121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
One vevőket lassan név szerint is kiírhatják .... :D
(110k .... "tényleg" mindenki váltott a próra, ahogy itt egyesek vizionálják ;) (az összes 3 millióból, ráadásul sanszos h a 110k jórésze simaPS4...))
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.09. 17:48:54 -
noman's esetén kivételesen volt, ill lemeznél mindig van (eladod) :P
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.09. 17:46:04 -
"5-8 kiló alatt manuális szarok vannak. Automata fókusz-magasságállítás mellett értelmes képminőséggel milla alatt nincs. +kell egy rendes vászon és állandó sötét neki, meg a falak sem jók fehéren.
A legmoslékabb régi lcd is jobbat tud tolni a milla alatti projiknál."
automata featurek kvázi feleslegesek - mitől állítódna el a kép egyáltalán?
rengeteg motoros vászon pedig belőhető, meddig menjen le... az egészet pedig egy 12V-os trigger működtetheti, kvázi hozzá sem kell nyúlni sem a vetítő, sem a vászon távirányítójához :) (és aki akarja, az a redőnyt is bekötheti a rendszerbe ;) )
"2-3 millám lenne, annyiért én is gondolkodnék a projektoron...Aztán elfelejteném a picsbe és hozatnám a 70-80 colos 4k oledet...."
az ember nem csak gémingre vesz megjelenítőt... ;) én ennyiből vennék egy 55ös oledet és egy vetítőt.
55 col felett ma a legalja elcédéket kivéve minden erősen túlárazott, sajna :(
"Majd elillan a lilaköd a képátló után és elkezd fájni a képminőség. :)
Ismerős is így járt, volt 8 kilója, mondtam vegyen egy 55-60-as 4k oledet de nem, mert kicsi.... Megvette 450-ért a dlp-s csodát hozzá 2 kilóért a 3m csudivásznat a maradék meg projektorna falikonzol stb...
Aztán jöttek a pár hetes lilaköd után a besérülések : manuális zoom, manuális fókusz...Elállítódik és macera. Belőni a vászonra szintén macera mert magasságállítás is büdös automatán."
valami nagyon el volt cseszve haverodnál ... egy vetítő nem állítódik el, normál esetbe oda és úgy kapod a képet, ahogy előző nap "hagytad" :)
"És a végső döfés mikor átvittem az akkori ps4-et bf4ezni ő a projektoron saját gépen én a másik szobában a samu tv-n... És biza képminőségre húgyba gyalázta a projektort holott az egy több éves fhd ledes samu....Most ott tart hogy költözés után megy az egész a vaterára és inkább kisebb 4k tv de milliószor jobb képpel. A ps4-e meg a tv-re van dugva addig is, projektor max mozizni...:)"
vetítőnek mások az erősségei - igen, a méret, többek közt ;) eddig akár mekkora tévét is néztem, egy idő után mindig nagyobbra vágytam.
amugy haverod milyen vetítőt akar eladni? engem lehet h érdekelne, ha tudsz pontos típust :) -
Japán
Hardware Sales (followed by last week’s sales)
PlayStation 4 – 110,318 (33,859)
New 3DS LL – 53,414 (45,622)
PlayStation Vita – 20,141 (12,240)
2DS – 17,623 (18,158)
PlayStation 4 Pro – 8,032 (8,243)
New 3DS – 7,432 (6,955)
Wii U – 4,718 (3,493)
PlayStation 3 – 704 (623)
3DS – 368 (482)
Xbox One – 256 (778)
3DS LL – 92 (95)
-
ppista #65438 A kamera sokszor kinlódás. Az irányitás gyötrelem. A karakterem kölcsönhatása az alatta és mellette levö környezetre egy vicc. Szinte soha nem azt csinálja a kölyök amit szeretném. Ha mászni akarok, akkor ugrik. Ha ugorni akarok szinte soha nem arra fog amerre én szeretném. Ha mégis, akkor meg mászik. Az fps az esetek 80%-ban inkább húszhoz van közelebb.
Ha mégis megkérdeznék, hogy számomra hány pontot ér mindent figyelembe véve, minden gondolkodás nélkül tizet adnék rá. Miért, mert olyan élményt nyújt, amit a többi játék meg sem közelit. Nem akarok nagy szavakat használni, de fé l órán belül volt két olyan szekvencia, ami után ki kellet lépni a játékból, hogy lenyugodjon a lelkem. Hihetetlen.
