121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bandicoot #66485 Hitman teljes szezon...9 pénzért. Jááááááááj.....
Csirkutyát is megvághatták volna,szarul fogyott.
Hitmant tolta valaki? Éri a pengőt? A szezonális megoldásuk miatt direkt köptem eddig rá de így egyben ennyiért barátinak fest. -
Még mindig nem láttuk sokan, szóval ne itt szakértsétek a szart. -
Bandicoot #66483 Egy olyan spinoff jó lenne,csak értelmes ember kezébe adják aki nem akar minden létező SW egyediséget megölni és pusztán azzal SW hangulatot teremteni hogy bedob pár X szárnyút és Tie vadászt, meg egy Vader-t. - és a dizni ne ugathasson bele. Semmilyen formában. Örüljenek hogy termeli a pénzt és szia.
Kiváncsi lennék azokra a jelenetekre is amikbe a Dizni szólt bele - változtatták meg szedték ki. Illetve hogy mennyire nekik köszönhető a popkornosítás minden téren..
Például a jelenetre mikor Jyn megy állítani az antennát és felemelkedik elötte egy Tie vadász - trailerben volt. Végső filmben abszolút más volt a jelenet nyilván ezzel a cselekményen is változtatva valamelyest...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.23. 18:14:12 -
Ja. Sokkoló amikor szembesülsz vele, hogy mások izlése más :D -
Bandicoot #66481 Nem mondom hgy rossz lenne,de elájulva abszolút nem voltam, mint SW film pedig talán a baljós árnyak ami ennél is kevésbé jött be,de ennyi.
Ha már spinioffolnak akkor álljanak el baromi messzire a fő sztoritól,ahogyan majd a Han Solo témakörrel akarnak, de ez a film ebben a formájában és támájában rohadtul nem spinoff volt, a spinoff voltát egyedül az sugallta hogy a gagyi zenét rakták alá és kiiktatták a 40 éves MINDEN SW tartalomban jelen lévő főcímet gagyi popkorn mozi szintre redukálva a kezdést.
Vader utolsó jelenete az amiért áradoznak sokan a filmtől bevakulva - ez a jelenet valóban kegyetlen jó volt, de bár az egész filmből ez jött volna és nem jött. Az EP7 ami egyes állítólagos fanok - akiknek most nem gond hogy a Dizni jókorákat rúgott az SW univerzumba - szerint gyenge lett,ennél jóóóval SW-abb volt. Várható volt hogy az évenkénti SW megroppantja az SW filmeket és egy mezei látványmozi fog születni....Remélem az EP 8 villant valamit és nem egy ordító baromsággal és megszokott Dizni szinten megy tovább a széria...
Az a gond az "ebben a minőségben jöhet évente" dologgal hogy az SW filmeket oda züllesztik ahol a Bosszúállók, Transformers, Ironman, Amerikakapitány és társai tartanak... Üres látványfilmekké amit 1-2-szer megnéz az ember és annyi, se kultusz,se maradandó élmény,semmi. Minden részt nem fognak tudni megmenteni egy egy Darth Vader jelenettel...:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.23. 18:03:33 -
Totya42 #66480 Én is furcsáltam mikor itt páran el voltak ájulva tőle. Mert habár nem rossz. És ebben a minőségben jöhet kényelmesen évente. De azért inkább egy átlagosan jó iparos munka lett szerintem.
Egy Darth Vader spin off-ot megnéznék mondjuk abból az időből mikor felkutatja és kiírtja a jediket. A Zsivány egyesben a végén az az 1 perces jelenete nagyon jó volt. -
Bandicoot #66479 Mindjárt megmondják hogy mert "spinoff"...
Az hogy Ep 3.5 is lehetne a címe és betonszorosan kötődik a fő filmekhez + még a legeslegutolsò gagyi SW játék is aminek a címen túl semmi köze az sw univerzumhoz legalább a megszokott módon kezdődik az mellékes...:)
A filmben ha DV nem szerepelt volna főként a nagy jelenetében, szétcincálták volna az egészet. -
Bandicoot #66478 Azért az vicces hogy vannak akik 0day képesek 18-20ezreket kiadni olyan rókabőr dögvészekre mint az Assassins Creed, a Cod, képesek megvenni egy NMS-t...De amikor itt egy Final Fantasy ami végre méltó a régi részekhez és ízig vérig Final Fantasy megy a picsogás hogy mikor lesz már 12k....
