121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Hát a március szerintem korai. Május környékére várom
  • Bandicoot
    Tps. Nem 1 centiről kell elemezni a textúrákat.
    Abszolút nem gagyi, kimondottan gyönyörű főleg avpárizs utáni. Iszonyat tömegjelenetek, stb...
  • Kongy
    Legutóbbi ME is március környékén jött ki, ha jól emlékszem, asszem 5 éve.. Azta, jó rég volt... Jöhetne már az az Andromeda :D
  • Ulthane
    Menjetek mar a FFXV topikba, legyszi, unom mar, hogy tiz hozzaszolasbol kilenc meg mindig az elmenyeitekrol szol. Azert van, ott aztan naphosszat elemezhetitek azt az elmebajt.
  • n000rbi
    Már a második, párizsi pályán beszarsz. Nekem az elsővel se volt vajom, de biztos igénytelen vagyok, mert nekem a TLG grafja se ps3-as :)
  • Ulthane
    Majd meglatjuk.
  • Ulthane
    En meg nem kepeket latok belole, hanem ezzel jatszom, pron es 4k teven. Es rem szarul nez ki. Olyan gagyi texturai vannak, hogy elkepeszto. De legyen ugy, hogy csak a tutorial palya ilyen fos.de sajnos nem ugy lesz.
  • Bandicoot
    Mindenki szeret nagyot mondani.:)
  • Bandicoot
    Lépj tovább a tutorial pályán. Semmi baj a graffal.
  • darkSectorxxx #67196
    Hát én csak arra esküszöm amit már a storbe-ban látok. :)
    Hálisten a Horizon ott van.
  • TDC Geronimo
    Én is csak pislogtam mikor eszembe jutott, hogy Kandurex azt mondta minek poti a játékba. Én elég sokszor használtam főleg a vége felé. Alacsony HPs partytagok rendre megfingottak...
  • TDC Geronimo
    Hát én láttam képeket Új hitmanből és bitang jól nézett ki főleg pron
  • TDC Geronimo
    lol bebaszna ME jövőre csúszna. Még mindig 2017 tavasz a target, azt szerintem se fogja tartani, de tuti nem lesz 2018as cím...
  • Ulthane
    En most boritekolom, hogy nem jelenik meg iden. De csak, hogy 19-re lapot huzzak, en a Mass Efectben sme vagyok biztos, valami azt sugja nekem, higy lehet atbucskazik jovo ev elejere az is.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.01.02. 19:17:07
  • Ulthane
    A tutorial palyan vagy ket orat elvezkedtem, vagy otfelekepp likvidaltam a celpontot. :) Kurva jo ez a jatek, de komolyan mondom, maglyan kene elegetni azt, aki a latvanyvilagert felel. Ilyen ratyadek ronda szar jatekot ritkan latni, az Absolution kulonbul nezett ki. Egyszeruen nem is ertem, komolyan. :(
  • Kandurex
    Az egyetlen amibe van kihívás. Nincs több.
  • darkSectorxxx #67189
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ránézésre Shiva-ra hasonlítanak. :D
  • AntiHero
    Nem tudom ki mondta, hogy könnyű az FF XV, de a chapter 14 nem az. Az úton legalább is nem. :D

De legalább ezt a summont is beadta.

• darkSectorxxx #67187
    "Nemrég a Sony egy látványos videóban foglalta össze, milyen konzolexkluzív játékok érkeznek idén PlayStation 4-re, amiben sokaknak szemet szúrt az eddig megjelenési dátum nélkül hirdetett Detroit: Become Human. A kiadó nem sokkal később tisztázta a helyzetet, ez alapján pedig lehet, hogy korai volt az öröm.

A Quantic Dream készülő alkotásával kapcsolatos rajongói kérdést Shuhei Yoshida válaszolta meg a Twitteren, elmondása szerint pedig még nem biztos, hogy 2017-ben meg is érkezik a Detroit. Egyben azt is elismerte, hogy a Sony marketinges csapata hibát követett el, amikor a videóban szerepeltette David Cage játékát, illetve az üzenetváltásból úgy tűnik, a Media Molecule-féle Dreams is hasonló cipőben jár. Persze azért így sem lesz rossz az idei PS-es felhozatal."

Ez az év elég szerencsétlenül kezdődik.....
  • TBTPumpa
  • darkSectorxxx #67185
    ;)
  • Totti5
    Nem erről van szó, de azt is lehet venni 135ért. Az is jó ár.
  • darkSectorxxx #67183
    csakapro
  • Totti5
    85-ért kapsz egy remek játékkonzolt. Az, kurvajó. Az egész genben jó árak vannak végig.
  • darkSectorxxx #67181
    PS4 tv reklám:

