121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #54510
    Ez jó, a baj az alapjátéknál van csak ezekszerint.
  • shiroo
    Sziasztok!
    Idáig read-only módba voltam, de most a witcher kapcsán úgy gondoltam h leírom a tapasztalataimat.
    Én anno még Angliába vettem meg az alap kiadást lemezes formátumban, nemrég pedig már itthon a magyar storeba a season passt és mentés kompatibilitási problémáim nem voltak.
  • Tommy H
    Privátot írjon valaki ps.aki tisztában van Fifa 16 rendszerrel.
    Új igazolások mentése most a fő probléma
  • mucsácsó
    Jhah hát a célzás alatt ezt értettem főleg, igen, amit mondasz is :D hogy ilyen nagy fordulásokat képtelenség végrehajtani még max érzékenységgel is analoggal... néha emiatt picit kb olyan érzésem van, mintha meglenne kötve a kezem... pl látom lőnek hátulról, de egyszerűen mire megfordulok, már megpusztulok...
  • TDC Geronimo
    Nem a célzáson van inkább a hangsúly, hanem genjinél a brutális fordulásokhoz kell az egér, na meg ugye PCn lucióval megcsinálom azt, hogy felmászom a falra és ott tekergek az oszlop körül mindenki felett és alig bírnak leszedni :)

Amúgy meg Mei <3
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.03. 21:55:00
  • darkSectorxxx #54505
    Jaja ezaz azért mondom a kontroller durva, bill+egér durva, de egy platform ha csak az egyiket használhatja, az a nem fasza. :)
    Pl win10 miatt ezért lesz jó és érdekes Halo Guardians, hacsak nem nyomnak ki egy képet hogy dugj be egy kontrollert ha játszani szeretnél vele indulás előtt.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.03. 21:22:02
  • mucsácsó
    nekem speciel nincs gondom a controllerrel, sőt, PC-n is azzal tolnám - de ilyen azért egy multi FPS-nél azért nem árt a pontos célzás -> egér :D
  • darkSectorxxx #54503
    Multi fps közenincs a bill+egérhez, pc-n illene az ilyet vagy nem értem miért nem támogatja a ps meg box még máig a klaviatúrákat, ez tart vissza sok játéknál engem is, de még single-nél is sokszor zavaró.
    Hihetetlen baromság, mert a kontroller-t ahogy a számigépen beépítették, stem, stb vannak olyan stílusok, itt meg a bill+egér kéne, de basznak támogatni, még ha belsős sony vagy microsoft termék lenne az se érdekelne...

Most ezeket az emulátorokat ne nézzük, átalakítók meg ilyen szarokat, az nem ugyanaz azért.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.03. 21:10:57
  • mucsácsó
    BTW, MediaMarktban 6990 Ft az AC: Syndicate (Special Edition?!) Megéri? ennyit csak megér a játék, nem? :D bár eléggé eléggé besokalltam már az AC-től, de ez a rész érdekelne a kor + London miatt. :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.03. 21:10:21
  • mucsácsó
    Ez a seagull emberidegen, amit leművel...hihetetlen... :D csak ezt PS4-en kvázi így ebben a formációban amit ő tol, lehetetlen lenne kivitelezni szerintem controllerrel, ezért is bassza a csőrömet, hogy PC-n kéne játszanom... nem azt mondom hogy überpr0 akarok lenni, de mégis bakker... :D csak-csak jobb egy FPS - főleg ez -, nemde? :D

Közben felment a peccs, megkukkantom a dolgokat.
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.03. 21:07:17
  • TDC Geronimo
    seagull, az én hősöm :D

deflectálta reaper és zarya ultit, majd sajáttal lekaszabolt mindenkit. Beteg a csávó, ahogy tolja

