem sértesz meg semmit ha megunod és eladod/elcseréled a játékod. Ha illegális lenne világszerte betiltanák a használt kereskedelmet,de még a ""nagy"" 576 is ráállt a használt adokveszekre.

2. Egy mozijegyet vetünk össze azzal ha veszel valamit? Ez most komoly?A megvásárolt dvd vagy br lemezt vessük össze amit bizony szintén eladhatsz elcserélhetsz ha megunod,ne egy előadásra vett jegyet ahol azon kívül hogy ülsz kussolsz és nézel ki a fejedből semmilyen jogod nincs (nem cserélheted i a filmet,nem állíthatod le,nem kapcsolhatod ki,abszolút nem rendelkezel felette).

3. 1500 vs 20000 és ugyan ott vagy. Igen? A mozifilmet amit nézek 1 órán át a saját kvietítőmön nézem a saját szobámban a saját cuccomon? Vagy ahogyan a 20ezres játékhoz,úgy a mozihoz is megvettem a motyit ami lejátsza és amire lejátsza?:)

4. És ez már az infrastruktúra üzemeltetéses bullshit... Továbbra sincs semmiféle infrastruktúra amit a Sony vagy az MS üzemeltetne mondjuk egy Battlefront vagy bármi más mögött. Semmi ami a multidat érintené csak a rendszer amihez kötik,aminek vajmi kevés köze van ahhoz hogy te milyen szerverre mész mennyi a pinged milyen a játékélményed. Semmi,zéró nulla....
    Fizess 15ezret évente mert attól szerinted jobb lesz. Én is fizetem mert kénytelen vagyok rákényszerítenek ha konzolon multizni akarok. De egy hangyafasznyival nem nyújt többet a konzolos multi amiért fizetsz a pc-s multinál.
  • darkSectorxxx #54378
    Nevezd esztelen hülyéknek, de azért gonosz dolog pl az idősebb rokonaimat így jellemezni. :(

és most pl ne csak a konkrét fizetésre gondolj.
    hanem a bankkártya vagy hitelkártyára, mert sok embernek az hogy egyszer megadja valahol az adatait, egy folytonos görscs félelem érrzet párosul, hogy vajon mikor lesz baj és tünik el a kártyáról pénz, vagy vonogatnak le tévedésből...kiszolgáltatott vagy kicsit, persze mi jártasak vagyunk, mivel lehet kiküszöbölni ezt, de másoknak tök kínai, mi tudjuk az oldalakat szelektálni, vagy trükközni másodlagos netkártyával, stb.
    De még mindig szép számmal vannak akik ezt nagyon szívesen mellőzik, mert lehet nem értik mit hogyan csinálnak. És a tudatlanság egyben bizonytalanság is. :D