121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hát a március szerintem korai. Május környékére várom -
Bandicoot #67204 Tps. Nem 1 centiről kell elemezni a textúrákat.
Abszolút nem gagyi, kimondottan gyönyörű főleg avpárizs utáni. Iszonyat tömegjelenetek, stb... -
Legutóbbi ME is március környékén jött ki, ha jól emlékszem, asszem 5 éve.. Azta, jó rég volt... Jöhetne már az az Andromeda :D -
Ulthane #67202 Menjetek mar a FFXV topikba, legyszi, unom mar, hogy tiz hozzaszolasbol kilenc meg mindig az elmenyeitekrol szol. Azert van, ott aztan naphosszat elemezhetitek azt az elmebajt. -
Már a második, párizsi pályán beszarsz. Nekem az elsővel se volt vajom, de biztos igénytelen vagyok, mert nekem a TLG grafja se ps3-as :) -
Ulthane #67200 Majd meglatjuk. -
Ulthane #67199 En meg nem kepeket latok belole, hanem ezzel jatszom, pron es 4k teven. Es rem szarul nez ki. Olyan gagyi texturai vannak, hogy elkepeszto. De legyen ugy, hogy csak a tutorial palya ilyen fos.de sajnos nem ugy lesz. -
Bandicoot #67198 Mindenki szeret nagyot mondani.:) -
Bandicoot #67197 Lépj tovább a tutorial pályán. Semmi baj a graffal. -
Hát én csak arra esküszöm amit már a storbe-ban látok. :)
Hálisten a Horizon ott van. -
Én is csak pislogtam mikor eszembe jutott, hogy Kandurex azt mondta minek poti a játékba. Én elég sokszor használtam főleg a vége felé. Alacsony HPs partytagok rendre megfingottak... -
Hát én láttam képeket Új hitmanből és bitang jól nézett ki főleg pron -
lol bebaszna ME jövőre csúszna. Még mindig 2017 tavasz a target, azt szerintem se fogja tartani, de tuti nem lesz 2018as cím... -
Ulthane #67192 En most boritekolom, hogy nem jelenik meg iden. De csak, hogy 19-re lapot huzzak, en a Mass Efectben sme vagyok biztos, valami azt sugja nekem, higy lehet atbucskazik jovo ev elejere az is.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.01.02. 19:17:07 -
Ulthane #67191 A tutorial palyan vagy ket orat elvezkedtem, vagy otfelekepp likvidaltam a celpontot. :) Kurva jo ez a jatek, de komolyan mondom, maglyan kene elegetni azt, aki a latvanyvilagert felel. Ilyen ratyadek ronda szar jatekot ritkan latni, az Absolution kulonbul nezett ki. Egyszeruen nem is ertem, komolyan. :( -
Az egyetlen amibe van kihívás. Nincs több. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ránézésre Shiva-ra hasonlítanak. :D -
Nem tudom ki mondta, hogy könnyű az FF XV, de a chapter 14 nem az. Az úton legalább is nem. :D
De legalább ezt a summont is beadta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
"Nemrég a Sony egy látványos videóban foglalta össze, milyen konzolexkluzív játékok érkeznek idén PlayStation 4-re, amiben sokaknak szemet szúrt az eddig megjelenési dátum nélkül hirdetett Detroit: Become Human. A kiadó nem sokkal később tisztázta a helyzetet, ez alapján pedig lehet, hogy korai volt az öröm.
A Quantic Dream készülő alkotásával kapcsolatos rajongói kérdést Shuhei Yoshida válaszolta meg a Twitteren, elmondása szerint pedig még nem biztos, hogy 2017-ben meg is érkezik a Detroit. Egyben azt is elismerte, hogy a Sony marketinges csapata hibát követett el, amikor a videóban szerepeltette David Cage játékát, illetve az üzenetváltásból úgy tűnik, a Media Molecule-féle Dreams is hasonló cipőben jár. Persze azért így sem lesz rossz az idei PS-es felhozatal."
Ez az év elég szerencsétlenül kezdődik..... -
-
;) -
Nem erről van szó, de azt is lehet venni 135ért. Az is jó ár. -
csakapro -
85-ért kapsz egy remek játékkonzolt. Az, kurvajó. Az egész genben jó árak vannak végig. -
PS4 tv reklám:
Legalább őszinték!
Azzal ér véget a PS4 slim reklám, hogy legyen a tiéd most "hihetetlen áron"!...... végülis, ja!
