121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Iszonyat mi unalomnak látszik. Leszámítva az első fél percet. -
Én igen, te kis pelyhes állú. :D
Igen finnyás vagyok a jó minőségre.
"Mindenen tudsz falon futni nem csak a kisimított falakon,azt az elkorcsosult hülyék miatt teszik bele minden játékba,hogy a béna faszok is a 4 halál után ráébredjenek,hogy jaaa ott kell futni és igen az a szikla azért áll ki ott meg más színű,mert ott kell elugrani. stb stb"
Mit is mondál a nem butuló játékokról? :D -
Te beszélsz öregedésről nekem!? 
Nem a játékok igénytelenednek hanem te leszel finnyásabb!Aztán lehet ezt magyarázni,hogy csak a minőséget akarod ja ja ja ja....
Mindenen tudsz falon futni nem csak a kisimított falakon,azt az elkorcsosult hülyék miatt teszik bele minden játékba,hogy a béna faszok is a 4 halál után ráébredjenek,hogy jaaa ott kell futni és igen az a szikla azért áll ki ott meg más színű,mert ott kell elugrani. stb stb -
Ennyi...
Viszont szerintem kicsit lassabb lett a dinamika az előzőhöz képest!A sok pöcs pont erre panaszkodott,hogy túl gyors és szerintem csökkentettek a speedből....pedig az úgy volt a kikurtjó.... -
Nem, a lényege a kijelentésemnek a "hogyan"..
Tök állat multiban egy "városban mászkálni, de amikor egy single CSŐKAMPÁNYBAN egy látszólag nyilt természetes környezetben látom hogy kb egy sportjátékhoz hasonlóan kezel a játék téged, mintha ez full ki lett volna így építve célirányosan hogy BA+ fussá már ott azon a ponton amit a fejlesztők kisimítottak az autodesc-ben vagy hol...lol
Nekem ez gáz.
Mondtam, ez nem spanyol viasz, nem itt látok ilyet elsőnek, meg itt más sebből is látok folyni vért, de hát ez tök aranyos...
/// a multival nincs gond, a single erőltetnek tünik erre írtam csak megjegyzést
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.11. 19:17:52 -
-
Miért van az hogy te nem érted ezt az ugrás témát hogy mi a bajom vele, nem ez amit írsz. :D
Amúgy ja, tudom, az öregség miatt van, öregedéssel kevésbé tud sok játék lekötni, és a másik a játékok igénytelensége, egyre csak igénytelenednek.
Ezt lehet magyarázgatni, meg szerethetőek valamilyen szinten a mostaniak, meg értem hogy nagy piac, formálja a játékokat, stb a sok monológ duma, de ettől még szarabb az ipar, ezek a sok vicces kijelentések nem alaptalanul születnek, hogy dlc-k egymás nyakán, meg 2-3 gomb elég egy játékban hogy végigjátszd, meg agyhalott feladványok.
Független attól hogy néha télleg jó lazulni, csak aprítani nha, de a mennyiség a gond. -
wallrun a játék egyik védjegye. Pont az ne legyen benne a singleben amiért leginkább szerették a játékot? A mozgás miatt -
Neked és a hasonló gondolkodásúaknak tényleg nagyon el kellene gondolkodni azon,hogy miért erőltetitek magatokra ezt a "játékos" színlelést ami abban mutatkozik meg,hogy mindig minden szar amiről látsz 10 percet!?
Vagy az irritál,hogy majd képtelen leszel időzíteni a falon futás utáni elugrásnál és a dupla ugrásnál és 1 millió x fogsz leesni és meghalni!?
Tehát ezt nem erőltetik,hanem az ügyességedre bízzák az előrejutásodat...A földön mindenki tud menni és, ha az lenne benne akkor az lenne a baj, hogy uncsi....
-
Ez ismét 500 óra móka és kacagás lesz! -
Ez jó?
Akkor én öregszem, na meg az a gyönyör mikor valaki ezt komolyan 2016-ba tólja hogy a bolygón a nagy sziklákba kicsiszolt előre kicsiszolt falfelületeken kell falon futni, tök nyomorék módon erőltetik, hogy na akkor használd ezt a szart ha már a játékba van.
úristen, nekem hányinger amit látok a videóban.
Ne legyen félreértés van sok hasonló játék, baromság, de valamiért ez a ramatyabbak közé tartzik nekem...hát a gyomrom már nem a régi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.11. 19:00:28 -
?
Ez a single nekem végre valami újnak tűnik a run'n gun helyett. Nem tudom te megint mit néztél. -
Én nem értem, nem tudom hová tenni ezt az egészet.
BF és CoD mellett hová ez a retek?
Multi még érthetőbb, de ez a szarság? Semmi élet nincs ebben a single-ben, télleg olyan érzetet ad mintha kényszerből raktak volna össze egy single-t, ahol a parancsnok annyit mondott, hogy "csinájjatok szinglét, tudjátok, lehessen menni a-ból b-be végig pár átvezetővel"..... -
-
-
No Man's Sky
Eddig imádom.
