121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ma hánytól megy a műsor? -
Ulthane #60530 Akkor vajazóval szétvágjuk őket! -
Akkor szia-miáú :)
Antihero:
The Bunker után alig várom. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.07. 13:30:27 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel egy cia-s ugynok meséli a story egy részét. Meg a papbácsi az elejét. De az első 2 órában majd meglatod miről beszélek.
Egészen film szerü ez a történet mesélés. Olyan igazi mafiás. -
És mi van, ha Moby és Harlekin sziámiak? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mesélő??? :O
+ #60524:
Ja ezt baromi sokan benyalják.
Hogy a sok fényerő miatt szar lesz a kép. nagyon nem ugyanúgy jön le, ha normálon vagy kicsit húzva látod ugyanazt mint drasztikus B mellett.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.07. 13:14:04 -
Figy ez marha egyszerű.
ha én azt mondom hogy te a tesóm vagy, kb 0 ember fogja megkérdőjelezni, ha nem ismeri a családtagjaimat, nekem ezt mondták, de lehet azok, lehet nem. :D
Én régen azért poénkodtam velük mert a stílusuk eléggé hasonlít egymáshoz. :)
Franc tudja, én addig hiszek mindenkinek, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője, kivéve abban ami fulll logikátlan.
Ha pl azt mondja valaki, hogy egy 2 kg-os fém golyót rátett a vízre és úszott a vizen akkor kösz baromság.
Ebben meg aztán ha nem jársz utána max arra tudsz hagyatkozni, amit mondanak. :)
Én elhiszem, nem láttam okát rá hogy ebben hazudjanak, meg szerintem nekik sem volt okuk rá, mit nyernének vele ha hazudnának?
Semmit.
Aztán akár ennyi erővel egyazon tag 2 külön accja is lehetne, bár azt tisztelném ha erre képes a látszat kedvéért hogy magával beszélget. :)
Ha tippelnem kéne szerintem azok, méghozzá Harle az idősebb szerintem, de ha nem tesók, akkor is a tippem hogy H idősebb.
Moby szavain nehezebb kiigazodni, mikor komoly, és mikor ironizál. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.07. 13:12:19 -
Ja meg par tipp.
Az elejen bealitod a contrast-ot. Ne huzd fel a csúszkát annyira, hogy mafia felirat teljesen látszódjod! Elég ha csak a "III" látszódik.
Mert undorítoan vilagos úgy nappal a játék.
Ja meg nyugodtan kezdjetek "HARD"-on. Mert alapon elég könnyü a játék.
-
Mafia 3-ba ha meghalunk fő story kozben akkor:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vicces, hogy a "mesélő" összezavarodik, és ertetlenkedik, hogy ez nem volt az aktában. :D :D -
Adam tudja miért válaszoltam ezt ;) -
Ulthane #60521 Most miért mondod? Sosem utált téged! 

Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.10.07. 12:34:25 -
Haha, "valszeg" elege lett a sok aljageciből... 
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.10.07. 12:03:46 -
Yepp.
Én az AC: Syndicate-t szeretem ebből a szempontból, ott kellemes ütemben tudtam váltogatni a fő- és mellékküldetések között. W3-ban eleinte minden kérdőjelet meglátogattam, később egyre inkább figyelmen kívül hagytam.
A műfaj pszichológiai rákfenéje, a túl sok döntéshelyzet is stresszt okoz. -
W3ba csak a kérdő jelek voltak unalmasak. De azok nagyon.
Minden más kuldetés iszonyat jól volt megírva meg tálalva. :) -
W3at is bele lehet vinni monotonitásba, ha akarja az ember.
Ott annyi előny volt hogy a főszálon kívül a mellékszálak egy része is király történetek és események voltak, de egy RPGnél ez szokott így lenni.
GTAnál is bele lehet vinni maguknak a munkaszerű mellékesek darálásába. -
Igen, W3 nagyon odatette magát, mondhatni a legjobb ebben a műfajban. De pl. a GTA 5 is nagyon erős. -
Witcher 3 amugy megmutatta, hogy milyen a jo sandbox.
Na mar most mafia eddig jo szerintem 4 orat toltam bele végül egyenlore nem unalmas. Persze ez változhat. De eddig mindig mutatott valami új dolgot.
-
Sajnos a sandbox játékok nagy hátránya az, hogy a mellékküldetések tördelik a narrációt. Az ál-sandbox, mint a Mafia első része volt, az viszont gyakorlatilag lineáris. Amúgy a Mafia nekem is életem egyik legnagyobb élménye volt. Mind a grafika, a zene, a játékmenet, az autók vezethetősége, az egész nagyon komoly színvonalú anyag volt.
Szerettem a második részt is.
Erre is kiváncsi vagyok. -
SlickAdam #60513 semmi baja Moby-nak, csak valszeg elege lett par napra a topikbol. mashol aktiv. -
Szerintem ez nem így van. A készítőknek lenne az a feladata, hogy érdekessé tegyék a játékot, nem nekem kellene saját sztorit fabrikálnom, ha az unalmassá válik. Az meg remek tanács, már hallottam többször, hogy ne akard egyszerre megcsinálni az egészet, hanem naponta egyet, akkor nem lesz monoton. Hát akik ezt mondják,azoknak a....
Nade én még nem játszottam a Mafia 3-mal, ezt csak fórumokon olvastam, mint írtam, majd meglátom hétvégén, mivel azzal fogok játszani valszeg non stop -
>Életem egyik legjobb játéka volt.
Na és az a zene!
