121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    éreztem én, hogy nem javult ez semmit :((((
  • darkSectorxxx #67286
    Amúgy értem hogy hülye vagyok ehhez, de nem értem, a sony meg a ps egy japó cucc nem? ezek a játékok is japó játékok, akkor mi a fenének pont ők balfékek? vagy nem jól gondolkodok?

persze értelemszerűen ez máson is múlik, de na....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.03. 22:29:25
  • darkSectorxxx #67285
    Hát gondolom a fix 30 lenne a cél, vagy azt hittem a patch az fps miatt érdekes. Legalábbis azt hittem azért mutattad. :)
    Legtöbb játékban a több fps legkönyebb módja a grafika butítása.
  • Totti5
    Sose lesz jó. Bénák.
  • TDC Geronimo
    Miért kéne butítani? nem kell válaszolni! :D
  • darkSectorxxx #67282
    Mire számoltál, több fps-hez butítani kéne a játékot, itt meg már nem lehetne mit...:D
  • TDC Geronimo
    Ha már kutyámajom. Mai videó

• n000rbi
    Fú, ez a Titan Souls kurva jó, nyomjátok :) Pixel-souls.
  • TDC Geronimo
    Ja vágom, de szerintem az lesz ilyen fél perces összevágott valami :)
  • TDC Geronimo
  • Moby
    Holnap jön gameplay belőle.
  • Kandurex
    Ahogy nézem az a kapcsolat az idegbetegségre alapul amennyire kezelhetetlen a kutyáj-majom.

Na tolom már.
  • darkSectorxxx #67275
  • Tikal #67274
    szerinte elég szar a FFXV sztorija és még könnyű is volt
  • TDC Geronimo
    tiszta bio nosztalgiában vagyok most épp dragon age videókat nézegetek. Nagyon kéne már az az új ME :D
  • darkSectorxxx #67272
    Gondolom neki nem lényeg.
    Olyan ez kb mint amikor nekem sokan mondták hogy miaz hogy végigviszem a BB-t és Das 3-at és az első 2 részbe meg csak belejátszok, meg mást nézek játszani és nem értik hogy van az hogy nem érdekel, és mi értelme ennek....hát 1 oka van, nekem nem lényeges az első 2 das, nem lene erőm végigvinni.
    Mindenkinek minden játék más. :P
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.03. 21:32:09
  • darkSectorxxx #67271
    Hivatalosan arra készült, valóban, de itt szubjektív dolgokról van szó, hogy VAN AKINEK NEM LÉNYEGES, VAN AKINEK ELÉG LÁTNI.
    Nem akarja irányítani söszmötölni, hanem csak a story-t egyszer látni azt ennyi.

A stream az ugyanide tartozik sőt jobban min egy utólag felvtelről nézett véágigjátszás.
  • Totti5
    Nem igazán érted a játék lényegét. Két lény közötti kapocs amit a játékos alakít ki. Te azt akarod megnézni ahogy egy noname idegen teszi meg teljesen máshogy mint ahogy te tennéd. Értelmetlen időpazarlás.
  • Totti5
    Ne keverjük a sztrimet bele az teljesen más. Az egy interaktív show a játékos és nézők között. Egy játékot csak játékként nézheted, mivel játék. Arra készült hogy játszad.
  • Kandurex
    Amennyi epik jelenet van benne, beszámolók szerint, és amennyi unalmas platformka,...lehet valami zanzásítottatt keresek
  • darkSectorxxx #67267
    Hát sokszor jobb úgy, ha szar a film és 3 mondatba megspórolok 1.5 órát.

Hány filmbe tekertem már bele mert annyira érdekfeszítő volt. Sok filmből meg egy trailer is elmesél mindent.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.03. 21:18:47
  • arty
    a filmek pedig úgy ütnek igazán, ha egy haverod elmeséli és nem is te nézed!
  • arty
    ennél már csak egy 15 percesre összevágott verzió lenne "tökéletesebb", akkor hamar túl is lennél a játék "átélésén" :D
  • darkSectorxxx #67264
    Ha játék ként tekintesz rá, mert ha film akkor nézed, ha könyv akkor játszol.

Nem véletlen lettem nagy twich-es meg youtube-os, iszonyat jó sokszor kényelmesen mást nézni ahogy játszik, sokszor sokkal jobb!!!
  • TDC Geronimo
  • Totti5
    Játék esetében egyetlen élmény létezik hogy játszol vele.
  • TBTPumpa
    Mindenkinek más az élmény. Majd én is végigjátszom (megveszem), mert kíváncsi vagyok rá, csak előbb az ND játékait akarom pótolni. :)
  • Kongy
    Így legalább a frusztrációt is megspórolod, és nem kapsz infarktust sem. :) Szerintem is megéri.
  • darkSectorxxx #67259
    Én nácsoszt ennék mellé, az finomabb. :D

Sőtt egy kontrollert fogok a kezembe közben és úgy csinálok mintha én játszanék, az még faszább.
    És ha valami unalmas rész van, áttekerem a francba. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.03. 20:41:15
  • TDC Geronimo
    úgy aztán marhára az
  • Kandurex
    Dehogynem, így tökéletes.
  • TDC Geronimo
    Akkor meg minek nézed youtuben. Nem a te játékod, lépj túl rajta
  • Kandurex
    Láttam a videókat, előzeteseket, sőt, még az első 1 órát is, hogy hátha nedves lesz a bugyi.... de a csirke-patkány csak nem jön át. Ráadásul a játékmenet annyira egy bitesnek tűnik...szal jöhet a popcorn game-mozi!
  • n000rbi
    Öhm, ja, ha te mondod. (vagyis nem, mások mondják, ezért ezt kell fújni)
  • TDC Geronimo
    lol...

én nem nagyon tudok tovább várni már akcióra. Megveszem hamarosan :y
  • Kandurex
    Na, jöhet a Last Guardian...

...YT-n!

Annyit megér...;)
  • darkSectorxxx #67251
    A CoD Black Ops 3, Ghost és Advanced Warfare után....
    ........ szereztem egy Infinity Warfare-es Monster piát, akinek kell dupla xp kód az kérem jelezze pm-be és az első kapja, akit érdekel! :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.03. 19:45:23
  • darkSectorxxx #67250
    Ja hogy ez a rusnyaság. :D
  • n000rbi
    Úgy általában erősen team ico hatásokat látok (már az első trélernél is), csak így a TLG után még inkább feltűnik. Radaron van nekem is, remélem jó lesz.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.01.03. 18:46:41
  • Moby
    És még mindig rohadt tetszetős. De én itt TLG nyúlást nem látok.