121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Pedig semmi különleges nem volt amit a PS4 nem hoz ki magából. Gondolj csak az Uncsi 4 -re.
  • TDC Geronimo
    PlayStation Europe ‏@PlayStationEU
    PlayStation and Rockstar Games announce partnership for Red Dead Redemption 2. Watch the trailer, captured on PS4

huh. PS marketing. PS4 pro bundlevel szakítanak jövőre

• Kandurex
    Igen? Én nem szartam magam össze a grafikától....
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.10.20. 17:40:16
  • Tatyla
    day one
  • TDC Geronimo
    Egy percig se hiszem, hogy ez nem PCről ment. Prora jó lesz
  • n000rbi
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    jó rövid volt, de hólishit... Erre a pro tökéletes lesz
  • TDC Geronimo
    na kíváncsi vagyok
  • n000rbi
    Közben RDR2 livestream reveal 5-től. Szép nap ez a mai :)
  • TDC Geronimo
    Kis off. N megint innovál

• arty
    tegnap ami még feltűnt, hogy lesz ace combat 7 (nemtom h vr only-e) !!! :O
  • TDC Geronimo
    Hát ez a BF1 ez ilyen. Kampány első részét letoltam hideg kirázott a hangulattól. Multiról ne is beszéljünk..
  • n000rbi
    Tegnap nyomtam a preview-t x1-en. Soha előtte nem BF-eztem, meg egyéb kompetitív shootert se próbáltam, de basszameg ottragadtam előtte vagy 4-5 órára :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Majd egyszer olcsón pro-ra behúzom, mert a téma bejövős

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.10.20. 13:12:04
  • Ulthane
    Bezsákoltam a BF1-et lemezesen, este indul a kampány. Remélem jó lesz!
  • TDC Geronimo
    Na kíváncsi leszek
  • Tatyla
    Még három hét és itt a Pro!
  • n000rbi
    OFF (Nintendo NX reveal ma délután)

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.10.20. 03:01:01
  • spybot919
    Itt azért a vr -ra megjelenő címek hosszúsága is fontos. Bár lehet egyenlőre senki nem fog tudni 5-6órát ülni fején a vr vödörrel.De javítsatok ki ha tévedek,föként fizikai hatásai miatt, még mindig zavaró tud lenni. Aztán ha már jön a SAO élmény akkor én is beruházok rá
    Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.10.19. 23:03:56
  • darkSectorxxx #61125
    Ja kösz, de lenni lesz valszeg később.
    AAA biztos nem lesz, mert az AAA-t vr-ba csak ilyen féligmeddigtámogatással lehet.
    Amúgy lesz egy fasza fps-e ps-re, az tudtommal full vr. :)
  • arty
    nem elég, hogy drága a vr és emiatt sem fogy kellően és emiatt sem éri meg rá fejleszteni... de orrbaszájba tovább szegmentálják ezzel az idióta exkluzivkodással (és hogy nincs "directx, azaz közös api" SE), hátha pont az X gyártóé terjed el.... :(

persze, értem én: ha már pénzt tolt a fejlesztőnek, akkor szeretné, ha (eleinte) csak ő profitálna belőle... :((
    de a végén mindig a vásárló jár pórul - ami visszahat a szar eladásokra, ami miatt utána nem jön (elég) (jó) játék.... :((
  • arty
    mondj már egy pécés AAA játékot, ami VR ;) (és nem szimulátor, mer azokból tényleg sok van, ott kézenfekvő h beleteszik)
  • darkSectorxxx #61122
    Hát igen, de pl Amnesia-nál nem tudta senki hogy bármikor esélyes konzolra szerintem....de úgy összeségében sem értem, minden jön konzolra, szinte minden megy is pc-re....mit hisznek sokan?
  • Bandicoot
    Az is.
  • Totti5
    Az is hogy 1 évig Sony VR exluzív lesz a Resi 7.
  • Bandicoot
    Sosem értettem minek kell felhördülni. Jóval nagyobb gusztustalanság mikor egy alapjában évek óta multiplatform játékot védet le egy egy platformgyártó hogy ideiglenesen (vagy véglegesen) exkluzívvá tegye.... Ilyenkor meg a kárörvendők indulnak be....
  • darkSectorxxx #61118
    Van visszafelé is, ezt nem vitattam, csak azt mondtam, hogy ebbe az irányba pl most van idétlen komment, amiből kisül hogy direkte káröröm.
    Természetesen ez oda-vissza megy, mindkét oldalon vannak olyanok akik sajnálják...mondjuk nem értem miért, de mindegy.
  • Bandicoot
    Hagyjuk már ezt az "irigység elburjánzik dumát. Meg lehet nézni mit művel a tisztelt vérkonzolos nagyérdemű amikor egy konzol exkluzívot bejelentenek pc-re...Lásd mondjuk Forza Horizon 3 ahol külön topikokat nyitottak csak hogy felháborodásuknak adjanak hangot egyesek...
  • darkSectorxxx #61116
    Látom az Amnesia is jön konzolra, lassan minden játék lesz ps-en.
    Már látom az irigység el is burjánzott 1-2 írásos média szöveges harcmezein.
  • Amiga

