121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
"az új Bugbear game, a Wreckfest"
2013ban kifizettem a fejlesztési kötséget, hozzáférést kaptam.
Azóta annyi történt hogy kijött pár update csiga lassan.
2015ben az addigi ( már úgy ahogy működő és jól kinéző ) grafikai, fizikai motort kukázták és csináltak egy újat, ami lassabb és jóval, rondább szóval haladnak előre ahogy kell.
2015 óta SEMMI nem jött ki hozzá.
Ja, de valami Stuntfest marhaság ahol kávédarálóba tudod beletenni az autót embert. Ennyi, ez sikerült nekik megelleni.
Ebből semmi nem lesz, mert semmit nem csinálnak. Lenyúlták a pénzt, szerencsétlenkedtek valamit, nem jött össze, már hitegetni sem hitegetnek senkit, mert 2015 óta egy árva emailt nem küldtek arról hogy mégis mi a francot csinálnak és mi a jövőképe a cuccnak.
Bugbear az 'nyádat.

-
Amúgy jah. meg valahogy a split-screen is kezd a múltévá válni :( pedig abból is volt 1-2 jó azért... :D
Egy jó Burnout...na azkőne!
Amúgy Flatoutról jutott eszembe; az új Bugbear game, a Wreckfest az gyün jövőre PS4re is elvileg:) az is jóféle lesz!
-
Bandicoot #64513 Ránézek köszi.
Haverral szoktunk ilyen sörözgetős estet tartani és nagy a hiány az ilyen röhögcsélős 2playeres cuccokban. Wormsot már unjuk, multkor flatout party ment pc-n. Meg valami early accesses Beast akármi amiben ilyen gyurmaszerű lényekkel le kell egymást hajítani házakról,stb...
De tényleg hiány, annó régen C64-en rendesen habzsidőzsi volt ilyen téren. Az Ősember olimpiát megcsinálhatnák...
-
Totya42 #64512 Kijavították a Darksiders trófea bugot szóval végre meglett a platina ismét :) yeaah :) -
Unity nekem kimaradt, szal arról nem tudok véleményt alkotni :) bár sok jót nem hallottam róla, de az persze más tészta.. :D
de Syndicate tényleg egész fasza volt, nagyon bejött a környezet:) -
Jacktheripper megvolt? Ki ne hagyd!!
mucsácsó: syndicate simán agyonverte a kettőt. Tonképp a unity is bőven.
/szerk: sőt. SŐT. Az összes korábbi AC-t sírva fejeztem be, pedig eszetlenül jól szórakoztam mindegyiken. Ha nem így lenne, most nem hiányozna ilyen rohadtul egy új rész :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.03. 11:46:34 -
ha AC2-zni akar bárki, arra ott van az a remek remaster, ami most jött ki... :D
nem úgy értem, tényleg. hanem újítások mennyiségét tekintve. én szerintem a 3-4 (meg Brotherhood / Relevations) egyike se hozott annyi új dolgot, mint az 1-hez képest a 2. erre próbáltam reflektálni :D -
AC2 szinjén már rég átlépett a sorozat, ha csak azt akarják megütni akkor vissza a prevgenbe. Én nem javasolnám azt senkinek 2017ben. -
Overcookedre fenem pl. a fogam egy ideje, de asszem írtam is. Még nincs meg, de tudom, hogy fasza. -
oké, még egy Syndicate-el egyetértek :D bár nem játszottam végig, de az tényleg egészen egyben volt :) csak már meg is feledkeztem róla...valahogy az AC2 lett nálam az etalon, de nyilván az emlékek is valamelyest megszépítették :D
igazából az 1-hez képest rengeteg újítást hozott a 2, úgy értettem, hogy AC2-szint -
most kicsit én is elcsesztem, hogy feléltem két adagnyit, szinte egymás után :))
ráadásul pont mikor? amikor kihagynak egy évet... nooooo :(
és mivel nekem az ac premieráron nem oké, várnom kéne utána ~mégegy évet.... hát, ez most lehet nem fog menni.
chronicles, pótléknak? nem próbáltad be?
mucsácsó: én remélem, hogy ac2 mélységbe többet nem süpped a széria ;) unity/syndicate alatti ac-t én már nagyon nehezen tolerálnék... a mostani harc még fejlesztendő, a lopakodás szintén, de végre valami! ehez képest az ac2, pf, naneem.
oké, kaptál dzsillió aktivitit, építkezhettél, stb, de az engem egyáltalán nem motivál.
