121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tatyla
    Hát legalább az idén már nem kell megvenni ezt sem, mondjuk az idei dolgok már elindultak
    Xcom2, Battlefield1 ezek day one
    Titanfall 2, Tomb Raider meg karácsonyi akcióban és ezzel ez az év letudva.
  • Tikal #60691
    "e hogy mindezt sokszor ugyan ott ahol kb 10 perccel elötte mindenkit leírtottunk,na az gáz..." igen, ezen én is fogtam a fejem, és sajnos látom azt is, hogy sok olyan hiba van amit már nem fognak javítani, mert azok gameplay hibák :(

azért a történet még így is érdekel, majd használtan olcsón beszerzem..
  • Bandicoot
    Ja. Ahogy mondtam az eladások majd megmutatják mennyire hazugság ez a "leszarja" állításod.:)
    Annyira leszarja mindenki hogy zsinórba fogják becserélni a sima ps4-eseket.:)
    Leszarják.:)
  • Totti5
    Most is leszarja.
  • Bandicoot
    Az a baj hogy maga a gameplay is mocsokmód repetitív. Lehet itt jönni azzal hogy sandbox. De a Mafia 3 még azok között is kimagaslóan repetitív.
    Egy dolog hogy mindig ugyan azt kell csinálni a szó legszorosabb értelmében (terület pucolás/megsemmisítések, utána informátor, utána megint terület pucolás majd megint informátor majd pucolás majd jön a miniboss és mehetünk vissza megint pucolni),de hogy mindezt sokszor ugyan ott ahol kb 10 perccel elötte mindenkit leírtottunk,na az gáz...

Az olyan """apró"""" dolgokról már nem is nyilatkoznék,mint hogy 2016-ban egy fél méteres bokron elcsattan a 2 tonnás amcsi autó mint a betonfalon...

A Mafia 3 gyakorlatilag a sztorit (benne a zenékkel,karakterekkel) leszámítva mindenben egy erős közepes vagy az alatti szintet hoz,technóban pedig egy alja szintet,nevetséges megoldásokkal és ritkaotromba látvánnyal.... Laza lejtmenet ez a széria 1 >>2 >>3.... Kár pedig tényleg a hangulat az ott van ezekkel a zenékkel,vasakkal,karakterekkel....
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.10.09. 19:22:55
  • darkSectorxxx #60687
    Ez nem hülyeség megvárni hogy egyeltalán miről vitáztok? :D
    Mert egyelőre semmit nem tudni mi lesz. :D
  • darkSectorxxx #60686
    Mondjuk ezt én sme értem ha valami nem pixelpontos akkor miért szebb, de biztos. :D
  • Bandicoot
    Ja. A pro meg majd az eladásai kiválóan bemutatják mennyire leszarja a játékos hogyan futnak a stuffok...:)
  • Tikal #60684
    Én azt hiszem PRO-n folytatom...ez így ilyen formában nem méltó játékra.. sajnos olyan bug-okba futottam amik eléggé illuzió rombolóak voltak, grafikai hibákról ne is beszéljünk :( Remélem egy két hónap múlva játszható állapotba hozzák.
  • Tatyla
    szerintem nem ,de erre ráérünk vitatkozni november 10 után
    Utoljára szerkesztette: Tatyla, 2016.10.09. 18:56:24
  • Totti5
    De, a 4K lesz és a reklám is erre épül.

A HC fórumozó gémer fogja csak majd a DFet lesni hogy 1.5 fpsel jobb e Prón avagy nem.

Nincs ezzel semmi gond, a játékos leszarja/nem érti/ nem érdekli hogy mennyi frém vagy hány pixel, ahogy eddig is.

Megy rajta a játék? megy. Akkor veszi ha tetszik neki.
  • TDC Geronimo
    Biztos szebbet, mivel a pro eleve 1800p körül renderel natívan sok játéknál
  • Bandicoot
    Osztán vajon mennyivel szebbet ad mint egy prémium 4k tv skálázása...?:)
  • darkSectorxxx #60679
    Szebb hát. Csak ezért váltanál 4k-ra?
  • TDC Geronimo
    A beépített 4k skálázó tech is szebb képet ad 4k tvn, mint a fullhds tvn full hds tartalom. Épp ez a lényege.
  • darkSectorxxx #60677
    4K mindöszesen 2 játékban lesz ahogy hallom....az is véletlen biztos, úgy hogy szaggatni fog sok helyen. :D Gondolom...vagy visszavesznek a grafból.
  • darkSectorxxx #60676
    Ez a bajom nekem is, a tökéletes bizonytalanság....
  • TDC Geronimo
    hójaj ez a mission struktúra mafia 3ba okádnivaló, ha nem lenne ilyen jó a story/átvezetők már nem is nagyon tolnám.
  • Tatyla
    Szerintem nem a 4K lesz a mérvadó,én is inkább az atom biztos 1080p30/60fps-re számítok és szerintem a fejlesztők nagy része is így gondolja és nem csak hiú ábránd
  • Bandicoot
    Az a baj hogy ezidáig a TR-en kívül nemigen tudni más fejlesztőknél mi lesz a stratégia,és félő hogy inkább a 4k (és akinek nincs ilyen kijelzője annak a VSR), ugyan azzal a fosfrémmel mint eddig....Bár ne így lenne.
  • darkSectorxxx #60672
    Érdekes hogy a 4k-hoz kötik a pro létjogosultságát, mikor a 4k-ról szó sem volt, illetve ami van az sem 4k. :D
  • darkSectorxxx #60671
    Jó csak tök úgy jön le mintha ez a gen erről szólna, holott pár elbaszott multi cím képes ilyenre, abból is a 80%-a retek játék amúgyis. :D
    A maradék 20-at meg szépen kijavítják peccsel. :)
  • Kandurex
    Azt mondtam, hogy belecsókolósok pusztuljanak, nem a konstans azon futók...
  • Kandurex
    Nincs rá tartalom és ahogy kinéz, még jó ideig nem is lesz. Értem, hogy a TV gyártóknak kell valami baromság, hogy eladják a termékeket, mint ahogy tették a teljesen értelmetlen hajlított kijelzőkkel, ... de most még nem ott vagyunk konzolon. Nagyon nem.