Ha "Uncharted az Űrben"-t akarsz, akkor nem a Te játékod.
Ha az ELITE-ben Te is hetekig kereskedtél a Sol System és a Barnard Star között, akkor nem fogsz csalódni.
Erősen véleményes, hogy ér-e 60 eurót, ahogy az is, megért-e az étteremben a mai ebédem annyit, amennyi volt. :-)
Szerencsére az ELITE korában nem volt videostream, így nem derülhetett ki, mekkora szar. Ma én is javarészt bányásztam, hogy meglegyen a nagyobb űrhajóra való, de közben vannak tök érdekes apróságok is, és rengeteg a felfedeznivaló. Egy Emeril-sziklától meg extázisba esek, most is egy ilyet vagdosok éppen.
Szóval ha az ELITE bejött, ebbe is bele lehet tanulni és én nagyon élvezem. A többiek kerüljék el nyugodtan. -
IGEN!
Erősen ajánlott ennyit simán megér!
Bár PC-re is van, ha erős a géped hozzá. :D -
De várom már
-
Eurogamer különkiadásban foglalkozik vele
-
Hopp a metroidvania-val azt hiszem el is dőlt
-
Előző generációban only 360 volt.
Metroidvania akció-platformer, felfedezős, térképész, jó tartalmas. Talán az egyik legjobb az elmúlt 10 évből.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.11. 15:55:07 -
Nem volt meg, különben miért kérdezném? :) Köszi, 25-ig megálmodom, hogy behúzom-e (addig tart az akcijó) -
Ha nem volt meg, akkor igen. Szerettem. Az más kérdés, hogy pécére ingyen adta az epik a remastert összes dlc-vel, ezek után 2100ft-ot levenni érte minimum pofátlanság, de ezvan. Tonképp azt is bőven megéri.
szerk: bár ahogy nézem azóta ott is fizetős lett. Ráadásul nem is olcsó.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.11. 15:38:11 -
Ez a Shadow Complex ajánlott, néhai box exkluzív, nem igaz? (most 2100huf) -
igorovich664 #55975 Lehet, hogy október 13-án nem jelenik meg idehaza a PlayStation VR :( -
SlickAdam #55974 "nem ért a végére"
hogy mi? :D
szerk.: erthetö. de ettöl meg tetvek maradnak. ekkora jatekot idoben oda kellett volna adni tesztre. mert igy kieheztetett / felspanolt karcsika szepen behuzza day1, pedig lehet, hogy fosmoslek. es most ne menjunk bele a tesztelösdibe, hogy szamit-e a pontszam. univerzalisan szar az univerzalisan szar.
de meg meglephetnek of korsz.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.08.11. 14:28:41 -
Olvasd el őket, nem azok. Pont most néztem az egyikben éppen benne van hogy még nincs kész a teszt, nem ért a végére. Ott az az óra azt jelöli hogy a teszt nincs lezárva.
Nem kell rohanni sehova, nyomják le, utána pontozza...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.11. 14:26:40 -
SlickAdam #55972 meta-n mar a summary / záró szövegek is ott vannak... -
Tegnap néztem és akkor is ott voltak a tesztek az oldalakon, de még nem értek a játék végére mindegyiknél fel volt tüntetve hogy WIP.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.11. 14:23:34 -
-
SlickAdam #55969 latszik Meta-n, hogy meg vannak irva a NMS tesztek, van egy raklappal, de nem aktivaljak oket, hogy latszodjanak a pontok. eddig egy 50-es meg egy 70-es van csak. többi pihen.
mekkora rohadekok... -
Elég nagy tákolmány lehet az egész ha csak ilyen képekre telik 10 év után. Felskálázták az amúgy sem túl acélos 720pt aztán annyi.
-
SlickAdam #55967 remelem a srac! :D -
Vagy a srac vagy a cicamadar kampi a vegere, ez elkerulhetetlen :) -
SlickAdam #55965 cicamadár!!!
fu de fogok sirni.
-
de szép.... -
-
Brutálisaj jó lesz, remélem sikeres is, mert ez az utolsó év amire szerződése van a Codienak és utána el kell gondolkozniuk rajta hogy folytatják e. Nagyon bízom benne hogy a média és a kedves júzerek nem belezik ki a cuccot, mint tették az amúgy szintén remek 2015el, totál felületesen, casual módon. Ilyen mély, részletes, kidolgozott, autentikus F1 ( és lényegében akármilyen más liszenszelt sorozat ) játék soha az életbe nem jelent még meg. Codien kíül nincs más csapat a világon akik ennyire tudnák ezt, nagy veszteség lenne ha egy Milestone féle kontárok kapnák meg.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.11. 10:01:29 -
"More people are playing Rainbow Six: Siege right now than at launch. [According to numbers provided to IGN by Ubisoft]"
<3 -
~370k. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.10. 23:28:15