-
Pörög a credits. Vége azért kárpótolt a 13as fejezetért. -
Bandicoot #67179 Írtam neki hogy kell leszedni,neked is jól jöhet. Automatán nem szedi le az epizódokat,egyesével kell de mindre FREE-t ír.:)
Tegnap este végeztem ki bangkokot (pontosabban csak megcsináltam az erre vonatkozó sztori részt,de van még kismillió dolog rajta), illetve ma az elusive-ot csináltam meg rajta. Még mindig tartom,érte a pénzt.:)
-
Ulthane #67178 En is most huztam le Ütőembert, complete first season volt rairva, annak ellenere, hogy valoban az mnet csak a letoltesbe. Mivel 50%on 9 ezer, ezert nem lehet az intro es Parizs csak, hisz 18 rugo a teljes pakk. Szoval no para. -
Nem. A végére már amúgy is kicsit megutáltam a játékot. Meg amikor beléptem a víz is kivert a buzibár kinézetű karakterektől. És egészen elképesztő módon, az a szerencsétlen aki tervezte őket, a FŐ! képernyőn íratta ki a nevét. Szerintem azóta megbaszták. Sokan. -
Ez biztos...totális idő húzás...vissza sírom a szabad világot. :D
Ez a rohanj ide..menj vissza mert nem jó a kulcs...meg van a kulcs...menj vissza ahonnan jöttél..közbe kaszabolj pár érdektelen lényt le..jó..megvan 1 ajtó..1 szint..szorozzuk be ugyan ezt vagy 6al.
Kész a chapter 13.
Esélytelen ezt javítani..egyszerűen nem kellet volna 6x ha nem többször ezt eljátszani itt. -
Bandicoot #67175 Tehát nem kapunk videót azokról amiket írtam és a földbe döngölésükről. 
Elképzelésem nincs amúgy hogy azt hogy javítanák,de a néma csendet megértem attól nem leszünk előrébb ha hetente elmondja ugyan azt, hogy javítják.
A Chapter 13 a játék alja lett. Mintha kifogytak volna totálisan az ötletekből. Gyakorlatilag annyira az alja hogy annál a résznél még a FF XIII lineáris szakaszait is jobban élvezni lehetett.
-
Mindig ír.
Elején vagyok, 5. chapter asszem. Most kaptam meg a Csokóbókat, azokkal csapatom.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.02. 16:07:33 -
Ennek mi baja? Mióta ír negatívat is? 
Azért ennél vannak súlyosabb hibái is a játéknak, vagy még csak nem tartasz ott, hogy átlásd. -
FF15 kapcsán, amellett hogy nagyon tetszik
- kamera borzalom, sosem azt látom amit kellene, ha van 2 bokor, 1 fa a harc területen tuti teljes képernyőn eltakarja a harcot
- töltőképernyők, váltások, fekete képernyők indokolatlanul megszakítják az átvezető / összekötő részek élvezeti faktorát
- zenék lekeverése a jelenetekről lehetne jobb, de ez összefügg a töltő / fekete képernyőkkel
- vagy én vagyok vak vagy most sem lehet eladni kincseket, csak egyenként... miért nem lehet hogy SELL => ALL
- sokszor volt trélerezve az ökoszisztéma, állatok, de annyira nem vág földhöz, ez azért nem kicsit látványosabban meg volt csinálva a Xenobalde X-en WiiU-n ( értsd : jobban elrendezett, sokkal több, változatosabb, élőbb, látványosabb, monumentálisabb terepen ) -
Sajnos igen, az egy fekete foltja a játéknak -
Hires módon sem sokat stresszeltek hogy nem jó és javítsák. Legalább annyi hogy csúsznak vele, de ez szimplán hazugság volt, amit előadott. -
Csávókám, Tabata vagy, hogy hívják, már a csillagokat is lehazudta az égről, hogy a patch -ekkel mindent helyre hoznak majd, nyilván ez a megjelenés után 2 hétbe volt. Azóta természetesen már nem nyilatkozik, és kb. hasonlóan várhatunk bármit is.
Mondjuk nekem mindegy, eladtam. Jöhet már bármi. -
Bandicoot #67168 Én azt a harcot nem tudtam ott mire vélni. Egyszer kétszer még oké....De hogy abban a 2-3 órában amíg ott vagyunk végig abból állt minden hogy :
Folyosó folyosó szörny négyzetet nyomvatartva kitérő fébnyvarázs 4-szer....Folyosó folyosó belépókártya szörny ugyanazzal a harccal...Folyosó kártyával nyíló ajtó folyosó szőrny repeat harc.. folyosó kártya lvl 2 szörny harc...folyosó folyosó..........
Egy dolog hogy van rengeteg olvasnivaló a sztoriról amit sokan kihagynak aztán fingjuk sincs mi miért történik...
De ez a pályaelrendezés ezzel a monoton harccal 2-3 órán át egy dögvész....Szerencsére az egyetlen a játékban. A NG+ majd ha javítják - van rá ígéret.. -
Bandicoot #67167 A legegyszerűbb ha a játékban a Destination alatt rámész egy nem meglévőre, vásárlás. Behozza az összes Hitman-es pakkot, mindnél "free" lesz. Letöltöd egyesével. -
Pont ott tartok én is. :D