121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • balee4
    Platinumshop már múlt héten hívott, hogy 100%, hogy tudják csütörtökre küldeni. Holnap azért felhívom őket.
  • arty
    amugy azt tudtuk, hogy bandicoot utalja a feketeket, de hogy tevet is csak olyat vesz, ami meg se tudja jeleniteni oket rendesen, az DURVA!
  • Tatyla
    Szerintem Titanfallt amint akciós lesz mi is behuzzuk nekünk a béta is bejött
  • spybot919
    Titanfall nem fogott meg de ha ismerőseim azzal játszanának lehet beruháznék rá. Amikor nem titanban űlsz pont úgy néz ki ahogy az iw nek kellett volna. :)
  • Paranoia
    nem bánod meg!
    én nagyon vágytam már egy pörgős multira ami NEM COD.(mw volt az utolsó cod amivel játszottam)
    bfet toltam sokat,sokáig,de nekem ez a vh1 sajnos nem jön be...majd akciósba behúzom persze
  • arty
    "Oled 50 col felett 1080p-ben felejtő az idei prémium 4k ledekhez képest."

lol
  • Moby
    Sőt. Még komperzsön nélkül sem érdekel önmagában az a tény, hogy mit hoztak ki egy 480-ból. Tökéletesen hidegen hagy. Egyetlen dolog érdekel: a végeredmény. Ha az fasza, akkor oké. Ha meg nemfasza, akkor köpök rá, hogy így is szép eredmény egy 480-tól. Leszarom. Nem kértem, hogy az legyen benne. Jó végeredmény kérek, semmimást.
  • Moby
    Fogalmam sincs hogy korrekt. Mindenkinek az, amire kíváncsi. Engem pl. tökéletesen hidegen hagy, hogy mit tud egy százharmincezres konzol egy százharmincezres pécéhez képest. Pécét sem akarok százharmincért venni, se konzolt. Nem azért, mert feltétlenül többért akarok, hanem mert nem ezt a célt kell megvalósítania. Mást lehet hogy éppen ez érdekel leginkább. téged meg pl az, hogy mennyire hangos. A negyediket az exkluzívok. Az ötödiket a fizetősmulti. Ésatöbbi. Egy videóban a látványt lehet leginkább jól megmérni, és ők megmérték.
  • Kandurex
    Lehet, hogy azt nézték, de kíváncsi leszek, hogy lesz e esetleg olyan összehasonlítás, hogy nem a csúccsal próbálkoznak. Szerinted lesz? Így korrekt?
  • spybot919
    Ahogy frissitgetsz rá 2 percenként változik. Szerintem valaki trollkodik :D
  • spybot919
  • darkSectorxxx #62214
    :)
  • spybot919
    jah az van ezerrel.
  • Bandicoot
    Semmit (mm-ból rendeltem).
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.08. 12:30:43
  • Bandicoot
    Valami hiba van mert ha kosárba rakod 135k.
  • spybot919
    Végig viszed a fizetést a végső szakaszba és vissza ugrik 135e- ft ra. Szánalom
  • darkSectorxxx #62209
    Rájöttek a cégnél hogy ennyit ér. :)
    Azé aranyos azzal szemben akik elővásárolták 135-ért.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.08. 12:22:48
  • darkSectorxxx #62208
    Modjuk, ja ott lehet kép akár illusztrációként is, de ilyen termékeknél eddig én még nem találkoztam ilyennel. :)
  • spybot919
    Megint 120k a Pro a MM-ban: De most akció nélkül.

limk
  • spybot919
    Jogos közben ph-n megtaláltam a választ. A doboz kép tényleg megbízhatatlan lehet.
  • n000rbi
    Netes vásárlásnál (mármint boltból), szerintem ne hagyatkozzon senki egy dobozképre. A legjobb, ha az ember megkérdezi.
  • darkSectorxxx #62204
    Amúgy fel van tüntetve, ha nem akkor ha van dobozkép, annak a bal alsó sarka.
  • n000rbi
    Mondjuk rákérdezel, hogy CUH-12xx-e? Ha az egész matt, akkor amúgy nem is lehet más.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.08. 12:00:57
  • spybot919
    Csak gözöm nincs hogy különböztetem meg a netes vásárlásnál...
  • darkSectorxxx #62201
    Ja, nem fórum hanem twitch. Mozizás.

