121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tatyla
    nem sajnos,de így már kivárjuk míg akciós lesz
  • Moby
    Nem kaptál PH-n?
  • Tatyla
    ha esetleg valaki belefut egy Titanfall 2 US store-os kedvezményes kupon kódba az jelezzen legyenszíves ha nem tart rá igényt
  • Kandurex
    Legyen akkor 10, az se szép szám.
  • Totti5
    15 erős túlzás az PS2, az meg nem igaz ugye. Akkori a teknó amikori a játék... PS3 első harmada - közepe.
  • Kandurex
    Ez egy vállalható grafika lenne, az ingame kb. 10 évet késett, vagy 15 -öt...
  • TDC Geronimo
    Kíváncsi leszek fallout 4 pro patch hogy fog bethesdanak sikerülni, de őket ismerve nem számítok semmi jóra. Ha neadjisten valami véletlen folytán jó lesz lehet letolom megint, mert a sima verzió elég fostaliga volt
  • TDC Geronimo
    Az a kemény, hogy ennek így kéne kinéznie már realtime. Nincs bajom a mostani kinézetével sem csak vicces, hogy ez egy CG trailer és ilyen grafot már régen látunk játékoknál
  • Maxyka
    úgy tűnik előrébb jársz nem komolyodik a sztori? vezetés meg melegek az utcán., ilyeneket teljes mértékben ignorálok. Csak lökjenek az arcomba végre egy jó hacker sztorit, who am i film óta erre várok.
  • Bandicoot
    A legkevésbé vele van baj sőt. Amilyen irritálónak tünt a trailerekben pont ellentétes ingame. De a többi.....
  • Maxyka
    Meleg tartalom továbbra is dislike. De a fő szereplőt amennyire utáltam az első trailer óta azóta a szívemhez nőt. Kis ruha átalakítás ingame és nincs is probléma. Bár gyanítom hogy SF-ben mindenki meleg és ez a játék csak a valóság és csak a realizmus miatt utáljuk, de amúgy nincs baja a játéknak, első részt veri magasan. Első rész dráma, ez egy kicsit más vonalban mozog de nincs ezzel baj.
    Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.11.18. 18:55:25
  • Bandicoot
    Jolvan mókamester add elő majd nézeteid Dani haverodnak is odaát csak nehogy kiutáljanak.:)
    És 7 pontot tartom bár megy lefelé és nem rohadtul semmi köze a bőrszínhez bármennyire vergődsz, de biztos minden oldal náci ahol a karaktereket negatívumként tüntették fel.
    Lovagolj csak a náci témán meg a bőrszínen agyhalott.:)
  • arty
    náciszimulátor :D
    tényleg szar lehet az autófizika, ha ezek ellenére is csak hetest ért neked :PPP

szerk: jahogy a meghasonulás, hogy egy aberrált színű karaktert irányítasz. oké, semmisemmi, értemmá' :D
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.18. 18:27:32
  • Bandicoot
    Az ilyenekre vadászok ótókázások alatt, a játék legfőbb értelme...
  • Bandicoot
    Semmiseee semmi. Inkább leszek tahó mint ilyen agymosott marha.:)
  • Maxyka
    Akkor ezt csak úgy itt hagyom :D

• arty
    semmi aberrált nincs abban, ha valaki a saját neméhez vonzódik - de neked, a történelmi és természeti ismeretekkel nem rendelkezőnek ezt hiába is írom...

szerk ;)))
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.18. 18:16:20
  • arty
    mindenhol sima ps4ek voltak, szerintem nem

és én ennek csak örülök :) azzal nem sokra mentem volna, ha a prón szép ... :)
    és pont ezért akartam driveclubozni, az állítólag homályfos, ergo ha még azis bejön, bátran vehetném a cuccot :)
  • Bandicoot
    Egy aberrált karakter nem összevetendő egy természetessel. De ja jöhet a buzihero mondjuk egy Limbo szerű megoldásban..
  • Maxyka
    Bár a konzol adapterekről születnének tesztek. De sosincs. Xone elite kontrollert szivesen kipróbálnék natívban ps4-en bár az átalakítók miatt szerintem az sem natív. :(
  • n000rbi
    Az okosok legalább pro-ra kötötték a psvr-t?
  • arty
    kapcsolódó, így ide is bevágom:

