121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Pedig semmi különleges nem volt amit a PS4 nem hoz ki magából. Gondolj csak az Uncsi 4 -re. -
PlayStation Europe @PlayStationEU
PlayStation and Rockstar Games announce partnership for Red Dead Redemption 2. Watch the trailer, captured on PS4
huh. PS marketing. PS4 pro bundlevel szakítanak jövőre
-
Igen? Én nem szartam magam össze a grafikától....
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.10.20. 17:40:16 -
day one -
Egy percig se hiszem, hogy ez nem PCről ment. Prora jó lesz -
-
-
jó rövid volt, de hólishit... Erre a pro tökéletes lesz -
na kíváncsi vagyok -
Közben RDR2 livestream reveal 5-től. Szép nap ez a mai :) -
Kis off. N megint innovál
-
tegnap ami még feltűnt, hogy lesz ace combat 7 (nemtom h vr only-e) !!! :O -
Hát ez a BF1 ez ilyen. Kampány első részét letoltam hideg kirázott a hangulattól. Multiról ne is beszéljünk.. -
Tegnap nyomtam a preview-t x1-en. Soha előtte nem BF-eztem, meg egyéb kompetitív shootert se próbáltam, de basszameg ottragadtam előtte vagy 4-5 órára :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majd egyszer olcsón pro-ra behúzom, mert a téma bejövős
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.10.20. 13:12:04 -
Ulthane #61130 Bezsákoltam a BF1-et lemezesen, este indul a kampány. Remélem jó lesz! -
Na kíváncsi leszek -
Még három hét és itt a Pro! -
OFF (Nintendo NX reveal ma délután)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
HYPE ON!
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.10.20. 03:01:01 -
Itt azért a vr -ra megjelenő címek hosszúsága is fontos. Bár lehet egyenlőre senki nem fog tudni 5-6órát ülni fején a vr vödörrel.De javítsatok ki ha tévedek,föként fizikai hatásai miatt, még mindig zavaró tud lenni. Aztán ha már jön a SAO élmény akkor én is beruházok rá 
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.10.19. 23:03:56 -
Ja kösz, de lenni lesz valszeg később.
AAA biztos nem lesz, mert az AAA-t vr-ba csak ilyen féligmeddigtámogatással lehet.
Amúgy lesz egy fasza fps-e ps-re, az tudtommal full vr. :) -
nem elég, hogy drága a vr és emiatt sem fogy kellően és emiatt sem éri meg rá fejleszteni... de orrbaszájba tovább szegmentálják ezzel az idióta exkluzivkodással (és hogy nincs "directx, azaz közös api" SE), hátha pont az X gyártóé terjed el.... :(
persze, értem én: ha már pénzt tolt a fejlesztőnek, akkor szeretné, ha (eleinte) csak ő profitálna belőle... :((
de a végén mindig a vásárló jár pórul - ami visszahat a szar eladásokra, ami miatt utána nem jön (elég) (jó) játék.... :(( -
mondj már egy pécés AAA játékot, ami VR ;) (és nem szimulátor, mer azokból tényleg sok van, ott kézenfekvő h beleteszik) -
Hát igen, de pl Amnesia-nál nem tudta senki hogy bármikor esélyes konzolra szerintem....de úgy összeségében sem értem, minden jön konzolra, szinte minden megy is pc-re....mit hisznek sokan? -
Bandicoot #61121 Az is.
-
Az is hogy 1 évig Sony VR exluzív lesz a Resi 7. -
Bandicoot #61119 Sosem értettem minek kell felhördülni. Jóval nagyobb gusztustalanság mikor egy alapjában évek óta multiplatform játékot védet le egy egy platformgyártó hogy ideiglenesen (vagy véglegesen) exkluzívvá tegye.... Ilyenkor meg a kárörvendők indulnak be....
-
Van visszafelé is, ezt nem vitattam, csak azt mondtam, hogy ebbe az irányba pl most van idétlen komment, amiből kisül hogy direkte káröröm.