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.03. 11:26:32 -
ez a régebben lelőtt/jegelt (?) projekt neve volt Osiris - valszeg ez lesz majd a kövi, egyiptomi AC - AC Empire?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
bízom benne, hogy ez már VÉGRE fasza AC lesz, és legalább megüti az AC2 szintet :D -
Gondoltam rá keresek erről a bloodbornból szakadtt ardyn nevére erre a google nem a két legnagyobb spoilert rakja előre??!
Istenverje meg ezt a kereső rendszert de én vagyok a fasz hogy rá google-zok. Ez akkora trógerság mintha beírnád hogy watch dogs2 és az első 2-google találat az lenne hogy aiden pierce van Wrench maszkja alatt
(nyilván nem de értitek)
-
WOHOOOOOOOOO!
Ez az AC egy rohadt drog. Elvonási tüneteim vannak. A fél karomat adnám egy kis szénábaugrásért
-
de a filmből derül ki, hogy Noctisék miért kocsikáznak, hogy valszeg ki áll az egész invázió mögött stb. stb. stb. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mármint a csaj (Lunafreya) miatt aki a gyerekkori barátja volt de mért is akarnak összeházasodni? amúgy credit után tényleg van egy öt tiz másodperc jelenet a találkozó miatt, de pl Noctis valami beteg volt és tolószékes az első pár percben, most meg kutya baja szóval érted sok mindent nem magyaráz, a brotherhoodot had ne keljen már megnéznem pls :D
Miért ki áll az invázió mögött? Iedolas Aldercapt meg a van-helsing imitátor esetleg ami a legnagyobb klisé és az első 5percben elhangzik hogy ők a rosszfiúk. Sőt a legnagyobb klisé az lenne ha ardyn állna az egész mögött.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2016.12.03. 10:52:20 -
Minden jel arra utal. Megyünk a fáraókhoz
-
Hmm...érdekes. Lehet átvariálom! Köszi. -
Totya42 #64498 Már egy korábbi ps firmware frissítésben belerakták, hogy átkonfigurálhatod a kontrolleren a gombokat tetszés szerint. Szóval konfigold át, ha a játékban nincs lehetőség az átállítására. How to Remap Buttons on Your PlayStation 4’s Controller -
Na, örülök, akkor végre hisztek nekem :) Rettentően kíváncsi vagyok a hireltech milyen megoldást kínál majd. 270k-m áll két selejtben, fasza. -
A titanfall -os videódba már egyértelműen lehet hallani a tekercshangot :( -
Bandicoot #64495 Arcok. Tud valaki mondani olyan PSN-ről behúzható lokál többjátékos parti játékot ami vicces?:)
Az se baj ha olyan lenne mint a Flatoutok emberkilövős parti módja (volt nemrég egy játék amiben hasonlóan kellett reptetni az embereket de nem jut az eszembe)... -
Konzolvilág
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.03. 09:39:57 -
Bandicoot #64493 Jó időpontban pecáztál, jó csalival jó helyen? Nem mindegy mikor mire rabol a hal.
-
Osiris lesz a következő AC alcíme?! :O -
Köszi. Mit ad Isten ez is sokkal korábbi, min eddig bármelyik gépem. A Mobyé úgyszintén. Végül honnan vetted? -
Ment -
Akkor én el vagyok átkozva (de ezt már eddig is sejtettem) 
Ja, hireltech szerdán vitte a gépeket és pénteken rájuktelefonáltam, hogy mi van már: a kolléga szabadságon van, majd hétfőn néznek rájuk.