A szarrá demozott padló leszakadó, majd megmenekülö jelenet is kicsit másabb volt megélni, mint bámulni a Sony konferenciákon. -
Az iszonyatjó, ellemben a Doom nemrég volt 35 dollár, előtte meg mindössze kb 2 héttel korábban........20 dollár....HÚSZ, ami 5800ft asszem....akkor se vettem meg, szóval ez nekem most nem annyira fontos. :D -
Hétvégi akció is van most. Pl Doom 7490, DSII 4490,-, Cod Ghost, Advanced 5990, meg még pár cím -
Úgy tűnik mégsem mindenhol igaz az 50% de sebaj. :D -
Playstation Christmas akciók előreláthatólag:
Rise of the Tomb Raider - Dec 1-2 (8990ft)
Fallout 4 - Dec 3-4 (7990ft)
Dishonored II - Dec 5-6 (10490ft)
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - Dec 7-8 (8390ft)
Battlefield 1 - Dec 9-10 (11990ft) .... most itt tartunk.............
várhatóan:
Uncharted 4 - Dec 11-12
Titanfall 2 Dec 13-14
Call of Duty: Infinite Warfare - Dec 15-16
FIFA 17 - Dec 17-18
Grand Theft Auto V - Dec 19-20
Watch Dogs 2 - Dec 21-22
Final Fantasy XV - Dec 23-24
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.09. 16:45:57 -
Rendes? ilyen kinézettel 60fps el kellene futnia. Na mindegy... -
Newfronter #65432 Ez nem egy autó, amit saját kedvedre vezethetsz. -
frém a pron rendben van úgyhogy az a része nem izgat. Amúgy norbi... toltam ma Dishonoredet és hallottam a tekercs hangot! Vagy 1 percig kb :D Utána teljesen elhallgatott. Mióta megvan prom kb 2* lehetett hallani 1 percig kb teljesen csöndes szobában.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.12.09. 15:53:27 -
Szerintem meg nem tudnak programozni :D Mindkettő lehetséges. Nem is tudom miért vártam a lelkem mélyén, hogy elvarázsol a játék, mikor nekem a SotC is inkább gyötrelem volt, mint élvezet. Ezek normális irányítást nem tudnak belevinni a játékaikba. :D A TLG még ilyen szempontból az eddigi legjobb.
Erről a fostos zöld látványvilágról meg már nem is beszélek, akár a SotC is lehetne, ha nem tudnám, hogy ez a TLG. Persze persze, ez a stílusa tudom.
Ha valakit érdekel ugyanitt Last Guardian eladó. Nekem elég volt belőle.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.12.09. 15:51:48 -
ppista #65429 Pedig csinál(gat)ja, de eleinte még nehezen szánja rá magát. Lehet bebeszélem magamnak, de ha sokat tutujgatom akkor könnyebben mozdul meg. Az is lehet hogy a játék végéhez döngetve a szorosabb kötelék miatt jobban engedelmeskedik. Valószinüleg Ueda-ék igy oldották meg. Persze tévedhetek is. -
Evoluti0N #65428 Ez most saját videó és milyen anyanyelvű vagy? Mert magyarul is és angolul is hibás a szöveg. :D -
Megjött a fizu szóval: Watch Dogs 2, Last of Us, Witcher3, megvásárolva :D még a final fantasy-n gondolkozom de azt se tudom melyikkel kezdjem :D Jó lesz ez a december -
Karácsonyt megnyomjuk wd2 & ff xv-el? :D
-
Az oké, de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy ponton azt írja, hogy erősödött a kötelék, és lehet parancsokat adni neki, nem csak hívogatni. és mégsem engedelmeskedik :D -
Was #65423 Nem is neked szántam. Írd le még ma is százszor milyen szar ez a játék, a te véleményedre lehet adni ebben a témában. -
ppista #65422 Hát ez egy ilyen játék. A szemét dög néha nem azt, vagy nem egyböl azt csinálja amit szeretnék. Sajnos a volt kutyáim és macskáim se követték egyböl az utasitásaimat.
