121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Iszonyat mi unalomnak látszik. Leszámítva az első fél percet.
  • darkSectorxxx #55998
    Én igen, te kis pelyhes állú. :D

Igen finnyás vagyok a jó minőségre.

"Mindenen tudsz falon futni nem csak a kisimított falakon,azt az elkorcsosult hülyék miatt teszik bele minden játékba,hogy a béna faszok is a 4 halál után ráébredjenek,hogy jaaa ott kell futni és igen az a szikla azért áll ki ott meg más színű,mert ott kell elugrani. stb stb"

Mit is mondál a nem butuló játékokról? :D
  • Harlekin
    Te beszélsz öregedésről nekem!?

Nem a játékok igénytelenednek hanem te leszel finnyásabb!Aztán lehet ezt magyarázni,hogy csak a minőséget akarod ja ja ja ja....

Mindenen tudsz falon futni nem csak a kisimított falakon,azt az elkorcsosult hülyék miatt teszik bele minden játékba,hogy a béna faszok is a 4 halál után ráébredjenek,hogy jaaa ott kell futni és igen az a szikla azért áll ki ott meg más színű,mert ott kell elugrani. stb stb
  • Harlekin
    Ennyi...
    Viszont szerintem kicsit lassabb lett a dinamika az előzőhöz képest!A sok pöcs pont erre panaszkodott,hogy túl gyors és szerintem csökkentettek a speedből....pedig az úgy volt a kikurtjó....
  • darkSectorxxx #55995
    Nem, a lényege a kijelentésemnek a "hogyan"..
    Tök állat multiban egy "városban mászkálni, de amikor egy single CSŐKAMPÁNYBAN egy látszólag nyilt természetes környezetben látom hogy kb egy sportjátékhoz hasonlóan kezel a játék téged, mintha ez full ki lett volna így építve célirányosan hogy BA+ fussá már ott azon a ponton amit a fejlesztők kisimítottak az autodesc-ben vagy hol...lol

Nekem ez gáz.

Mondtam, ez nem spanyol viasz, nem itt látok ilyet elsőnek, meg itt más sebből is látok folyni vért, de hát ez tök aranyos...

/// a multival nincs gond, a single erőltetnek tünik erre írtam csak megjegyzést
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.11. 19:17:52
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #55993
    Miért van az hogy te nem érted ezt az ugrás témát hogy mi a bajom vele, nem ez amit írsz. :D

Amúgy ja, tudom, az öregség miatt van, öregedéssel kevésbé tud sok játék lekötni, és a másik a játékok igénytelensége, egyre csak igénytelenednek.

Ezt lehet magyarázgatni, meg szerethetőek valamilyen szinten a mostaniak, meg értem hogy nagy piac, formálja a játékokat, stb a sok monológ duma, de ettől még szarabb az ipar, ezek a sok vicces kijelentések nem alaptalanul születnek, hogy dlc-k egymás nyakán, meg 2-3 gomb elég egy játékban hogy végigjátszd, meg agyhalott feladványok.

Független attól hogy néha télleg jó lazulni, csak aprítani nha, de a mennyiség a gond.
  • TDC Geronimo
    wallrun a játék egyik védjegye. Pont az ne legyen benne a singleben amiért leginkább szerették a játékot? A mozgás miatt
  • Harlekin
    Neked és a hasonló gondolkodásúaknak tényleg nagyon el kellene gondolkodni azon,hogy miért erőltetitek magatokra ezt a "játékos" színlelést ami abban mutatkozik meg,hogy mindig minden szar amiről látsz 10 percet!?
    Vagy az irritál,hogy majd képtelen leszel időzíteni a falon futás utáni elugrásnál és a dupla ugrásnál és 1 millió x fogsz leesni és meghalni!?
    Tehát ezt nem erőltetik,hanem az ügyességedre bízzák az előrejutásodat...A földön mindenki tud menni és, ha az lenne benne akkor az lenne a baj, hogy uncsi....
  • Harlekin
    Ez ismét 500 óra móka és kacagás lesz!
  • darkSectorxxx #55989
    Ez jó?
    Akkor én öregszem, na meg az a gyönyör mikor valaki ezt komolyan 2016-ba tólja hogy a bolygón a nagy sziklákba kicsiszolt előre kicsiszolt falfelületeken kell falon futni, tök nyomorék módon erőltetik, hogy na akkor használd ezt a szart ha már a játékba van.

úristen, nekem hányinger amit látok a videóban.

Ne legyen félreértés van sok hasonló játék, baromság, de valamiért ez a ramatyabbak közé tartzik nekem...hát a gyomrom már nem a régi.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.11. 19:00:28
  • TDC Geronimo
    ?

Ez a single nekem végre valami újnak tűnik a run'n gun helyett. Nem tudom te megint mit néztél.
  • darkSectorxxx #55987
    Én nem értem, nem tudom hová tenni ezt az egészet.

BF és CoD mellett hová ez a retek?
    Multi még érthetőbb, de ez a szarság? Semmi élet nincs ebben a single-ben, télleg olyan érzetet ad mintha kényszerből raktak volna össze egy single-t, ahol a parancsnok annyit mondott, hogy "csinájjatok szinglét, tudjátok, lehessen menni a-ból b-be végig pár átvezetővel".....
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
  • Amiga
    No Man's Sky

Eddig imádom.

