121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bandicoot #58683 Mert pont az ilyen parasztvakìtott idiòták miatt tartunk ahol tartunk...És a dolgok jelen állása szerint maradunk is csak ezùttal nem 1080p-ben hanem paraszt4k-ban ami azontùl hogy alig ad valami pluszt a látványnak, elzabálja a többleterőt és lám vissza is értünk a 30 fps-el és framepacinggel küzdő mesés világba -minimálisan jobb látványért....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.15. 08:37:32 -
Nem jó azt látni, ha valaki komplett idióta. -
Voltaképpen az, hogy valaki generációs különbséget lát a 4k-s tévéjén és örül, az miért is zavar? :-) -
Yeah. -
Nem hinném. :D -
Ulthane #58678 A jövős fosokat én is utálom. II. vh., feneketlen téma! -
Ulthane #58677 Nekem nagyon nem jön be ez a fehér háttreű beúszós trófea! Át lehet ezt állítani, hogy olyan legyen, mint a régi? -
Totya42 #58676 Horizon TGS demo:
-
Ma jön új Resi 7 demó juppí :) -
Én már tudok. :D
-
Na tessék ebben vannak új jelenetek :P
-
Most egyelőre nem érdekel. Az érdekel, hogy ez jöjjön ki és több száz órát beletoljak :) -
Szerintetek merre fog menni a battlefield ezután? Én nem bánnám ha szépen rebootolnák az összeset, ezután jöhetne egy masodik világháborús, aztan Vietnam... az a jövős fos kimaradhat -
Totya42 #58670 Lenne már kedd... Piszkosul várom.
-
Én videókkal csillapítom, de mindig csak rosszabb lesz. Én a '42 óta várok egy ilyen BFre és úgy néz ki hamarosan eljön ez a pillanat
-
Őszintén megvallva hiányzik a napi rage adagom :( Már másnap hiányzott :( -
Bandicoot #58667 Neee idézd meg a grafikai elemzések Uhrin Benedekjét, most elvan a RE remasterrel és csend van....
-
Az a durva, hogy mindezt milyen scale mellett műveli az engine. 64 játékos multi, nagy map, rombolhatóság. -
na erre én is kiváncsi lennék.kibaszottul úgy néz ki a játék.sok elégedetlenkedő geci embernek nem kellene játszani egyáltalán.üljön ki egy parkba és nézegesse azt vagy játszon magával :) -
Amúgy az első trailer után voltak itt is emberkék, akik jöttek azzal, hogy ez nem fog így kinézni. Mindezt Battlefront után. Na most azok merre vannak?!
-
BF1 :( Minden nap kínszenvedés amíg nem jön ki
-
Bandicoot #58662 Én is ebben reménykedek...
Ráadásul a BF1 lenne a fő cél ha fasza minőségben lesz. Nincs kedvem pc-n idegeskedni a csalók miatt. -
BF biztos sokat fog profitálni. Valószínű ultra pcs graf lesz 1080p+ felbontásban és közel a 60 fpshez. Remélem, hogy minden játéknál lesz legalább 2 alternatíva, mint a TRnél, hogy aki 1080p kijelzőn tolja az kapja a stabil frémet, high/ultra beállításokat. Lehet kivárok én ezzel főleg mivel van normális PCm is. -
Igazából én azért váltok pro-ra mert remélem az 1080p60fps(és ezáltal a multi lásd BF1 probléma mentességet, jó nem az elején de egyhamar) dolgot a 4K hidegen hagy mert egy ideig biztos nem lesz olyan tv-m -
Bandicoot #58659 Simán mernék rá nagyobb tételben fogadni hogy ahogy benyelték a ps4-et úgy a pro is be lesz nyelve és elöbb vesz a baromja 4k tv-t majd önigazolásból "generációs különbséget" lát mintsem észhez térjen.
Mondom a minap láttam aki képes volt leírni hogy a Horizon ps4 1080p és a Pro 4k között megnézte a kis 4k tévéjén a videókat és ps2-ps3 generációváltás szintű a látványkülönbség.....
-
Ez nem nem fogás kérdése. Az első játéknál jön a pofára esés, hogy:
"Áá dikk mán! Ez ugyanúgy szaggatt, mint a simán.."
" Ne te ne! Há ez ugyanúgy néz ki mint eddig!"