Legalább őszinték!
    Azzal ér véget a PS4 slim reklám, hogy legyen a tiéd most "hihetetlen áron"!...... végülis, ja!
  • TDC Geronimo
    Pörög a credits. Vége azért kárpótolt a 13as fejezetért.
  • Bandicoot
    Írtam neki hogy kell leszedni,neked is jól jöhet. Automatán nem szedi le az epizódokat,egyesével kell de mindre FREE-t ír.:)
    Tegnap este végeztem ki bangkokot (pontosabban csak megcsináltam az erre vonatkozó sztori részt,de van még kismillió dolog rajta), illetve ma az elusive-ot csináltam meg rajta. Még mindig tartom,érte a pénzt.:)
  • Ulthane
    En is most huztam le Ütőembert, complete first season volt rairva, annak ellenere, hogy valoban az mnet csak a letoltesbe. Mivel 50%on 9 ezer, ezert nem lehet az intro es Parizs csak, hisz 18 rugo a teljes pakk. Szoval no para.
  • Kandurex
    Nem. A végére már amúgy is kicsit megutáltam a játékot. Meg amikor beléptem a víz is kivert a buzibár kinézetű karakterektől. És egészen elképesztő módon, az a szerencsétlen aki tervezte őket, a FŐ! képernyőn íratta ki a nevét. Szerintem azóta megbaszták. Sokan.
  • AntiHero
    Ez biztos...totális idő húzás...vissza sírom a szabad világot. :D

Ez a rohanj ide..menj vissza mert nem jó a kulcs...meg van a kulcs...menj vissza ahonnan jöttél..közbe kaszabolj pár érdektelen lényt le..jó..megvan 1 ajtó..1 szint..szorozzuk be ugyan ezt vagy 6al.

Kész a chapter 13.

Esélytelen ezt javítani..egyszerűen nem kellet volna 6x ha nem többször ezt eljátszani itt.
  • Bandicoot
    Tehát nem kapunk videót azokról amiket írtam és a földbe döngölésükről.

Elképzelésem nincs amúgy hogy azt hogy javítanák,de a néma csendet megértem attól nem leszünk előrébb ha hetente elmondja ugyan azt, hogy javítják.
    A Chapter 13 a játék alja lett. Mintha kifogytak volna totálisan az ötletekből. Gyakorlatilag annyira az alja hogy annál a résznél még a FF XIII lineáris szakaszait is jobban élvezni lehetett.
  • Totti5
    Mindig ír.

Elején vagyok, 5. chapter asszem. Most kaptam meg a Csokóbókat, azokkal csapatom.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.02. 16:07:33
  • Kandurex
    Ennek mi baja? Mióta ír negatívat is?

Azért ennél vannak súlyosabb hibái is a játéknak, vagy még csak nem tartasz ott, hogy átlásd.
  • Totti5
    FF15 kapcsán, amellett hogy nagyon tetszik

- kamera borzalom, sosem azt látom amit kellene, ha van 2 bokor, 1 fa a harc területen tuti teljes képernyőn eltakarja a harcot
    - töltőképernyők, váltások, fekete képernyők indokolatlanul megszakítják az átvezető / összekötő részek élvezeti faktorát
    - zenék lekeverése a jelenetekről lehetne jobb, de ez összefügg a töltő / fekete képernyőkkel
    - vagy én vagyok vak vagy most sem lehet eladni kincseket, csak egyenként... miért nem lehet hogy SELL => ALL
    - sokszor volt trélerezve az ökoszisztéma, állatok, de annyira nem vág földhöz, ez azért nem kicsit látványosabban meg volt csinálva a Xenobalde X-en WiiU-n ( értsd : jobban elrendezett, sokkal több, változatosabb, élőbb, látványosabb, monumentálisabb terepen )
  • Tatyla
    Sajnos igen, az egy fekete foltja a játéknak
  • Totti5
    Hires módon sem sokat stresszeltek hogy nem jó és javítsák. Legalább annyi hogy csúsznak vele, de ez szimplán hazugság volt, amit előadott.
  • Kandurex
    Csávókám, Tabata vagy, hogy hívják, már a csillagokat is lehazudta az égről, hogy a patch -ekkel mindent helyre hoznak majd, nyilván ez a megjelenés után 2 hétbe volt. Azóta természetesen már nem nyilatkozik, és kb. hasonlóan várhatunk bármit is.

Mondjuk nekem mindegy, eladtam. Jöhet már bármi.
  • Bandicoot
    Én azt a harcot nem tudtam ott mire vélni. Egyszer kétszer még oké....De hogy abban a 2-3 órában amíg ott vagyunk végig abból állt minden hogy :
    Folyosó folyosó szörny négyzetet nyomvatartva kitérő fébnyvarázs 4-szer....Folyosó folyosó belépókártya szörny ugyanazzal a harccal...Folyosó kártyával nyíló ajtó folyosó szőrny repeat harc.. folyosó kártya lvl 2 szörny harc...folyosó folyosó..........
    Egy dolog hogy van rengeteg olvasnivaló a sztoriról amit sokan kihagynak aztán fingjuk sincs mi miért történik...
    De ez a pályaelrendezés ezzel a monoton harccal 2-3 órán át egy dögvész....Szerencsére az egyetlen a játékban. A NG+ majd ha javítják - van rá ígéret..
  • Bandicoot
    A legegyszerűbb ha a játékban a Destination alatt rámész egy nem meglévőre, vásárlás. Behozza az összes Hitman-es pakkot, mindnél "free" lesz. Letöltöd egyesével.
  • AntiHero
    Pont ott tartok én is. :D