121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Az egy demo, ezt mondom, azokkal nem volt baj, de egy normál játék, ami azért rendesen 2d-ben van eleve, tartalmi AAA mint ez a PC-s
Hát bazze ez nagyon gyenge, nem csak a képminőség, mert azt érhető okokból nem minősítenm, hanem maga a vr élmény....mondom nekem ez egy vr demo után olyan mint a youtube 3d promo videó után akár egy Avatar film, az is 3d, de közel sem olyan érzés mint egy direkt erre készült demo.
És feltételezem itt lesz a gond, vagy lesznek bohócjátékok teljes vr élmény mellett, vagy (ne adj isten) ez fog menni mindenhol amit láttam.
Persze vannak fejlesztések, frissebb változata az OR-nek, de kint az expón sem hiszem hogy valami égi szart promóztak volna.
És ha egy ilyen összegű készülék most ott élőben ezt mutatta, a PS VR kb feleannyiért érdekes lesz.
Nem tudom, lehet akkora kibaszottnagy eltérések vannak a játékok megjelenítése közt egyazon szemcsivel, én azért ezt nehezen hiszem el, vagyis még ha kis javulás is lenne ez mellé később, nekem még az is csak limlom hobbycucc lenne.
De kezdetben lehet majd azt kéne hogy ne olyannak tűnjön mintha egy régi képcsöves tv lenne a fejemre szíjjazva. :D -
unrealnoise #58962 Kinect kategóória? Nekem csak a dínós demo ment egy még csak fejlesztés alatt lévő OR-en (kettes verzió), de az nemhogy nem Kinect szint volt, hanem valami döbbenetes élmény volt. És az még nem a végleges OR volt. Egy pCARS, GT pedig szerintem elképesztő lehet PS VR-on, ahogyan sok más játék is. :) Ki kell tudni használni. :)
Én még a virtuális vásznat is lehet használni fogom, kurva jó lehet a nem ultra magas felbontás _ellenére_ is egy hatalmas saját "mozivásznon" 2D-ben FIFA-zni. :) -
Ja és én minden változásnak örülök, főképpen jobban állítható a stream, stb.
De hogy ez az 1 órás rögzítésre miért kellett várni eddig, nem értem ezelőtt miért nem lehetett ilyet, szerintem ez nem hardveres probléma volt....az a 15 perc vicc volt.
Még így is néha kevés de azért ez már sokkal jobb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.16. 23:23:21 -
Ez felkúr engem is ez a gép kikapcs, és hogy mit keres ott eldugva egy switch profile, az kész agyrém.
Más helyen a Switch szerintem egy külön fő menüpont lenne.
Ja és a HDR-t hol láttad? :D -
fw 4.00
- folderek, VÉGRE! persze mindent nem lehet folderbe szervezni és a folderek sorrendje se változtatható ... (mer nehogymá ugy legyen a juzer "asztala" ahogy ő akarja!)
- quickmenü - perfekt, de még jóval több menüitemet el tudtam volna képzelni, ill direct itemet poweroffra, restre, stb.
- psnstore - 2x is ujraindult az app a kínálatot böngészve
- továbbra is a zsirbuta audiomenü, sose lesz 5.1 hangom hdmin :(
- hdr kapcsoló! :D
színekkel, kontrasztal nincs bajom, de a notify változás HELYETT a notify/színek/témák állíthatósága lett volna VALAMI. ez megint valami japó izlésficama. jobban tudják mi a jó neked, nyilván.
szóval.... ezek 3 év után TÉNYLEG itt tartanak?? döbbenet.
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.16. 22:59:08 -
minden a pro léte ellen szól ;)
sony, te hülye! -
Na én 2 nap alatt ráuntam erre a For Honor-ra. :D
Jópofa volt, de semmi extra, csak üt véd, véd üt, ez egy kis területen, semmi extra.