-
Ulthane #60510 Már megvettem, igaz, felesben, de tudtam, mondtam előre, hogy csalódás lesz. A második részből ítélve nem is lehetett másképp. Egy normális Mafia volt, az első rész, amit a cseh garázscég tett össze. Azon látszott még az igényesség, az alázat, a szakma szeretete, a szív és lélek. Életem egyik legjobb játéka volt.
-
Ulthane #60509 OFF
Már nem azért, de gondolom nem egy háztartásban élnek. Harlekin nője/pasija/férje/felesége/szeretője nyavalyog, hogy túl sok időt gépezik, majd Moby ezért megijed, és már ő sem ül géphez?
. Mi az összefüggés?
-
Még a végén meg sem kell venned, inkább köszönd meg
-
Ilyen a sandbox, mindenben. Úgy kell játszani hogy jó legyen. -
Ulthane #60506 Spoilerbe, köszi! -
Ulthane #60505 Tényleg tesók, vagy csak kamutesók? Egyszer írta neki valaki, és Moby azt mondta, kurvára nem tesók. -
Nagyon sokan panaszkodnak, hogy nagyon repetitív a Mafia 3. Az első 3 órában amit csinálsz, szorozd meg 20x a játék végéig. Kb olyan mint a Mad Max-ben, hogy kötelező mellékküldiket csinálni, különben nem ad fősztori küldetést. Ezzel nem is lenne gond, ha a mellékküldik nem lennének végig ugyanazok.
Hát hétvégén kiderül :D -
Nem. Csak tesók.
Szerintem valami családi dolog. Írtam nekik.
Harlekin 100% hogy nem lesz, Moby-t nem tudom. -
Ulthane #60502 Moby eltűnt. Harlekin is eltűnt az Xbox topikból. Adódik a kérdés, Moby nem egyenlő véletlen Harlekinnel?
-
Ulthane #60501 Minden spoiler, amit nem akarsz tudni egy játékról. Az is, ha annyit mondasz, az intro videó milyen kurva jó. A spoiler ettől spoiler, hogy valakinek elrontod a szórakozását, a saját élményét vele. -
nanehogymár az ótófizika spoiler legyen :D (de amugy persze megértelek, csak ezen azért elmosolyodtam ;) ) -
+1
bár én forzát már évek óta vakon rendelek, ott eddig meglepetére nem volt példa (ez alól kivétel a mostani pécéport, ami ráadásul éppen érint, mivel ma viszi el ups javításra a boxom :( )
unchartedet dettó. nem tudom elképzelni, h az ND mellényúljon.
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.10.07. 09:43:12 -
A hardver adott egy konzol esetén. És ebben a "világban" a szoftvert írod a hardverre, nem a hardvert pakolod a szoft alá.... ;)
Nos, ezesetben a szoftver - konzolon legalábbis - minőségietlen, beállt a sorba a többi szaggatós-sz*r mellé.
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.10.07. 09:41:50 -
Basszus. Mindegy, úgy is haverom gépét telepítettem. :) -
Ulthane #60496 Spoilerbe, a kurva istenit! -
Ulthane #60495 Hadd kérjelek meg benneteket, hogy ne itt beszéljétek ki a Mafia 3-at, hanem csináljatok neki egy külön topikot.
Egyetlen videót sem láttam a játlékból, és semmilyen információt nem akarok olvasni róla. Sem azt, hogy milyen a vezetés, sem azt, hogy a harcrendszer, a zene milyen, mi jó, mi szar, nem érdekel. Saját magam akarom majd megtapasztalni. -
Mivel usa profilal vettuk. De mondtam is hogy reggel 6 lesz mindig is. Magyarba is ejfeltol ment. Ora eltolodas ugye. :) -
Ilyen nincs, én mindig benézem ezeket. :) -
Oké Mafia 3 eddig csillagos ötös.
Közel 2 óra jàték utan azt kell mondjam, hogy ez tetszik!
Sőt a story mesélés, hangok, maga a harc/tűzharc, hangulat mind nagyon ellett találva.
Már az első lövésnek is súlya van.
Tényleg nagyon jók a hangok.
Maga a pisztoly kattanása is. Ahogy előveszed.
Zenék meg alapjaiban megadják neked a hangulatot a játékhoz.
"Gps"megoldás fura volt, de így belegondolva nagyon ötletes. Megkellet szokni, hol kanyarodjak is le. :D
Kocsivezetés..hmmm...alapjaiban nekem tetszett. Jobban mint elsőre a gta 5nel anno. Hamarabb ráéresztem. Viszont!!!
Viszont!! Nincs sulya a kocsiknak néha. :/ Meg a fizika se úgy hat rájuk ahogy kellene bizonyos esetekben. Tudnak erdekes dolgok szuletni karambolok közben.
Grafika..hat itt is lesz aki huzni fogja a száját.. a városban.
De csak ott! Meg csak nappal. Mert akkor olyan csúnyácska néha.
De belső tereken, házakban baromi szép a játék eddig.
Az árnyékok hajlamosak bugolni. De nem vészes. A kirajzolódás (textura pop-up) is jelen van azért vezetés közben. Fények is tudnak bugolodni néha.
Lincoln meg teljesen jó karakter eddig. Pedig fèltem tőle. Ezzel a storyval teljesen "szerethető".
Maga a játék véres. Nagyon is. Ez meg külön tetszik, hogy a brutalitas nincs visszafogva. Az ellenfelek rendesen szenvednek ha megsérülnek..még néha megbis sajnáltam őket ezért kapták a kegyelem lövést a földön.
A storyt már mondtam, hogy jó eddig. Maga a felvezetés ahogy tálalva van. Hmmm...hangulatilag 5*. Megyek is vissza játszani. :)