121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Megnéztem, de videón nem nagyon jön ez át. Tudom mi a coil whine, mert régi PCmnél a táp csinálta és idegesített, de itt továbbra se látok (hallok) akkora problémát, amikor az ember vagy fülessel vagy 5.1en játszik.
  • TDC Geronimo
    Amúgy elmondom mit írnak FFről. Story egy nagy katyvasz, gameplay nagyon jó, combatot a 90%a szereti
  • n000rbi
    B*sszátok meg, hát mondom, hogy kurva hangos! 0:23-tól van, nem hamarabb.
  • Moby
    Fel kellett csűrnöm rendesen nekem is, de tudom, hogy a coilwhine rohadtul halható. Meg a másik probléma norbi videójával, hogy nem tudtam levenni a szemem a GC-ről :D
  • TDC Geronimo
    Én is. Ez semmi. Tök üres szobába 0 hangerő mellett lehet zavaró lenne, de játék közben szerintem biztos nem.
  • n000rbi
    Nekem elhiheted, hogy 2 méterre is bőven hallani.
  • TDC Geronimo
    loál. Ezerszer volt már :D

Aki meg beszámolót akar az menjen GAFra. Van egy szép nagy topikja
  • Kandurex
    Én semmi durvát nem hallottam tableten, pedig még egy telófülest is felhúztam. Na majd hétfőn vagy kedden meglátjuk.
  • SlickAdam
    tehat öregszenek. hosszu törtenet.
    SZPOJLER! kösssz :D
  • SlickAdam
    azt azert nem mondanam, hogy insane. pedig ilyen videokon altalaban atjön eleg jol a dolog. felturtam maxra a hangeröt.
  • Kandurex
    2 óra után se akar még beszippantani vagy mi? Vagy az első két órába nincs harc, hangulat? Vagy mi van? Nem egy összerakott kritikát várunk, hanem élmény beszámolót!
  • n000rbi
    Az a vicc, hogy ez a harmadik egyébként pont az a whisper quiet lenne, amit eddig nem hittem el, hogy létezik (a másik kettő hamar fullsebességre kapcsolt, ezt meg alig hallani - the lottery is real), csak ez a mocskos zúgása ne lenne :( Most kipróbáltam úgy, hogy csak ups akksijáról ment, ugyanúgy zúg. Mit lehet még tenni?
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.26. 20:21:39
  • Moby
    Az nem baj, MO-n közel 25 éve 230v jön névlegesen a falbul, de a 240 is oké :)
    Hát szomorú vagyok. Ami érdekes, hogy a pröhardveren is olvasok hangos gépeket, de azon EGYIKE SEM coilwhineol. Vagy legalábbis azt nem emlegetik. Nálad meg már régi ps4-el is voltak ilyen gondok, amit én a mostanra 9 gépből egyben sem tapasztaltam. És mivel a videódon jól hallom, így hallom(anom kéne).
  • TDC Geronimo
    FF XV ellenfél spoiler azért rakom spoilerbe csak. itt már az idős banda van. Elég durva meg látványos combokat tolnak.

• n000rbi
    Ups van, de anélkül is próbáltam, közvetlenül, ugyanaz. Hazavittem szülőkhöz (150km), ugyanaz. Tény, hogy mindkét ház a 80-as években épült és itt nálam már mértek többet 220-nál a falból. Tököm tudja már mit csináljak...
  • TDC Geronimo
    WD2 még mindig kurvajó, sőt... egyre jobbak a főstoryk is. Volt már benne 1-2 igen beteg dolog :D Teljes 180 tónusban az előző részhez képest. Mondjuk nekem az is bejött
  • TDC Geronimo
    Hátőő. Most erre nem tudom mit mondani.
  • TomStorm
    Vezesd máshonnan neki az áramot új elosztóval.Hátha segít.De lehet próbáltad már
  • Moby
    Ja igen. Jut is eszembe: nincs mögötte ups/surgeprotector/akármi, ami négyszögesíti a jelet? Nem próbáltad közvetlenül falimalacból táplálni?
  • Moby

Most meghallgattam direkt. A hdd időnkéni cicergésén kívül nem hallani SEMMIT. De csinálok neked felvételt később.

#SOSENEMADOMEL
    #EZTMOSTTÉNYLEGNEMLOL
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.26. 19:50:25
  • n000rbi
    Na emberek, azt hiszem egyelőre ennyi volt a pro pályafutásom. 3 gépet vettem, mindhárom ugyanúgy ontotta az elektromos zajt pro patchelt játékoknál. Gratula a szerencséseknek, akiké nem csinálja, nem hallják, vagy akiket nem érdekel. A sony meg bekaphatja, hogy hulladékot gyárt.

Itt pedig egy videó, hogy tudjátok miről is beszélek
  • Moby
    A legtöbb ex nem kapott peccset.
  • Evoluti0N
    Hát pedig az lenne a logikus, h azok a játékok, amik csak PS4-re vannak, kapnak patchet. Elvégre azokban a játékokban a Sony keze is benne van és nekik tán érdekük, h az emberek vegyenek Pro-t.
  • darkSectorxxx #63890
    Real Life... amúgy viccen kívül a pro peccs az nem exclusive függő amugy....csak halkan szólok. :D
  • Evoluti0N
    Nincs pecs PS4 exkluzív játékra. Hát ez vmi vicc.
  • Moby
    De nemám.
  • Evoluti0N
    Mert sok játék jobban fut Prón? Vagy ez nem kapott pöcsöt?
  • Moby
    Mitől szuperálna másképp prón?
  • darkSectorxxx #63885
    Nem csak 1080p-ban, 4k nativ mellé néha leesik 50fps-re. :D
  • Evoluti0N
    Meg natív 4K, nem?
  • darkSectorxxx #63883
    Fix60
  • Evoluti0N
    Ha már a japóretek nullszoftver: A Bloodborne hogyan szuperál Pro-n? Gyök kettő frém, vagy azért a stabil 30 megvanik?
  • Moby
    Csak egy részét :)
  • Moby
    Tudnám miért nem bízzák ezek is a szoftvert olyanokra, akik értik a mikéntjét?
  • Seth
    "Bele a sivatag homokjába, az E.T. kazetták fölé"

Már megtalálták, kiásták őket
  • Moby
    Na, én belenéztem a múltkor emlegetett demoba, meg láttam az összehasonlító videót. Egy kibaszott vicc, hogy az a gyökkető semmilófasz, amit kiokád magából, nemhogy pacing, de hogy egyáltalán nem négymillió frém. Megőrültek az emberek??? Az ilyen fosgeciknek kéne akkorát perecelniük, hogy a büdös életben ilyen szoftver ilyen minőségben ne jelenhessen meg. Egy szoba, két karakter, és szaggat? HÁT LOL
    Szokásos japóretek nullszoftver. Bele a sivatag homokjába, az E.T. kazetták fölé.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.26. 18:48:38
  • darkSectorxxx #63877
    :P
  • n000rbi
    Sima ps4-en nincs gond a pacinggel...
  • Seth
    gameware.at , jobb? :)
  • TDC Geronimo
    Nem kell sietni, amíg a frame pacing fos