121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Sajnos el kell ismernem: a vesémbe láttok. Legyen hát. Comingout.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-
SlickAdam #62304 bla
bla
bla
:D
jobban ismerünk gamingben, mint te magadat
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.11.09. 11:21:35 -
Jöttem trollkodni, de olyan mufurcfasz lett mindenki, hogy rögtön elkezdett sajogni az ánuszuk a régieknek is :((
Nem lehet veletek már csak normálisan beszélni...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.09. 11:19:46 -
SlickAdam #62302 bekukkantottam mar ide, mondom nincs az az isten, hogy moby ne tert volna vissza megjelenesre.
hat ja.
-
Én is várom...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Moby autós képét a pro-val
-
Ulthane #62300 Holnap délben megyek érte az üzletbe. Este már azon tolom a ... mit is? Mass Effect 2-t visszafelé kompiban One-on!
-
>Mindig tudtam, hogy az amerikai nemzet ostoba, de hogy ennyire???!!!
>Nem, itt jó ember van az élen!
Némi ellentmondást vélek felfedezni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na de picsába a politikával, ki kapott má' sms-t/mailt a pro-ról?
-
-
Ulthane #62297 Nem, itt jó ember van az élen!
-
Iszonyatos dollár-beszakadásra készülök!
Konzolosok! Elő az usák accountokkal! Hóditásra fel! :D
/tenyerétdörzsöligonoszul :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.09. 10:03:54 -
Miért a magyar nem az? :) -
Ulthane #62294 Mindig tudtam, hogy az amerikai nemzet ostoba, de hogy ennyire???!!!
-
Paranoia #62293 Titanfall 2 Angry Review
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Én tegnap felhívtam az mm webáruhaz ügyfélszolgálati számát és azt mondták holnap kapják meg a cuccot(11.10)és péntektől van kiszállítás rendelési sorrendben így nagy valószínűséggel jövő héten lesz ebből valami -
Jönnek azért az infók rendesen. ME3 multiját nagyon szerettem, jó lesz a sztori után elmerülni ebben is. :-) -
Lehet, hogy csak engem zavar, de nem kellene azért senkiből "fogalmat" csinálni. És ezt nem csak neked mondom. :-) Ez is személyeskedés, nem jó poén szerintem. -
Arra a játékra gondolsz ezek után, ami 400%-ban függ a csapat összetételétől és működésétől? Nem. Azzal semmi baj nincs. :D -
A mindenttudó ph-n azt olvastam, hogy jövő hetet emlegettek MM-nél... -
MediaMarkt-os PS4 előrendelésről senkinek nincs hivatalos infója mikor szállítanak? Nem érem el őket, e-mailre nem jön válasz. -
#61967-re értettem, ott még az volt baj, hogy a pro a téma... -
Ember. Most tart ott a játék ahol relase napján kellett volna. Az a baj annyira elbaszták és annyira nem volt content, annyira überrepetatív volt hogy ennél csak feljebb... kapunk egy fizetős witch doctor átskinezést meg egy évente játszható eventet és itt be is zárul a kör. És kijelentik a fejlesztők, hogy ők már túl sok kontentet pakoltak a játékba ne várjunk semmit. Szép 20.évforduló. De még egy rókabőrt lehúznak azért. Én elolvastam a diablo könyveket is , imádtam. De ha rendes diablo kell akkor előveszem az egyet meg a kettőt mert ezzel csak megerőszakolják a gyerekkorom. És akkor Heroes of the storm ra ki se térnék, mert az sem a sikerjáték mintapéldája. Starcraft is csúszik le a lejtőn. Nekem nem a játékkal van bajom és ezt lent írtam is hanem hogy a legjobb címekre szarnak rá.
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.08. 23:45:55 -
mint a diablot? D3 launch óta rengeteget változott pozitív irányba... -
Blizzard már csak árnyéka önmagának. Majd jól tönkrebasszák az overwatchot is mint a diablo-t. Mindegy lassan elteszem magam aludni, hogy gyorsabban teljesek a napok, jövőhéten meg már behúzok használtan 1pspro-t mert teli lesznek vele a boltok 
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.08. 23:30:31 -
overwatchal mivan? Az is felkúr? :D
Most jön sombra nemsokára. PTRen már teszteltem <3 -
Ja félre érted, nem én sértődtem meg, én ilyenekre nem veszem fel a vizet, hanem néhány dolog egészen furcsa. Nem zavar engem semmi félre ne érts, csak furcsa dolgok vannak itten. -
Ez a szeretet jele. Nélküled az életük sivár és unalmas lenne. (ha még nem lenne az) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rengeteg minden eszembe jutott, amit most ha leírnék erről az egészről akkor lehet páran megsértődnének, hogy én rosszat feltételezek, tehát inkább nem. -
Józan paraszti ésszel nem itt lenne ez a gen ahol most tart, szóval ezt bóknak veszem. :)
De annak ellenére hogy párszor a hátamon felmászva akartok villogni, gondolkodjatok már kicsit el hogy engem érdekel-e ez az egész. :)
Volt egy összehasonlitő kép megnéztem láttam hogy én várok valami másra talán, azt ennyi, lezártam ezt a témát, ha villogni szeretnétek, önerőből pls, nem kell a hátamon. :) -
Rá kell jöjjél, hogy semelyik játék nem lesz olyan jó mint a "trollkod szét az sg-t" only multiplayer játék. Ez ilyen.
n000rbi te miről beszélsz. Azt sérelmeztem, hogy önkényes átnevezés áldozatává vált a topic ps4 ről tv- topik ra. Nem azt mondtam hogy PROdátor ról szórjátok az áldást hanem végre a tv-ken és személyeskedés, flamen kívül legyen már más is. Tudom hogy azt viccesebb olvasni de hát nem hoztam fel popcornt. -
hát igen... de nem hiszem, hogy te vagy az egyetlen battlefieldező 40 éves apuka aki csak este kilenctől éjfélig ér rá :) Nyilván szűk réteg, de vannak hidd el... -
Csak egy szűk, és mozdíthatatlan időablakom van gémingre. Erre meg nincs csapat. Én nem tudok igazodni senkihez, egy csapat meg nem fog feszt hozzám, nyilván. Ez nem platformfüggő, nem játékfüggő. -
ha nincs csapat minden este akkor tényleg szar tud lenni a játék... -
Nekem még megvan a PS4-em, de kb csak dísznek, mert mindent PC-n tolok. :/ -
Viszonylag eredményes voltam egérrel is a magam szintjén (40 óra után 1,3-as KD-nél dobtam a projektet). Nem ez volt vele a gondom. Nincs már türelmem az üresjáratokhoz, a balfasz (nem)csapatokhoz, a kiszámíthatatlansághoz. Alapvetően az egészhez nincs már türelmem. Kiöregedtem belőle.
KB a fele map tetszett, a másik felétől okádtam. Ha azok jöttek kiléptem. Onnan találni olyat, amin jó megy,meg van hely...és akkor belépek, és mapváltás. Repeat. Órák mentek el ilyenekre. Nekem meg van 1 nap nagyon jó esetben 1.5-2, ami játékra mehet. Nem nekem vannak már ezek kitalálva.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.08. 22:34:03 -
Konzolon még lenne esélyed :) -

gumicsikorgás™ -
Történelmi pillanat :D
-
Akinek van józan paraszti esze tudja mire számíthat. A többi meg darksector
-
Hát már te is? :( -
Lesz itt csalódás PS4 Pro téren én amondó vagyok. :) #mászterrész4ever