121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    jah, már a legputább 480p, nohdr, limited módba is áttettem és semmi. teljesen kuka a samun.
    még kipróbálnám, hogy másik ps4el micsinál, de olyat aligha tudok összehozni...

még valami tápolható hdmi switchet kéne kipróbálnom, sajna a jelerősítőm nem eszik külső tápot, nem is ér itt semmit :(
  • Moby
    Hdcp-t próbáltad buzerálni?(bár nemtudom hogy)
  • arty
    kösz, de sajnos.... a tévém a hibás, 1000000% :(

5 ... öt .... ÖT(!!!) hdmi kábellel SEM adott képet a ps4 (szétszedtem MEGINT az egész hóbelebaszást) és a hatodikkal ellenben igen - a pana plazmán. meg apám pana plazmáján. meg apámék samu lcdjén - tehát mindenen. kivéve az ÉN samu lcdm bármely hdmi bemenetét a négyből, azokon feketeség van mindig, mostmár. safe módban is :(((

valszeg vennem kell valamit :((
  • Maxyka
    Én a witcher3-ba kezdtem így bele meg a watch dogs2,ba. Százszázalékra mindent megakarok csinálni bennük :D
  • Bandicoot
    Chapter 3 nevében is benne van, onnan jön amire vársz.;)

Én lvl 39 és chapter 3...:D
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.11. 17:07:46
  • Evoluti0N
    Az lesz. Az a gond, h nagyon hozzászoktam az RPG-kben, h felfedezek, megcsinálok mindent és nem nagyon koncentrálok a fő részre, ameddig nem "muszáj". Itt is azért most már itt az ideje arra is menni, mert 15-ös vok, a főküldi meg 2-es. :D
  • darkSectorxxx #65557
    Ja hogy szerinted drágulnak a játékok, ami most 18k az fél év múlva 21k lesz, értem. :D
  • Bandicoot
    + éjszaka is hajlandó lesz egy idő után Ignis vezetni. De ch3-tól mikor ülsz be a vasba mint írtam te döntesz ki vezet. No para. Ch1-2-n tedd gyorsan túl magad. Ch3-nál is vissza tudsz menni arra a területre. És a játék fokozatosan nyitja elötted a dolgokat. Ch3-ig felesleges leragadni.
  • TDC Geronimo
    Te mar csak tudod
  • Bandicoot
    Inkább ne. Arra az agymenésre ami utána jön itt senki nem lesz kíváncsi.
  • darkSectorxxx #65552
    Playstation Christmas akciók előreláthatólag:

Rise of the Tomb Raider - Dec 1-2 (8990 ft)
    Fallout 4 - Dec 3-4 (7990 ft)
    Dishonored II - Dec 5-6 (10490 ft)
    The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - Dec 7-8 (8390 ft)
    Battlefield 1 - Dec 9-10 (11990 ft)
    Uncharted 4 - Dec 11-12 (7490 ft).... most itt tartunk.............

várhatóan:

Titanfall 2 Dec 13-14
    Call of Duty: Infinite Warfare - Dec 15-16
    FIFA 17 - Dec 17-18
    Grand Theft Auto V - Dec 19-20
    Watch Dogs 2 - Dec 21-22
    Final Fantasy XV - Dec 23-24
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.11. 15:35:36
  • darkSectorxxx #65551
    Demo-ban én sem tudtam feldolgozni az autozást....kezd picit negatívabbnak tünni a játék, persze ettől még megveszem, mert kell, de rossz szájíttel fogok barangolni benne.
  • Bandicoot
    Tanít (chapter 1-2afféle tanító bemelegítő) nem lesz. Chapter 3 -The Open World-nél kiválaszthatod ki vezet. Éjszaka mindig csak te. Nappal auto vagy te.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.11. 15:21:47
  • Evoluti0N
    Jól van. Ez hülyeség. Mondjátok, h később nem így lesz. Első Chapterben vagyok, nem rég kaptam vissza a Regaliát (FF XV-ről van szó). Éjszaka gond nélkül tudom irányítani, de nappal csak az Auto megy. És itt jön a baromság. Autoban kiválasztok egy pontot, h hajtson oda és közben át tudom venni manuálisan az irányítást, de előtte muszáj kiválasztanom vmi random Auto pontot. Miért nem tudok akkor simán manuálisan hajtani, mindenféle baszakodás nélkül?
  • Bandicoot
    Ugyan így vagyok vele de szerencsére napiszinten belebotlok egy tesztbe vagy user véleménybe ami megerősít benne hogy ilyen szemét munkáért max 10k lemezesbe 1 végigtolással, majd ha patchelik a bugokat-kamerakezelést és egyéb agyfasz megoldásokat...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.11. 15:16:07
  • Bandicoot
    Tessék:
    Neked mint az angol nyelv Magellánjának a Final Fantasy amiben a sztori és a beszélgetések fontosak, bizonyára fájó lehet hogy a summonok limitálva lettek elvégre azok képezték a FF játékok sava borsát...Nem?...
  • darkSectorxxx #65546
    Félig kutya, félig majom ember?
  • darkSectorxxx #65545
    Minden perccel csak nyersz.....ft-okat vagy dollárokat.
  • TDC Geronimo
    En napi szinten kuzdok vele hogy meg ne vegyem meg, mert van 3 masik befejezetlen jatekom, de ami kesik nem mulik :)
  • Kandurex
    Na mi van ezzel a kutyájmajommal? Tolja innen valaki?
  • darkSectorxxx #65542
    Irónia volt, bakker. :D
    De kurvára lehúzza ez a dolog nálam a játékot.

