121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    najo, de éjfélre........ :D
  • Bandicoot
    Rágalom! Én most vasárnap vettem meg 0:40-re mondom ránézek mikorra lenne jegy ha már 0day jegyvásárlást buktam a mesés cinemacity rendszer miatt...Nézem új vetítésidőpontok...0:40-kor a fél mozi üres...puff jegyek.:-P
  • Moby
    Ez egy csodás nap. 12 órán belül lettem megvádolva, hogy miattam nem jutott valakinek valami, illetve az is, hogy én akarok rátukmálni valamit valakire.
    Ez asszem eddig az egyéni csúcsom!
  • Moby
    >az fmod az az audio middleware, ami miatt assettoban minden (fmod) update után elnémulnak a hang-modok és ujra kell őket gyártani a
    moddereknek :D :P

Pontosan!
  • arty
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kapjátok be, nekünk nem jutott jegy :( MIATTATOK!

---

moby: az fmod az az audio middleware, ami miatt assettoban minden (fmod) update után elnémulnak a hang-modok és ujra kell őket gyártani a moddereknek :D :P
  • n000rbi
    OFF hír, de kurvára örülök, meghallgattatott az imám

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lost Odyssey and Blue Dragon FINALLY available for digital download!

Ja és a Lost Odyssey INGYENES dec 31-ig ;)
  • Moby
    Nekem abból végül szombat lett.
  • Bandicoot
    Akkor majd kifejted én most elhúzok aludni kicsit mert 0:40-kor Zsivány1, és holnap még a melóban is életjeleket kell villantani...
  • Moby
    Nem arra ment a nem.
  • Bandicoot
    Lehet,de itt ez áll:

"You may be familiar with 3D audio from PlayStation VR games, which makes game effects sound like they’re coming from all directions, including above and below. The Platinum Wireless Headset brings that same 3D audio to compatible PS4 games, making for incredibly immersive experiences. 3D positional audio can also give you a competitive edge, allowing you to pinpoint the exact location of enemies, even when they’re not in sight, thanks to the use of games positional information."
  • Moby
    Mmmmm. Nem. Ez software related cucc. Később kibontom, most gyerekezés van :)
  • Moby
    Bass, fmod, renderware
    Monadanak ezek itt bárkinek bármit?
  • Bandicoot
    Eladják a psVr-nál hallható mesés 3d audiót mint csoda, az új 1 hónap múlva megjelenő platinum fejessel, nem többről. Mesés audiópozícionálás és immerzív ekszperiensz vanik csakka szoniplatinumfejessel - spanyolviasz.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.14. 18:49:13
  • Moby
    Az is, igen :D
  • arty
    de azé megtippeltük, hogy egy fülhallgató reklámjáról :D
  • Moby
    Fogalmatok sincs miről van szó :D
  • Bandicoot
    Majd most hogy a sony a surround funkciót átnevezi az új fejesén 3d audióra...Majd most!!!!!

Kíváncsi leszek 60-ért ugyan olyan mélyszegény pusztulat lesz-e mint az eddigi fejeseik...
  • Bandicoot
    Ugyanígy jártam. Ráadásul beírja hogy csere is érdekli. Namondom karcos? Hol lehet átvenni?
    Erre visszaír hogy kód.
    Dugják fel a kódot...
  • arty
    ms most épp a dolby atmosszal "nyomul", "biztos" abból is lesz "valami" ... gyanítom, nagyon sokan a mai napig is a tévé hangszóróit használják, néhányan 5.1 rendszeren játszanak és aztán van az a 0.01%, akinek a feje felett is ott a szpíker :)

az biztos, hogy az ND játékokban az uncsi1 óta példaértékű az audio konfigolhatósága (is)!
    milyen kár, hogy egy hangszempontból atombugos fosputtony konzolon kénytelenek ezek a zsenik dolgozni, aminek az uj reviziója már optikai kimenetet se támogat, nehogy VALÓDI* térhangot kapjon a fülesed

