121493
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Evoluti0N #63952 Emberek ez a Ratchet and Clank valami überbrutálkirályság. Na, megyek is vissza játszani, csak ezt muszáj volt leírnom. :D -
TomStorm #63951 Én még 2ezres évek elején PC-n talán FF8 volt meg és PS2 pedig a sima FFX.
Ha jól emlékszem..
A Realm Reborn(FF XIV) startnál ott voltam,pár hónapig.
Ezeket kedveltem úgyhogy nem lesz idegen a világ:)
De ez az új rész nagyon jól néz ki.
Ez a harc amiket látok videon brutál:o
-
Igen, a hangsúly a mértékén van. Basszák meg akkor, megy vissza mindkettő.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.27. 00:29:14 -
Láttam videókon, ég és föld a Pro meg a sima PS4 közti különbség... Csak nem szeretnék Pro-t venni most..
/Azt is mondhatnám, hogy szinte generációs különbség van a 2 között :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.11.27. 00:28:57 -
Gyönyörű a hold a háttérben.... -
De vetted az utalást gondolom, mindketten Úgymond kaptunk egy kést. :) -
Leteszteltem ismét. Alszik mindenki. Olyan kuss van, hogy az óra az előtérben izzó acélt kalapál :) Nos, inf first light alatt ha közel hajolok, valami minimális coilwhine nyöszörgést hallok. De ehhez a pécét is le kellett kapcsoljam. Szal nálam is VAN coilwhine. De ezt nem tudom elképzelni, hogy bármikor emberi körülmények között hallhatóvá váljon. -
twitter sajna jpgbe konvertálja a 3 megánál nagyobb képeket :(
-
Terveim szerint a játék előtt újra megnézem. Rendelek pizzát, sört, csipszet és tolom egész éjjel
-
Mán mindegy :D -
Én már láttam. Várom a játékot is pedig egy FFel se játszottam igazán. -
Pron kurvaszép és atom 30. -
Egyébként, ha hangos lesz (nyilván határig) vagy nekem jön a buziskodás a coil hanggal...bizony vissza megy a genyóba és addig rendelek míg jó lesz
-
Forgatnak egyet a késen vagy mi? :D -
Nem volt kedvem kivárni a PC-s verziót. Ami ugye eleve később jön, plusz még számoljuk hozzá azt, hogy félkész szemétként adják ki, Ubit ismerve (de ne legyen igazam). Talán majd december végén-januárban játszható lesz PC-n is. Alig várom, mert ez a helyenként alig 30 fps, meg ez az IQ szúrja a szemem eléggé. Nyilván Pro-n szebb. -
Ha a First Light alatt kussol nálad, akkor ez kb. mindre igaz. -
Azt picit furcsállom, hogy ps4-en tolod :) -
WD2-nek tényleg baromi jól áll ez a hangulat. Mindenki leszólta a főhőst, nekem ezerszer szimpatikusabb pl, mint az előző részé.. már a nevét sem tudom. Egyik küldetésen szarrá röhögtem magam, ami azért elég ritka nálam. Jó lett, na. -
Checked
-
Én (mint ff-hez hóthülye) azt megnéztem, de kb a miafasztláttammost szint volt :D Az alapsztorit még értettem, de egyetlen karakternek a bármiféle motivációját, vagy létezésének értelmét nem. -
Nincs sajna BF1-em, pedig megnézném. Többen panaszkodnak rá. -
A Kingsglaive-et mindenki nézze meg mielőtt nekiáll a 15-nek,mert irtó hülyén van megoldva a sztoriösszefűzés a játékban. Aki nem látta az nem is érti majd mi a franc van 1-2 jelenetnél -
Pl. Van még jópár ilyen videó (ps4 pro buzzing-ra keress) -
Fifa 17 meg pes 2017
Ma meg holnap ingyenesen jatszhato!
Lehet tolteni ingyen.
Nem tudom, hogy volt e már írva. -
Erre gondolsz?
-
Őszintén, alig várom, hogy megkapd a gépet. Te pont a cincogástól tartottál, hát reméljük max annyira lesz hangos, mint az enyém.
-
Na, ezt a gépet hallom. -
Jó animációkat mindig is szerettem és ebben ez a játék kiemelkedő, ahogyan az ellenfél designban is
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.26. 21:42:25 -
-
Nyugodt szívvel dobnám vissza nekik az egyébként csendes gépet coil-whine hibával. (és akkor marad az og ps4 egyelőre) Ha viszont a tiéd is zúgna nálam, az nekem nagyobb szopás, de legalább lottózni nem köll tovább ezzel és a gépem maradhat. -
Tegyük fel...mihez kezdenél az eredménnyel? -
:) -
SlickAdam #63920 meg te mar vén szar vagy es nem hallasz 10kHz-nel tovabb. 

-
Akkor tudom meg biztosan, hogy a gép szar és nem a hálózatom, ha meg tudom nézni egy kussolós géppel is. If you know what I mean, minden költséget állok
-
Ja igen: ugyebár egy nappal előtte vettem egy másik prót, aminek pont ugyanilyen lófasz hangja sincs, senem coilwhineol.
/mindkettő aquából gyött, aminek nyilván fasz köze sincs semmihez. maximum annyi, hogy mindkettő jóval korábbi, mint norbi gépei. Amit megint nem tudunk, hogy számít-e bármit. -
Si senor. -
Géped jövő héten jön FFel együtt? :p -
SlickAdam #63915 +1 :D -
Jó, hát biztos nem studió cuccokkal próbálta felvenni. Lehet tényleg hangos. -
Megnéztem, de videón nem nagyon jön ez át. Tudom mi a coil whine, mert régi PCmnél a táp csinálta és idegesített, de itt továbbra se látok (hallok) akkora problémát, amikor az ember vagy fülessel vagy 5.1en játszik.