121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #63149
    Tudom, kint élnek a sógoromék, DE EHHEZ KÉPEST mondom az árányoat, amik ne 70/18-asok. vagy 70/9-esek.
  • Tatyla
    Mi felesben vesszük a játékokat de mi is csak a BF1-et vettük meg,megbeszéltük hogy a TF2-vel és a TR-el is kivárjuk minimum az első akciót, túl zsúfolt volt az október főleg úgy hogy nekem gépem sem volt múlthétig
  • Moby
    Amúgy hova mész érte fillérekkel a zsebedben? Vagy használt?
  • Moby
    Ami ps4-en ugyebár nincs.
  • Moby
    Ha lehet inkább ne. Ugyanis a helyzet az, hogy nullismeretek, nulltanulmányok, nulltájékozottság és nullolvasottság mellett én is biztosan könnyen jutnék olyan megállapításra, hogy az időzítésnek ehhez semmi köze, éshogy a világ pógárai úgy veszik a videójátékokat, mint a levegőt!*
    Ezzel szemben az arculbaszó valóság az, hogy a videójátékokat nem veszik mázsaszám(sajnos), és a világban minden nem-szobafestő szerint az EA szándékosan beáldozta a TF2-t, vagy egyszerűen ököséget csináltak, de hogy evvel nyírták ki az eladásait. Lehet ezen még pörögni, csak ez már tegnap is kibaszottul kínos volt, ma már túl kéne ezen lépni.

/*bár tippre annyi magamhoz való eszem még akkor is lenne, hogy nem csinálok hülyét magamból egy kényszeres posztfolyammal, amit minden rajtam kívülálló tételesen cincál darabokra. Sőt. Biztos vagyok ebben.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.15. 10:46:38
  • Tikal #63144
    A mozijegy se drága kint, mégse vetítenek egy este két blockbustert. Megmagyaráznád ezt is?
  • Totti5
    Benne lesz mindjárt az EA Accessban.
  • Moby
    PS4 Tie Ratio (Global): 6.28

VGChartz-os, szal fenntartásokkal kezelendő.

/update: sony beszámolja alapján 6.77 volt májusban.

Ergo odakünn a nagyvilágban úgy veszik a játékokat, mint a csokoládét!
    Janem :(
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.15. 10:27:24
  • LBandi77
    +1 Nekem a ps4-hez 5 játékom van,és ez a szám a gen.végéig max 8 lesz.
  • Moby
    Ezaz. Érvelj neki. Abból megérti.
    ROFL
  • Amiga
    Az én nevemben ne beszélj, én utálom a spoiler tag-et nyitogatni. :-)
  • Bandicoot
    Vagy kb egyedül. Majd lenyitod a spoiler tagot.
  • spybot919
    Akkor át görgeted és kész. Én pl szivesen elolvasom amit ír. Sőt még a hűlyeséget is, máskép nem reagálnék erre az űzenetre sem.
  • arty
    De, mondtál!

"Kintieknek ez olyan mint ha te a boltban a csokik közt válogatnál."

Ez AZT jelenti.
  • arty
    Ennyi. Eszembe se jutott volna a TiFa2, ha a rajongó haver nem írja meg, hogy eljött az én időm, mert ebben állatjó a szingli (a korábbi kritikáknak valóban kevésbé hittem, mert EA és pénz, de ha a játékosok is nagyrészt dícsérik, az már nem lehet véletlen).

(Ez a haver havonta 20 premierjáték árát keresi meg, mégse vette meg a bf1-et MELLÉ, mert az már "sok lett volna pénzben és idő sem jutott volna elég rá"... és nagy multis a srác, bf1 bétát is tolta, mint állat, bfrontot is kimaxolta, és jéééé, mégis VÁLASZTANI kényszerült.)

---

És ezekután, hogy itt is mindenki dícséri, tuti beszerzés lesz majdegyszer. Azt hittem, hogy alibibb lesz a szingli így első kísérletként és a megjelenés előtt látott gameplayek alapján. Csak annyi minden van még :(
  • Bandicoot
    Tényleg kezd olyan lenni mint amikor a zártosztályon próbálod elmagyarázni a félkegyelmű Pityukának miért nem egészséges a falat fossal lekenni. De Pityuka kitart a művészete és nyomós érvei mellett mert magát értelmiségi művésznek véli.