Dobsz egy serialt privátban? (belső fehér doboz alján s01-el kezdődik) Kösz! -
Tegnap FFXV,másfél óráig pecáztam,persze hogy az a hal nem jött ami questhez kellett volna -
Egyébként tegnap végre lehetőségem volt normál körülmények között is (értsd, nem éjjel) játszani a géppel. Nincs hangja. Lófasz. Semmi.
Tegnapelőtt átvert, hogy közel nullára állított TV hangerő (3-4 fokozat) mellett toltam és ÚGY hallottam a gépet. Ja és semmi tekercs hang.
Egyszerűen fasza! -
Megfogadom. Mert amúgy alapvetően tetszik a játék. Sőt, amikor a tábortűznél lehet párbajozni, azt egyenesen imádom, élvezem.
De a kurva DaS miatt egyszerűen állandóan a körrel akarok ugrani, így 5 óra után is,....sajnos abba kb. 500 órám van és TPS-szerű játékkal csak azzal játszottam az elmúlt éveben. -
>>> W3 magasra tette a mércét biza. Szerintem el sem érik jóideig.
valós, ezt egyedül a CDP Red ugorja majd meg a Cyberpunk 2077-tel :P :D (kb 2077-ben :(
)
-
"de sokmindent nem magyaráz a film."
Konkrétan a teljes invázió elejét a filmben láthatjuk, azt is, hogy kerül a gyűrű Lunához, hol van a játék elején a csaj, mit tud a gyűrű (amit a játékban is megkapunk majd), de a filmből derül ki, hogy Noctisék miért kocsikáznak, hogy valszeg ki áll az egész invázió mögött stb. stb. stb. :D
Btw elértem a 40. órát, chapter 9-nél vagyok, tegnap megszereztem az Ultima Blade-et. Azt a rohadt Sturdy Helixhornt meg vagy egy óráig grindoltam, mire beadta... Plusz összeszedtem az összes Royal Weapont amit eddig lehetett, meg véletlenül bementem egy bányába, ahol a végén egy level 50-es boss várt. Na gyorsan ki is mentem onnan. :D
Végre elértem a level 50-et én is, így annyira nem parázok már az éjszakai kocsikázástól, de azért ha két level 49-es Fire Daemon jelenik meg előttem, akkor kicsit még óvatos vagyok, mert nem mindig sikerül leütni őket.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.12.03. 05:49:02 -
Evoluti0N #64482 Annyira dicséritek, hogy nem bírtam tovább és megvettem. -
Én nem tudom mit játszottam, de két részletben lenyomtam az egészet, mert nem lehetett lerakni... :D -
Őt jól helybenhagynám 
-
Bandicoot #64479 Csak magad nézd. Fogj be egy ellent és azt daráld. Próbálj mögé kerülni sűrűn használd a négyzetet. A többiek teszik a dolgukat nélküled is. Ha már ez megvan jöhet a dara lassan hozzászoksz és célbefogás nélkül is menni fog ha épp sok az ellen.
Nem csak este fognak bedarálni nappal is. Nincs is kellemesebb mikor 3-4 nagy dög vadállatot támadsz akiket szinte csak hátulról lehet sebezni és közben ledobnak szállítóból egy rakás katonát váratlanul...:) -
Bandicoot #64478 W3 magasra tette a mércét biza. Szerintem el sem érik jóideig.
Viszont FF mellékküldiket toljad. Egyre keményebb és keményebb feladatokat adnak és olyan helyekre jutsz amit lehet fel sem fedeztél volna. A békás nő sokadik küldetésre például beküldött egy barlangszerűségbe....Volt a végén nemulass.:) -
"Final Fantasy 15 shipped 5 million copies on its first day of release"
-
Na túl az első epizódon. Sajnos nekem a harc nekem még néha elég "mi fasz csinálok most?". Pláne amikor az ellenek vannak vagy 7-en, mi négyen! Na akkor a jó isten se tudja mi történik, akkora kavalkád van. -
ja durva :P