(fogalmam sincs usb-n mi megy át és mi nem és hogyan, de nem is bízok ezekben a kóklerekben (értsd: szoni), akik a hdmin 5.1-et is képtelenek implementálni ebben a genben...)
  • Bandicoot
    Lol...A sony feltalálja a surroundot az új platinum fejessel....
    Lehet nyugodtan temetni a funkciót. Még az astro a50-en is inkább kikapcsolom pedig ott már viszonylag korrektet tol a fejes...
  • darkSectorxxx #65825
    Én is bírnám, ha nem rontana a képminőségen ez a szar.
  • Totti5
    Én bírom az itthoni 3D filmezést, főleg a természetmúvikat, nagy állatság ( Attenborough, Cousteau filmek pl ).
  • darkSectorxxx #65823
    Atyaég.
  • Totti5
    Pénteken itt is van a diszkópatkány.

Rohadjanak meg a jatekaim.hu boltos hírdetők akik annyit nem képesek kiírni hogy letöltőkód, mert ha nincs kiírva akkor nyilván lemezes. Még jó hogy utalás előtt kibökte, h mit akarok én postázni, amikor emailban akarja küldeni...
  • darkSectorxxx #65821
    Én már az 5.1-7.1-et sem értettem, hogy a genyába van egy kis fül méretü területen, nem vágom hogy most ez mire jó, megint el akarnak adni valami kacatot?
  • n000rbi
    Mivel a 3D tv kb. halott, jöjjön a a 3D audio (kíváncsi vagyok hogy az ND-on kívül ki fog ezzel foglalkozni - nekik meg jóformán kötelező)

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.12.14. 18:15:59
  • darkSectorxxx #65819
    Ez hazugság, Youtube X1-en is van. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.14. 17:28:25
  • Kandurex
    lul :)
  • Maxyka
    :D ez
  • darkSectorxxx #65816
    Érdekes lesz. :)
  • darkSectorxxx #65815
    Nem tudom. :D
    De lehet és azért hozták fel példaként a másik topikban hogy az is szar volt. :D
  • Seth
    Remélem változatosabb lesz, mint hogy gyárból, gyárba ,vas és betonépítmények között mászkálunk.Előző játékuk, a Lords of the Fallen is elég uncsi, harc közel sem volt annyira dinamikus mint egy DS-nél, azt is ellophatták volna :D Biztos ti is utáljátok, ha egy ilyen játékban ütitek az ellent de semmi nem megy le az életéből, holott még fröcsög is a vére. Hacsaknem egy bizonyos ponton, bizonyos taktikát használsz.Ilyen agyonszkriptelt ellenekkel volt teli, és baromi frusztráló. Egy DS-ben ilyen nem igazán van
  • Maxyka
    Ezt nem a lords of fallen készítői csinálják? :D
  • darkSectorxxx #65812
    SCI-FI DARK SOULS. :D

• darkSectorxxx #65811
    Ja nem csak vicc volt, ugyanannyit tudok mint te akár.
    Csak következtetés. :P

Meg aztán mit veszthetek? 2020-ban végzek a level1-ezéssel ha így megy tovább....:D
  • n000rbi
  • mucsácsó
    jhah okéj, akkor valszeg félreértelmeztem a dolgokat itten :D azt hittem, hogy van valami insider infó, hogy majd lesz VALAMI amiről a madarak csiripeltek :P
  • Kandurex
    Megoldható, csak kis türelmet kérek, két kölök itt táncol a gép körül :D
  • n000rbi
    Ez gyors volt. Még mielőtt eladnád, csekkold a pm-edet.
  • darkSectorxxx #65806
    Te a támogatásról beszélsz, Lbandi meg arra érti, amit vett Tblinet hogy a GÉPHEZ jár ingyen játék...elbeszéltetek most egymás mellett. :D