121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
-
Ulthane #62385 Osszevissza palya dizajn? Fingod nincs a jatekrol. Ilyen jo palyadizajnt, mint a BB-ben, meg nem lattam. -
100db ezrest fizettél úgy, hogy egy 20-sal lett volna többe a Pro? Ejnye.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.09. 22:19:16 -
Ha helyén kezelnéd a dolgokat más lenne a véleményed. -
"összevissza pályatervezés"
WUT?!
BBbe mesteri pályadesign van
Konzolnak mindig is volt, van és lesz létjogosultsága.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.09. 22:16:48 -
Mozes #62381 Sziasztok!
Előre leszögezem, hogy nem flame-t akarok generálni, hanem leírni a saját véleményem, hátha valaki hasonló helyzetben van és ez segít neki....
1 hónapja megvettem első konzolomat, egy PS4-et, régóta gondolkodtam rajta, de mivel elég nagy PC játékos vagyok ezért mindig úgy voltam vele, hogy van mivel játszani bőven minek vegyek egy konzolt, így is csak állnak a polcon a PCs játékok. Végül azért döntöttem a vásárlás mellett, mert úgy éreztem van egy hangulata a gyerekekkel a kanapén heverve egy jót egymás ellen FIFA-zni vagy RocketLeage-ni...
Tapasztalatok:
Pozitív:
- sokkal jobban használható mint mediaplayer mint gondoltam (youtube, spotify és egyéb dolgok tökéletesen mennek és van más tartalom is)
- DualShock4 nekem bejön, kézre áll és jó minőség.. tetszett, hogy lehet minden gyereknek más kinézetű kontrollere (terepszínű, stb..)
- exkluzív EA konzolos tartalmak nagyon jók, már nekem ezért megérte megvenni (NHL, NFL széria)
- Uncharted 4: ez egy tényleg minőségi játék minden szempontból (optimalizáltság, hangulat, irányítás, tartalom, stb...)
- teljesen bejött mint családi program a gyerekekkel, hogy játszunk egyet együtt a TV elött, tökéletes megoldás erre szerintem...
Negatív:
- nagyon kevés tartalom, főleg egy Steam-hez viszonyítva
- grafika és képminőség évekkel egy átlagos PC mögött van (60FPS lehet egy FIFA-ban megvan, de egy Bloodborn néha a 20-is megüti...)
- lassú töltési idő egyes játékoknál PChez viszonyítva (pl: DirtRally PC-n nagyságrendekkel gyorsabban bejön, de egy Doom PS4 konkrétan csigalassú a PChez képest)
- nagyon alapszínű sub-account kezelés (parent control)... szinte semmire nem használható, amire kellene (pl: hogy a két különböző sub-account-al rendelkező gyerek más játékkal tudhasson csak játszani). Maga a koncepció is teljesen rossz ami mögötte van
- Slim verzióm van, mindenhol azt írták sokkal halkabb mint az alapgép....hát azt nem mondom, hogy huuu de hangos, de halknak azért nem nevezném
- néhány apró hülyeség a konzol koncepciójából adódóan (pl: disk-en vett játék a disk nélkül el sem indul....mint az oviban, cserélgetem a diskeket....., gáz....)
- Bloodborn.....óriási csalódás minden szempontból mint exkluzív tartalom meg főleg (összevissza pályatervezés, szakadózó grafika, stb..)
Összességben egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, mert megvan a piaca nálam is, de nagyon sokat kell itt fejlődnie a konzoloknak, hogy 10 év múlva is legyen jogosultságuk, mert a PC mind szoftver kínálatban, mind képminőségben mind funkcionalitásban messze túlszárnyalja.....de 100.000-et megér, ha az embernek van rá pénze és van mellette egy normális PC-je, de mint alternatív a PC kikukázására akár játék akár multimédia szempontból semmilyen szinten szerintem nem említhető egy PC mellett
Utoljára szerkesztette: Mozes, 2016.11.09. 22:11:24 -
UC4 szinte ugyanúgy néz ki ott sok különbséget nem fog látni max multiban 900p --> 1080p -
A stream jobb minőségű nem a játék. DS hót ugyanaz. -
Paranoia #62378 de tényleg ne baszmár fel
rakjál már bele egy uncsi4et aztán informálj -
>Nincs hangja. Ez a lenyeg.
A gép fele le van kapcsolva. A sima gépnek sem volt hangja, amíg a menüben voltál. Ennyire ne legyél már laikus. Így fognak a régi játékok futni. Innentől viszont minden játékhoz lesz propatch, tehát hacsak nem tetted fel a gémerkarriered a (régi) ps4 játékok backlogjára, akkor irreleváns az azokkal működése. Nem fogsz ilyet látni többet.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.09. 21:32:38 -
Olyan csodálatosra kalibráltam a színeket benne, hogy azóta sem láttam szebbet. Fix60. Ehhez képest minden visszalépés lett volna. Mondjuk a lábam így sem gyökerezett a földbe tőle, de legalább evvel az elképesztő minőséggel búcsúztam a szériától. -
Ulthane #62375 Bf1, reggel azt inditom. :)
Kurva mindegy, h a konzol fele nem megy, a lenyeg, higy kussban van. Nekem tok mindegy, hogy Kojima raelvezett a cpu magra, es pasztakent hasznaljak, amiatt kussol, vagy mert a fele konzol nem megy, vagy mert vegre megtanultak az aberralt japok tervezni. Nincs hangja. Ez a lenyeg.
