121493

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    Emberek ez a Ratchet and Clank valami überbrutálkirályság. Na, megyek is vissza játszani, csak ezt muszáj volt leírnom. :D
  • TomStorm
    Én még 2ezres évek elején PC-n talán FF8 volt meg és PS2 pedig a sima FFX.
    Ha jól emlékszem..

A Realm Reborn(FF XIV) startnál ott voltam,pár hónapig.

Ezeket kedveltem úgyhogy nem lesz idegen a világ:)

De ez az új rész nagyon jól néz ki.
    Ez a harc amiket látok videon brutál:o
  • n000rbi
    Igen, a hangsúly a mértékén van. Basszák meg akkor, megy vissza mindkettő.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.27. 00:29:14
  • Kongy
    Láttam videókon, ég és föld a Pro meg a sima PS4 közti különbség... Csak nem szeretnék Pro-t venni most..

/Azt is mondhatnám, hogy szinte generációs különbség van a 2 között :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.11.27. 00:28:57
  • darkSectorxxx #63948
    Gyönyörű a hold a háttérben....
  • darkSectorxxx #63947
    De vetted az utalást gondolom, mindketten Úgymond kaptunk egy kést. :)
  • Moby
    Leteszteltem ismét. Alszik mindenki. Olyan kuss van, hogy az óra az előtérben izzó acélt kalapál :) Nos, inf first light alatt ha közel hajolok, valami minimális coilwhine nyöszörgést hallok. De ehhez a pécét is le kellett kapcsoljam. Szal nálam is VAN coilwhine. De ezt nem tudom elképzelni, hogy bármikor emberi körülmények között hallhatóvá váljon.
  • TDC Geronimo
    twitter sajna jpgbe konvertálja a 3 megánál nagyobb képeket :(

• Kandurex
    Terveim szerint a játék előtt újra megnézem. Rendelek pizzát, sört, csipszet és tolom egész éjjel
  • AntiHero
    Mán mindegy :D
  • TDC Geronimo
    Én már láttam. Várom a játékot is pedig egy FFel se játszottam igazán.
  • TDC Geronimo
    Pron kurvaszép és atom 30.
  • Kandurex
    Egyébként, ha hangos lesz (nyilván határig) vagy nekem jön a buziskodás a coil hanggal...bizony vissza megy a genyóba és addig rendelek míg jó lesz
  • darkSectorxxx #63939
    Forgatnak egyet a késen vagy mi? :D
  • Kongy
    Nem volt kedvem kivárni a PC-s verziót. Ami ugye eleve később jön, plusz még számoljuk hozzá azt, hogy félkész szemétként adják ki, Ubit ismerve (de ne legyen igazam). Talán majd december végén-januárban játszható lesz PC-n is. Alig várom, mert ez a helyenként alig 30 fps, meg ez az IQ szúrja a szemem eléggé. Nyilván Pro-n szebb.
  • n000rbi
    Ha a First Light alatt kussol nálad, akkor ez kb. mindre igaz.
  • Moby
    Azt picit furcsállom, hogy ps4-en tolod :)
  • Kongy
    WD2-nek tényleg baromi jól áll ez a hangulat. Mindenki leszólta a főhőst, nekem ezerszer szimpatikusabb pl, mint az előző részé.. már a nevét sem tudom. Egyik küldetésen szarrá röhögtem magam, ami azért elég ritka nálam. Jó lett, na.
  • Kandurex
    Checked
  • Moby
    Én (mint ff-hez hóthülye) azt megnéztem, de kb a miafasztláttammost szint volt :D Az alapsztorit még értettem, de egyetlen karakternek a bármiféle motivációját, vagy létezésének értelmét nem.
  • Moby
    Nincs sajna BF1-em, pedig megnézném. Többen panaszkodnak rá.
  • Seth
    A Kingsglaive-et mindenki nézze meg mielőtt nekiáll a 15-nek,mert irtó hülyén van megoldva a sztoriösszefűzés a játékban. Aki nem látta az nem is érti majd mi a franc van 1-2 jelenetnél
  • n000rbi
    Pl. Van még jópár ilyen videó (ps4 pro buzzing-ra keress)
  • AntiHero
    Fifa 17 meg pes 2017
    Ma meg holnap ingyenesen jatszhato!
    Lehet tolteni ingyen.

Nem tudom, hogy volt e már írva.
  • Kandurex
    Erre gondolsz?

• n000rbi
    Őszintén, alig várom, hogy megkapd a gépet. Te pont a cincogástól tartottál, hát reméljük max annyira lesz hangos, mint az enyém.
  • Kandurex
    Na, ezt a
    gépet hallom.
  • TDC Geronimo
    Jó animációkat mindig is szerettem és ebben ez a játék kiemelkedő, ahogyan az ellenfél designban is
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.26. 21:42:25
  • TDC Geronimo
  • n000rbi
    Nyugodt szívvel dobnám vissza nekik az egyébként csendes gépet coil-whine hibával. (és akkor marad az og ps4 egyelőre) Ha viszont a tiéd is zúgna nálam, az nekem nagyobb szopás, de legalább lottózni nem köll tovább ezzel és a gépem maradhat.
  • Moby
    Tegyük fel...mihez kezdenél az eredménnyel?
  • darkSectorxxx #63921
    :)
  • SlickAdam
    meg te mar vén szar vagy es nem hallasz 10kHz-nel tovabb.
  • n000rbi
    Akkor tudom meg biztosan, hogy a gép szar és nem a hálózatom, ha meg tudom nézni egy kussolós géppel is. If you know what I mean, minden költséget állok
  • Moby
    Ja igen: ugyebár egy nappal előtte vettem egy másik prót, aminek pont ugyanilyen lófasz hangja sincs, senem coilwhineol.

/mindkettő aquából gyött, aminek nyilván fasz köze sincs semmihez. maximum annyi, hogy mindkettő jóval korábbi, mint norbi gépei. Amit megint nem tudunk, hogy számít-e bármit.
  • Kandurex
    Si senor.
  • TDC Geronimo
    Géped jövő héten jön FFel együtt? :p
  • SlickAdam
    +1 :D
  • Kandurex
    Jó, hát biztos nem studió cuccokkal próbálta felvenni. Lehet tényleg hangos.
  • TDC Geronimo
    Megnéztem, de videón nem nagyon jön ez át. Tudom mi a coil whine, mert régi PCmnél a táp csinálta és idegesített, de itt továbbra se látok (hallok) akkora problémát, amikor az ember vagy fülessel vagy 5.1en játszik.