121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem akarlak elkeseríteni de az nem a lagg miatt van. Szimplán csunya szóval élve nagyobb a "hitboxa" a fegyvernek mint maga a modell. De ds1,ds2 ben is volt ilyen. De tuti van erre a dark soulsosoknak egy szakszava csak rohadtul nem jut eszembe. Dark sword nél a leg érezhetőbb. Na mind1 szoval nem lagg hanem ugymond bug. De majd otthon leszek keresek neked leírást róla mert nem te vagy az egyetlen akinek ez feltűnt. Szép köteg irományok vannak róla. -
Ijet még viccből se. :D -
Zozo76 #62864 akkor Moby-nak igaza van! :) -
ŐŐŐŐ
A netes store az ritka ha nem kressel.
Rengeteg google linknél dob ki error-t....egyetlen modja van a helyes használatra, ha rendesen csak annyit írsz a böngészőbe, hogy "ps store"....ekkor enter és a legelső link, aztán mész az opciokba beljebb.
De még így is 4 kattintásból 1x nem tölti be rendesen.
Konzolon megy csak zökkenőmentesen. Mobil eszközön még lehet ettől is rosszabb.
Nekem a hátamon futkos a szőr, mikor olvasok egy akcióról hogy egy játék itt vásárolható meg, direkt linket adnaka store-os felületre, az kurvaélet hogy nem tölt be. Én nekem kell belépni, ahogy írtam és a keresőben kikeresni a játékot, és úgy rámenni a store áruházi oldalára...nagyon gáz ez 2017 elejéhez közel, dehát ez van. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.12. 17:53:11 -
Zozo76 #62862 nemtom mi a fasz van nalam. se a macbookpro-n, se a telefonon nem megy a store. :(
gyerekek, most neztem a THEVR unboxing videojat es felfigyeltem benne valami nagyon aranyos dologra a geppel kapcsolatban amit ugysem lat a felhasznalo majd meg aprosag de nagyon aranyos dolog:
A GEP ALJAN LEVO GUMITALPAK A PS KOR-NEGYZET-HAROMSZOG-X formakbol van kialakitva!
tudom hogy hulye vagyok meg amugyis xbox-buzi, de ez nagyon tetszett!!! :)))) -
De haverom, a BF1 az miért jön ide példának? :D
Szerintem ezt nem lehet példázni más játékkal. :D
Das 3-ban pl olyan laggok vannak hogy nem is vagyok az ellenfél közelébe mikor üt és megsebez, akkor ha alap 0 késés vagy pingelés mellett nem lenne esélyem 3-4 ember ellne, akkor egy pontatnal online mecsben aztán mit várjak? :D
Neked megy az ivade-elés? Játszottál mostanában ilyet Das 3-ban? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.12. 17:48:55 -
Hát bameg miért is? mert elirták a spec-et?
De én a SG-ből már rendeltem és inkább én abból vennék, nem egy Sony márkabolt, de amit linkeltél, abból csak akkor rendelnék ha te már vennél előttem egy ps pro-t és 2 hónapig nem lenne vele gondod. :) -
Értem én. De azért bf1 ben jobban szétgyaláznak. Most nem tudom eldönteni hogy kapcsoljam ki az aim assistot vagy sem... -
De a Darky által linkeltel felveszi a harcot 
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.12. 17:39:51 -
Oksa, de nem tudom érthető-e amire rá akartam világítani:
ELEVE esélyed sincs. :D Semmi, max abban bízhatsz ha nem figyel oda a játkos és elhülyéskedi, de aki rendesen játszik és legalább 2-en vannak azt te ki nem nyírod közeli fegyverrel legalábbis, max varázslattal. Talán. De képtelenség 2 felé figyelni. -
Bammeg ilyen "cégtől" egy csomag fogvájót nem vennék. Olyan sony garanciát fogsz itt kapni, amit nem teszel ki az ablakba. -
Jó nyilván ennek az 1v2 1v3 nak is negvan a logikája. Értelemszerűen azt fogja segiteni a rendszer aki a host. Ha nagyon bénán fogalmazok akkor az az eset áll fent hogy belépsz szét trollkodni a másik játékát és ezt számfölénnyel egyensúlyozza a játék. Lehet ő nem kíván pvpzni nem szeretné hogy 10 halála után még te is levágd. Úgy látom ez a pvp rendszer bloodbornban jobban működött. -
Amíg van az a 120 addig nem, persze. -
Pont ezt akartam mondani, valszeg copy paste, de a termék meg ár az a Pro, de azért persze érdemes letelefonálni előtte. :) -
hmm...itt meg 120 -ér van, 125 az nem ajánlat.... -
ja slim adatait szépen odamásolták
-
Jó kis zugwebshop, főleg a műszaki adatok terén tájékozottak.