- franc se kíváncsi erre, és a topikból is csak elüldöz mindenkit.
  • Amiga
    Dark, te csak azt nézed, hogy hány eurót keresnek az emberek, de létezik egy olyan kifejezés is, hogy árszínvonal. Az árszínvonal azt jelenti, hogy a fizetéséhez képest mennyit kell költenie a megélhetésre. Nyugaton sokfelé pokolian magasak pl. az egészségügyi ellátások költségei. Megnézed pl. Sopront, minden második fogorvos odaköltözött, és özönlenek hozzájuk kintről, mert sokkal olcsóbbak.

Az amerikai álom meg ugye eleve arról szól, hogy mire kijössz az iskolából, már tele vagy hitelekkel a lakás és a kocsi miatt, és negyvenéves leszel, mire csak azokat visszafizeted.

A nyugati nem játékokat vesz, hanem a szabadidejében beutazza a világot. De ugyanolyan ingerült, amiért 60 eurót ki kell fizetnie, és akkor se legyint egyet, ha pl. a No Man's Sky rossz lesz, hanem felháborodik és kiakad, mert neki is sok a 60 euró, bármilyen fura lehet ez neked.

És amúgy a Steam-es pénzvisszafizetést sem a magyarok maitt találták ám ki.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.15. 09:46:47
  • darkSectorxxx #63132
    Nem, nem abból van, egy szóval nem mondam ilyet. :)
  • arty
    fizetsz drága lakásbérletet, van két kölyköd és esetleg diákhiteled mellé? úgy.
  • darkSectorxxx #63130
    Battleborn egy fos játék volt, nem az Overwatch miatt fogyott el rá a lóvé a gamer zsebében, hanem mert nem volt annyira jó. :)
    Szóval érted, én azt mondom ha SZERTNÉ valaki, megvehetne 2-őt is akár, de nem érdekli a TF2, még 1-2 hónappal később sme fogja, hiába van pénze rá, mert megjön a fizu hó 10.én következőben, azéárt nem veszi meg mert egyrészt nem érdekli, másrészt meg a CoD-BF PIONTOSAN addig fog kelleni neki és nem tovább, míg nem jön egy új rész, és a csapata nem vált az új játékra...itt is ezt csinálják sokan.

Miért van hogy idejönnek megkérdezni, melyik multiban van mozgás még?
    Ki vette meg a BF-et vagy bármelyiket hogy vegyen fel multizzunk?

Nem kell senkinek 3.
    Ezért bukik el az összes.
    És ezért baj már eleve az is, hogy pl évente szarnak egyazon játéksorozaton bellül úja, ennyire gyorsan nem szeretnek sokan váltani, mire télleg beleszoknának, kiismernék, már jön egy újabb. :)
  • arty
    "Kintieknek ez olyan mint ha te a boltban a csokik közt válogatnál."

Igen és ott kolbászból van a kerítés is!
  • arty
    én fogom, szerdán megyek egy filléres-lemezesér'
    és tervezem, hogy veszek egy halálcsillag dlct, végülis azé' veszem meg :D
  • darkSectorxxx #63127
    Ja és tök érdekes, hogy szerintetek 2 játékra nincsen pénze az embereknek egy hónapban, bezzeg a régi, vagy 1-2 hónapois címeket meg veszik....hü defurcsa.
  • Amiga
    Dark, soha nem kifizetődő egy kasszasikerrel együtt megjelenni. A Battleborn is elsorvadt az Overwatch árnyékában. Az emberek nem akarnak egyszerre két hasonló játékot venni, és a CoD mindenképpen biztonságosabb, bejáratott cím volt, ahol azért attól sem kellett félni, hogy nem találsz játékost multiban, és a kampány trailere is elég jól össze volt rakva.

Erre a megjelenésre rárakni a TF2-t nem is lehetett más, mint vásárlóvesztés. A megjelenéssel piaci rést kellett volna találniuk, ami a BF1 és a CoD: IW körül épp nem nagyon volt...
  • Moby
    >Tényleg nyissunk egy külön topikot

Támogatom!
  • Moby
    Két szék van. Ennyike.
  • Bandicoot
    Rakd már spoilerbe a tömény 50 soros agyhalál áradataidat majd lenyitja és olvassa aki kiváncsi erre! Tényleg vicc hogy az elmúlt 5 oldal abból áll hogy DS kényszerbetegesen reagál válaszol mindenre hosszú sorokon át. Kutyát nem érdekli akit meg igen az majd lenyitja... 10 hozzászólásból 8 a te monológod. A topik meg szépen lehal mert úgy kell keresgélni a sok locsogás között az érdemi infót. Ez nem chatszoba és nem szanatórium...