Mondjuk én minden jó mozdulata után megsimogatom Trico-t, és a rejtett kajákat is összeszedem, és mintha sokkal kezelhetöbb is lenne. -
Nem rossz, de a frame és a kamera helyenként elviselhetetlen, hányingerkeltő szó szerint. Illetve lehet, hogy a játékmenethez tartozik, de a gyökér majomkutya is ritkán engedelmeskedik, ezért van, hogy egy alapból 5 percesnek tervezett pályarész félóra, mire méltóztatik oda állni, ahova kell. Mondjuk így mondhatják, hogy "NEGYVEN ÓRA JÁTÉKIDŐ!!" Meh... ennyi év alatt nem sikerült jobbra csinálni.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.12.09. 13:41:37 -
Olyan jókat írnak last guardianról fórumokon :(
De majd jövő év elején! :y -
-
Ulthane #65418 Volt. Szar. -
Ulthane #65417 Kénköves, mint a From-játékok? -
Was #65416 Vigyél Trico-t karácsonyra! (Bocs, ha már volt)
-
Bandicoot #65415 Na. Most van az hogy manuálisan naponta felrakom az összes mentett állásomat egy pendrájvra (vagy a plus tárhelyre)...
Tolom nagyba az UFC2 karrier módot kox nehézségen, 11 meccs óta veretlenül...Nyomnám a következő meccset erre hibakóddal kivág a játék...Próbálom újra,megint hiba... Olvasom a netet, televan ezzel a hibakóddal: korrupt adat - korrupt mentés fájl.... Nem csak az UFC-nél,rengeteg játéknál. Szuper. Az egész karriert buktam.
Final Fantasy mentésem szállt volna el,kettéb*szom a Pro-t.....
-
Tudoom, hisz te írtad legelsőre.
De bakker nem nézted hogy én játékonként vezetem a listát, mindig frissítem az árakat rajta, jórészt magamnak hogy lássam mi mennyi. :D
Illetve a listán hol tartok, tartunk. -
Ez is volt már. 2* is -.-
Tényleg olvasnod is kéne nem csak írni. Mondjuk ezt is mondtam már és a jelek szerint nem sokat ért :P -
Playstation Christmas akciók előreláthatólag:
Rise of the Tomb Raider - Dec 1-2 (8990ft)
Fallout 4 - Dec 3-4 (7990ft)
Dishonored II - Dec 5-6 (10490ft)
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - Dec 7-8 (8390ft) .... most itt tartunk.............
várhatóan:
Battlefield 1 - Dec 9-10
Uncharted 4 - Dec 11-12
Titanfall 2 Dec 13-14
Call of Duty: Infinite Warfare - Dec 15-16
FIFA 17 - Dec 17-18
Grand Theft Auto V - Dec 19-20
Watch Dogs 2 - Dec 21-22
Final Fantasy XV - Dec 23-24 -
Kettőt? L1et megnyomod ás átvált. Mi a másik? :D -
Hát ez a wd2 gameplayben egy túlgondolt, túlpörgött, túlfújt fos. Amilyen gördülékeny volt az első, pont olyan kattogó fogaskerék ez a kettő. Activity tárcsákkal van tele a képernyő. Egy kibaszott lámpaátkapcsoláshoz két gombot kell nyomni MIKÖZBEN VEZETEK. Ez maga a pokol :((( -
lol :D -
Kutyámajmot letolta már valaki? -
Most kicsit a tv jós faszi jutott vizuálisan eszembe. :D -
Nem ez a lényeg, csak itt (is) nyomatják ezt. -
Bandicoot #65405 * Vagy pro-t vagy használt sima ps4-et maximum 50-60k-ért,többet nem ér.
Slim ugyan az a lehúzás mint a One S. Több éve elavult fing hardver miniben.
-
Evoluti0N #65404 Pro-t vegyél. Pro-t vegyél. Csak Pro-t vegyél. Felejtsd el a Slimet, felejtsd el a csomagokat, amikben kapsz mellé játékot, Pro-t vegyél. -
Viszont a battlefront 900p 60 fps close enough :DD -
Bandicoot #65402 Megfelelő grafbutítás mellett a Slim is (a slim egy kicsinyített sima ps4, rohadtul nem éri meg az árát), de inkább a Pro jellemzője (butítóka nélkül). Az hogy minden cím menne 1080p/60-al na az felejtő.