121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bandicoot #56362 Ránézek,ha ugyan az a casual baromság (lásd lopakodórendszer), és ugyanúgy semmilyen kihatással sincs semmire mikor mit csinálunk akkor fogom is...
/Tebajod. -
-
Arra is 9/10-et adott az EDGE, szal szerintem skippelheted.
/nálam is annyivót -
Bandicoot #56359 Pont azért lesz (lehet) az... Azon nem 1-2 apró újítást kellett volna végezni hogy jó legyen....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.08.19. 20:31:58 -
úúúúristen. na, ez viszont erősen bennevan, hogy day1 lesz. -
Hát ez a TF2 nem az én világom. Főleg R6 után :D -
Bocs bírlak, de a kommented ddfelettit akartam írni, sajnos ez rövid diddőn bellül dedrül majd ki, persze az 5500ft bármilyen játékért kis pénz, szarul nem jártál, dde azért ez inkább az első 3 na varázsa lesz, hacsak nem télleg bejön majd neked. De inkább BF vagy CoD vagy Titan. :P
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.19. 17:52:37 -
na ez viszont jóság lesz
-
hehh, szerintem sem, pont ezt írtam... kipróbáltam egy pár órára, de valahogy nem tudott megragadni... valahogy nem az én műfajom :) ez a mostani rész picit jobbnak tűnt videók alapján, de esélytelen, hogy full áron megvegyem :'DD -
Nem tudom, engem valahogy nem fogott meg - bár mondjuk a dizájntól is hányinger kerülgetett, meg attól a túlvitt sárgás filtertől... :D
Közben megjöttek a többi rivjúk is, 8-9/10-ek. Fanoknak biztosan kötelező :D
Bound-ot tolta valaki? -
A Human Revolution is az egekig volt magasztalva, aztán mégsem akkora nagy szám SZERINTEM... -
Ki mondta hogy az lesz. Olyan mint az 1 apró gameplay újításokkal. -
Deus Ex: Mankind Divided - EDGE 9/10
lehet, hogy nem is lesz olyan szar? :D -
Totálisan, teljesen más animációkat igényel egy TPS / FPS. Szerinted pl amikor összedől a lábad alatt egy épület a BFben, csúszik a betonon a fószer, megkapaszkodik, mászik, ereszkedik annak a TPS változatához mi mindent le kell mocapolni, megrendezni, minden amit nem látsz FPS nézetből minden ami hat a karakterre???! ne vicceljünk már ahhoz két játékot kellene csinálni... éppen ezért van több műfaj.
Battlefront fapados, félmegoldás ( de még csak az sem ). Arra jó hogy elugrálgat, futkos az ember egy 10x10es pályán ahol semmi nem történik a karakterrel. Nem is tökéletes, nem is perfekt, nem is néz ki mindig jól.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.19. 14:21:26 -
Ulthane #56348 Hulyeseg, megvan Overwatch is, semmivel nincs tobb abban, mint ebben. Jatekmod ugye ott nincs is, fegyverek, kiegeszitok sem, ellenben egyedi karakterek. Eluntam 25 ora jatek utan azt is, -
Ulthane #56347 Ez mind bullshit, amit leirtal. A nezetet nem az hatarozza meg, hogy van fedezek a jatekban vagy nincs. Amugy egy COD es BF is tele van fedezekkel, tereptarggyal. Mondom, kivalo pelda a Battlefront, ekes bizonyiteka, hogy lehet. S csak akarni kell.. -
Kár, pedig mint ha korábban azt olvastam volna, hogy amelyik megvan ahhoz adják az újat :/ -
nem. mindhárom rész ott kell legyen az accountodon és mellette a másodikhoz valszeg a minerva's den dlc is! (nem volt egyértelmű a sajtóközlemény) -
Hogy van ez most? Nekem megvan steamen az első rész, akkor most letölthetem ingyen az első rész felújított verzióját? -
Vegyétek!
-
5500ért még TALÁN megéri, de elég necces... szerintem azzal 20 órával sokat mondtatok ;D
ha multi, akkor szigorúan Overwatch ;P
Btw, elvileg tölthető a Titanfall 2 beta :D kíváncsi leszek, de valahogy szkeptikus vagyok...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.08.19. 10:37:01 -
"local koop, kontraktok, miissionok,"
meg se próbáld sugallni, hogy az onlány bohóckodás mellett van benne BÁRMI használható!
ha azzal elvagy, oké. amugy értékelhetetlen :( -
Annyit állítottam/-tunk, hogy a remazterelés egyenlően érintett minden részt, így az első továbbra is gyengébben néz ki, mint a 2-3.
Maga a felújítás mestermunka, nem vitatta senki. -
én csak az egy napon mosolyogtam :)
az akkora túlzás... igen, minimálráncfelvarrást kapott (az Uncsinál sokkal kevesebb törődést, de olcsóbban is nyit! (zavvi)), s ettől még hozzá kellett igazítani a currgen konzolok tudásához, oprenceréhez, apijához a játékot + ahogy írod is, itt-ott látni minimál különbségeket is. tehát végig kellett nézni az egészet, finomítani itt-ott, stb.
nevetséges összevetés, de pl én nemrég belefogtam egy assetto corsa karrier készítésébe (gyakorlatilag szövegfájlok editálása), miután pár hétig, sok órában nyomtam, végül beletört a bicskám... alul van becsülve a munka, amit egy ilyen remazterbe bele kell tenni, az 1 napod ennek a csúcspontja volt :)
én azt mondom, ez a collection majdnem jól van árazva (olyan 30 font lenne okés, de 35 most) konzolon, míg pécén konkrétan gáláns ajánlat az ingyenesség (a korábbi tartalmakat teljesen birtoklóknak) -
Aha, majd olyan játékba ahol van cover, interakció és alapjaiban határozza meg a nézet a mechanikát, pályadesingot pakoltass be fejlesztővel ilyet ( a haja égnek állna ilyen hallatán és nevetésbe törne ki, aztán kitessékel az ajtón ), de amúgy mehetne izometrikus is bele hisz a parasztok azt is szeretik.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.19. 10:10:16 -
>nem is ertem, higy anno miert huztatok le.
