121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Mintha azt csicseregték volna, hogy köll az alapjáték, vagy nem?
-
De, lost legacy standalone lesz -
Ez az lesz, nem? -
Jó lenne egy standalone dlc, mert ezért nem veszem újra meg. -
ppista #67363 Csak nehogy vérszemet kapjon a Sony, és elkezdje nyomatni orrba-szájba az Uncharted-eket. Szép volt, jó volt, de hagyjuk pihenni Drake és csapatát. Nekem már ez az új dlc sem jön be annyira a fekete bigével, de ez még visítva belefér. -
Evoluti0N #67362 Az szép. 8,7 milla egy exklu játéknak. Gyönyörű. -
Tovább megy a gőzös...
PS4 sells through 6.2 million units worldwide during the 2016 holiday season
~ PS4 Software Sell through 50.4 Million over the Same Period, UNCHARTED 4: A Thief's End, reached a cumulative sell through of more than 8.7 Million copies globally ~ -
Ulthane #67360 Biztos jó gamma lesz, de ez már nem AZ a Mass Effect lesz. :( Az egyszeri és megismételhetetlen volt, a kis femshepemmel, Wrexszel, Liara szerelmemmel, ohh, de imádtam a trilógiát. Annak a zenéje a mai napig istenkirály, és brings back memories.
-
Alapjába véve jól néz ki, de azok a robbanások.... -
Ulthane #67358 Tanulva az utóbbi 2-3 év launchaiból, ahol kivétel nélkül 10-20-30 gigás javítások jöttek minden játék után, azon gondolkodom, hogy ezt majd csak valamikor fullra peccselve, féláron, mondjuk egy winter saleben veszem meg.
Pedig a kedvenc franchise-om a From-játékok mellett. -
Vegyek ki szabit március-áprilisra, vagy mi van? :) -
-
Ulthane #67355 Miért, az oktatópályák nem részei a játéknak? Tegnap este megcsináltam a párizsi első küldetést, egy fokkal szebb, de a szép meg a gyönyörű játéktól ez nagyon messze van. A karakteranimációk és az arcok botrányosak, meg összességében, körülbelül 5-6 éve néztek ki játékok így. A Hitman: Absolution van vagy 4 éves játélk, pont ugyanígy nézett ki, szemernyit sem volt rondább. -
Már hangolok :y
Azért örülök, hogy akkor jelentették be a dátumot, amikor már nincs sok hátra. Igaz 3+ éve várom már :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.01.04. 23:27:27 -
Még mindig a kiképzőpályán szerencsétlenkedsz? Megmondtam, hogy Párizs és utána következő pályák után gyere okoskodni, hogy milyen csúnya. -
Ulthane #67352 De a nagyon szeptol, a gyonyorutol meg a szeptol is kurva messze van... -
esetleg ha még jobban beállnál a sarokba és a fal felé néznél? ;)
mert ez még mindig nem az ocsmány kategória :D -
TomStorm #67350 Na ennek is örülök!
RE7,Nioh,For Honor,Mass Effect,Horizon,Ghost Recon:O
Ezek mind kellenek,úgyis frissítenem kell már játékaimat.
Aztán még FF15 is kimaradt de szerdán veszem -
Ulthane #67349 Visszatérve arra, hogy a Hitman mennyire "szép". Háát, ha erre valaki azt mondja, hogy gyönyörű (mint ahogy mondta is), vagy azt, hogy szép, akkor már bocs, de azzal nagyon komoly problémák vannak. Ritka rusnya a játék, na.
Gyönyörű Hitman 1
Gyönyörű Hitman 2
-
Hahaha, ez télleg vicces :D -
Bandicoot #67347 Akkor bocs. TG törölget. -
Vagy inkább ne legyen egyik sem. Mutassák hogy fut ps4-en. -
HG az én vagyok, Árpi csak TG. :D -
Igaz. -
Bandicoot #67343 Inkább mint órákon át hangzatos Zen ömlengés meg lóulevelapi áradozás legyen szokásos vörös bullshit módon...
-
Ott úgyis a zöld technológiát fogják mutogatni. Exkluzív effektek, mert az Nvidia megteheti. -
Tegnap néztem gameinformer videót és pont azt mondták, hogy teljesen hasonló élmény lesz, mint az első rész, mert új karakterek, új galaxys, új főhős stb. Mindent most ismersz meg -
Ha eddig nem mutattak lófaszt se most már ne is mutogassanak. Nemsokára itt van úgyis. Amúgy ma hajnalban jön videó nvidia ces keynoteról -
Szuper....
Amúgy az sem gond ha 1 héttel a megjelenés előtt ömlik a gameplay, csak nekem konkrétan ez a sötét kis részlet a játékból frankón nem mutat semmit a nagy egészből.
Persze az sem jó éppen ha mutogatnak gameplay-t csorog a nyál és kell várnod 2 évet amire talán ha fele olyan minőségben kapsz valamit....God of War????
Na mindegy én örülnék, ha jönne egy ME amiben ugyanazt éélném át, amit az első részben kaptam, vagy hasonlót, de lehet erre egy tesztidőszak kell majd, amikor mások előttem letesztelik majd.
PLÁNE ha fityfene pre-order extra jár majd mellé. -
Bandicoot #67338 A "másik fórum" az a ph playstation topikja tele önigazoló slimes szerencsétlennel akik váltig állítják hogy niccskülönbség, élükön a slim tulaj hg-val aki törölgeti a pro tulajok kommentjeit?:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.04. 20:20:15 -
:D
Tiszta bunkók, már ne is haragudj, hogy ne lenne eltérés, egy "Pro" nyi eltérés van!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.04. 20:21:18 -
Én mondtam, hogy márciusban Andromeda :D -
Itt a trailer. Ez mind ingame. Így néz ki
-
Bandicoot #67334 A DA:I látványával sem volt gond elavultabb motorverzió mellett. Egyes helyeken mai napig gyönyörű. -
Oszt minek? Nem tudok több gépen egyszerre játszani. 
PS4 Pro van, a másik fórumon írták, hogy semmi különbség nincs a két gép között (PS4 vs PS4 Pro) úgyhogy simán PS4-nek hívom, mert meghunyászkodás van.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.04. 20:11:58 -
Mindkettőre! :D
De mire veszed? PS4-re vagy PS4 pro-ra? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.04. 20:10:30 -
Persze, nem erre gondolok, csak nem kellett itt akkorát ugrani, pusztán az akkori szintet hozni ma is. És az sem kis dolog, ha ez sikerül. -
Akkor már csak az a kérdés, hogy PC-re vagy PS4-re vegyem-e?
-
Hát ezaz, de nyíltabb világú mint egy Battlefront vagy Battlefield, és nem annyira kötött játékmenet, vagy de, ha magas árat kell fizetni.. -
Hány nyílt világú fb játék volt az új updatelt enginen? (megsúgom, egy se) Amúgy meg ME se lesz teljesen open world