Hiába a sok loot, ettől még nem lesz érdekes hosszabb távra, a minionos dolog meg kész agyrém, egyrészt az még érdeklelenebb zúzda, valamint a sok szar miatt, vagy minionok vagy villogásoktól ha a kupacban van egy player szart se látni, nemhogy a kijelzőket, de sokszor a karakter körvonalát se. :D
Max még néha benézek azt ennyi....jó cucc, de nekem elég is volt. :D
Nem lenne rossz ha egy Dark Souls lenne ilyen hasonló....mármint jórészt látványban
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.16. 22:52:29 -
GI interjú GGvel. Lényeg
-They have about 230 people at GG
-They hired a quest team
-Seamless open world
-AI about 10 people working on that -
na ebben egyet értünk. :) -
Egy 700$-os bundle ár az tényleg kegyetlen lehetne. És most a felminősítésre megkúszott a forint. Még akármi is lehet(ne). Mindenesetre egy 180-as álomárét kaszát-kapát eldobva, ott, prompt. Helyben. Rögtön. :)
/*najó, az tényleg durva lenne :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.16. 22:16:02 -
Na. ezt kerestem. Pont erről olvastam cikkeet a forbeson valamék nap, csak nem találtam vissza. Szal ez ott is probléma, ahol mi nem tapintunk akkora árérzékenységet. -
szerintem a guglicardboard fasza :))
legalábbis anno nagyon tetszett... -
Bandicoot #58951 "méltó befejezést sederintettél "
Sírok

-
Azthiszem egy olyan méltó befejezést sederintettél ennek a témának, amihez én már nem tudnék érdemben hozzátenni, és érzésem szerint szükség sincs már rá :DD -
És még így is feleannyiért vásároltam. :D -
Pontosan. Az airsoft műanyag játékpisztoly meg neked.
Ez van. -
lol -
Ezen a poszton a háromszázforintos kínai "gémer"kulcstartóid után felröhögtek a szomszéd utcában :D -
Ja igazad van. :)
Már látom ez a kütyü pont nektek való. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.16. 21:32:55 -
Bandicoot #58944 Ahogy nézem nektek nem sikerült mert valami mást tettek a fejetekre vagy a lehető legszarabb alkalmazással.:)
Csak ne szakérts (megint) a témában főleg ne ilyen baromságokat.
Még csak megközelítőleg sem ad annyira csekélyminimális élményt mint a 3D....Jóval brutálisabb az élmény, csak a megfelelő VR fejes és a megfelelő software kell hozzá...
De ti 360 youtube videókat nézegettetek egy bármilyen fejesben amiben ezek után csalódtatok...Mondom...Google cardboard...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.16. 21:33:14 -
Nem tudja mit próbált. Egy másik user élményei alapján próbáltuk beazonosítani mit is láthatott. Neki az volt a releváns információ, hogy egy sarokban volt :ASSADFGASFDSAD
Az sem biztos, hogy OR volt. Talán vr sem volt. Lehet, hogy dark ott sem volt, csak nem szedte be az aznapi bogyókat. -
Nem gond, minden szart el kell adni először valakinek. :) -
Ja csak álmodtam hogy kint vagyok a PlayIt-en. :)
Hogy felejthettem el hogy ti mindent jobban tudtok rólam, mint én magam.
Sőtt itt sg-n egy tag is ott volt, az is csalódott volt...szóval nem vagyok ezzel egyeddül. :) -
Bandicoot #58940 Nem tudom mit nézett,vagy mit raktak a fejére,de ha neki az OR Kinect kategória meg szódával elmegy pár fillérért akkor vannak bajok....De szerintem megint a fing nélküli szakértés a legnagyobb baj.
-
A viveból nem is a kontroller hiányzik ide, hanem a roomscale. -
Persze mindenki próbálja ki, de ettől még én próbáltam, nekem ez a véleményem. :) -
Bandicoot #58937 Az írásodból itélve nemhogy az Oculus Riftet de még egy jobb mobilos VR-t se próbáltál max ránéztél a google cardboardra és megszülted ezt a csodakommentet lentebb.....
-
Én meg azt javaslom mindenkinek, hogy szimplán ignorálja az ilyen kontárhalucinációkat, és próbálja ki! De ne úgy, mint darksector, hanem ügyeljen, hogy a fejére tegyék fel a cuccot, ne oda, amin ülni szokott :D -
For Honor #day2 -
Bandicoot #58934 Még egy szaros mobilos VR (Gear VR,többi passz) is tud jó lenni,annak ellenére hogy itt van jelentős SDE és a tartalom foghíjjas....De van 1-2 beszaratós játék rá + Pc-vel összeokosítva például az Outlast még ezen is rendesen odab*sz..... Nemhogy a többi jóval komolyabb VR. A RE játékot PSVR-ben várom nagy szeretettel...És még sok hasonló tartalmat. Engem nem igazán érdekel (még) a különálló kontroller mint a Vive esetében. Egyelőre bőven beérem ha a pofám elött zajlik minden és nézelődhetek...Így is beszabehu az élmény főleg ha a PsVr tényleg szinte teljesen SDE mentes....
