121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ez remek hír a játékosoknak!
Janem. -
Nem kell játék, jön az új gép. Még több millió eladás. Megy ez könnyedén. -
Szuper!!!!!
Akkor mostmár jönnek az AAA címek psnplusban?
Janem. -
Az áprilistól júniusig tartó üzleti negyedévben 3.2 milliárd dollár volt a Game & Network Services divízió bevétele, ami közel 15 százalékos növekedést jelent. Emellé 44 millió dolláros nyereség társult, ami több mint a duplája az egy évvel korábbinak.
A PS4-eladások is tovább szárnyalnak: újabb 3.5 millió példány került a boltokba a konzolból a vizsgált három hónapban, félmillióval több, mint 2015 hasonló időszakában. Összességében a leszállított mennyiséget tekintve így már 43.5 millió példánytál tart a masina.
-
Most nézem EU store preordereknél
"PRE-ORDER – IMMEDIATE PAYMENT REQUIRED"
Ez mióta van így? Régen 1-2 nappal előtte vonta a pénzt. Megunták hogy sokszor a betakért stb előrendelték aztán utána lemondták az emberek? -
Meglehet ezt csinálni nem odahányt valamivel is pl Screamride / Zoo Tycoon. Ja kár érte, de biztos lesz jobb vidámpark ennél ha nem japó életművészek csinálják.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.29. 20:44:38 -
SlickAdam #55628 a tema jo. ha ez egy durva reszletes, latvanyban is odabaszos Theme Park lenne, fel is allna sztem. -
2:13-nál wtf?! :D -
VR gimmick bullshitté korcsosítása in progress. -
Miért szerintem ez poén :) -
Fasza!
NEM
-
Japán szakemberek munkája. -
PS VR nyitócím.
Bocsánat mindenkitől. -
Különbözőek vagyunk. Én egy 10 éves játékról se mondok olyat, ha tudom, hogy lehet a társaságban, akinek kimaradt. Márpedig itt a topikban nem is olyan rég jött fel a Mass Effect és az, hogy nekem anno se 360-am, se pc-m nem volt, ami elbírt volna vele. Mindegy, túl van tárgyalva. -
Szép is lenne. :D -
Wrex az a quariani leszbikus nő? -
Azért egy közel 10 éves játékról ne tekintsük már spoilernek, ha valaki elhint valamit.
Arról is nyíltan beszélünk, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, pedig biztosan sokan most nőnek fel és elrontja az örömüket, ha belefutnak ebbe a spoilerbe.Vader a Luke apja
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy a KotOR-ban meg te vagy a Darth Revan. -
Már kétszer is elkezdtem az évek alatt, de mindig felbaszott valahol a játék, aztán abbahagytam :) Ha kidobnák ps4-re remastered, akkor tuti elkezdeném, de harmadjára már tuti nem ülök le a pc elé miatta :( -
>Nem fogod, ez tény. Ha akartál volna, 10 évalatt játszhattál volna vele. Nyilván nem akartál.
Olvasgass kicsit vissza itt a topikban és megtalálod, hogy miért maradt ki.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.29. 10:58:21 -
Ulthane #55615 Nem fogod, ez tény. Ha akartál volna, 10 évalatt játszhattál volna vele. Nyilván nem akartál. De legalább kaptál most egy ingyen segítséget! 
De ha az vígasztal, én is 2008-ban játszottam vele először, majd pár óra után félredobtam, hogy te jó ég, mi ez a szar. Egy év múlva vettem elő, s nem tudom mi történt, de totál beszippantott. Ezt követően 4-szer végigtoltam az első részt, 5-ször a másodikat, 3-szor a harmadikat, DLC-stül felzabáltam a sorozatot.
És most újból végigmegyek rajta, egy Remastered GOTY-ért DLC-stül 50 rugót fizetnék, ha jönne. De nem jön.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.07.29. 10:42:45 -
OMG ne mondd már, hogy kimaradt... :O alapmű. Ez kb olyan, mintha nem láttad volna a Star Wars-t. 
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.29. 10:39:00 -
Ezt hadd döntsem el én :) -
Ulthane #55612 Ha 10 évig nem kezdted el, sose fogod.
-
Zavarodott #55611 +1 q;) -
>Soha nem fogom elfelejteni azt a döbbenetet, amit akkor éreztem, amikor lelőtték Wrex-t, mert nem csináltam meg a Family Armor loyalty küldetését
Hála Neked én már nem fogok megdöbbenni, ha valaha elkezdem a sorozatot játszani :D -
Ulthane #55609 No, mivel nincs mivel játszani, előszedtem One visszakompiban a Mass Effect-et. Hát, talán ötödjére tolom végig, de mindig rájövök, hogy Wrex a kedvencem.
Ez a játék zseniális, még így 10 év távlatából is, ma már jócskán elavult technikai színvonalon is páratlan univerzum, elképesztő fantáziával, tele érzelmekkel, lenyűgöző! Nekem azt hiszem örök kedvencem marad. Soha nem fogom elfelejteni azt a döbbenetet, amit akkor éreztem, amikor lelőtték Wrex-t, mert nem csináltam meg a Family Armor loyalty küldetését. Fingom nem volt még akkor a játékról, meg hogy hogyan is működik a mechanika, de a lélegzetem is elállt annál a jelenetnél.
Gyönöyrű játék, csodálatos zenével, a játékfejlesztés csúcsa! -
Ulthane #55608 Azok jobbak lesznek mint az alapjáték. Mind a kettő kurva jó. A Blood and Wine az alapjátéktól eltérű stílusú világot hoz el. melybe azonnal bele fogsz szeretni. A Heart of Stone-ban meg szerintem a főhős karaktere zseniális. -
Meg is tettem. Beszarás mennyire jól meg van írva az utolsó kis semmi cetli is a hirdetőtáblán. Az már biztos, hogy a Vaják könyvek is itt lesznek hamarosan a polcon, nem tudok betelni ezzel a világgal, zseniális. -
az a hülye nyílpuska csak belekerült a játékba... -
Pont akartam írni. :D
PS+ akkor jó ha dögivel vásárolsz store-ban a megspórolható összegekben van mikor visszajön az ára, nem akarok hülye ötleteket adni, de van amikor 2-3 játék sale értékével majdnemhogy visszanyersz 1-3 havi ps+ -t.
De ez ugye embere válogatja.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.28. 20:27:57 -
PCn és boxon most hétvégén ingyen kipróbálható. PSen nem tudom miért nincs soha semmiből trial... PS+ értéke egy nagy nulla már elég régóta. PS3as időszakban még voltak ex betak is meg game trialok. -
HoSal kezdj, az volt az első és az a rövidebb -
-
Az még jobb csak szólok :D -
-
Witcher alapjáték kivégezve. Nincs mese, máris megyek a storeba és veszem az expansion-t. -
Vajon miért nem.
Amúgy most pont van psn 2honapig még kb -
Neked mindegy, nem? hisz nem használod ki. -
Jaja, elég masszívnak néz ki, szép is. Lesz még az Everspace is. Űrhajós cuccokból most van ellátmány.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.28. 19:11:58 -
Mikor volt jó?