Természetesen ez oda-vissza megy, mindkét oldalon vannak olyanok akik sajnálják...mondjuk nem értem miért, de mindegy. -
Bandicoot #61117 Hagyjuk már ezt az "irigység elburjánzik dumát. Meg lehet nézni mit művel a tisztelt vérkonzolos nagyérdemű amikor egy konzol exkluzívot bejelentenek pc-re...Lásd mondjuk Forza Horizon 3 ahol külön topikokat nyitottak csak hogy felháborodásuknak adjanak hangot egyesek... -
Látom az Amnesia is jön konzolra, lassan minden játék lesz ps-en.
Már látom az irigység el is burjánzott 1-2 írásos média szöveges harcmezein. -

Igen, ezen a videón valószínűleg egy kis marketingoptimizmus is van... :-D -
Én is ezt mondom, ez VR, én a VR-tól nem 1:1 grafikát várok elsősorban!
Hanem kb egy ilyet, ez túl szép is ahoz képest hogy VR.
Részemről legalábbis.
Én olyan ferdítésekre céloztam, mint amikor mutogatják 16k-ban a trexes cryengine képminőséget, azt olyat holmár geci, nyers pc-n nem láttam még olyat, nemhogy szemüveggel.
Valami ilyesmire gondolok:
Ezt hol nyalom már be hogy ilyen élőben is? LOL
Ha ez igaz lenne csak vr-al ülnék le játszani ezentúl.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.19. 20:19:25 -
Hát nem tudom, ez - leszámítva, hogy az arcába tolja az interface-t, amit gondolom majd javítanak - ISZONYAT BRUTÁL HAGULATOS ÉS JÓ!
Ahogy vezet az autóban, totál bele tudja élni magát, a frame nagyon durva, a grafika meg pont annyi, amennyi így belülről első körben elég jó.
PS3 szint? Ha meglesz VR-rel a PS3 szint, akkor ez óriási áttörés lesz, le a kalappal. Belépő szintnek nem rossz. -
ja erre céloztam, de a PS VR akkor miképpen képzeljem el?
azon nagyon látni? -
Oksa, én próbáltam, de DC-t nem, azért kérdem, hogy csak azok ilyen rácsosak, vagy ámblokk ez is, csak a kiküldött stream képen mossa össze a pixeleket? :D
Ja tudom tőle kapok majd választ, ha olvassa. :)
hát én annak ellenére hogy kérdezem, 99% hogy ez a megoldás, amit sejtek, a stream neten összemossa. :) -
Ha közelmész egy nagyítóval a moitorodhoz magát az egy pixelt alkotó három pontot: Piros, zöld, kék alapszineket is láthatod már. Namost ezt látod a VR sisakban mert közel van és nagyítóval is nézed (a lencse) DE a FHD felbontás épp határeset, igazából el lehet róla feledkezni, de az igaz hogy az e feltti fizikai kijelző felbontásoknál egyre kevésbé fog ez problémát jelenti anékül, hogy a tartalom felbontását is növelni kellene!!!! Magyarán egy akár 4k-s kijelzőn se kell a tartalmat valóban 4k-ban kiküldeni rá (fhd-is vagy kesebb), elég ha már kijelző 4k és a fizikai pixelek már "eltünnek" azaz nem lesz rácsos.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2016.10.19. 20:04:02 -
Az lesz a legjobb mindenkinek, ha egyeztetsz Balee-val és megnézed nála élőben. (ő az egyetlen aki itt vett psvr-t - legalábbis bevallottan :D)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.10.19. 19:57:43 -
Valami hasonlóra gondoltam, ilyen hálószerűséget láttam élőben:
Mikor a pixelek közt látod a hézagokat...érted. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kikotató formáért elnézést, de a mondanivaló benne az hasznos lehet. -
Amúgy is én vagyok. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazad van, egyetértünk, valóban nem ez számít. Písz.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.10.19. 19:46:52