121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Totya42 #61902 Most épp 3-om a Ps3, Ps4 és az XO. Már várom a jövő hét csütörtököt, hogy a ps4 helyett a prot bekössem.
Persze számít valamilyen szinten a méret, de túlzásokba esnek sokszor fórumokon szerintem. XO méretén is tök kivoltak sokan fórumokon, pedig szerintem még pont belefér. Ha torony ház pc méretű konzolokat adnának ki, akkor megérteném, amit leművelnek sokan fórumokon a méret rinyát, de erről szó sincs. Túlzás na. -
Bandicoot #61901 A "ripcod" annak szól hogy a sorozat szinvonala multiban hosszú évek óta dögvész. És egyre többen ébrednek.
De persze van akik nem és még 10 év mulva is két kézzel falnák a moslékot.:)
Meg lehet nézni a multit pár hét múlva... -
Metacritic: 106 userreviewből 64 negatív... De egyenlőre ennyi. -
2-3nap mulva meg már kutya se nézi. Bf1t kb 25ezren nézték twitchen nen kétezren. De mindegy is mert firstweek minden topstream aztán meg már kutya se kiváncsi rá. -
Várható volt, CoD-szinglik mindig odabasznak (bár BO3 volt az első, amit nem bírtam végigtolni.. :D)
És a multi is jó "szar" lett - elég megnézni a streamek számát: éppen most COD:IW számszerint 1924, toronymagasan az első (BF1 - 572 :))
de azé ripcod.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.11.04. 22:51:52 -
Persze, megharagszik a TV-d mer' nem cseréled, vagy a TV állvány....
-
LBandi77 #61896 Többet játszottam azzal a tartalmatlan huggyal mint gondolod,és ahogy elnéztem az online világban is többen tolták mint bármelyik etalon forzát.
Fusztráltság ugyan, lassan 40 leszek,pont leszarom mikor jelenik meg,nem sírok mint a kislányok,day 1 vettem mindet és nem csalódtam.
De ti majd megmondjátok nekem mi a jó.
Hogy is írtad.lol -
Frankó lett COD, kedvelik a single storyt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.04. 22:02:41 -
hany konzolod van a tv alatt? ;)
innen mar kitalalhato, h egy hataron tul szamit a meret, jo dolog a slim... -
lol
neked nyilvan a tartalmatlan szaggatos hugy, ami 5 evente kijon gt neven, mondanod se kell :)) az mondjuk tetszik, h picit latom a frusztraltsagot, de egyelore gyoz a HIT :)) nademajd gt7..ize sport megjelenes utan :)) -
Diablo3 jön a necromancer... Ésssss ennyi. Mikor javítják már ki hogy consolon végre szerver tárolja az adatokat, hogy ne lehessen szét hackelni..
-
aztarohadt, ekkora fakezu baromallatokat... ps4pro es vr es dugdosas :DDD
koklerek. -
Na egy utolsó, gyors unboxing:
-
Hát picit furcsa. :D -
tv hangszoron gamelni te atyaeg. Nincs is ennel nagyobb bun :p -
Nem. És igen. Esténként csendesebbre van véve a TV és a PS simán leordította. És ha hiszed, ha nem, nem sokan szeretnek állandóan egy tökfödőt a fejünk tartani játék alatt! -
Until Dawn 12$ (PS+al 10$)
USA storon. :)
Ennyiért mindenkinek megéri. :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.11.04. 17:48:19 -
Paranoia #61885 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!BíííííTííííí Nooooo
-
Amikor azt írják a konzolhoz a shopban hogy ajándék két játék? akkor bármilyen játékra gondolnak vagy egy adott listárol? platinumshopban van egy kb 10db játék lista és csokolom de a konzolvilágon nem találkoztam listával akkor most hogy is van ez? -
Hívtak platinumból, hogy kedden kapják meg a gépet, így 100%, hogy csütörtökön megkapom. :) -
-
végül is a ps zúgása is egyfajta hang :D -
Mit nem szeretsz? hang nélkül játszol? :D -
A faszomat! Nem szeretem!
-
fasza!
-
Hang... felbaszol egy fülest és játszol vagy 5.1en és megoldva a dolog -.- -
Már volt. Menüben halk! :D -
Kezd unalmas lenni a csomagolgatás! Ne csomagolgassanak! Tesztet nekünk ízibe a hangjáról!!
-
Normális fülhallgatót is adhatnának végre hozzá :D -
-
Rágódik a tököm a méretén, azért szúrtam be a videót, hogy legyen mihez viszonyítani. -
Totya42 #61871 De tényleg belegondolva ma már én is mindent digitbe veszek felezve, s a kontrollerrel kapcsolom be a gépet, szóval konkrétan miután bekötöttem hozzá se nyúlok, rá se nézek :) felőlem csillag alakú is lehetne. Viszont jó hír, hogy a pro-n is már gombok bannak és nem érintős izék, szóval ez már tuti nem fogja kidobálni menet közben a lemezt senkinél sem, aki még lemezt használ. Még 3 nap és lejár az embargo és remélem lesznek részletes tesztek a játékok különbségeivel. Kíváncsi vagyok. Amit eddig láttam netem az alapján az image quality elég meggyőző. Jó lesz ez. -
Totya42 #61870 Szerintem nem nagy. Mondjuk szerintem az XO sem nagy. Meg nem nagyon értem miért tényező a mérete, hiszen olyan óriási sosem szokott lenni egyik sem, szóval berakja az ember a tv alá a polcra és annyi. Fura mennyit rágódnak sokszor a gép méretein. Szerintem a pro is pont akkora, hogy egy későbbi slim verziónak semmi értelmét nem látnám, ahogy szerintem a ps4-nél sem volt sok értelme a ps4 slimnek, mert az alap is már tök kicsi volt. -
Eddig bármit rendeltem a futár mindig felhívott előtte -
Bandicoot #61868 Remélem annyit megtesznek hogy értesítenek a futárnak átadásról vagy hív a futár mikor hozhatja...Nem csak úgy beesik egyszercsak én meg várjak otthon random.... -
MM megrendelés él annyi hogy lehet csak péntek vagy hétfő lesz belőle de 120-ért már kivárom ha már eddig kibirtam :( -
Nem kicsi.
-
-
Ja mondjuk ez is igaz ennél már az sem, akkor marad a maradék. :D -
Magas labda volt