Amigy csak egy picivel nagyobb, mint a sima ps4. Kurva szep. :)
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.11.09. 21:26:56 -
Hopsz, bizony, fél-üzemen van, naná, hogy kussol. -
Pedig, ha nem leírtam volna már vagy 3X-or :/ -
Evoluti0N #62371 Nincs rá szó. Itt a PC. Van egy csomó játék, ami tervben van. Szóval nem arról van szó, h nincs mit játszani. Mégis olyan izgatott vok, mint egy kisgyerek. -
Bandicoot #62370 Nem volt semmi gondom a Das3-al ps4-en mikor kitoltam párszor, ennél jogtalan a "hálisten".
ENNÉL.:) -
hogy várja mindenki mint a jézuskát 6 évesen :D -
Mit nézzek egy streamen? :) Eddig normális minőségben streamelni sem tudtatok, én meg nem láttam a das3-at konzolon (hálisten). Azt fogom látni, hogy mennyit fejlődött a streamelés a pron. Ha szebb a kép, az maximum annyit jelent, hogy valamit hangoltak a kimeneten, de amihez nincs propatch, az pixelre megegyezik a sima ps4 változattal. A progi nem is tudja, hogy nem sima ps4-en fut. A CU-k fele a gpu-ban élből le van kapcsolva. Semmit nem számít, hogy így milyen a hangja. Retrózni ezek szerint jó halk :) Tegyél be olyat, amihez van propatch. -
Ulthane #62367 Van kulonbseg. Nem placebo. Bezd meg a twitch streamen sajat szemmel. -
Bandicoot #62366 Ebben a pillanatban jött nekem is..:-O
Na megpróbálom emailben (és holnap telefonon) elérni őket hogy a cím nemjó.
-
Compatibility módban fut. Sem a képe nem élesebb, éshát persze, hogy halkabb(a gép fele alszik comp. módban). Nincs hozzá propatch.
Mindenestre a placebohatás ezek szerint elsőrangú!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.09. 21:07:30 -
Mondtam hogy nem kell parázni az MMel.
Tervezett kézbesítés dátuma:2016.11.10. (Csütörtök)
Árufizetési összeg: 120,060 Ft -
Ulthane #62363 Hat nem. Elesebb a kepe, osszessegeben szebbnek tunik. Es nema csendben van a konzol,kozben. -
De kár, hogy lemondtam az előrendelést, eredetileg én is innen akartam venni. Mennyivel olcsóbban megkaptam volna. Ráadásul én még azt sem tudom, hogy holnap megkapom-e, semmi visszajelzést nem kaptam. Holott elvileg a Platinum is GLS-sel szállít. Jó igaz telefonon azt mondták, hogy holnap megkapom. Lehet túlaggódom az egészet. Na majd reggel kiderül, akkor szokott küldeni SMS-t a GLS az időpontról. -
Annak mi értelme? Ahhoz nincs patch, pont annyi, mintha egy sima ps4-en futna. -
Ne mond le közben megjött a mail MM-től ők is holnap hozzák így a supergamerest lemondtam -
Bandicoot #62359 De most te nem a MM-ból várod? Vagy azt lemondtad? Írtad hogy jött a számla..Nekem is,de agyalok hogy lemondom, mert b*sztak átírni a címet,az meg fain lenne ha mindenféle értesítés nélkül kivinnék...
-
Ulthane #62358 Tolom streamen a Pro gameplayt. DS3 -
Ja meg menü sebessége? Boot idő? Játék közben lépj ki menübe és lépegess mindenfele. Sima PS akkor elég sokszor összefosta magát
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.09. 20:43:45 -
Kz vagy doom megvan? Azokkal teszteld. -
Ulthane #62355 A legjobb hir: jatek kozben meg semm nyikkan a konzol. Nem porog fel, nem sivit, tok kussban van!
Erre nem szamitottam! -
Nem mondod komolyan hogy odavoltál az infók miatt, erre gépet sem veszel a héten? LOOL 
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.09. 20:35:00 -
Hát kicsit irigy vagyok rátok :( na mindegy, várom a system seller FFXV -et, ha nem lesz az...akkor nekem csak jövőre lesz.... -
Ismerős? :D
-
Én tőlük is megrendeltem és jött a GLS-től mail hogy holnap hozzák csak tényleg tartják e a 2 éves gyártói garanciát vagy csak vetítenek? -
Végső Bossfight Dark 3-ban HUD nélkül....minden boss megvan beleértve a dlc-t is. :)
Final Fight. :D -
TomStorm #62349 Pár órája rendeltem meg tőlük a Pro-t.
Úgyhogy pénteken kiderül,ha ideér akkor ezentúl csak tőlük rendelek!! -
Egyszer rendeltem tőlük mindössze egy PS3 játékot, minden rendben volt. -
Egyszer egy DaS2-őt. Rendben, gyorsan megjött. De ez csak egy mintavétel. -
Bandicoot #62346 3-5 óra a Crytek szerint, de már volt aki ki is vitte 3 óra 18 perc alatt. Nem csoda hogy kuss van ps vr vonalon holott már megjelent egy ideje.....
Majd a Resi 7 talán mutat valamit....De utána...??