121491
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
ppista #63550 Egy percet hősiesen végignéztem, de utána letiltott az agyam. Nagyon nem nekem találták ki ezeket a multi lövöldéket. -
Jól látom hogy kár volt vergődni a pre relase TR-en ( van tűz, nincs tűz ) amikor a végső verzióban minden a helyére került? -.- -
Semmi sem lehet a tyúkszaros életükben megalázóbb a beugató kis geciknek, mint ez a videó :DDD
/amúgy meg szimplán agyfasz amit művel.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.21. 12:33:41 -
Hatalmas LOL
-
én is nagyon megakarom :D tologatom a japán judgement-et nagyon rendbne van ez a játék.rohadtul tetszik:) -
Day + ∞
-
Day -1 :) -
Megveszem dec. elején. -
Bandicoot #63542 Én tuti 0day. -
Én majd egyszer akciósan mert a cimborámat egyáltalán nem érdekli -
Hát...hát... -
FFXV-ot ki veszi meg? -
Ha kábellel össze van kötve akkor az is villog -
kontroller? Az ki van kapcsolva nem? Nekem a led szokott villogni a gépen -
Titanfall 2 ezzel a 43%-os kupon kóddal nagyon megérte (felesben 6k/koponya), nem egy több száz órás kampánya van de azt nagyon eltalálták és nincs az az érzés hogy egy cod koppintás, grafikailag főleg így pron nagyon rendben van.
Más : az csak nekem volt újdonság ha standbyba van a gép és ha befejezte az adott letöltést akkor jelez a kontroller villogással? -
Köszi, közben már megtaláltam, hogy telefonálni is lehet és emailt is írni, holnap felhívom őket. -
Support -
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy feltörték a PSN accountomat, kérlek segítsetek. Mitévő legyek, ilyenkor kihez kell fordulni, milyen adatokat kell megadni, hogy azonosítsák, hogy tényleg enyém (volt) az az account?
-
Bandicoot #63532 Van gond a PRO-n a HDR-el,egyre több a netes fórum ami arról számol be hogy akármilyen HDR-es tévén akármennyire próbálják beállítani a HDR-t a játékokban egyszerűen szar. A kontraszt javul viszont az egész kép olyan mosott lesz,gyenge színekkel,stb. És tényleg megnéztem most UC4-ben az emlegetett szigetes motorcsónakázós pályát, rémgagyi a HDR a játékban. Sony nem reagál a kérdésekre a sony fórumokon napok óta pedig egyre többen írják be hogy gagyi a hdr amit nyújt... -
Ennyi. Hibátlan megoldás. -
LOL. Napok óta kínlódok, bújom az ebayt valami pofásabb headphone standért, mert a gwsh-t egyszerűen nem tudom letenni úgy, hogy valahol ne lenne útban. Miközben a headphone stand mindvégig az orrom előtt volt. LOL
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Paranoia #63529 volt má? -
Bandicoot #63528 Jó de te 4k-nézed vagy 1080p supersample?!:)
-
Maradt 1800p mondták. Szerintem semmivel. -
Bandicoot #63526 Nem tudom mivel mahináltak de szerintem vagy élsimítás vagy felbontás...De 4k-n mintha recésebb lenne mint patch elött. -
-
-
Ulthane #63523 Tegnap jott egy 17.5 gigas patch hozza... -
Nem mondtam én, hogy csoda. Mindig ilyennek kellett volna lennie. -
Ja, hatékonyabb hűtéssel, félig alvó gép nem hangos. Mi ebben a csoda? -
StanSmith #63520 Köszönöm a segítséget! :) -
Igen. Az elmúlt 3 év alapján semmi meglepő nincs abban, hogy egy playstationnek a hangját nem lehet hallani, csak 1 centiről :DD -
Az kb perfekt volt PS4en is.
-
A Bfront nincs peccselve és mint tudjuk az ilyen játékoknál alszik a pro, nincs ebben semmi meglepő. -
TomStorm #63516 Jöhetne már TLG és FF15.Erre az évre meg is leszek akkor.
Lazán kukáztam a PC-m a Pro vétele után.Semmi haszna.Ez a Ps4 Pro az utóbbi sok év legjobb vétele volt!!
Itt van a konzol gaming,bemutatja:)
Pontosabban mint ha ott se lenne.600GB játékot töltöttem le és mindegyik kivétel nélkül tükörsimán szép éles képet adva működik.
Azért nem semmi.
Imádom!:) -
TomStorm #63515 Tes Online és DA3 kiegészítők nálam pl.nem osztódik -
Nah, Ratchet & Clank lenyomva. Kikúrt fasza játék volt, Insomniac előtt le a kalappal. Meg aztán mégegyszer... és mégegyszer!
Ilyen brutálisan minőségi (platformer) játékot már rég láttam, talán még a Psychonauts volt utóljára, amit ennyire élveztem... és ez a grafika, hát aztakurvaélet. tényleg CGI szint szinte mindig, elmebetegek ezek a Nótiékkal együtt.
Amúgy emlékszem itt páran írtátok, hogy az utcsó boss szopatós... nagyon fostam tőle, de szerintem ez lófasz volt :O :D kb 3. próbálkozásra meg is lett. vagy lehet azóta patchelték?
Btw, Spidermantől szerintem összevissza szarja magát mindenki majd, az biztos... :D vakarózhat a mászterrész. Csak jöjjön már!
Más:
Black Friday @ PSN:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
sorry vagyok ha vótmá.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.11.20. 00:13:52 -
Nekem leginkább az a rohadt nagy bajom, hogy negyvenesben gyakorlatilag semmi nincs. Hatezres, de semmi, ami kicsit jobb lenne. Kurvára nem értem. Nekem már a negyvenes is nagy! 60 centiről bámulom, monitortávolságból. A 32-es tökéletes. Az megaztán már nem is létezik :((( -

Más. Vettem ma egy második kontrollert(2 konzolboltban is voltam, de prohoz való újfajtát nem leltem, vettem régit :( ), meg egy bfront ultimatet. Hogy ez mekkora fun még mindig te jóóóóó isten :D 2 órát nyomtam, nullás karaktertől (csak xboxon volt meg, ott toltam régen), 2 órán keresztül vigyorogtam mint a hülyegyerek :DD Ja, meg kiléptem, levettem a fülest, és közel kellett hajolnom, hogy megy-e a venti, azthittem beszart
CSAKAPRÓ!(tudnám mi a faszom történt itt 3 éven keresztül
)
-
Írtam a supportnak de még nem írtak vissza de kaptam egy másikat egy másik havertól és azt már jó helyre tettem így már megvettük