121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #65361 nem az elsö video, amiben az eredeti jatek BRUTALIS nehezsegeröl beszelnek. WTF? 1 kezzel, csukott szemmel toltam vegig ezeket halal nelkül. 
-
Marha egyszerű.
Én így gondolom, mondtam, nyugodtan fejben 1 rekesz sör fogadhatunk, te biztos vagy a saját előrejelzésedben, én meg ebben, hiszen ez nem alaptalan, a logika eleve ezt diktálja számomra, ezt szűröm le abból amiket tapasztaltam, megéltem, láttam, olvastam stb. :)
Aztán nem vagyok nagyravágyó, megadtam az esélyt a ti teóriátoknak is, majd kiderül 3-4 év múlva. :)
Még mindig értetlenül állok az előtt, hogy mi köze ennek ahoz hogy nekem van-e pro-m?
Ha ezt valaki nekem elmagyarázza, akkor az valódi sört kap.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.08. 15:30:04 -
Ahogy én sem, vállalom is amiket írtam...1 reki sör. :) -
"kontrasztban van igazságod" <-> "de élességben ... azért nem kell temetni a vetítőket"
Csak én látok itt elég erős ellentmondást? :D -
:/
30* nem láttam trailert, akkor egyszer se -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"And my mind and my gun they comfort me, because I know I'll kill my enemies when they come."
Egész nap ezt dúdolom. Olyan szinten akadt be, hogy nemigaz. Túl korán gyújtották be :((( -
Hát ez valami kibaszottul nyomorékul néz ki. Azok az animok te jó isten...nincs elég valódi játék? :D
/mondjuk ha valaki a mekánikér nyomja a soulsborneokat annak lehet simán jó is. Engem minden pillanata taszít. Öncélú betegség.
Slick: ja, tényleg, pont olyan. Na az sem futott nálam sokáig :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.08. 13:10:59 -
Teljesen olyan, mint a souls játékok. Azt írják jó lett. -
SlickAdam #65353 en trailer alatt azt hittem nehany pillanatig, hogy egy uj Shadows of the Damned reszt. latvany elegge hasonlit. -
Bandicoot #65352 // 2-3 millám lenne, annyiért én is gondolkodnék a projektoron...Aztán elfelejteném a picsbe és hozatnám a 70-80 colos 4k oledet....
-
let it die-t nem nézte senki? Azt mondják souls féle játék, elborult suda stílusban. Ráadásul ingyenes. -
>Ps plus-hoz nincs vmi játéklista?
Van, de inkább ne nézd meg, mert többé nem látunk a topikban
Szal inkább csak fogadd el, hogy ez csak fizetősmulti, a többit meg csak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.08. 12:44:05 -
SlickAdam #65349 fixek nincsenek. teljesen uj lenne a profilod, tehat az epp aktualis cimek kerülnenek be elöször a könyvtaradba. -
sanya200 #65348 Teljesen új vagyok a témában azért kérdeztem.Régebbi címek játszhatóak ace combat,destiny..stb? Nekem mellé ott a pc azt se akarom hogy megveszem aztán még költsek rá 10-20k-t plusba hogy valami játék is legyen hozzá.Mondjuk elég gáz itt a net szóval... -
Bandicoot #65347 5-8 kiló alatt manuális szarok vannak. Automata fókusz-magasságállítás mellett értelmes képminőséggel milla alatt nincs. +kell egy rendes vászon és állandó sötét neki, meg a falak sem jók fehéren.
A legmoslékabb régi lcd is jobbat tud tolni a milla alatti projiknál.
De fosazelcédé!!444 -
5ér' átveszem a plusod! :D
(amugy jah, elég vérszegény szokott lenni a kínálat, ha az elvárásaid AAA+++ játékokat tartalmaznak) -
Szerintem nem lesz belőle gond, csak a vásárlók ne adjanak majd pénzt előre játékokért! Pláne ne "gold" edisönökért harmincezreket, miközben azt se tudja, mi lesz a dlckben.
De én bízok az emberiségben!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
sanya200 #65344 Most tervezek ps4 pro-t venni,kapok hozzá 3 hónap plus előfizezést is.Vannak fix ingyenes címek,vagy csak havonöa 1-2? Mert a decemberi nagyon sovány ahogy elnéztem, ha tényleg csak ennyi előfizetni se érdemes...pc-m is van ott van origin acces jó címekkel havi 2000 ft maximum és tavalyi meg idei teljes játékok is vannak benne.Ps plus-hoz nincs vmi játéklista? -
Hátnemtudom. Én ebben nem vagyok otthon, nem tudom mi számít jónak, nálam itt bent egy optoma eh500 van fent, a büdös életben nem kéne ilyen otthonra. Hasonló sem. Pedig ennek úgy hellyel-közzel még fénye is van,d e minden másban katasztrofális egy tévéhez képest. -
Ezt még olvasni is rossz volt...ilyet soha nem tennének meg azzal a 40-50 milliós PS4 táborral.......! :\\\ -
Az nem lenne jó a távoli jövőben sem. Előbb-utóbb abból az következnek, hogy szándékosan csípnének le tartalmakat a jáékokból, hogy ilyen módon értékesítsék újabb bevételeket generálva!