-
PS4 PRO 125k hétfőre szállítják. -
TLOU-nál esik a frém, a többi fasza, BF elég szépen közelít PC felé. -
-
ja de ugyanott vagyok, ha nincs épppen mob a környéken akkor ennyi, 1v3 vagy 1v4-ben kb 1 sec mire leölik a mobokat körülöttem....:S
Hát nem tudom eléggé elment a multi ennek a részétől a kedvem, max coop-ozok vagy max ha hozám ellenem bejönnek, de ezt én nem szeretném leszenvedni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.12. 16:20:50 -
LBandi77 #62845 Dark itt nincsen fairplay,mindent föl kell használni,ha sokan vannak csald mobok közé őket,őket fogják támadni,nem úgy van mint régen hogy harc előtt mindenki meghajol ,nem tölt flaskát stb. -
Nagyon is szerintem. -
Mind olyan dolgot soroltál, ami nem a player-en múlik, hanem a szerencsén, hát köszönöm nekem inkább off. :) -
Hát nem tudom, de én végigviszem tutira. :)
Csak hogy mikor azt nem tudom. :) -
Ez még sima ps4 en brutal jól néz ki. -
Haza ertem elküldöm a pvp videomat. Vannak jó kis szűk helyek csapdák npc szörnyek , létra. El lehet őket szeparálni azért. De ha beirod youtube ra ds 1v3 meg ilyenek tuti kiad majd találatot. -
Itt is az lesz állítólag a játék 2. felében. Plusz, ha ez a demó mutatja be, hogy mire is számíthatunk a teljesben mellékes küldik,meg csak úgy felfedezni való a világban, akkor elég harmatos a helyzet -
Na ennél már van szemmel láthatóbb különbség, na valami hasonlóra gondoltam mint ezeknél.
Bár sima verzió is szerintem köröket ver arra amit a korábbi demoban lehetett látni, nekem ott annyira nem tűnt szépnek a játék. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.12. 15:51:49 -
-
Válassz le egyet a 4-ből. :D
Tegnap az a pont amikor azt mondtam hogy egyedül online funkciót ezekután soha. :)
-
Pár FF XV kép, nesze neked Csőrpg mint a FF 13-nál amit mondtak sokan. :D -
Te valami gebasz van, mert a store működik...
Mikor próbáltad? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most kivételesen? :D
Jajj hány ilyen esetet tudnák visszamutatni a hsz-ok alapján ahol egy kommentbe ráfűznek olyan dolgokat amik egyértelműen le sincsenek írva. :D
De kár mondanod, ha eddig nem voltak erre tekintettel ezután sem lesznek, azért köszönöm hogy megjegyezted. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.12. 15:28:19 -
Huh kösz a tippet akkor ezt fogom tenni, de én a Red Orb-al csinálotam tegnap. :D -
De hidd el nekem hogy nagyon is lehetetlen, pláne 2v1-ben is azonnal.
Egyrészt a lagg miatt Parry szinte esélytelen, az kilőve, ütéssel meg sok idő, amíg 2-en felváltva ütnek téged....vagyis az esélyed csak akkor van meg ha valamit direkt nagyon benéz a másik 2 fél. -
Zozo76 #62830 most igy a delutani szieszta kozben ranezek a store-ra:
"Site Not Available
The PlayStation®Store is currently not available.
You can learn about PlayStation™Network content and services at PlayStationNetwork.com."
:)
-
szar a füst, amikor eldobja a baseball ütőt :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na, azért ez már igen :D tendál a GTA fele azért ezekkel a széria, ezek tényleg nagyon fel tudják dobni az egészet :D -
watch dogs 2 random open world cucc.
Ezeket imádom :D -
Dinamikus felbontás