20 óra múlva már pontosan érteni fogod. -
Ulthane #56336 Tegnap megvettem a Battlefrontot. Kemeny 5500 forintot adtam erte. Kurva jo dontes volt. Az a jatek allat kurva jo, nem is ertem, higy anno miert huztatok le. Van benne 12 jatekmod, egy csomo fegyver, online, local koop, kontraktok, miissionok, en allat jol szorakozok vele. Star Wars hangulat elso osztalyu, grafika csodaszep, baromi jo jatek.
S ami a legfontosabb, ismet bebizonyosodott az elmeletem, hogy csupan egy gombnyomas lenne a tps/fps kozotti valtas, s csak a fejlesztok igenytelensege, hogy ezt nem csinaljak meg minden lovoldeben, Codban, BF-ben, barmiben lehetne, s a paraszt majd eldonti, melyik nezetben akar jatszani. -
-
*insertbréverősmájli
-
Hát...ha itt az az elvárás egy remaszterrel kapcsolatban, hogy rajzolják kompletten újra, de legalábbis nagyon, akkor bizony az uncharted collection egy szar remaszter. In Ps4Topik's terms.
Nekem ugyan semmilyen elvárásom nincs a bio remaszterrel kapcsolatban, mert jórészt nem is érdekel, de most akkor vagy mindenszar, vagy semmisem, vagy csak a szokásos kettőslátásos, fejnehéz, cím és stúdióközpontú bullshitgyártás megy.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.18. 23:15:13 -
Az ég világon senki nem állította az ellenkezőjét. -
Totya42 #56331 +1 Nem tudom mit néztek. Konkrétan lecserélték a karaktermodelleket, sok helyen a textúrákat. A víz renderelését is javították, valamint a fény és árnyékokat is felpimpelték. Jah totális ráncfelvarrást kapott az irányítás. Uncharted Collection konkrétan az egyik legigényesebb újrakiadás. Az Uncharted 1, ami egy majdnem 10 éves játék, konkrétan olyan szinten mai színvonalra hozták amennyire csak lehetett. Sok ma kiadott játék csak szeretne olyan jó lenni.
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.08.18. 23:02:51 -
SlickAdam #56330
-
-
Tedd már félre a PCdet egy pillanatra.
Konzol.
PS3, X360 majd PS4, X1
Bio 1-2-3 720p 30 fps-el jelent meg anno nyilván nem top PC beállításokkal. Most a konzol tulajok akinek NINCS PCje, LESZARJA A PCt, TESZ A PCre mert KONZOLON játszani, kiadják a játékot maxra tolva full DLCvel egy csomagban. Egyrészt vannak sokan akik nem játszották sosem vannak akiknek 1-1 rész kimaradt és vannak fanok akik 4. alkalommal is fogják játszani. Tehát egy olyan kiadást kapsz KONZOLRA, ami KONZOLON ilyen formában SOHA nem volt elérhető. PCjét meg mindenki oda dugja fel ahova akarja.. -
Sajnos nem hagytam ki, virágboltit toltam kb a feléig. Nagyon meh kategória. -
Bandicoot #56326 Miért,látsz bármi egetrengetőt a vízalatti jeleneten kívül ahova hozzáadtak pár növényt? Sehol semmi,feljebb tolt felbontás és 60 frém ami a gép(ek)nek tudható be. Ott az összevetés rendesen a pc változattal (és nem a prevgen konzolokkal), rengetegszer rendesen még így is szarabbul néz ki mint az eredeti pc változat. A különbség pedig szinte nulla azaz 0.
Persze ha a prevgen konzol szinthez hasonlítjuk akkor vhoaa, csak ahhoz képest a pc változat is vhoaa volt már akkoriban....
Abszolút nincs ebben a remasterben semmi ami komolyabb munkát takarna, sőt....Fogták és gyorsan kiportolták a pc változat max grafbeállítása mellett a kurrensgen konzolváltozatokat meg hozzáadtak pár minimal effektet. Kész a nagy remaster....
Tényleg szánalmas kategória, egy 2008-as játékot sikerült 2016-ban megcsinálni kurrensgen konzolra "remaster" néven a 2008-as pc változattal egyenértékű látvánnyal. Nagy munka van mögötte...
Vicc kategória az UC Remasterrel egy kalap alá venni.....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.08.18. 22:24:22 -
pedig azóta csak egyvót. A valaha volt legjobb AC. Pontazthagyodki. :P
/ráadásul a jacktheripper az egyik legjobb additional content a w3 dlc-i mögött.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.18. 22:18:44 -
+1 :D -
Akkor nálatok valami más futkározott a kijelzőn. :D