121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bandicoot #66925 Akkora csata mint a weapon nem lesz szerintem. Mármint olyan nehéz. Az a játéktörténelem egyik "förtelme" volt...:D
Jó lenne ha lenne de ahogy olvastam amit ennek szántak (teknőc) könnyű lett. -
Nincsenek rád bízva, te miről beszélsz? -
Könnyedebb? Kipeckelt kontrollerrel viszem!
Egyébként csak az ultima kardért mennék, meg, hogy megdugjam a szamurájt aki az elején a bányákba alázott,..esetlég tényleg egy két hunt...mert hát nincs semmi érdekes játék az FF -en kívül.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.29. 12:09:56 -
Szórakoztató, annak aki szeret horgászni, igazából minden rád van bízva a summonok is.
Én feláldoztam volna a pecát meg a fényképezést, meg sátrazást inkább más FF elemekre, de hát ugye rád van bízva.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.29. 12:09:52 -
Pont olyanba akarsz belekötni, ami egy: nem is rád van bízva, és kettő: pont, hogy a peca szórakoztató. -
Bandicoot #66920 Vissza ha visszakapod a kutyut.
Csináld a huntokat van benne pár gyöngyszem. Illetve majd a végigtolás után megnyíló dungeonokat.
A fő vonal könnyedebb jóval. De ep14-nél majd sétálj fel az úton (maradj az úton!)...:-P
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.29. 12:04:30 -
Bandicoot #66919 Loal már megint azt se tudod miről beszélsz és mire reagálsz.. :D
Természetfotózás mint olyan nincs is... peca mellett meg van hunt. Dungeonok. Mellékfeladatok. Chocobo versenyek. Arena fogadás.
A weapon meg gigászi főellenfél volt mint itt a dungeonok vége, rank 9es huntok, egyebek...Ergo hogy jön ide a peca meg a nem létező természetfotó...
Fingod sincs...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.29. 12:07:21 -
Ebbe horgászás, meg természetfotózás van csak....
Szent isten, kimondani is szörnyű.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.29. 11:58:04 -
Bandicoot #66917 * mert a fő vonalat tolod és ennyi.
Nem érdekel a net. A summonokat a sztori szempontjából logikussá tették. Eddig is max azoknak volt a summon a lényeg akiket ezzel tudtak max elkápráztatni és kábé gőzük nincs mi zajlik körülöttük. Eddig súlytalan volt a summonok java volt hogy egy harcban vagy 5ször behívtad mondjuk ifritet. Ez hálisten megszünt. De abszolút nemvez volt a játék lényege. A világ amit megalkottak a szereplők mélysége a látvány a cselekmény mind mind ízig vérig FF.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.29. 11:58:35 -
13 epizódból vissza lehet még menni? Leverném, ha vannak weaponokat...
....az FF7-be szárazba dugott Ruby, nem hiszem, az eddigiekből kiindulva, hogy itt különösebben nehéz lesz
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.29. 11:54:52 -
Nem gyütt lófasz sem, 41! óra van benne...és ha azt hiszed, hogy egyedül vagyok ezzel, nézz körbe a neten...valószínűleg nekem nem tartanak 5 percekig a harcok
, hogy jöjjenek, pillanatok alatt mindenki fekszik, mert hát a nehézség ismét nem egy ismérve a játéknak.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.29. 11:55:14 -
Bandicoot #66914 Mert te csak kitolod a játékot én a 90 órában vagy 50szer summonoltam.
Ha neked is a summon az FF játékok savaborsa akkor neked sem vol sok közöd a FF játékok lényegéhez. Ízig vérig FF játék volt minden pillanata a cuccnak.
Egyébkén pont hogy nem szúrtak el semmit azzal hogy nem summonolhatsz kedvedre bárkit bármikor. Így élmény maradt minden egyes summon ráadásul értelmet is nyert szemben a régi részekkel amikor minden nagyobb csatában vagy 5ször summonoltál és unalomig ismétlődtek az animációk.
Megjegyzem ha ep13ig te csak Ramuh-t láttad (szerinted) akkor gyakorlatilag azt sem sejted mi zajlik a képernyőn...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.29. 11:43:59 -
Ámen. -
Na, így 11-12-13 epizódokra jött valami, ami tényleg FF, mind kinézetben, mind minőségbe, mert hát ami eddig volt azért.....ja és KÉTSZER láttam Ramuh és senki mást...ennyire nem lehetett, de megoldották az elbaszását a széria legfontosabb ismérvének 
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.29. 11:26:21 -
Nincs semmi kétes lista. Ne ragaszkodj el teljesen a valóságtól. -
Bandicoot #66910 Várom. De óvatosan. Így nem lesz akkora a csalódás ha mégse.... -
Hát pedig, ha valaki akkor ők képesek arra, hogy megugorják. -
Bandicoot #66908 Én is lehúztam january sale-ben, 9k-ért ajándéknak fest. Holnap kezdek bele eddig a FFXV ment ezerrel. Most jön a Dishonored 2, Hitman, Titanfall2 idő.:) -
Bandicoot #66907 Én ebben nem vagyok biztos. Abban sem hogy arra a szintre képesek lesznek megint. Nagyon nagy fordulat kell ahhoz a játékba amire nem számít senki....És nem kell akció akció hátán... -
Kaptam karácsonyra egy 15k-s feltöltőt, behúztam a Hitman-t, mert itt már írtátok páran, hogy fasza. Remélem tényleg így van
-
Bandicoot #66905 És? Továbbra is a britek meg a kétes lista. Ez mit bizonyít? A szarból is millió légy lakmározik. Sosem értettem az eladásokkal dobálózást. Az év top3 fps-ébe messze nincs. Az év játékától fényévekre. És nagy eladásokat produkál mindemellett miközben más minden szempontból tartalmasabb minőségibb címeket kevésbé vesznek. Kit érdekel?