Igen, ezen a videón valószínűleg egy kis marketingoptimizmus is van... :-D
  • darkSectorxxx #61114
    Én is ezt mondom, ez VR, én a VR-tól nem 1:1 grafikát várok elsősorban!

Hanem kb egy ilyet, ez túl szép is ahoz képest hogy VR.
    Részemről legalábbis.

Én olyan ferdítésekre céloztam, mint amikor mutogatják 16k-ban a trexes cryengine képminőséget, azt olyat holmár geci, nyers pc-n nem láttam még olyat, nemhogy szemüveggel.

Valami ilyesmire gondolok:
    Ezt hol nyalom már be hogy ilyen élőben is? LOL
    Ha ez igaz lenne csak vr-al ülnék le játszani ezentúl.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.19. 20:19:25
  • Amiga
    Hát nem tudom, ez - leszámítva, hogy az arcába tolja az interface-t, amit gondolom majd javítanak - ISZONYAT BRUTÁL HAGULATOS ÉS JÓ!

Ahogy vezet az autóban, totál bele tudja élni magát, a frame nagyon durva, a grafika meg pont annyi, amennyi így belülről első körben elég jó.

PS3 szint? Ha meglesz VR-rel a PS3 szint, akkor ez óriási áttörés lesz, le a kalappal. Belépő szintnek nem rossz.
  • darkSectorxxx #61112
    ja erre céloztam, de a PS VR akkor miképpen képzeljem el?
    azon nagyon látni?
  • darkSectorxxx #61111
    Oksa, én próbáltam, de DC-t nem, azért kérdem, hogy csak azok ilyen rácsosak, vagy ámblokk ez is, csak a kiküldött stream képen mossa össze a pixeleket? :D

Ja tudom tőle kapok majd választ, ha olvassa. :)

hát én annak ellenére hogy kérdezem, 99% hogy ez a megoldás, amit sejtek, a stream neten összemossa. :)
  • samsung123
    Ha közelmész egy nagyítóval a moitorodhoz magát az egy pixelt alkotó három pontot: Piros, zöld, kék alapszineket is láthatod már. Namost ezt látod a VR sisakban mert közel van és nagyítóval is nézed (a lencse) DE a FHD felbontás épp határeset, igazából el lehet róla feledkezni, de az igaz hogy az e feltti fizikai kijelző felbontásoknál egyre kevésbé fog ez problémát jelenti anékül, hogy a tartalom felbontását is növelni kellene!!!! Magyarán egy akár 4k-s kijelzőn se kell a tartalmat valóban 4k-ban kiküldeni rá (fhd-is vagy kesebb), elég ha már kijelző 4k és a fizikai pixelek már "eltünnek" azaz nem lesz rácsos.
    Utoljára szerkesztette: samsung123, 2016.10.19. 20:04:02
  • n000rbi
    Az lesz a legjobb mindenkinek, ha egyeztetsz Balee-val és megnézed nála élőben. (ő az egyetlen aki itt vett psvr-t - legalábbis bevallottan :D)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.10.19. 19:57:43
  • darkSectorxxx #61108
    Valami hasonlóra gondoltam, ilyen hálószerűséget láttam élőben:

Mikor a pixelek közt látod a hézagokat...érted. :D
  • samsung123
    Kikotató formáért elnézést, de a mondanivaló benne az hasznos lehet.
  • darkSectorxxx #61106
    Amúgy is én vagyok. :D
  • n000rbi
    Igazad van, egyetértünk, valóban nem ez számít. Písz.

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.10.19. 19:46:52