Mindenképpen vedd meg dlc-t. :)
    Volnir, mikor volt az már, őskorban :)
  • n000rbi
    Igen, az az 1200-as, teljesen matt, már érintőgombok nélkül.
  • spybot919
    Az a fat ps4 gép amin már nincs bal oldalt az a zongoralakk az az újabbik relase?
  • Ulthane
    Múlt héten szabin voltam, otthonról nem fórumozok! :) BF1 multit tolom, néha kicsit DaS3-azok, legutóbb Volnir pofáját kentem el, streamen fenn van.

Csütörtökön jön a Pro, lehet megveszem a DLC-t dashoz, fene tudja.
  • Moby
    Nem. Az ilyen összehasonlításnak van több aspektusa. Lehet olyat csinálni, hogy hardware-parity, meg budget-parity, meg sok minden lehet vizsgálni, ők most azt nézték, hogy az egyes platformokon elérhető csúcsminőség hogyan viszonyul egymáshoz. De egyébként minden releváns információ el is hangzik.
  • darkSectorxxx #62196
    Hol jársz ember, el vagy tűnve, azt semmit nem tudunk rólad, vagy a pro-ig nem is játszol majd? :)
  • spybot919
    Tibi, rajtad kívül már mindenki kapott!!
  • Ulthane
    Nekem nem fütyül, hanem süvit! Múltkor felhívtak Paksról, hogy szívesen felhasználnák a gépem az új reaktorban fűtőelemként, olyan hatékonynak tűnik...

Ha a Pro fütyül vagy sípol, flexszel levágom a harmadik rétegét!
  • Kandurex
    Nem akarom a Digital Foundry bántani, de kiadni egy ilyen elemzést.

"Rise of the Tomb Raider PS4 Pro vs Titan X Pascal"

Ezzel tömik szerencsétlen PC játékosok fejét a race -léssel. Nem igazán tudják helyén kezelni a dolgokat.

Ahogy Moby mondaná, egy 480 kártyával kellene (alacsonyabb órajelen!), hiszen ott a helye, nem?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.08. 10:04:58
  • Ulthane
    Nem, nekem szóban szóltak, hogy csütörtökön mehetek érte. :)
  • n000rbi
    Még nem, holnap kell, hogy jöjjön mail/sms.
  • Tatyla
    Aki előrendelte a pro-t kapott már valami mailt hogy szállítják vagy átadják a futárnak, stb?
  • Kandurex
    Ennyi. Ami érdekes volt már kiderült.

Most már csak arra várunk, hogy lecsengjenek a ráerőltettet divat dolgok, 4K, HDR.
  • spybot919
    Izé. Akkor most kisiklott a Sinai Desert-es hype vonat? vagy akkor ennyi volt?
  • n000rbi
    Most már én is örülök neki, mert közben rá kellett jönnöm, hogy semmilyen tematikus hw nem való nekem, de még egy ps-téma sem. Idővel mindig visszakanyarodok a defaulthoz, standard géphez. A hallásomon meg lehet segítene egy hosszabb 0-24-es agybadugós fullhangerős Pantera kúra...

Ja és az og ps4 megmarad fiókgépnek ;)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.07. 21:06:32
  • Moby
    Utólag megvallva én örülök, hogy így történt, bár ez nem volt mindig így :D Tutter, hogy az enyémben is meghallottad volna a sípolást, én meg minden nap azzal a kínzó gondolattal hajtottam volna álomra a fejem, hogy eladtam neked valami szart. :)
    És erre komoly esély van, mert én süket vagyok. Mármint tényleg sajnos. Komplett frekvenciasávokat nem hallok, de amiket meg igen azok meg zavarnak.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.07. 20:41:00