Szóljon már rá a HG mert ez ultragáz.....Tényleg nyissunk egy külön topikot majd aki kíváncsi erre benéz elolvasni DS napi értetlenkedéseit és eszmefuttatását..
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.15. 09:28:01
  • darkSectorxxx #63122
    Mert ennyi embert érdekel, azért.
    Ezt mondom, ha kibebaszott jó lenne megvennék.
    De nem, valakit az U4-ben nem érdekel a graf, az vett Overwatch-ot, mert megveszi, kösz szépen neki a multi a lényeg. Sokan leszarják az U4-et, nem érdekel mindenkit, ahogy itt sokan az Order-t nem vették, mert 7-8 óra, és majd 1-2 év múlva jó lesz vagy KÖLCSÖN KÉRIK lemezen, amihez nem társul eladási statisztika...
    nézd majd nem mennyien vesznek játékot, ÉS hány profilon van végigjátszva egy játék.

De megvehetnék ha akarnák, hogyne vehetnék meg.
    800 euro külföldön egy munkanélkülinek a járadéka, vagy 1000, nyugodj meg, aki gamer-kedik, és valami érdekli....VAGYIS TARTA annyira jónak vagy fontosnak, meg tudná venni.
    De nem veszi, mert leszarja. :)

ha én játszok 50k-ból, akor nekem senki ne mondja hogy 800-1000 euroból ezt a HIHETETLEN havi 2 vagy 3 AAA-t nem lehet 2-3 havi fizuból megvenni....pfffffffff
    kolbászból nincs valóban, de ez nem kolbász ha ps4-ed vagy erre alkalmas pc-d meg van. :)

Igaz egyedül élek, de 50-70 + kis maszekból ezt mind megoldom, hogy alap számlákat fizetek,. meg kaját-piát veszek....és ja nem királyként élek, de ami érdekel és fontos azt megoldom.
    Minden gamer ilyen.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.15. 09:29:02
  • darkSectorxxx #63121
    Rágyúrtak?
    Áljon meg a menet, ebben bocs de nem értek egyet, én néztem a kampány-t, lehet velem van a baj, és bármennyire is védeném egyiket vagy másikat, a kampány része részemről max szép, de hogy más értelemben elhangozzon a JÓ, az áh nem. :)

"És sokan direkt nem vesznek több multis lövöldét, mert úgysem lenne rá idejük."

Bakker Amiga haverom, ezt mondom én is, tökmindegy mikor jelenik meg!
    A multi része a gond, nem érdekel senkit, amíg nem jön a kedvencüknek folytatása, mert tudják hogy jön, ez nem olyan mint egy CSGO, hogy, na meguntuk lépjünk.

Hanem évekig megszoknak egy játékot, és lefedi a 2 játék azt a 2 stílust, amikre oszlik a gamer társdalom.
    A Medal of Honor is ilyen szutyok próbálkozás volt, Cod szerű játék EA módra.

Mert azt hiték egyszerre 2-őt tudnak úgy csinálni, de még ha akarná sem tudná még külön sem, hogy ezt a 2, hansúlyozom 2 nagy tábort vigye egyszerre.
    Pontossan jókor jött ki, az EA nem véletlen csinálta, a MoH helyett, a Cod-hoz nagyon közel akarták, hogy szépen azok is oda menjenek, annélkül hogy gyökeres változás legyen, mert a BF1-re Cod-ból átlépni azt nehezebb....

Tökmindegy mikor jön, ez a játék az újságírók meg média szerint jó, akik játszanak vele mondjuk 1 hétig mert megkapták ingyen, azt esetleg még más támogatást.
    Ennyi, a játékosok szerint is biztos fasza a single, elhiszem, vagy a multi, de mennyire fasza?
    Annyira már nem hogy 10 másik játék mellé megvegyék 11.-nek?

Miért? mert NINCS idejük foglakozni egyidőben 2 multivan, cod vagy BF, megvannak a klikkek, a bandák, senki sme fog nagyon bandákból egymaga lépni, nem szeretnek az emberek nagyon változtatni, nem szeretik az újat, szeretik a megszokott dolgokat, ez annyiszor láttam már, ezért is vannak nagyon régi játékok nagyon nagy játékos létszámmal.

