121493
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Voltak epic részek videóba, zene tényleg nem ide való -
Totya42 #64151 Bírom Eminemet, de annyira nem illik az FFhez, hogy nagyon.
-
Az hagyján, de ma a madálsziszóla is rácsavarodtam kicsit. LOL -
Szóval csak megrontottunk az androgün buzibárral? 
Egyébként fasza lesz az. Csak egy kicsit akarni kell, mint a DaS -t....hát ez annyira lehet nem jó példa...na mindegy. -
Nem a játék a hibás, hanem az emberek. Mint mondtam csapattal kell BFet játszani, egyedül érvágás -
Ó lemezen nagyon bátor vagyooook! :D Pécén basz szét az ideg, hogy ott rohad a sok retek a fiókomon hótfeleslegesen
-
Totya42 #64146 És még befigyel egy FFXV is igaz? :D
-
Ami abba történik az nem géming, az gigalol. Ha úgy adnának ki játékot, hogy az npc-k ennyire picsahülyék lennének, mint az ezt játszó emberek, akik csapatként kéne működniük, az még a ubisoftnál se jelenhetne meg :D eltörölné a népharag. Az a fullarcade battlefront is nagyságrendekkel élménydúsabb. Van benne némi linearitás, ami kénytelen-kelletlen valamiféle együttműködésre kényszeríti (vagy legalább egyirányba tereli) az azt játszó akármennyi individuumot. -
Dehogy szar. L2p issue vanik :p -
Úristen mekkora egy pudvaszar ez a BF1
Mi a jó isten tetszett nekem a bétában, mánemtudom. Az idén annyi fasságot vásároltam össze, hogy az már fáj. A pénztárcámnak is. Inkább végig sem gondolom :(
Na. Inkább vissza a TF2-re. -
Csak nem bírtam ki első digitális játékom amit egyedül vettem day one teli áron
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt nem lehet elmondani.
olvass el pár leírást, hogy az adott írást készítő SZERINT mi történt :D
a harmadik 5 oldalas fejtegetésnél majd a fejedet fogod ... -> WTF?!?!
... sokféleképpen magyarázható agyfasz az egész játék, ráadásul a végére az őrületet vizuális formában is kapod: a romok közt a levegőbe vezető vérfolyóban alámerítkezel, lelősz pár hemoglobint és ... villódzó képek, skizofrénia és reboot és credits.
biztos az én hibám, hogy nem figyeltem jobban az n+1. codlövölde közben, s hogy most utánaolvasva SEM tudom összerakni a sztorit... szerintem egyszerüen szar/nem codba való volt az egész prezentácio.
mondjuk én ugye a bio: inf végét se értettem (igazán) ;)) de az ellenben tetszett.
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.11.29. 20:22:39 -
Bandicoot #64140 5 ajrókért megy a neten vagy még olcsóbban, Steamen is most épp nem akciós és fel van tolva az ára, 20 euróért ez kb olyan szinten nevetséges mint a No Mans Sky 60 euróért...:) -
Azért nem.
Invisible, Inc. Meta : 82% ( steam 20 EUR )
Mark of the Ninja alkotóinak a játéka, ami ismét igencsak jó lett. Elég komplex cucc.
-
Bandicoot #64138 Már tolom csak kijöttem vacsira,eddig nagyon baba.:)
És már most az elején van pár "visszatérő" arc akinek már csak a nevéből levágós hogy nagyobb szerepe lesz (ők rendszerint az összes részben feltűnnek).
-
Bandicoot #64137 Tudom csak a multiért fizetés továbbra is érthetetlen az olyan címeknél mint pl a BF1 amihez a Sony-nak nulla zéró köze van.:)
One-on is a multiért fizetsz és amit mellé kapsz csak bónusz...Valahogy mégis sokkal jobb motyikat adnak mellé,a decemberi gold rendesen jó. Nem 500 forintos kacatok meg totálisan noname címek. -
Másképpen nem is lehet értelmezni ezt a kínálatot. -
a multiért fizetsz, a játék csak bónusz!
-
Nekem nagyon tetszett a 2 óra, amit toltam. Combat nagyon bejön. Animációk iszonyat jók. Holnap már otthon leszek folytatom én is. Jó lassan fogok majd haladni -
Bandicoot #64133 No FFXV telepítődik, 3 nap szabi aktiválva ha már erre vártam egész évben főként. 
Majd tolok spoilermentes infet meg képeket. -
Mehh. Én meg pont a COD miatt nem húztam be a TF 2-őt a BF-en, úgy gondoltam, hogy ez meg az FF elég lesz decemberre, azt majd januárba meglövöm a játékaimon. Jobb döntés lett volna a TF. Mindegy megnézem, már meg van.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.29. 18:31:38 -
Bandicoot #64131 A goldhoz képest vicc....
-
Én adok neki egy esélyt, sőt, nálam system seller. Persze ha egyszer lesz gépem. Hehe. -
Ezek? Stories The Path Of Destinies, meg az Invisible Inc.
Hát jah, nem túl erős ez a hónap sem -
Bandicoot #64128 Na ha igazak a decemberi ps plus szivárgások akko a szokásos pofánköpés....Decemberre micsoda hála az előfizetőknek...