Most alig várom a vicces, avagy "trollkodó" beszólásokat ezzel kapcsolatban hogy nekem ennyire fontosak ezek a részek....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.11. 15:04:30
  • Kandurex
    Ez szimplán hülyeség. Igaz még mindig az első! chapter -ben vagyok (várok Mr. performance patch -re), de már így betoltam 6 órát és sokkal, de sokkal jobb, mint a No Man.
  • Kandurex
    Nem ugyanarról beszélünk?
  • orichalcos
    Chapter 13-ban is vissza lehet menni open world-re, hotelekben Call Umbra parancsra.
  • darkSectorxxx #65538
  • n000rbi
    Hogy mi? Sony vitte a régit, hozta az újat.
  • Ulthane
    Es az cserekkel jaro arkulonbozet bukoval mar kiadtal egy ujabb pro arat..megeri ez?
  • Bandicoot
    Szerintem sem. Egy idő után ha lehetett (ha jól emlékszem a 7-ben még nem) már a velük járó animációt is elnyomtam annyira meguntam.
    Így hogy erősen limitáltak így van súlyuk és élmény is megidézni.
  • Maxyka
    Talán majd a dlc ben.
  • Seth
    Maradjunk annyiban, hogy a summonok ebben a részben nagyon kevesen vannak és nagyon keveset is látod őket
    Ha kíváncsi vagy mennyi is
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ramuh(őt fogod látni a legtöbbször), Titan, Leviathan,Shiva. Ennyi. Van még Bahamut, meg Ifrit, de ők a sztoriban lesznek, ezt nem spoilerezem el
  • darkSectorxxx #65532
    Feltételes volt eddig, a csiknak be kellett telni, azt hívhattad, én más megoldásra nem emlékszem így hirtelen...max az lehet még hogy bármikor hívhatod mint egy kardcsapás a menüben....
    De ezek nem erről híresek, hiszen nagyon OP-k voltak eddig a Summon-ok
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.11. 12:27:40
  • Maxyka
    Most akkor random vagy feltételes...mert nem kicsit sem függ össze a kettő
  • darkSectorxxx #65530
    Soha nem volt jó megoldás, ha hívhattad őket? Én ezt élveztem.....
    Más megoldással még nem találkoztam az eddigi részekben.

De mindegy, ha az lesz hogy a story jelenetei alapján használhatod őket az kurva gáz....mondjuk ilyet még nem láttam eddig a FF-ban de el tudom képzelni hogy ebbe beletették.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.11. 12:26:02
  • Kandurex
    Nem is tudom. Szerintem az soha nem volt jó megoldás, hogy mindig hívhattad őket. A feltételes hívás már jó. De a random az még rosszabb, mint az előző kettő!
  • darkSectorxxx #65528
    Ja mert az eddig FF-akban mindegyik Summon az volt? :D
    Egy spoilerben szívesen elolvasnám mi az ami rossz szájízt ad nekik.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.11. 12:23:46
  • Maxyka
    Nem fogsz grandiózus dark souls szakajtott szörnyeket megidézni, fooogaaaaadddd el :DDD
  • darkSectorxxx #65526
    :D Te is felkaptad a fejed! :D
  • darkSectorxxx #65525
    Na most pl ezt fejtsd ki légyszíves mert ha a Summon-okkal valami baj van, tudnom kell, mert akkor kb úgy állok majd a játékhoz és dőlők szemmel lefelé a kardomba!

Pls mond majd el nagy vázlatokban miért negatív, remélem nem az hogy csak scriptelt jeleneteknél használhatod, mert az kurva gáz lenne.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.11. 12:18:31
  • Maxyka
    Értettem én elsőre is mit akarsz mondani. Dr hogy lehet külön lineáris a történet is meg a játék is?
  • Kandurex
    hát lul!