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.03. 20:59:48
  • Tikal #54499
    nem tudok erre mit mondani... csak kérdezni: miért jó ezt nézni?
  • TDC Geronimo
    Nem szabad mainezni. Itt minél több karakterrel vagy jó annál jobb. Én 2-3 karakter kivételével játszom mindegyikkel. Amúgy meg blizz szokása átesni a ló másik oldalára ha nerf/buff témáról van szó. Már írták, hogy figyelik mccreet és fogják később kicsit buffolni, de a legközelebbi D.va lesz.
  • mucsácsó
    Ejjj basszameg... tényleg túlzás volt amúgy a FoTH rollal vegyítve, de azért ennyire nem kellett volna szerintem megpiszkálni, mert ilyen erővel az összes többi karakterrel ráférne a nerf... :D na mindegy. bízom benne, hogy tudják a dolgukat.
    Kíváncsi vagyok, lassan lecsorog a peccs, aztán megkukkantom... de ha McCree ilyen fos, akkor kell egy új maint magamnak nézni :( pedig beta óta imádom, szerintem azért tudni kell vele (is) játszani, ha tényleg hatékony akar lenni az ember. Bár tény, hogy egyszerűbb karakterek közé sorolható :D
  • TDC Geronimo
    Teljesen külön van a PCs verzió. Igen bekerült ranked, optimalizáltak is én másfél óra alatt 0 tearinget láttam, Illios mapon se, pedig ott eset szét a kép előtte. Mccreet meg szarránerelték. PCn már alig használják. Fan of the hammer 250hps emberkéket is már csak akkor öli meg, ha szinte minden lövéssel betalálsz.
  • mucsácsó
    Köszönöm srácok a felvilágosítást Witcher 3 ügyben, tudtam, hogy érdemes megkérdeznem! :D még meglátom, hogy hogy lesz, de mindenféleképpen végigtolom, az hétszentség :)

Bioshock 2. része egyébként nem lett annyira rossz, mint amennyire mondták/mondják sokan :) Első nyilván jobb volt, meg nagyobbat ütött, de érdemes végigtolni mindenféleképpen.

@Gero: nem is tudtam, hogy van patch :D most benyomtam a PS4-et, nem nagyon játszottam mostanság, ilyen dögmelegben kb félek bekapcsolni szerencsétlen masinát, meg itthon se voltam. de most szedem, belenézek ma este mindenféleképpen!
    bekerült a ranked? McCree nerf is? :( :D vagy az már eddig is volt? :DD btw, egyébként gondolkozom egy PC-n erősen, és majd lehet átnyargalok oda... ha hozzácsapod a battle.net accodhoz a PS4-es profilod, akkor PC-n arról a szintről kezded, vagy el van szeparálva a PS4 / PC profil? azt nem tudod esetleg? :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.07.03. 20:38:41
  • TDC Geronimo
    Mi még elvétve, de én már rá vagyok állva az újra :)
  • arty
    BF4-et nyomja itt még valaki?
  • arty
    (dettó. minerva's dent is berántottam, mer' mivan ha az is kell, ráadásul mindenki elismerően említi. és remazterben talán pécén is lesz gamepad támogatás!! (ott csak az elsőben volt))
  • darkSectorxxx #54491
    Azért ez a "u4 után az animáció" kicsit csomó a kákán. :D
  • arty
    noakkor

Uncharted 1 remazter - fantasztikus élmény még mindig, persze grafban már kopott, az animációk az uc4 után az első kétórában szinte gyomorforgatóan bénák, de aztán beszippant és a maradék 10 óra hamisítatlan uncsi (feelgood) feeling. Ráadásul crushingon 2.47x könnyebb volt, mint a négyes

Uncharted 2 remazter - és fokozza! pont mint anno, szal annyira nem lepett meg ... s itt a graf már olyannyira okés, hogy én ezt 1080/60frémmel BÁRMIKOR bármilyen játékstílusban elfogadnám akár a gen végéig is (2018). így a felénél a crushing abszolválható, kb mint az első rész

egyelőre itt tartok :)

van akinek megvan az uc1-2-3-4 crushingon? esetleg brutálon?
  • darkSectorxxx #54489
    Én is így gondolom, a lemez még konkurencia...mi lesz nélküle?
  • arty
    mindezt azért teheted meg, mert létezik még a lemezes "konkurrencia".
  • TDC Geronimo
    Nem nézted OWt új patch után? Én belenéztem konzolon is. Végre normális lett a célzás, el volt cseszve korábban. Toltam pár kört ott is, de elsődlegesen már PCn tolom azt.
  • Seth
    Na, mondj valami okosságot :)
  • Tikal #54485
  • Seth
    GDQ2016 Ki szokta nézni?
    schedule
  • Bandicoot
    Előrendelve. Már csak az árcimkének kell stimmelni (max 40k).
  • n000rbi
    Jajj a tárcámnak...
  • darkSectorxxx #54481
    Szép csomagocska.
  • SlickAdam
  • darkSectorxxx #54479
    Úristen.
    Fasza, "This is for the Players"