Utána meg a csodálkozás van amiért egyre több és több fejlesztő beáll az 1-2 évenkénti copypaste stemétgyárba... -
Egyébként mérges vagy a Zsivány filmre, de még az asszony is panaszkodott a hiányára a film végén. [Aki látta a filmet, érteni fogja]
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.23. 17:01:46 -
frém is jobb
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.12.23. 16:53:07 -
háde háde háde alig látszik a különbség 
jó tény, mozgásban amúgy tényleg annyira nem gyalázat base PS4-en sem, de nyilván jobban muzsikál Prőn. na, hát sztem ez várható a jövőben is majd a többi játéknál is, és ez még csak a kezdet :( -
Simán tényleg zsizsmákos. De hát ki az a buta, aki hajlandó a simán bármit is elindítani?
-
Itt egy egész jó összehasonlítás
Mozgásban a 60 fpshez még elég sokat hozzádob a jó minőségű motion blur Pron -
Evoluti0N #66472 Aszongyák, h nagyon recefice rajta. Mármint sima PS4-en.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.12.23. 16:31:00 -
Hát amiket láttam az alapján az se gáz, de pron lényegesen szebb már csak az IQ miatt is. Most toltam le másodjára a demot. Azt hiszem párszor még nekimegyek márciusig :( -
LBandi77 #66470 Nempron biztos tiszta szar az egész. -
Élvezd ki, mert nem látsz majd szíriai tájat a játék többi részében :D
Btw, letoltam én is a Nier demót... hogy az istenbe nem hallottam én még ezelőtt erről a játékról?! Platinum games cuccokat mindig szerettem, ez is hozza a színvonalat. Pont az a vicces az ő játékaiknál, hogy nagyon japán, de mégsem annyira, hogy nem tudjam megemészteni. -
SlickAdam #66468 es nem-Pro-n nem nagyon nez ki jol? -
Ulthane #66467 Basszus, mindjart magamhoz nyulok! Elkepeszto, ahogy ez a Sziria kinez. Te jo kurva elet! 
-
Kár, pedig ez jó: 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.23. 15:40:28 -
Ulthane #66465 Visszavonom, amit irtam. Most ertem Sziriaba.
-
Nem csak kapja be, de szopjon is le. A nyomorult szar játékokat meg 12kért árulja. Tetves banda..... -
Már megvan :( -
Na letoltam én is niert hát... AZTAPICSA :)
Nem nagyon volt radaromon, de olyan day 1, mint a huzat. Pron nagyon jól néz ki, combat, zene, animációk eszméletlen jók. Angol voice acting meglepően jó. TVről lefolyós 60 fps. A bossharc meg elmebeteg platinum. Egyedül a 30 fpses átvezetőket nem értem.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.12.23. 15:20:08 -
siege az egyik legjobb játék ebben a genben, ha valaki szereti a multit -
Fene tudja xD
14.990 volt az tuti. :D -
28 és 31, nem? -
Kapja be a sony. 38% akcio csak. Mindegy behúztam...
Így is majd 6 ora mire lejon..
-
Nem veszünk Tömbradírt? -
Megjelent az FF deal ps4-en is a storeban és a WD2-re mutat. Balfaszlevel9000.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.12.23. 13:55:04 -
Ha rákerestek külön az FFXV-re, akkor már mutatja az akciós árat, ami... 14990. A digital premium pedig 19490 (season pass, plusz pár hülyeség van benne az alapjátékon felül) Mégse veszünk semmit.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.12.23. 13:47:15 -
Ha jól néztem a ps4es tr-t, az árnyékok miatt lett elsősorban szebb. Biztos másban is eltér, de a nagy hangsúly itt vettem észre. -
A baj nem a kinézettel van, hanem a tetves input lag-al.
Amúgy dobtam régen képeket, nem tudom milyen a ps4-pspro közt, de hogy az x1-hez képest a ps4 (ez alapján a ps pro meg még szebbnek kéne lenni) "mérföldekkel" szebb, az tuti.
Nekem a célzás amíg nem jó, addig tökmindegy hogy néz ki.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.23. 13:33:12 -
Tudom, csak mert digiben kb ennyiért fogom venni. :) -
Majdnem (nálunk még mindig WD2 van), de legalább már biztosan jön rövid időn belül. -
Evoluti0N #66450 Azt megértem, h FF XV-ben harc közben nem tudok menteni. Sok játékban van így. Azonban az, h még mentést betölteni se tudjak, ha reménytelennek látok egy küzdelmet és később akarok megpróbálkozni vele, hanem helyette az egyedüli opció a visszalépés a főmenübe, na ez hülyeség. -
Megjött! -
Ulthane #66448 Nahh, leszedtem a TR-t. Egy eve toltam vegig One-on, most 4kban tolom, de bevallom oszinten ez pont ugy nez ki, mint egy eve a boxon. Egyaltalan nincs meg az az odabaszos erzes. Pont olyan mint full hdben volt. -
Sose lesz annyiért még jatekaim.hu n sem :(( -
5-6kért ha van akkor veszek, és ha végigvittem, ingyen megkaop. :)