"tulvagyok egy 5 perces psvr teszten, bp, arkad plaza
    - 5 perc semmire se eleg
    - valkyrie -t valasztottam, driveclub egyik gepen se volt (wtf)
    - sarkokban homaly (nemtom allitgatni mit lehet, javithatoe stb)
    - kromatikus aberracioszeruseg az van, screendoor ellenben sokkal kevesbe mint vartam
    - a jatszhatosag fosi, tudtommal a teljes is csak egy tutorialgagyisag + multi

az immerzio.... hatbazmeg..... az 278/10 vagy vegtelen per tiz.
    erre szavak nincsenek. csoda. felulir mindent, amit videogamingben eddig ateltem. felperc utan nem volt seder vagy poligon, nem zavart a tavol zsizsmerakja(amugyis azon nottem fel, tiszta crt feel)! az ur volt es az urhajom :)

jo h nen volt joaras arusitas :)))

de racionalisan agyalva, nemtom h orak utan mivan.
    hogy zavarna e az iq egy ido utan.
    vagy hanyinger.
    vagy h lofasz tartalom sincs ra........ :("

(első, rövid benyomás, egy vr-szűztől - tőlem)

(még holnap és holnapután is lehet menni kipróbálni, ha valakit érdekel és útba tudja ejteni)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.18. 17:42:38
  • arty
    azt originen tudod megnézni, hogy melyik ps acc linkelődött adott origin accra... és változtatni NEM lehet :)
  • darkSectorxxx #63446
    Látom megint a legősibb hibát követed.el, sg-n keresed logikát. :D
  • arty
    és? ha nőként tudtál játszani, buziként is menne :D
  • TDC Geronimo
    Job simulatoros résznél besírtam :D

• Maxyka
    Vicces amúgy mindig hogy pl siege-n ekkora külömbség van két platformon. Elvileg kontrollerel nehezebb játszani még is sokkal kisebb a TTK mint pc-n. érdekes. Ott már goldban úgy megölnek, hogy 1 masodperces reakció időd sincs. Pc-n meg szaladgálnak egymás előtt gold , plat rangon és alig ölik meg egymást fél perc alatt... wtf
    Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.11.18. 16:37:20
  • darkSectorxxx #63442
    Köszönöm, másik totyikba is ma kaptam választ!
    Thx, meglesem mindenképpen. :)

Valami olyat írtak hogy lehet nézni PS VR-al 3d-ben. :DDDDDDDDDD
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.18. 16:18:48
  • gibson9
    Elő is rendeltem a gyűjtőit, csak félek úgy járok, mint a dishonored 2 gyűjtőinél, hogy az 576 végül egy darabot nem kapott belőle.. nyilván a hazai forgalmazó hibája, de faszért kell egyből hónapokkal előre meghirdetni, hogy aztán segget csináljunk a szánkból..
  • Seth
    DARK , itt van ,ez egy videóklipp, store-on meg lehet venni, itt youtube-on copyright miatt nincs hang
  • Paranoia
    nem értem az általános élvezést erre a játékra...továbbra se tudom hova tenni
    majd egy maga szintű vrpisti gémpléjben elég lesz 15perc belőle
  • TDC Geronimo
    Kampány miatt már megéri.
  • Kongy
    Ha lenne PS Plusom bevállalnám, de csak ezért nem szeretnék venni : /
  • Moby
    TF2 ps4-re olcsójan? Legalább lenne miért elindítani :D
  • Kongy
    Ez nekem túl japán.. meh
  • AntiHero
    Azt hol tudom ps4-en megnézni melyik EA accountomat használja?
    Pl fifaban. Mert amiket tudok ahoz nincs hozzarendelve a ps accom.

De megis valamilyen accot észlel a gép.
    Mert nem kérte fifa 17ben sem, hogy lépjek be.
  • Amiga
    mondjuk a madárkutyás gyűjtőibe épp illene a csont :-)
  • Moby
    Úgy tippelem a többi játékhoz is kevesen vesznek csontot
  • ppista
    Minden porcikám beleborzongott. Az utóbbi évek legjobban várt játéka. Csont nélkül veszem.
  • Moby
    Valami nagyon nemoké a videó hangjával.