121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Just revealed: #DeathStranding is being built on the Decima Engine developed by our very own @Guerrilla Games.
  • Moby
    BEZONY!!! :)
  • n000rbi
    A Jerusalem meg az UC dlc-re utalna? A mostani trailert nézve akár még így is lehet.
  • Totya42
    Jól hallottam? Azt mondja Kojima most, hogy inengine trailer volt a Death String, ami ps4pron ment real time. Fasza.
    Most ott a Guerillás csávó. Na nekik elhiszem, hogy az ő engine-ükkel kemény cucc lesz.
    Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.12.03. 22:21:52
  • TDC Geronimo
    Első rész előző gen végén jött, valószínű ezt a gent is az ND zárja.
  • n000rbi
    Először ez volt a vágólapomon, de mégiscsak banderas volt itt velünk a ps4 hajnalán :)
  • n000rbi
    Na és persze ne feledjük, hogy Knack 2 is lesz.

• TDC Geronimo
  • n000rbi
    Derégvótvmár, viszont aktuálisabb nem is lehetne :)

• TDC Geronimo
    Annyira földbe döngölt a trailer hogy játszani sincs kedvem :D
  • TDC Geronimo
    UC4be volt. Most már tudjuk miért :)

• darkSectorxxx #64707
    Dehogynem....A ND eddigi játékai is jöttek. :D
  • molnibalage83
    Gondolom ez sem jön PC-re...
  • mucsácsó
    Én is nagyon szerettem, de én is elköszöntem tőle már év elején...TALÁN a 2, de szkeptikus vagyok... :\
  • Totya42
    Nem mondod... Ha valaki én nagy Destiny fan vagyok. De ezt így ebben a formában... el kell engedni... :(
  • mucsácsó
    jhah, villantottak egy trailert valami fos eventről. :D
  • Totya42
    Valami csak lesz most különben minek mentek volna ki a rendezvényre. bungie twitter Valamit villantaniuk kell már, mert jelenleg haldoklik a játék.
  • n000rbi
    Semmit, azon kívül, hogy az én 3 gépem mind későbbiek voltak, lehet valaki másnaposan tolta őket a szalagra.
  • TDC Geronimo
    4k trailerből képek

• Moby
    Azé amennyi szarszemetet benyaltam én az idén, az példanélküli :( De má egyre kevesebbet foglalkozok vele. Végülis én csináltam ezt is.
  • TDC Geronimo
    Egyszerűen zseniális, nem tudok mit mondani.
  • Kandurex
    Nah, a Lasszófasz bejött, sajnos a Gow-ból nem jött matéria :(
  • mucsácsó
    még semmi hír róla, továbbra is húzzák a pénzt az első részből.. :D szerintem majd E3 kb.
  • Totya42
    Volt már Destiny 2? Vagy lesz egyáltalán? Lehet tudni valamit róla?
  • TDC Geronimo
    Most akartam linkelni. na nézem...megint :D
  • mucsácsó

elmentem recskázi, pill :)

Jútúb 4K offisöl tréler.
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.12.03. 20:51:42
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    nincsenek exek!!4
  • mucsácsó
    húhhhú, ezzel ha rámarkolna... :D:D

meg jön a God of War is, azt se felejtsük el!!!!44!!!NÉGY!!! na meg a Detroid, meg ilyenek. pécémászterrész bekaphatja :P
  • TDC Geronimo
    The Westworld writer who recently joined ND is working on this project as well.
  • TDC Geronimo
    Jó férfias keze lett. Biztos látott pár firefly arcot

• darkSectorxxx #64687
    Elég szar egy mondatban látni a Resi 7-et a Silent Hill-el....azért nem egy kategória még mindig. :D
    Szerintem te a PT demo-t akartad említeni.
  • TDC Geronimo
    esélyes hogy egy évben fog jönni kojima játéka is meg a last of us 2. Lehet egyesek szerint megrohadt a géming, de szerintem manapság a legjobb dolog gamernek lenni. Annyi, de annyi jó játék van a pár fostaliga mellett
  • Gabe18
    Tök jó.
    Múlt héten vettem egy PS4-et csak a Bloodborne-ért, meg esetleg a Last Guardian-ra még ránézek.
    Most ott tartok hogy azért lehet rá kéne nézni a Killzone-ra, meg a Last of Us-ra régebbről, a store-ból kéne az Aliennation, az újak közül meg itt ez a Nioh, a Horizon, és ott van még a Kojima játéka, meg a Resi 7 (aminek tiszta Silent Hill hangulata van...)...
    Lehet jól bevásároltam magamnak...
  • TDC Geronimo
    In the meantime, if you’re at PlayStation Experience today or watching the livestream from home, don’t miss our panel at 2:00pm PT where I’ll be joined by Ashley Johnson and Troy Baker to talk about the reveal. Keep an eye on Naughty Dog’s channels to see more of what we’re up to this weekend.

nézem!
  • Moby
    gyakorlatilag kész is a játék. Nem tudom mi a fasznak kell ide egyáltalán a nóti?
  • TDC Geronimo
    Mondjuk engine megvan, voice actorok megvannak, az egész brigád megvan. Lehet 2018 végére már kijön...
  • Moby
    Na ennek kurvára semmi értelme :D Ilyen alibifolytatást ennyi idő alatt pont kilencet tudtak volna gyártani. Akkora maflásra számítok, mint a ház :)
  • Moby
    >igen, ez 2019 :(

Nemérdekel. Én ittleszek, és vári fogom. Majd 2 évig volt a megannyi ps3-om témája az első rész hivatalos dynamic theme-e (ami amúgy kurvára hasonlított ezekhez a képsorokhoz - ágy, ablak, asztal az ablak alatt, növény benőtte az ablakot, stb), mire megjelent! Ott nézegettem minden nap. Ott is megvártam, itt is megfogom. Leszarom mennyit kell.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.03. 20:39:04
  • TDC Geronimo
    Itt már tuti elliet irányítjuk majd és félek joelt utoléri majd a sorsa :(