121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
nem sajnos,de így már kivárjuk míg akciós lesz -
Nem kaptál PH-n? -
ha esetleg valaki belefut egy Titanfall 2 US store-os kedvezményes kupon kódba az jelezzen legyenszíves ha nem tart rá igényt -
Legyen akkor 10, az se szép szám. -
15 erős túlzás az PS2, az meg nem igaz ugye. Akkori a teknó amikori a játék... PS3 első harmada - közepe. -
Ez egy vállalható grafika lenne, az ingame kb. 10 évet késett, vagy 15 -öt... -
Kíváncsi leszek fallout 4 pro patch hogy fog bethesdanak sikerülni, de őket ismerve nem számítok semmi jóra. Ha neadjisten valami véletlen folytán jó lesz lehet letolom megint, mert a sima verzió elég fostaliga volt -
Az a kemény, hogy ennek így kéne kinéznie már realtime. Nincs bajom a mostani kinézetével sem csak vicces, hogy ez egy CG trailer és ilyen grafot már régen látunk játékoknál -
úgy tűnik előrébb jársz nem komolyodik a sztori? vezetés meg melegek az utcán., ilyeneket teljes mértékben ignorálok. Csak lökjenek az arcomba végre egy jó hacker sztorit, who am i film óta erre várok. -
Bandicoot #63460 A legkevésbé vele van baj sőt. Amilyen irritálónak tünt a trailerekben pont ellentétes ingame. De a többi..... -
Meleg tartalom továbbra is dislike. De a fő szereplőt amennyire utáltam az első trailer óta azóta a szívemhez nőt. Kis ruha átalakítás ingame és nincs is probléma. Bár gyanítom hogy SF-ben mindenki meleg és ez a játék csak a valóság és csak a realizmus miatt utáljuk, de amúgy nincs baja a játéknak, első részt veri magasan. Első rész dráma, ez egy kicsit más vonalban mozog de nincs ezzel baj.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.11.18. 18:55:25 -
Bandicoot #63458 Jolvan mókamester add elő majd nézeteid Dani haverodnak is odaát csak nehogy kiutáljanak.:)
És 7 pontot tartom bár megy lefelé és nem rohadtul semmi köze a bőrszínhez bármennyire vergődsz, de biztos minden oldal náci ahol a karaktereket negatívumként tüntették fel.
Lovagolj csak a náci témán meg a bőrszínen agyhalott.:) -
náciszimulátor :D
tényleg szar lehet az autófizika, ha ezek ellenére is csak hetest ért neked :PPP
szerk: jahogy a meghasonulás, hogy egy aberrált színű karaktert irányítasz. oké, semmisemmi, értemmá' :D
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.18. 18:27:32 -
Bandicoot #63456 Az ilyenekre vadászok ótókázások alatt, a játék legfőbb értelme...
-
Bandicoot #63455 Semmiseee semmi. Inkább leszek tahó mint ilyen agymosott marha.:) -
Akkor ezt csak úgy itt hagyom :D
-
semmi aberrált nincs abban, ha valaki a saját neméhez vonzódik - de neked, a történelmi és természeti ismeretekkel nem rendelkezőnek ezt hiába is írom...
szerk ;)))
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.18. 18:16:20 -
mindenhol sima ps4ek voltak, szerintem nem
és én ennek csak örülök :) azzal nem sokra mentem volna, ha a prón szép ... :)
és pont ezért akartam driveclubozni, az állítólag homályfos, ergo ha még azis bejön, bátran vehetném a cuccot :) -
Bandicoot #63451 Egy aberrált karakter nem összevetendő egy természetessel. De ja jöhet a buzihero mondjuk egy Limbo szerű megoldásban..