1-2 második 4K után végetér az őrület, mint ahogy a 4k TV-k is egy ordas feleslegek...még
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.09.14. 19:30:15 -
Bandicoot #58657 Nem fognak.
Elég benézni PH-n a Pc miatt csinálták a pro-t cikk alatti agymenésekre amit tolnak a konzolfanatikusok....A ps4 sem nyitotta fel senki szemét és az sem hogy 3 év után jön egy erősebb gép.
-
Ostobaság :/...de nem gond ez, pár pofára esés után tisztán fognak látni és jön 1080p-HQ -
Bandicoot #58655 Enélkül nem tudtunk volna ma sem nyugovóra térni.... 
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.14. 18:53:40 -
RE4 prof - Part 3 -
Bandicoot #58653 Elég szomorú,főleg hogy ez változni sem fog mert a sok elvakult gyökér állat már most olyanokat képes leírni pusztán szaros youtube videók alapján hogy olyan a Pro-n ez a skálázott 4K a sima ps4 1080p-hez képest mint egy generáció ugrás akár a ps2-3 között.....
Amíg a szart le lehet tolni a vevők torkán addig csoda nem lesz, viszont ha a 4k lesz a fav és csak elvétve lesz fejlesztő aki megcsinálja amit a RoTR fejlesztői,akkor kuka a gép..... -
Sajna. -
Pedig minden jel arra mutat, hogy az a prioritás, nem 1080+iq -
Hogy 130k-s gépen mit bír azzal szemben amit pc-n egy 130k-s VGA hajt meg. -
Bandicoot #58649 " it's equally clear that the PC version of Rise of the Tomb Raider's very high texture preset offers a significantly higher level of quality on the core artwork. Cherry-pick key scenes from the mere two minutes of 4K footage released by the developer and it looks like a night and day difference when stacked up against the fully enabled PC version. "
Ahogy az várható volt. Viszont írják hogy kíváncsian várják az 1080p összevetést aminél magasabb részletességet adnak ugye a grafikának. Én is várom,ez a paraszvakító 4k nagyjából forintot nem ér. -
Most ez mi? 4k összahasonlítás? Majó'istennek? A Pronak semmilyen 4k jogosultsága nincs, neki 1080p +full high áll jól! -
-
"Sqaure Enix gyakorlatát és nyilatkozatait tekintve nem aggódnék arról, hogy konzolt kell miatta venni."
Mint az FFX mi?!
-
Szevasz, van már ps4-ed? -

A túlzott elvárás sose jó. :-) Nyilván megvannak a PS4 korlátai, amiket a maroknyi zseniális játék simán eltöröl, a többi meg "csak" szórakoztató.
Nekem még a Mass Effect trilogy is páratlan élmény volt PS3-on, pedig az első rész grafikájától néha sírhatnékom támadt. Miután váltottam, PC helyett vettem egy erős laptopot (ami ma már nem erős, de viszi a Red Alert 3-at, a Star Craft 2-t, a Civ5-öt, az utoljára kb. 4 éve frissült steam-és gog játékaimat). Azon kaptam magam, hogy a SC2 kivételével gyakorlatilag leszoktam a laptopról, nekem a már meglévő PS4-felhozatal (ide értve a multiplatformokat és remastereket is) olyan elfoglaltságot jelent, hogy a már meglévő játékokat sincs időm végigjátszani, nemhogy más platformokon nézegessek.
Persze ennek betett az is, hogy megismertem a multis játékokat, amik azelőtt nem érdekeltek (még PS3-on se), a CoD-okat, az OW-t, a Rocket League-t, amikbe sokszor egy lineáris játék végigjátszásának tízszeresét is simán bele lehet pakolni.
Szóval játékfanatikusoknak és időmilliomosoknak azt mondanám, tartsanak több platformot játékra, míg én a PS-t egyetlen platformra tökéletesnek tartom játékra, mellette úgyis ott a laptop. :-)
De ebben a kérdésben csak szubjektumok vannak, mindenkinek mások a szempontjai. Sőt, (játékos szempontból persze) ha engem a száz legjobb játékkal és egy Amiga 1200-assal kidobnának egy lakatlan szigeten, ellennék ott velük életem végéig. :-D
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.14. 14:31:10