Bízom benne hogy más fejlesztők is belefolynak komolyabban. -
Ha a PS VR meg úgy az egész mizéria ezektől többet mutat mint amiket én próbáltam, akkor is max 50%-os áron....ez inkább ilyen luxus kiegészítsenek, ha van feles 100 ezre valakinek.
Kicsit a 3D-hez hasonlítanám, amit án éreztem, a Youtube-os 3D-s anyagok azok a VR játékok, ezek az AAA játékok vR támogatással, meg az amikor már egy rendes filmet néznél 3D-be, és akkor nyomsz egy WTF-ot, hogy ez mi a retek. -
Hát tény hogy a ps vr-t nem néztem, de eddig ez az OR, ez azért nekem ilyen kinect kategória, szódával pár fillérért ha lehetne kapni.
A Rendes VR demo-k még oké, de az ami "TÁMOGAT VR"-t az egy vicc.
Amit a netes 2d-s videókban el akarnak hitetni, az nekem nem jön át gyakorlatban....ez nem gáz, csak a kb 90-110k-s ára miatt. És ez a 90-110k (vagy fene tudja mennyi) az csak a PS VR. -
Pedig jóaz. Vagyinkább jó lesz majd az. -
Totya42 #58930 Ja engem sem mozgat jelenleg semennyire a VR. Persze mondjuk még nem próbáltam semelyiket sem. Lehet ha kipróbálnám bejönne. Mondjuk ja tény, hogy borzasztó drága. -
Ja értem, csak mondom, hogy én nagyon gyorsan letettem erről a VR-ról. :D
Ennyi pénzt nem ér meg. :D
Én meg úgy értelmeztem hogy te tervezel venni. :) -
Bandicoot #58928 Részemről WD2 kilőve fényévekre legutóbbi trailer után. Valami irgalmatlan primitív hülyegyerek vonalra mentek rá. A gizdaszövegű ZsüsztinBíber testalkatú fekacsávó a falfirkász gizda anarchista tinisleppjével, akik között ott a jellegzetes "Yo' nigga, vázzáp" szintű szlenget használó beszédképtelen fekapajti is, és persze ki mást kéne legyőzni ha nem a gonosz szakállas fehér csókát aki ultrahűdenagyon gonosz... Míg ez az anarchista csőcselék a falfirka mellett a technocol szipuzása és a parkokban döglés helyett inkább a hackerkedés és a parkour nagygágyúi és hatalmas jófejek....
Gyakorlatilag Azt a kicsi kis komoly vonatalt is ami volt a WD első részében kiirtották ezekkel a szereplőkkel...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.09.16. 21:10:31 -
Totya42 #58927 Hogy mi? Nem vágom mit kérdezel. Csak annyit írtam, hogy kamerám már van ps4-hez a Killzone-os bundlet vettem day1 és abban volt. Semmire sem használtam (annyiért adták a 2joy killzone kamera budlet mintha vettél volna sima gépet killzoneal meg plusz egy joyal szóval úgymond ingyen kamera volt), de VR-hez kell és ha egyszer mégis beütöm a fejem, hogy vegyek psVRt, akkor legalább kamerát nem kell pluszban vennem hozzá. -
Minden egyes bétanap megfogadtam, hogy a végleges közelébe sem megyek. Nem-nem, az idegeim miatt nem. Persze minden "aznapért" feloldozást adtam magamanka, elvégre csak egy demo.
Azóta elvonási tüneteim vannak
Nem vagyok képes emmi mással játszani :(
-
Nem, de amit ma képviselnek ezek a szarok....hát mennyi?
150k? -
Nem nem a Remedy-re hotam a BK-t, hanem arra szutyok online multi generációra ami manapság trendi.
De rühelllem ezt a szót.
Alan Wake-ről mesélek nem Order. :)
Érted, Ryse+Order meg a QB max, ezek nem egy kategória az AW-el. :)
Viszont AW egy single Remedy játék .....volt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.16. 20:58:03