Még azt megértem ha más régiós egy játék akkor annyiszor kell letölteni ahány régiós profilom van!!!::!:!:!?!?!??!?!, de ez vicc.
    Mert ezt isem értem annyira, pl van egy demo, egy beta demo...ha 2 profil közt kell váltanom valamiért, naná hogy nem tudják használni egymásét....

Volt hogy egy játékot 2x rakott fel a vinyóra. lehet ettől bolondult meg, hogy nincs elég hely sokszor a vinyón.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.03. 15:24:41
  • Tikal #54478
    Pontosan, ugyanabban az országban vettem mindkét verziót!

És tudod mi volt a CD projekt válasza? Az hogy ezt nekem tudni kellett volna, mert hogy ez benne van a játék leírásában a Store oldalán! Persze nincs ott erről szó sehol sem, szóval mikor ezt bebizonyítottam, akkor jött a kegyelemdöfés: a játék webáruházi linkjében van elrejtve a régió kód, amit nekem látnom kellett volna és értelmezni !!!
    Polák customer support :)
  • darkSectorxxx #54477
    Az kecidurva....azt mondod neked egyazon régióban nem ment a digit és a lemezes egy mentéssel?
    Akkor ezt most nem vágom.
    Ezekszerint, a játék tartalmának a formája sem mindegy?

Hát ez így kurva gáz.
  • Tikal #54476
    Ha vennék két lemezes játékot más régiókból, akkor még lenyelném ezt a hülyeséget, de hogy veszek EU-ban egy lemezes játékot, aztán megveszem EU-ban a digitális verzióját, és nem kompatibilisek, na az már sok, és verjék magukat faszon a CD projektnél, hogy ezt így oldották meg. Előfordult már más játékkal, hogy lemezesről digitálisra váltottam, de még nem szoptam be a mentést sehol sem..
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.07.03. 15:11:46
  • darkSectorxxx #54475
    Pontosan!

Régiónként más a mentés sajnos. Természetesen egymás mellé teszi a más más régiós mentéseket, nem törlődnek hálisten, és nem írja fellül.
    Én Killzone-al fürödtem be.

Mind2 lemezes volt! /vagyis nem az a gond hogy lemez vagy digitális.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.03. 15:04:57
  • Tikal #54474
    Én szoptam be vele, nem kompatibilis a lemezes mentés a digitális verzióval, más régióba tartozik a kettő. Szóval azon folytasd amin elkezdted.
  • darkSectorxxx #54473
    Irj pm-et bakekr.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.03. 14:30:53
  • Bandicoot
    Mindkét kieget érdemes megvenni mert mindkét kieg hosszabb (és tartalmasabb is) mint napjaink játékainak zöme.:)
    Én éppen tolom, mindkét kiegre jellemző hogy magas lvl-el kell odamenni,egyébként menet közben mindkét kieg elérhető,tehát nem kell hozzá végigvinni a játékot...Viszont mire akkora szintre jutsz hogy jó legyél oda,már eléggé a játék vége felé leszel.:)

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.07.03. 13:32:23
  • Amiga
    Rákerestem a neten és úgy tűnik, nem kompatibilis a lemezes mentés a digitális verzióval.

Az én javaslatom az, hogy vedd meg a DLC-s full digitális verziót és add el a lemezt. A játékot érdemes előlről kezdeni, mert olyan technikai fejlődés tapasztalható rajta, ami miatt most sokkal simább és stabilabb a frame. Én is a vége előtt jártam, újrakezdtem, és bár kevés időm van, nagyon nem bántam meg. :-)