121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
64 palyeres mapokra én a négyben se megyek be, az csak darálda :))) -
Szívesen olvasnék itt és most egy értelmes(=koravén :D) 12-14 évestől MAI videojátékélményeket. Hogy a mostani generáció hogyan éli meg a mostani játékokat. De tulképp 1 ember nem is lenne elég, kellene 6-8-10...
.. és úgyse érteném, hogy mit/miért... :DD -
én spec így az uc2 remazter végén már képtelen vagyok a 4 részt külön kezelni... az egész egy db, moumentális, epikus CSODA :))
viszont ha sikerül lenyomnom a kettes legvégét, a hármassal várok kicsit... kezd sok lenni így a 4-1-2. -
64es módban biztos nem lesz stabil 60. 50-55 körülire biztos fel tudják pofozni. A többi módban kevesebb játékossal már nem lesz probléma
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.07.08. 23:07:58 -
döbbenet, hogy mennyire odatették a konzolos verzát a pécés mellé - most akcióban megvettem a bf4et és ott ez még NAGYON nem volt így, látványosan hiányosan berendezettek a játék pályái :)
az egyetlen kérdés, hogy mennyire lesz 60 az a frém... -
Amúgy erősen gondolkodom, hogy BF1et PCre veszem és mellé veszek egy 1060as kártyát is. Rengeteg régi BFes arc tér vissza erre a játékra és a régi jó community PCn van. -
Pontosabban a 64es CQ :)
Amúgy 64 ember még mindig sok ezekre a mapokra. 48 lenne a normális, azt még vinnék is a gépek rendesen. Na majd a custom szerverek -
Nincs konklúzió. Az alfa szarul fut konzolokon. -
Nincs ebben semmi jajj. Battlefront beta is 38-40 fpsel ment, full meg majdnem lockolt 60. Videóban szépen el is mondja, hogy DICEnál jó nagy változások vannak beta és full release között. Végre normális AAt raktak konzolra is -
Az, alfa. -
Nincs erőm ilyen videóra. A konkluzió a szokásos? -
Jaj...
-
Jobbra szemüvegben VR Jani????? :D -
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.08. 17:16:17 -
Ajándék csónak ne nézd a lapát. :-) -
Hawken
hogy ez mekkora fos... persze free to play, de erre ez sem lehet mentség
-
Hát nemtom, nekem bennevan már egy nettó 40 órám betaval együtt, és az unalom legapróbb jelét sem véltem felfedezni... nálam ez az új CSé :) -
Mondjuk ez is igaz. Az "objektívhez" mindig is a statisztikai átlagolás eszközével juthatunk a legközelebb. Mondjuk az is érdekes, hogy megjelenik egy játék, és mondjuk 30 teszt készül rá, míg a másikra esetleg 100... Akkor melyik volt a jobb? Illetve van, ahol mondjuk 5 csillagban mérnek, ott eleve a 4 csillag egy 80 %-os értékelésre lesz átszámítva, míg máshol pontos százalékos arányt lőnek, mondjuk egy 87 %-ot, amit a csillagos megoldással nehéz modellezni.
Pl. ha azt kérdezik, melyik a legjobb rpg, gondolkodás nélkül rávágom, hogy az Amigás Fate - Gates of Dawn a ReLine-től. Természetesen 100 emberből 99-nem fogalma sincs, miről beszélek.
Megkérdezik, melyik játéknak van a legjobb atmoszférája, és azt fogom mondani, hogy az Arx Fatalis-nak. Na ezt 100-ból olyan 30-an ismerhetik?
Ugyanígy, ha azt mondom, hogy DreamWeb Amigán, vagy Neuromancer C-64-en, akkor is megkerülhetetlen alkotásokról beszélek, amik semmilyen listán nem nagyon lesznek rajta. Vagy egy Dark Seed. amibe még maga H. R. Giger is tervezett...
Ha a Bloodborne-ra gondolok, ott az atmoszférát, a kifinomult művészi munkát, a letiusztult játékmenetet egyben látom, hogyne lenne létjogosultsága bármilyen listán? Csak mert a teszterek fele az első bosson túl sem jutott, ezért hasalt rá egy értéket? :-D
-
Pontosan, Wikin megtalálható a legnagyobb ranking oldalak kivonata. Több lista létezik, de a tartalma nem sok eltérést mutat.
De persze ezek szintén más emberek álltali tesztek alapján összeállított listák. Nyilván ha valami 50-100 rivjúvól is 90-100% között áll ott van benne valami, de ez nem jelenti azt hogy ennyi alapján bárkinek is tetszen az adott játék.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.08. 10:06:17 -
ppista #54772 Az a Wiki lista, egy-két kivételtől eltekintve, számomra is etalon. PS1-N64 időben valami eszméletlen minőségi játék dömping volt. Emlékszem, mikor kijöt egy új RARE, vagy Squaresoft cucc, az szinte örömünnep volt a baráti társaságomban.