Ezért csökken a CoD előrendelés, nem azért mert szar, hanem szétoszlik a társaság, évente majdnem 2 cod lassan, nem fognak ugrálni a részekbe összevissza, hnem haverok amit játszanak azt vesszük.
    És lenen itt pénz, hogyne lenne, de hónapokra elég 1 ilyen BF vagy CoD, a TF2-őt majd a single miatt megveszik sokan ha leakciózzák 90%-al addig meg gyötrik akedvencüket.

ha elég jó lenne a TF2 akkkor lecserélné valamelyik tábort.
    DE EM JÓ AHOZ AMENNYIRE A BF VAGY COD. Jó a játék, de NEM ELÉGGÉ. Mondom, nem adok 2-3 évet és úgy jár mint a MoH....egy generációval később még beszélünk erről azt gondolom.
    Ja és Crysis is próbált csipegetni, elég sok sikerrel.
  • Amiga
    Amúgy Dark, fura az az elképzelésed (másoktól is látom), hogy odakint kolbászból van a kerítés. A helyzet az, hogy még az UC4-et is csak minden tizedik PS4-tulajdonos vette meg. Állítólag egy konzoltulajdonosnak világszerte átlagosan 5-6 (!!!) játéka van a konzoljára. Persze ez csak átlag, egy ismerősöm kizárólag a CoD: AW-t vette meg, egy másik az FC4-et, a W3-at és a Mordor-t. Ez két konzolon 4 játék az ingyenes havi címeken kívül...
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.15. 09:11:51
  • Amiga
    Dark, vitathatatlan, hogy a BF és a CoD két óriási franchise, és mind a kettő a kompetitív lövölde műfajában népszerű. Ehhez hozzájön, hogy mind a kettő rágyúrt a kampányra is idén.

A Titanfall egy relative ismeretlen franchise, az első résznek kampánya sem volt és PS-re sem jelent meg, vagyis eleve behatárolt volt a második rész célcsoportja.

Jómagam fel sem figyeltem volna a TF2-re, ha nincsenek a jó kritikák, számomra a TF-kedvelők tábora csak amolyan különös szubkultúra volt, sosem adtam volna a véleményükre a TF2 kapcsán. De amikor elkezdtek jönni a kritikák és a magas pontszámok, arra én is felkaptam a fejem.

Ennek ellenére a TF2 megjelenése igazi EPIC FAIL, amire semmilyen értelmes magyarázat nincs. Kiadni egyszerre két olyan játékkal, amiknek a rajongótábora úgyis azokat részesíti előnyben. És sokan direkt nem vesznek több multis lövöldét, mert úgysem lenne rá idejük.
  • darkSectorxxx #63118
    Hogy lehet az hogy én szűkösen élek, de ha kijön egy Uncharted 4 mellé egy Resident Evil, és megveszem mind2-őt?
    De ott a Recore-Forza-Gears is.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.15. 09:06:20
  • darkSectorxxx #63117
    Visszakérdeznék, hány olyan ember van aki a BF1-et nem vette meg mert nincs rá pénze? Vagy a COD-ot vagy mind2-őt?
    Kintieknek ez olyan mint ha te a boltban a csokik közt válogatnál.
    Nekem is ésszerű keretek közt mindenre van lóvém, mert ami gecijó és érdekel azt megveszem, de a TF2-őt akkor sem venném meg ha 3 hónapig nem jönne más érdekes.

max ahogy kuvasokan a single-t letólják azt ennyi, erre ott a pc torrent, vagy ez a lemezes cserebere. Meg páran megvették multira, akiknek télleg bejön a játék, a másik 2 vagy 1 játék mellé ezek azok akiknek ezt a darabszámot köszönhetjük.

Mondom ha nem így lenne, megugrana jövő hónapban az eladás amikor megint kap fizetést mindenki, max 0day eladások miatt lehet manapság félni, ha ez akkora nagy népszerű gém, hidd el jövő hónapba eskü megugrik az eladás. ha akkor sem, akkor engem igazol.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.15. 09:01:51
  • Bandicoot
    Ahol nincs víz ott nem lehet hullámokat gerjeszteni...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.15. 08:17:39
  • Moby
    Fura mi? Mit írt azokról a parasztmédia(aka gémszar)?
  • darkSectorxxx #63114
    Ez érdekes, én azt hittem a Deus Ex vagy Dishonored 2 lesz az, de hát gondolom ti érzitek jobban.
  • Moby
    Valaki írja meg neki, hogy két szék van. Nem tudja szegény.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.14. 23:56:12
  • TDC Geronimo
    Úgyis témába vág

CEO Kaz Hirai ‏@KazHiraiCEO 3 p3 perccel ezelőtt
    Many blame Titanfall 2′s poor sales on a bad release date, but how were EA to know that Battlefield 1 was coming out around the same time?

• Moby
    Még meg sem vettem :)
  • Rdinho10
    Koszobom,ezt a back up-ot hogyan is kell pontosan?