121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
DF zöld utat kapott hogy tegye fel a frém analízis videókat is, most már hogy a pre order gépek befutottak a júzerekhez -.-
-
Nem nagyon értem mi bajotok a gombokkal.
-
SlickAdam #62704 csitt! a csekkerbórdra koncentraljal!
-
Hát, mi ez a gagyi bekapcsológomb / lemezkiadás? -.- -
Antihero-nak köszönjük.
2 darab Steep beta kód vár gazdára.
Pm-be írjatok, a 2 első embernek adja Anti a kódokat, csak engem bízott meg vele. Lehet írni.
Köszönöm a figyelmet! -
Akkor futok bele főként amikor két gépcsere között probálok egyet írni gyorsba.
De talán kevésbé idegesítő mint a ps-stores download speed -
Egyszer úgy is összejön. :D csak keményen kell próbálkozni. -
Na megjött vagyis visszaszenvedtem magamat pestrő, és bementem a postára, mert még mindig azt írja a status hogy feldolgozásra vár tegnap 06:45 óta. Ott volt, oldalt a földön, arra várva hogy ki rúgja fel előbb, ki esik át rajta előbb és akkor talán frissítve lett volna a státusza és tovább lép a rendszeren és értesítenek, de nem be kellett menni és balhézni hogy mi a franc van már. Semmi megkaptam, persze bankártyával nem lehetett éppen fizetni, mert miért is, még mehettem pénzt kivenni, csak hogy minden a legjobb legyen.
-
Feature. A future az más. Ne erőltesd inkább :D -
Paranoia #62697 BíííTííííí
mondtam,h állat :D multi is odabaszós -
Az valami új future hogy restmodban gyorsabban tölt storeból? :D
De továbbra is szar a download storen de betudom annak hogy túlterhelt a rendszer mert mindenki tölt. (Legalábbis remélem)
Kicsit idegesítő. -
Ment még egy utolsó pm. -
Najó ez a TF2 kampány... :O -
Tehát a downscaling akkor nem ad hozzá semmit? Ezt akarnád mondani ugye? :) -
Ja akkor elnézést, a 30-60 fps-re nem azt mondam én hogy nem látni, hanem hogy single-ben nem fontos (nekem), mert annyival nem látom gyorsabbnak.
De itt másról van szó.
Nekem nem kell semilyen szemüveg, mondtam, mielőtt beleköt bárki, kérem a jelentkezőket aki láta belinkelt képemen recét, és ha valaki lát akkor szóljon és visszavonom az állításomat.
Ha viszont te látod a recéket a képemen, akkor egyetértünk mert tökéletesen más elvárásaink vannak, és fogalmunk a sima élekről....
Akkor is elnézést kérek, akkor lehet csak nekem tűnik simának mind2. -
nem
"Yup on regular PS4 we added temporal AA and a new motion blur technique. Enjoy!"
előtte
utána
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.11. 15:07:53 -
Vegyél szemüveget. Mondtam már régebben is, de már látni, hogy te tipikusan az az ember vagy aki nem vesz észre ilyeneket, van az is aki nem látja 30 meg 60 fps között a különbséget. Nehéz elhinni, de van ilyen -
Szerintem tök mindegy. Aki megtehette, hogy Pro-ra váltott, az most joggal örül neki, aki marad az orig PS4-en, annak sem lettek tőle rosszabbak a játékai.
Rise of the Tomb Raider így is fantasztikus, piszkosul élvezem. De a Pro-ról elég egyöntetűen pozitív már most a véleméány, úgyhogy túl sokáig én sem tervezem, hogy kimaradok ebből. -
Az pro sajátosság. -
Érted, én nem haragszom, meg nem az hogy szubjektíven kinek mámor hogy uj hardveren játszik, csak ha olvasom a gépről a teszteket, véleményeket, hogy alapozzak arra amiket írtok, ha pl annak 10-20%-a nem is igaz?
Mielőtt valaki lehülyézne keresse meg a recéket hamar.
Szóval ne vedd sértésnek, csak megemlítem hogy olyanokat írjatok ami télleg fontos különbség. és akkor én nekem sem kell youtube-ról néznem videókat, ezért kértem hogy ti adjatok képeket, mert a youtube, inkább akkor ér valamit ha csak vázlatosan mérik össze őket.
De a felnagyított részeken pont a recék miatt nagyították fel, hogy a tömörített videó ellenére is lásd a recéket.
Na mindegy, csak mondtam, mert tegnap láttam kezdtél besértődni...
Azt nekem nincs senkivel semmi bajom.... -
Ugyanannyira youtube mind2, de ha nem elég akkor nyomathatok képeket én is ha elfelejtetted netán a Ratchet hogy néz ki PS4-en, csak szólj, bármit beadagolhatsz, de hogy a Ratchet élsimítása nem pro sajátosság az hót ziher....
Legalábbis nem látszik, pláne nem úgy ahogy előprezentáltad, lehet úgy nyomni ezt mint a FF XV-nél ja oks, ott látszik, de a Ratchet-et nem adom meg. Azt max te emlékszel úgy hogy az recés.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 14:29:20 -
Ez meg a másik kedvencem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 14:27:06 -
youtube videó oO -
Tegnap a bullshit R&C meg nemtudommilyen recékre amit írtál, erre céloztam:
Eredeti R&C-ban sincsenek recék megnyugtatlak. :)
Nem mintha meghatna, biztos van halovány élesség, de pont a R&C az amiben az a gyönyörű hogy nalapon sima a kép, legalábbis nálam az a tv-n.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Jaj, csak most esett le, hogy nem Team Fortress 2-ről, hanem Titanfall 2-ről beszélsz. -
Na azé :) -
Igaz, itt le van írva pontosan hol lehet állítani rajta. -
Igen egy 3 új demo, ami az eddigi legközelebb áll a véglegeshez, konkrétan tudomásom szerint a játék elejéből 1-1.5 óra kaland, na ez télleg érdemes leszedni.
Bár az első demo-t nem tudom mennyi idő volt kb de a 2. szar volt. -
Kandur akart valami jó single fpst venni? Na hát TF2őt én 2 órája tolom kb, de ez bizony kurvajó. -
Ennyi, neten is paráznak, hogy jajj csak japánba lesz elérhető. Faszt, csak gyors dobsz egy jp accountot azt ennyi.
Tegnap néztem akkor még nem volt fent.
Opcióknál 2. És utána lesz egy free rész, vagy FF kategória, ott lesz majd. -
Pedig abból van. Opció nincsen menübe ahol állítani lehet valamit? -
Ez a final Fantasy XV judgment disc ez az új demo? -
Valahol éreztem én hogy , csak mert, pro, akkor itt a hiba az nem hiba, értem én, nem telt el még az a bűvös 3 nap. :) -
Akkor megkeresem a japán storeba -
Le kell csak esni 5-6 ágon , sehol nem kell ugrani. -
pár kép jöhetne, nem csak ebből a játékból, a többi prórapecseltből - ha neked is 1080 a kijelződ ;) -
Na megnéztem a demót. Szaggat is és itt bizony az af nélküli csúnyább van, szóval nem tudom a gif miből lett csinálva. -
Paranoia #62669 Épp akartam írni...vissza is mászok dirtözni
Furcsa érzés ez,ase tom mit kezdjek újra.1xre 5játékot nyomnék *-* -
Meg kellett volna várnom ezt a verziót :(
-
ment