Mondjuk C64 és Amiga játékokat hiányolok a listáról, bár akkor még nem volt annyira populáris a videojáték világ. Pl. a Head Over heels-nél nem sok nagyobb etalon volt akkor. -
Az "all time" mindig valamilyen értékelésen alapul. Ezért nem is tartom különösebben szerencsésnek.
Nálam az az etalon, ami hatást gyakorol rám. Egy StarCraft, vagy Last of Us. Ilyen értelemben mind az UC4-től, mind a Bloodborne-től megborzongok, és életem legkiemelkedőbb játékélményei között tartom őket számon. Természetesen sok régebbi játékra is így nézek, de ezek is ott vannak a "legfelső polcon".
Ellenben ez az all time lista valahol nem kerek, mert pl. az Arkham City jó volt ugyan, de az Arkham Asylum alapozta meg a franchise-t és szerintem jobban is sikerült. Ugyanígy, a Skyrim ugyan elképesztő, de a Morrowind-Oblivion vonalon sem a játékmechanikához, sem a koncepcióhoz nem tesz annyit hozzá. Ennyit érnek az ilyen listák.
-
All time, amiben a világ összes genje benne van a mai napig. Így alakult a történelem, ezek ott vannak. Szét lehet kapni, de az már nem etalon lista lesz. Nyilván minél tágabb intervallumot nézünk ( ez 25ös lista volt ), annál több különböző játék potyog bele, nade meddig lehet elmenni? 50, 100? nyilván vannak 100as listák amiben 100 kiváló törénelmi alkotás van, nem nehéz összeszedni ennyit, mert írgalmatlan nagy a választék. Abból ki mondja meg hogy melyik az etalonabb az etalonnál?
De nézzük a tágabbat A NAGY listát, abban benne van az Uncharted 2, Halo 1, és Dark Souls.
Se az UC4, se a Halo 5, se a Bloodborne nem került bele. -
Amúgy vettem tegnap egy rakat jrpg-t végül. :-D -
Ezek nem vitatható etalonok, kurva jó játékokat sorolt fel. Csak sajnos ez tényleg az előző gen. De attól ebben is vannak nagyszerű címek minden platformon.
Ha MS rossz úton jár, azt a játékos közösség majd érezteti vele, így volt ez eddig is. Addig meddő a vita.
Maradj inkább boldog PS4 tulaj, én is az vagyok. Aztán ha One mutat valamit, amiért már megéri oda is átlépni, veszek majd. A jelenben kell élni.
UC4 és BB amúgy igenis óriási etalonok, de még az Until Dawn is az. -
Ez volna a közelmúlt?
-
Ulthane #54766 Dehogynem! a legeslegelső játékomban én lettem a play of the game, vagy mi. Azt sem tudtam, hol vagyok, azt sem tudtam, mi az! Adok én a mocskoknak! :-D -
Igen, ez tényleg az, én megmondtam. :-) -
Ahogy mondod béta végével el is múlt... -
ne aggódj, nem tart ez az élmény sokáig... -
Ulthane #54762 Nahh, tegnap kipróbáltam Overwatch-t. A mimózalelkűek kedvéért inkább spoilerbe írom véleményem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a játék kurva jó!
-
Bandicoot #54761 Az a legnagyobb bajom hogy egy dolog hogy a színvilága mocsokmód irritálóan hangulatromboló és szemzavaró.
De a content ki fog merülni abban hogy ott a többezer bolygó amire random véletlenszerűen levannak szórva az ojjjektumok és lényikék. És így ennyi. Nem látom bene az eddigi videók alapján mi az amire ennyire nagyon kell várni amit ennyire fel kellett hype-olni. De érdeklődve várom. Csak van egy olyan rossz sejtésem hogy a kevesebb néha több elven mindenki jobban járt volna pár csillagrendszerrel meg 50-100 kidolgozott bolygóval....Meg egy rendes képi világgal.... -
Melóból nem látom a képet, de feltételezem no man skyról van szó. Legjobban overhájpolt cucc az elmúlt jó pár évben -
Picit én is félek tőle, hogy túlvállalták magukat, és hiába lesz content benne, mégse lesz benne content :D de kívánom, hogy ne legyen igazam. Eleinte még oda-vissza voltam, de amióta láttam pár gameplayt... hát... hol ebben az élvezet?! :D -
Bandicoot #54758 Ordító méretű évcsalódása lesz. De ne legyen igazam.... -
SlickAdam #54757 ezen en inkabb nevetek. pedig ma nem vagyok gonosz hangulatban. -
Nem tudtad hogy én minden téren szakértő vagyok?
hallgass rám te is. :) -
Erre már nem tudsz mit mondani, csak benyögöd ezt a modis szöveget, mint valami óvodás. Egyszerűen nem lehet elismerni, mekkora faszságot mondtál a ME-el kapcsolatban :) na mindegy, ignore mode on ismét, nem szándékozok feleslegesen gépelni többet. Majd megteszed te úgyis. -
Má megint a kabaréfospécés szakért pc vs konzol ügyben. BHESZAHARÁS :DD -
-
Tehát most a Batman PCn nem jobb eredményeket produkál mint konzolon?