121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Bandicoot
    Akkora csata mint a weapon nem lesz szerintem. Mármint olyan nehéz. Az a játéktörténelem egyik "förtelme" volt...:D
    Jó lenne ha lenne de ahogy olvastam amit ennek szántak (teknőc) könnyű lett.
  • Kandurex
    Nincsenek rád bízva, te miről beszélsz?
  • Kandurex
    Könnyedebb? Kipeckelt kontrollerrel viszem!

Egyébként csak az ultima kardért mennék, meg, hogy megdugjam a szamurájt aki az elején a bányákba alázott,..esetlég tényleg egy két hunt...mert hát nincs semmi érdekes játék az FF -en kívül.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.29. 12:09:56
  • darkSectorxxx #66922
    Szórakoztató, annak aki szeret horgászni, igazából minden rád van bízva a summonok is.

Én feláldoztam volna a pecát meg a fényképezést, meg sátrazást inkább más FF elemekre, de hát ugye rád van bízva.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.29. 12:09:52
  • Kandurex
    Pont olyanba akarsz belekötni, ami egy: nem is rád van bízva, és kettő: pont, hogy a peca szórakoztató.
  • Bandicoot
    Vissza ha visszakapod a kutyut.
    Csináld a huntokat van benne pár gyöngyszem. Illetve majd a végigtolás után megnyíló dungeonokat.
    A fő vonal könnyedebb jóval. De ep14-nél majd sétálj fel az úton (maradj az úton!)...:-P
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.29. 12:04:30
  • Bandicoot
    Loal már megint azt se tudod miről beszélsz és mire reagálsz.. :D
    Természetfotózás mint olyan nincs is... peca mellett meg van hunt. Dungeonok. Mellékfeladatok. Chocobo versenyek. Arena fogadás.
    A weapon meg gigászi főellenfél volt mint itt a dungeonok vége, rank 9es huntok, egyebek...Ergo hogy jön ide a peca meg a nem létező természetfotó...
    Fingod sincs...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.29. 12:07:21
  • darkSectorxxx #66918
    Ebbe horgászás, meg természetfotózás van csak....
    Szent isten, kimondani is szörnyű.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.29. 11:58:04
  • Bandicoot
    * mert a fő vonalat tolod és ennyi.
    Nem érdekel a net. A summonokat a sztori szempontjából logikussá tették. Eddig is max azoknak volt a summon a lényeg akiket ezzel tudtak max elkápráztatni és kábé gőzük nincs mi zajlik körülöttük. Eddig súlytalan volt a summonok java volt hogy egy harcban vagy 5ször behívtad mondjuk ifritet. Ez hálisten megszünt. De abszolút nemvez volt a játék lényege. A világ amit megalkottak a szereplők mélysége a látvány a cselekmény mind mind ízig vérig FF.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.29. 11:58:35
  • Kandurex
    13 epizódból vissza lehet még menni? Leverném, ha vannak weaponokat...

....az FF7-be szárazba dugott Ruby, nem hiszem, az eddigiekből kiindulva, hogy itt különösebben nehéz lesz
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.29. 11:54:52
  • Kandurex
    Nem gyütt lófasz sem, 41! óra van benne...és ha azt hiszed, hogy egyedül vagyok ezzel, nézz körbe a neten...valószínűleg nekem nem tartanak 5 percekig a harcok , hogy jöjjenek, pillanatok alatt mindenki fekszik, mert hát a nehézség ismét nem egy ismérve a játéknak.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.29. 11:55:14
  • Bandicoot
    Mert te csak kitolod a játékot én a 90 órában vagy 50szer summonoltam.
    Ha neked is a summon az FF játékok savaborsa akkor neked sem vol sok közöd a FF játékok lényegéhez. Ízig vérig FF játék volt minden pillanata a cuccnak.
    Egyébkén pont hogy nem szúrtak el semmit azzal hogy nem summonolhatsz kedvedre bárkit bármikor. Így élmény maradt minden egyes summon ráadásul értelmet is nyert szemben a régi részekkel amikor minden nagyobb csatában vagy 5ször summonoltál és unalomig ismétlődtek az animációk.

Megjegyzem ha ep13ig te csak Ramuh-t láttad (szerinted) akkor gyakorlatilag azt sem sejted mi zajlik a képernyőn...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.29. 11:43:59
  • darkSectorxxx #66913
    Ámen.
  • Kandurex
    Na, így 11-12-13 epizódokra jött valami, ami tényleg FF, mind kinézetben, mind minőségbe, mert hát ami eddig volt azért.....ja és KÉTSZER láttam Ramuh és senki mást...ennyire nem lehetett, de megoldották az elbaszását a széria legfontosabb ismérvének
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.29. 11:26:21
  • Totti5
    Nincs semmi kétes lista. Ne ragaszkodj el teljesen a valóságtól.
  • Bandicoot
    Várom. De óvatosan. Így nem lesz akkora a csalódás ha mégse....
  • TDC Geronimo
    Hát pedig, ha valaki akkor ők képesek arra, hogy megugorják.
  • Bandicoot
    Én is lehúztam january sale-ben, 9k-ért ajándéknak fest. Holnap kezdek bele eddig a FFXV ment ezerrel. Most jön a Dishonored 2, Hitman, Titanfall2 idő.:)
  • Bandicoot
    Én ebben nem vagyok biztos. Abban sem hogy arra a szintre képesek lesznek megint. Nagyon nagy fordulat kell ahhoz a játékba amire nem számít senki....És nem kell akció akció hátán...
  • n000rbi
    Kaptam karácsonyra egy 15k-s feltöltőt, behúztam a Hitman-t, mert itt már írtátok páran, hogy fasza. Remélem tényleg így van
  • Bandicoot
    És? Továbbra is a britek meg a kétes lista. Ez mit bizonyít? A szarból is millió légy lakmározik. Sosem értettem az eladásokkal dobálózást. Az év top3 fps-ébe messze nincs. Az év játékától fényévekre. És nagy eladásokat produkál mindemellett miközben más minden szempontból tartalmasabb minőségibb címeket kevésbé vesznek. Kit érdekel?
    Most nézem a gameren a játékosok szavazatait.. A top30ba sem fért bele idén....
  • arty
    nálam egyszer... EGYSZER már megbicsaklottak!
    persze nem rögtön éreztem, csak némi ülepedés után... de ki kell mondani: az UC2 jobb volt az UC3-nál!