5 év, talán 10...
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.10.09. 16:25:52
  • Tatyla
    Ne tudd meg hány helyen mondják azt hogy nem érdemes pro-t venni ha nincs 4K tévéd, a sok agyon informált okos tojás te jó ég
  • TDC Geronimo
    Ez marhaság
  • darkSectorxxx #60666
    10-20 fps a hyperszuper Witcher-nél van csak inkább, azért ne általánosítsunk, ritka a 10-20 fps, inkább 25-29.
    Ne túlozzunk azért a mai játékok nagy része jó...csak a kristályszeműeket zavarja.
  • Kandurex
    Csak akkor ruház be Pro -ra, ha nincs 4K TV -d!...

....túl hamis illúziókat kergetnél a 4K -val...
  • Kandurex
    Ami nem baj, tereljék csak a népet az új masina felé. Pusztuljanak a 10-20FPS -be belecsókoló, pacing hibás, low-mid részletességek! Legyen mostantól igény a 1080P/60FPS vagy 1080P/BETON30FPS!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.10.09. 16:08:28
  • Bandicoot
    És az EA ACCESS-esek (amiből a Sony persze nem kért mert "nem éri meg"....Szemben a mesés Plus szogáltatással.... )
  • Bandicoot
    Nyugodtan könyvelhető hogy a Pro felé terelés miatt még annyira sem fognak foglalkozni a ps4 verziókkal mint eddig (értsd még több szaggatás,és egyéb nyalánkság)...
    Pro-nak azért lesznek előnyei még ha nem is minden címnél.
    Használt gépet pedig csakis 1216-ost és 60-70rugónál (garitól és tárhelytől függően) többet ne adj ki, nem érnek többet,amint itt a pro és feltánnek az első használt gépek a ps4 használt ára megy a pinyóba...
  • darkSectorxxx #60661
    Újonnnan ps pro, ha használtan akkor ps4, ha nincs igényed 30 feletti fps számra.
    Bár akkor nem ps-el játszanál gondolom.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.09. 15:09:03
  • Samurai84
    Hali. Már jó rég nem jártam itt a topicban, sajna meg kellett szabadulnom szeretett PS4-emtől :( Most úgy néz ki újra be tudok ruházni egy ilyen szépségre, de előtt tájékozódni szeretnék. Szerintetek érdemes a Pro-ba úgy beruháznom, hogy nincs 4K TV itthon és a közeljövőben nem is tervezek? Használt gépet érdemes megpróbálni, mire figyeljen az ember?
  • TDC Geronimo
    Igen
  • Tatyla
    BF1-et csak a deluluxosok kezdhetik 18.-án?
  • TDC Geronimo
    4 nap és bf 1 trial
  • spybot919
    Valaki probálta XIM4-et vagy a HORI TAC4-et? Most nem arra vagyok kíváncsi hogy fer vagy unfer. Hanem hogy volt-e valakinek a kezében mik a tapasztalatai. Persze a neten rengetek túl pozitív vagy túl negatív kritika van az értékesítés miatt. (Valaki csak azért húzza le hogy a másik ne vegye meg..) Mekkora előnyt jelenthet az ilyen? persze ez elég filozofiai kérdés, de elég olcsón árulják már magyarországon próbát talán megérne.
    Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.10.09. 10:40:37
  • darkSectorxxx #60655
    Fasza. :)
    Hámikor játszottál vele?

Mármint melyik nap? Mert tegnap este mikor befejezted még nem volt meg, aztán ma reggel meg nincsen új videód.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.09. 09:35:33
  • n000rbi
    DLC-t vedd meg :)
  • Ulthane
    Sifet elsore levagtam, no damage, streamen visszanezheto. Gyonyoru boss!