121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
hát ha a nappali közepén tartanám lehet engem is érdekelne :D -
Ennél rosszabb példát találni sem tudtál volna.
Cigaretta mindenki számára károsító hatású, nincs pozitívuma. Akár csak 1et szív akár 10et naponta.
Akármi játékos nem lesz okosabb és ügyesebb, szebb és tisztalelkűbb mert nem COD, BFet játszik. Ez szimplán csak szórakozás, akár autóverseny, akár én kicsi pónim, akár militarista dara.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.29. 21:22:07 -
Attól mert valamit sokan játszanak attól az még nem lesz garancia a minőségre. Főleg, hogy elég sok a befolyásoló tényező. Cigit is sokan szívják, mára már majdnem minden második ember mégse lesz "jó" csak mert sokat eladnak. Az önpusztítás sosem megy ki a divatból. Úgy látszik erre van igény. No offense. -
Ha már 100 ezreket elköltök valamire akkor igen, némileg érdekel mi kerül a nappali közepére, amit egész nap bámulok.
Bár nem tudom minek kell ezen rugózni, ÉN nem veszek slimet, nekem az eredeti Xbox One tökéletesen megfelelő ( elve a slim kilőve a színe miatt, mert nincs fekete ). De aki vesz az egy jobb gépet kap ( álltalában, hisz a Sony tud ócskábbakat is kiadni ) -
Cod... BF sokkal nehezebb főleg új játékosoknak. Nem kell ennél több, így is rengeteget romlott a community az évek során -
Totya42 #61457 Nem valami acélos számok. Azt hittem ennél jóval több lesz. Akkora hype volt és hatalmas pozitív vízhang a social media-ban. CoD BO3-al megjelenése után naponta simán nyomták egyszerre 600 ezren csak ps4-en. Emlékszem még anno 2009-2010-ben ps3-on az MW2-vel naponta 1,5 millióan nyomták egyszerre. Hétvégenként mikor felmentem meg simán 2-3 milka volt. És ez csak ps. Összes platformon meg pff rengeteg. -
A csalók miatt kevesebb a multi pc játékos ha van konzol verzió -
Jó, de BFnél nem kell félni attól, hogy kihal a populáció :) -
Mint ahogy konzolon a BF1-el is többen játszanak
-
Én eddig se hallottam a fejhallgatóban a gép hangját, eztán se fogom -
Álltalában nem ruházok be jrpg-be de szerintem a hollow realization-nal teszek egy próbát, ott úgy is folyamatosan japánul nyögnek a lányok azok majd elnyomják a pro-süvítését. :D -
-
Jobb, ha felkészülsz lélekben, hogy nem lesz halkabb a 1216-nál. -
Kitárgyalva. Felőlem lehet olyan nehéz is mint a bontógolyó csak halk legyen. -
Óó...hmm, azt nem is néztem. Hát igen :( -
Most én is utánanéztem, a slimtől nehezebb 1.2kg-mal a pro, az original ps4 2.8kg, szóval csak fél kilóval nehezebb, az meg a méretéből is adódhat. A hatékonyabb hűtés utolsó reménye is elszállt 
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.10.29. 17:44:04 -
Reméljük, hogy rohadt nagy hűtőborda, rézcsövekkel. -
Nem néz ez ki rosszul, kicsit utána néztem a dimenzióinak, és az derült ki, hogy:
A standard PS4 -től majd 1.2kg! -al nehezebb??
E!!
E hogy?
Mi lett benne nehezebb?
azisten't raktak bele? Mindezt úgy, hogy alig 2 cm hosszabb és szélesebb, és magasság nem változott különösebben.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.10.29. 17:34:33 -
Totya42 #61444 Van benne player count? Vagy miből gondolod? -
PCn gyakorlatilag játékos is alig van. Konzolon azért többen játszanak -
Totya42 #61442 Honnan veszed? Még csak tegnap óta kapható. -
Legalább a karácsonyi akcióban már benne lesz -
TF2 eladások jó szarok lettek. Ki gondolta volna. EA kiadatja 1 héttel BF1 után. Okosok. -
1 hét kb és N7 day. Jönnek végre ME infók, lehet lesz story trailer is végre. -
a pro miatt újra fogom játszani de ezt akkor már megvárom -
LPVG Report: Uncharted 4 Story DLC Reveal Coming at PlayStation Experience
We interviewed Uncharted 4 Voice Actor Troy Baker at MCM Comic Con London this morning, and while he did not directly confirm our report, he did tell us that he believes the Uncharted 4 story DLC will be “by far the biggest story DLC [Naughty Dog] have done” and that he expects it to be revealed formally “very soon”.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.10.29. 16:03:36 -
Adom :D -
Nyilván az is benne van, hogy az ember az újat veszi, mert a paraszt azt hiszi az a jobb, meg a boltban is azt fogják rátukmálni. Aztán a simát kivonják és veheted azt ami a polcon van. Most komolyan, téged érdekel mi van a szekrényben vagy a TV mögött? Soha nem látom azt a szart csak HALLOM, de azt kurvára. Hogy most három vagy négy emeletes azt már leszarom, de legyen halk. Ha ehhez az kéne, hogy akkora legyen mint egy hűtőszekrény akkor felőlem lehetne akkora is.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.10.29. 15:16:40 -
Zozo76 #61434 akkor en mar nem is veszek pro-t mert ezek szerint akkor egybol hulye leszek. vagy mar a ha a gondolatban megfogalmazodik hogy veszek pro-t, mar akkortol lehet hogy hulyeve valok? persze ugye ez az egesz eszmefuttatas csak akkortol ertelmes ha az egesz pro-szisztema elott meg nem voltam hulye! :) -
Mi? akkor most hangosabb a ps4 slim mit a fat? pedig pont az ellenkezőjét állították... -
Akkor te különleges vagy feltehetőleg. -
LBandi77 #61431 Ps1 éra óta minden sony konzolom van- volt, xbox csak 360,slim soha,úgyhogy a divatbuzulást meghagyom neked meg a fanboyoknak. -
Nyugodtan én nem sajnállak. -
Prót is a hülyék vesznek majd. Ez van ez a piac. Te is ennek a része vagy. -
Gyártási/anyag/tehnológiai költség csökkentés miatt jönnek létre ezek az eszközök + a piac felpörgetése. Eddig mindig bevált. -
Xbox S ( sem ) azt mutatta hogy nagyon gondolkozna bárki is hogy a simát vegye vagy az S-t amikor még mindg a kettő a polcon van. -
Mérettel pont, hogy lehet gazdálkodni,... nyilván most már fejlettebb gyártástechnológiával csendesebb a gép, de félek jön a szarcibálás majd a Pro és a Scorpio esetében. Mert Totti design lelkének és a hozzá hasonlóknak ez kell...böeeeeeee! Hova hányjak?!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.10.29. 14:15:00 -
LBandi77 #61425 Szerintem nem a piac igényli hanem a gyártók igénylik a plusz pénzt azzal hogy a sok hülye lecseréli a teljesen jól működő gépét ilyen divatbuzulásra.És el lehet mondani hogy + ennyi millió ment el belőle. -
Igényli az anyja fasza, csak nem játékosok. Csak ki kellene rakni két gépet, az egyik üvöltő genyó gép, a másik 20-30% -al nagyobb masina, de teljesen csöndes...megnézném én azt a piacot... erőltetett design baromság... -
Vagy azért veszi mert adják, egy idő után már csak az van a polcon, nem?