legszívesebben zokogtam volna, amikor vége lett, azt hallucinálva, hogy az utolsó uncsi részt élhettem át.
    és ez "felemelte", de azért távolabból szemlélve gondolom sokan egyetértenek velem: volt már VISSZAESÉS az ND pályafutásában! ;)

hogy utána mi jött, nos, egen, az történelem ;)

deakkoris! ;)
  • Maxyka
    A Call of Duty: Infinite Warfare még mindig jól teljesít a kasszáknál
  • TDC Geronimo
    Én biztos vagyok benne, hogy felül fogják múlni az első részt. Állandóan kételkedtem én is, hogy az épp aktuális ND játéknál nem lesznek képesek jobbra és rendre megcáfoltak.
  • arty
    hát ezt egyelőre nem tudom levonni a ps+ árából :D
    tehát továbbra is 12k volt az éves multi ára ;)
  • arty
    egy uncharted5 esetén magasan tartanám az elvárásaimat, egy folytathatatlan tlou esetén simán csak szkeptikus vagyok :P

ellenem szól, hogy évek óta képtelenek (nálam) mellényúlni, mellettem, hogy ... foly-tat-hat-at-lan :D
  • Bandicoot
    FF XV végigtolva. Továbbra is maradok a kezdeti értékelésemnél EZ a Final Fantasy. Köszönöm Square, emlék marad ahogy a 7-8 és elődei is.
    Még hátravannak a dungeonok illetve pár rank 9-es hunt,ezt leszámítva maxolva lett ennyi az idő. Igaz ebben van pár órácska peca, 1 óra "flipper" és 2-3 óra aréna.:)

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.28. 22:05:09
  • Kandurex
    Tetejébe, hogy egy mekkora penész unalom volt...pff
  • TDC Geronimo
    Vicc amúgy. Mai napig nem értem miért adtak el abból annyit.
  • Tikal #66896
    GTA V még mindig így fogy?
  • Totti5
    Amióta ez egy csilliárdos biznisz ez számít. Nem pár éve, nem 5 éve, nem 10 éve, nem 15 éve... a kezdeti fogadtatás nagyon fontos. A kiadó előre prognoztizál egy számot amit hozni kell. Ha ezek nem találkoznak rövid időn belül a ténylegesen eladottakkal akkor ott baj van. Van amikor hosszú távú eladásokból visszajön 1-1 cucc, de nem erre kell építeni és erre nem is lehet, ez már csak tűzoltás és reménykedés. Teljes áron eladott példányok a lényeges adatok.

A kiadót nem érdekli hogy játszol e vele ( single játék pl ), amúgy milliós eladásoknál is igen kis % jut el addig hogy egyátalán a játékot végigjátsza. Megveszi tologatja, a többségnek ennyi. Nade ez hülyeség, mert a kiadó hosszú távon is profitot akar belőle, tehát season pass, dlc és egyebek, melyekkel fenntartják az érdeklődést, bár ezt a multiplayer játékok esetén lehet könnyen megvalósítani, ahol folyamatosan van fan base akár éveken át, akiktől jönnek be összegek. Single player esetében ez azért hamarabb lecseng.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.28. 20:47:36
  • Maxyka
    Nagyon egy kutya. Játékipar is elmegy afelé mint hollywoodi filmkészítés, lényeg a first week profit. Mindenki megveszi 15e-20e ért az már nem érdekli őket hogy játszol is vele vagy csak a polcon porosodik, mert már kicsengetted érte a nagy lovét.
    És igen elég szomorú hogy mára dlc- lehet egy +1fegyver, skin, vagy egy árva map....
  • Tatyla
    igen csak alvásnál azt válaszd hogy call Umbra
  • Maxyka
    Jobbnak jobb, gta5 meg realisztikusabb ennyi
  • Kandurex
    Vissza lehet onnan még menni? Mint a hotelből?
  • Tatyla
    én aki nem vagyok az a sport játék támogató olyan szinten magába szippantott a Fifa17 hogy az asszony is csodálkozik rajtam (meccset tévében se nézek,mondjuk most az EB magyar meccsei kivételek voltak)
  • Tatyla
    nekem eddig 83 óra van benne
  • Kandurex
    15-20? Ááá, kb. 7-8 volt mire ideértem, A legtöbb idő a side questekkel ment el.
  • TDC Geronimo
    Dishonored 2 7es küldetés
  • Seth
    Én meg tökre élveztem, nem tudom miért :) Talán mer sok minden ott derült ki