Ha "Uncharted az Űrben"-t akarsz, akkor nem a Te játékod.

Ha az ELITE-ben Te is hetekig kereskedtél a Sol System és a Barnard Star között, akkor nem fogsz csalódni.

Erősen véleményes, hogy ér-e 60 eurót, ahogy az is, megért-e az étteremben a mai ebédem annyit, amennyi volt. :-)

Szerencsére az ELITE korában nem volt videostream, így nem derülhetett ki, mekkora szar. Ma én is javarészt bányásztam, hogy meglegyen a nagyobb űrhajóra való, de közben vannak tök érdekes apróságok is, és rengeteg a felfedeznivaló. Egy Emeril-sziklától meg extázisba esek, most is egy ilyet vagdosok éppen.

Szóval ha az ELITE bejött, ebbe is bele lehet tanulni és én nagyon élvezem. A többiek kerüljék el nyugodtan.
  • darkSectorxxx #55983
    IGEN!

Erősen ajánlott ennyit simán megér!
    Bár PC-re is van, ha erős a géped hozzá. :D
  • TDC Geronimo
    De várom már

• Totti5
    Eurogamer különkiadásban foglalkozik vele

• n000rbi
    Hopp a metroidvania-val azt hiszem el is dőlt
  • Totti5
    Előző generációban only 360 volt.

Metroidvania akció-platformer, felfedezős, térképész, jó tartalmas. Talán az egyik legjobb az elmúlt 10 évből.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.11. 15:55:07
  • n000rbi
    Nem volt meg, különben miért kérdezném? :) Köszi, 25-ig megálmodom, hogy behúzom-e (addig tart az akcijó)
  • Moby
    Ha nem volt meg, akkor igen. Szerettem. Az más kérdés, hogy pécére ingyen adta az epik a remastert összes dlc-vel, ezek után 2100ft-ot levenni érte minimum pofátlanság, de ezvan. Tonképp azt is bőven megéri.

szerk: bár ahogy nézem azóta ott is fizetős lett. Ráadásul nem is olcsó.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.11. 15:38:11
  • n000rbi
    Ez a Shadow Complex ajánlott, néhai box exkluzív, nem igaz? (most 2100huf)
  • igorovich664
    Lehet, hogy október 13-án nem jelenik meg idehaza a PlayStation VR :(
  • SlickAdam
    "nem ért a végére"

hogy mi? :D

szerk.: erthetö. de ettöl meg tetvek maradnak. ekkora jatekot idoben oda kellett volna adni tesztre. mert igy kieheztetett / felspanolt karcsika szepen behuzza day1, pedig lehet, hogy fosmoslek. es most ne menjunk bele a tesztelösdibe, hogy szamit-e a pontszam. univerzalisan szar az univerzalisan szar.

de meg meglephetnek of korsz.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.08.11. 14:28:41
  • Totti5
    Olvasd el őket, nem azok. Pont most néztem az egyikben éppen benne van hogy még nincs kész a teszt, nem ért a végére. Ott az az óra azt jelöli hogy a teszt nincs lezárva.

Nem kell rohanni sehova, nyomják le, utána pontozza...
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.11. 14:26:40
  • SlickAdam
    meta-n mar a summary / záró szövegek is ott vannak...
  • Totti5
    Tegnap néztem és akkor is ott voltak a tesztek az oldalakon, de még nem értek a játék végére mindegyiknél fel volt tüntetve hogy WIP.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.11. 14:23:34
  • n000rbi
  • SlickAdam
    latszik Meta-n, hogy meg vannak irva a NMS tesztek, van egy raklappal, de nem aktivaljak oket, hogy latszodjanak a pontok. eddig egy 50-es meg egy 70-es van csak. többi pihen.
    mekkora rohadekok...
  • Totti5
    Elég nagy tákolmány lehet az egész ha csak ilyen képekre telik 10 év után. Felskálázták az amúgy sem túl acélos 720pt aztán annyi.

• SlickAdam
    remelem a srac! :D
  • Seth
    Vagy a srac vagy a cicamadar kampi a vegere, ez elkerulhetetlen :)
  • SlickAdam
    cicamadár!!! fu de fogok sirni.
  • Tikal #55964
    de szép....
  • Totti5

• Totti5
    Brutálisaj jó lesz, remélem sikeres is, mert ez az utolsó év amire szerződése van a Codienak és utána el kell gondolkozniuk rajta hogy folytatják e. Nagyon bízom benne hogy a média és a kedves júzerek nem belezik ki a cuccot, mint tették az amúgy szintén remek 2015el, totál felületesen, casual módon. Ilyen mély, részletes, kidolgozott, autentikus F1 ( és lényegében akármilyen más liszenszelt sorozat ) játék soha az életbe nem jelent még meg. Codien kíül nincs más csapat a világon akik ennyire tudnák ezt, nagy veszteség lenne ha egy Milestone féle kontárok kapnák meg.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.11. 10:01:29
  • TDC Geronimo
    "More people are playing Rainbow Six: Siege right now than at launch. [According to numbers provided to IGN by Ubisoft]"

<3
  • darkSectorxxx #55960
    ~370k. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.10. 23:28:15