-
Vagy mintha fizetős tartalmak jelennének meg a játékokhoz neadjisten a távoli jövőben
-
kontrasztban van igazságod (noha nem tudjuk milyen projektort hajt Tom), de élességben és színekben azért nem kell temetni a vetítőket :)
pláne ha nem moslék-lcd-je van, ahenm esetleg dlp... (naigen, a foslcd mindenhol FOS marad) -
>(na ilyen szerintem sem lesz, teljesen indokolatlan lenne
Mármint úgy lenne indokolatlan, ahogy pl. a multiplayerért is egyszer fizetni kellene a távoli, és gyászos jövőben(sic!) :D -
LBandi77 #65337 Ja hasonlóan.Érvelj,nem kell itt összevissza vagdalkozni,"vakfanatikus,fanboy ,ezért tart itt,koponya,zseni"ennyit tudsz,A többi az csak fikció, jövőbelátás,Soha nem volt még konzolon ilyen generáción belüli erőkülömbség,senki nem tudja mi lesz mindenki a véleményét írja le,de te már tudod a frankót. -
Hát meg nem is az, hogy Pro-exkluzív DLC (na ilyen szerintem sem lesz, teljesen indokolatlan lenne), de az, hogy olyan játék lesz, amit Prora dobnak már csak ki gen végefele, olyan elképzelhető. Vagy hogy sima változathoz képest nagy eltérés lesz.
Meg igazából kvázi tényleg bármi :D meg ilyen kisebb-nagyobb grafikai/fizika-béli butítások, de az "alap", ez már most is van.
Nyilván az alap PS4 verza sem lesz játszhatatlan, csak érdemesebb lesz a Pro mellé letenni a voksot. dehát kinek mi.. :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.12.08. 10:06:41 -
Ulthane #65335
-
Ulthane #65334 Dark, azért kizárt, mert neked nincs Prod? De most komolyan? Hány PhD-értekezést írtál piackutatásból vagy vállalati stratégiákból, ne adj isten videojáték-ipari trendekből?
Mert úgy mondod ezt a kizártat, mint a mantrát, maradjunk annyiban, hogy semmi sem kizárt. Sőt, egy év, és vélhetően a sima PS4-et nem gyártják tovább, marad a slim és a Pro. És innentől kezdve már nagyon könnyen eljöhet az, hogy nemhogy Pro-exkluzív DLC jön, de akár teljes játék. -
LBandi77 #65333 Fogom is,azt kapod vissza amit adsz,azzal a külömbséggel hogyha neked lesz igazad vagy meg tudsz gyözni akkor azt elismerem és le is írom.
De amiről a vita szólt és te beszóltál nekem az mind csak találgatás.
Egyébként fanboy vagyok?Igen lehet de úgy vagyok fanboy hogy mind a 2 oldalt láttam és tapasztaltam és a szerintem jobb mellett raktam le a voksom,gondolom ez érthető. -
>Te jó ég ez a Projector mit produkál PS-el:O
Nagy méretet, és szar képminőséget :D Dehát ezt te is látod, ergo gondolom a kérdés inkább csak költői volt. -
Bandicoot #65331 Pedig hasonlóan tolod.:) -
Már meg is fogadtuk ezt pár hónapja. Nem felejtünk. -
Lényegében egy Resogun a földön, de ehhez eléggé értenek a Housemarque-nál.
-
LBandi77 #65328 És szerinted a konzol tulajdonosok mennyi ℅-a fórumozik?
Attól hogy te úgy gondolod neked lesz igazad ez közel sem biztos,úgyanúgy ez rám is vonatkozik.Leírtam az én szubjektív véleményem az hogy téged ez bánt pont leszarom.De egyet ne felejts el én nem vagyok Ds.aki csak úgy hagyja hogy porig alázzátok én mindenre reagálni fogok amíg ilyen bunkó támadó stílusban irogatsz. -
Bandicoot #65327 Csak ha leül a képátlóból adódó fless, nehogy csalódás legyen ha beültetnek egy 10+ éves lcd mögé mert az is szebb képet fog tolni. Gyakorlatilag a képátlóért a képminőség be van áldozva ezerrel. Ha van valami ami 1-2 milla alatt a legszarabb feketét, kontrasztot, színeket, élességet tudja adni az a projektor...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.08. 07:42:24 -
Bandicoot #65326 Ó a mesés összevetésed és fanatikus kis műsorod után inkább hagylak a homokozóban.:)
Fikció? Kédezgesd csak végig a ps4 fórumokat hány ember váltott már most - és akkr ez még egy szegény "ország"..
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.08. 07:31:26 -
LBandi77 #65325 Figyej,nem csúszkáltunk eggyütt a homokozóban hülyegyerek,úgyhogy ezt a zseni nagy koponya ezt otthon nyomjad.
Amit te ide írogatsz az legalább annyira fikció mint amit ezzel kapcsolatban én írtam.
Zsenikém. -
Hangzás? Mármint hogy a projektor úgy zúg mint egy felszállni készülő repülő :D Ezen még a fejhallgató sem segít... -
TomStorm #65323 Te jó ég ez a Projector mit produkál PS-el:O
Levettem Witcher3-nál 85inch-re,eszméletlen.
Akkora pont a fejem mint Geraltnak párbeszédeknél:DD
A tv-t kiraktam előszobába lol
Ezt én nem is fogom fel ami látvány és hangzás itt van játékoknál is.. -
Bandicoot #65322 * jövő év végén