-
Bár a konzol adapterekről születnének tesztek. De sosincs. Xone elite kontrollert szivesen kipróbálnék natívban ps4-en bár az átalakítók miatt szerintem az sem natív. :( -
Az okosok legalább pro-ra kötötték a psvr-t? -
kapcsolódó, így ide is bevágom:
"tulvagyok egy 5 perces psvr teszten, bp, arkad plaza
- 5 perc semmire se eleg
- valkyrie -t valasztottam, driveclub egyik gepen se volt (wtf)
- sarkokban homaly (nemtom allitgatni mit lehet, javithatoe stb)
- kromatikus aberracioszeruseg az van, screendoor ellenben sokkal kevesbe mint vartam
- a jatszhatosag fosi, tudtommal a teljes is csak egy tutorialgagyisag + multi
az immerzio.... hatbazmeg..... az 278/10 vagy vegtelen per tiz.
erre szavak nincsenek. csoda. felulir mindent, amit videogamingben eddig ateltem. felperc utan nem volt seder vagy poligon, nem zavart a tavol zsizsmerakja(amugyis azon nottem fel, tiszta crt feel)! az ur volt es az urhajom :)
jo h nen volt joaras arusitas :)))
de racionalisan agyalva, nemtom h orak utan mivan.
hogy zavarna e az iq egy ido utan.
vagy hanyinger.
vagy h lofasz tartalom sincs ra........ :("
(első, rövid benyomás, egy vr-szűztől - tőlem)
(még holnap és holnapután is lehet menni kipróbálni, ha valakit érdekel és útba tudja ejteni)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.18. 17:42:38 -
azt originen tudod megnézni, hogy melyik ps acc linkelődött adott origin accra... és változtatni NEM lehet :) -
Látom megint a legősibb hibát követed.el, sg-n keresed logikát. :D -
és? ha nőként tudtál játszani, buziként is menne :D -
Job simulatoros résznél besírtam :D
-
Vicces amúgy mindig hogy pl siege-n ekkora külömbség van két platformon. Elvileg kontrollerel nehezebb játszani még is sokkal kisebb a TTK mint pc-n. érdekes. Ott már goldban úgy megölnek, hogy 1 masodperces reakció időd sincs. Pc-n meg szaladgálnak egymás előtt gold , plat rangon és alig ölik meg egymást fél perc alatt... wtf
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.11.18. 16:37:20 -
Köszönöm, másik totyikba is ma kaptam választ!
Thx, meglesem mindenképpen. :)
Valami olyat írtak hogy lehet nézni PS VR-al 3d-ben. :DDDDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.18. 16:18:48 -
Elő is rendeltem a gyűjtőit, csak félek úgy járok, mint a dishonored 2 gyűjtőinél, hogy az 576 végül egy darabot nem kapott belőle.. nyilván a hazai forgalmazó hibája, de faszért kell egyből hónapokkal előre meghirdetni, hogy aztán segget csináljunk a szánkból.. -
DARK , itt van ,ez egy videóklipp, store-on meg lehet venni, itt youtube-on copyright miatt nincs hang -
Paranoia #63439 nem értem az általános élvezést erre a játékra...továbbra se tudom hova tenni
majd egy maga szintű vrpisti gémpléjben elég lesz 15perc belőle
-
Kampány miatt már megéri. -
Ha lenne PS Plusom bevállalnám, de csak ezért nem szeretnék venni : / -
TF2 ps4-re olcsójan? Legalább lenne miért elindítani :D -
Ez nekem túl japán.. meh -
Azt hol tudom ps4-en megnézni melyik EA accountomat használja?
Pl fifaban. Mert amiket tudok ahoz nincs hozzarendelve a ps accom.
De megis valamilyen accot észlel a gép.
Mert nem kérte fifa 17ben sem, hogy lépjek be. -
mondjuk a madárkutyás gyűjtőibe épp illene a csont :-) -
Úgy tippelem a többi játékhoz is kevesen vesznek csontot
-
ppista #63431 Minden porcikám beleborzongott. Az utóbbi évek legjobban várt játéka. Csont nélkül veszem. -
Valami nagyon nemoké a videó hangjával.