Most nézem a gameren a játékosok szavazatait.. A top30ba sem fért bele idén.... -
nálam egyszer... EGYSZER már megbicsaklottak!
persze nem rögtön éreztem, csak némi ülepedés után... de ki kell mondani: az UC2 jobb volt az UC3-nál!
legszívesebben zokogtam volna, amikor vége lett, azt hallucinálva, hogy az utolsó uncsi részt élhettem át.
és ez "felemelte", de azért távolabból szemlélve gondolom sokan egyetértenek velem: volt már VISSZAESÉS az ND pályafutásában! ;)
hogy utána mi jött, nos, egen, az történelem ;)
deakkoris! ;) -
A Call of Duty: Infinite Warfare még mindig jól teljesít a kasszáknál 
-
Én biztos vagyok benne, hogy felül fogják múlni az első részt. Állandóan kételkedtem én is, hogy az épp aktuális ND játéknál nem lesznek képesek jobbra és rendre megcáfoltak. -
hát ezt egyelőre nem tudom levonni a ps+ árából :D
tehát továbbra is 12k volt az éves multi ára ;) -
egy uncharted5 esetén magasan tartanám az elvárásaimat, egy folytathatatlan tlou esetén simán csak szkeptikus vagyok :P
ellenem szól, hogy évek óta képtelenek (nálam) mellényúlni, mellettem, hogy ... foly-tat-hat-at-lan :D -
Bandicoot #66899 FF XV végigtolva. Továbbra is maradok a kezdeti értékelésemnél EZ a Final Fantasy. Köszönöm Square, emlék marad ahogy a 7-8 és elődei is.
Még hátravannak a dungeonok illetve pár rank 9-es hunt,ezt leszámítva maxolva lett ennyi az idő. Igaz ebben van pár órácska peca, 1 óra "flipper" és 2-3 óra aréna.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.28. 22:05:09 -
Tetejébe, hogy egy mekkora penész unalom volt...pff -
Vicc amúgy. Mai napig nem értem miért adtak el abból annyit. -
GTA V még mindig így fogy?
-
Amióta ez egy csilliárdos biznisz ez számít. Nem pár éve, nem 5 éve, nem 10 éve, nem 15 éve... a kezdeti fogadtatás nagyon fontos. A kiadó előre prognoztizál egy számot amit hozni kell. Ha ezek nem találkoznak rövid időn belül a ténylegesen eladottakkal akkor ott baj van. Van amikor hosszú távú eladásokból visszajön 1-1 cucc, de nem erre kell építeni és erre nem is lehet, ez már csak tűzoltás és reménykedés. Teljes áron eladott példányok a lényeges adatok.
A kiadót nem érdekli hogy játszol e vele ( single játék pl ), amúgy milliós eladásoknál is igen kis % jut el addig hogy egyátalán a játékot végigjátsza. Megveszi tologatja, a többségnek ennyi. Nade ez hülyeség, mert a kiadó hosszú távon is profitot akar belőle, tehát season pass, dlc és egyebek, melyekkel fenntartják az érdeklődést, bár ezt a multiplayer játékok esetén lehet könnyen megvalósítani, ahol folyamatosan van fan base akár éveken át, akiktől jönnek be összegek. Single player esetében ez azért hamarabb lecseng.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.28. 20:47:36 -
Nagyon egy kutya. Játékipar is elmegy afelé mint hollywoodi filmkészítés, lényeg a first week profit. Mindenki megveszi 15e-20e ért az már nem érdekli őket hogy játszol is vele vagy csak a polcon porosodik, mert már kicsengetted érte a nagy lovét.
És igen elég szomorú hogy mára dlc- lehet egy +1fegyver, skin, vagy egy árva map.... -
igen csak alvásnál azt válaszd hogy call Umbra -
Jobbnak jobb, gta5 meg realisztikusabb ennyi
-
Vissza lehet onnan még menni? Mint a hotelből? -
én aki nem vagyok az a sport játék támogató olyan szinten magába szippantott a Fifa17 hogy az asszony is csodálkozik rajtam (meccset tévében se nézek,mondjuk most az EB magyar meccsei kivételek voltak) -
nekem eddig 83 óra van benne -
15-20? Ááá, kb. 7-8 volt mire ideértem, A legtöbb idő a side questekkel ment el. -
Dishonored 2 7es küldetés
-
Én meg tökre élveztem, nem tudom miért :) Talán mer sok minden ott derült ki