-
Totya42 #64127 Jó videó :) Hasonlóan érzek én is. Pedig a 6,7,8,9,10,10-2,12, és a 13. részt végigvittem. De ez a 15. rész olyan szinten nem mozgat meg a látottak alapján, hogy csak na. Pedig amikor még ps3-on demozták versus néven akkor még nagyon csorgattam rá a nyálam. Majd egyszer akcióban beszerzem talán. -
-
Látom ahogy CO'B módjára üvöltök: "What's the fucking PURPOSE?" 
/deazé megveszem szerintem
-
Én csak VII, VIII, IX, de imádtam mindet -
SlickAdam #64123 latom a frame pacing dolgot nem tudtak kiirtani a balfaszok. vegülis csak 37 évig keszült a jatek... -
Bandicoot #64122 Most indulok melóból az FF pakkomért majd nyilatkozom. Én az összes részt kitoltam csak az online nem érdekelt.
De ahogy olvasgatok nem lesz gond. A játék 2/3-a nyitott skyrim vagy witcher 3 szintű szabadsággal és világgal kb. Aki akarja az tolhatja ezrével a mellékágakat is. Az utolsó 1/3-a meg rámegy keményen a sztorira és lineáris lesz.
Karakterekre és párbeszédekre is rámentek. Faja állítólag, de majd este...:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.29. 16:57:24 -
2. chaptert kezdtem és 8,5 órám van a játékban. :D 14 chapter van. :D Szóval nem ma végzek vele. -
-
SlickAdam #64119 persze, hogy kurvajó. hisz megirtak elöre. -
Nekem sincs FF múltam. 2 órát toltam csak és alig haladtam :)
Karakterek jók lesznek, már most is rengeteget beszélnek utazás közben. -
Evoluti0N #64117 A többi része? Karakterek, sztori, open world, küldik? Nagyon viszket a tenyerem, h megvegyem, pedig a Final Fantasy múltam szó szerint a nullával egyenlő. -
+1 -
Fos az egész. Abszolút felejthető, talán az IW-multi menthet valamit rajta, de ehh... hol van már AZ az Infinity Ward? jaigen, a Respawn-nál. :D
Pedig bíztam benne, hogy "Jon Snow" fasza karaktert alakít majd - mint AW-ben Kevin Spacey, de egy lófasz nevesincs senki konkrétan így.
Még a hangját se nagyon ismerni fel valahogy, pedig én ki szoktam hallani ezeket... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.11.29. 15:43:35 -
Totya42 #64114 Na lepörgött az IW kampánya. A második fele már nem volt annyira unalmas, de így is összességében rendkívül átlagos és felejthető lett. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mellékküldetések abszolút csak töltelékek. Semmit nem adnak hozzá az amúgy is nulla töltelék sztorihoz és semmilyen befolyással nincsenek semmire sem. Nélkülük viszont elképesztően rövid a kampány, de még így is soknak fog tűnni, mert annyira átlagos.A karakterek elképesztően felejthetőek, sablonosak, semmit mondók voltak. Sokat elárul róluk, hogy az egyetlen valamennyire is karakteres szereplő az Ethan, a robot. A Kit Harington által alakított főgonosz a legsemmilyenebb. Az alakítása is gyenge volt, bár annyira semmilyenre írták a karaktert, hogy valószínűleg más sem tudott volna többet kihozni. Az az abszolút semmit mondó, nulla kinyírása meg szavakba önthetetlenül gyenge volt.
A zombi része sem tetszett. Szerintem a Treyarc-os zombi sokkal jobb, de még a Sledgehammer exo zombija is sokkal jobb volt. Ráadásul vagy bugos a matchmakeingje vagy nem játssza a világon senki sem, mert egyszerűen képtelen randomokat találni. Bugos is sajna, 27-es kör felett lehet imádkozni mikor dob ki és persze xpt sem ad olyankor. Nagyon gyenge lett szerintem.
A multi részéről meg mindent elmond, hogy leaderboard, combat record, emblem editor még nincs, de már lehet venni supply dropokat igazi pénzért. De a legnagyobb baja az a netkód. Eszméletlen inkonzistens. Legtöbbször olyan jelkésés van, hogy esélyed nincs nyerni. De az sem túl élvezetes mikor az ellenfélnek csinálja ugyanezt és neked elég mellé lőni egy fél golyót akkor is beadja a killt. Ráadásul az IW-től kapni ilyen szar netkódot az felér egy hideg zuhannyal. Az egyetlen dolog, amit eddig jól tudtak az a netkód. Bármilyen ipari hulladék is volt a Ghosts, de a netkódjával nem volt gond.
Az a durva, hogy én aztán tényleg CoD fan vagyok, de az Infinite Warfare olyan csalódás, hogy megér egy: 'soha többé CoD/10-et'.
Sokkoló volt látni a creditsnél, hogy mennyi stúdió dolgozott ezen, úgy 5-nél feladtam a számolást. 3 év fejlesztési idő több, mint fél tucat fejlesztő csapattal és ennyit tudtak összehozni. Egy unalmas kampányt, egy még unalmasabb zombit és egy nem működő multiplayert. És igazából az MWR sem menti meg, mert azzal anno annyira sokat játszottunk, hogy szebb grafika ide vagy oda, de már nem köt le tök ugyanaz. -
FF XVbe kurvajó a combat. Most hogy már értettem a tutorial részt így még jobb :D