121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bandicoot #67407 Aham. Mutasd. Elég 3-szor.:)
-
Elég vicces, hogy ezt kell mondanom, sosem hittem volna, de a Watch Dogs 2-vel 100x jobban szórakoztam, mint a Last Guardian-nal. :D Az a játék egy GOTY a TLG-hez képest. -
Ez még unalmasabb, mert már vagy hatszor előadtad :D -
Bandicoot #67404 Hiába megy az iszonyat hype védelem. Azt ki ne találjuk már hogy a Tlg Trico látványát leszámítva ps4 szint,és nem több mint 5-10 évvel ezelőtti szinvonalat ha képvisel.
Az Otherworldos csókának a kis tesztjében ebben annyira igaza volt. A ps4 fanok az exkluzívoknál irrgalmatlan méretű szemellenzővel mérik fel a címeket....
Jó sztori,jó hangok, korrekt hangulat és bitang ahogy Trico kinév.
Ugyanakkor egy szimpla platformer alapfeladatokkal és egy AI társsal,nem több, mocsokmód idejétmúlt grafikával, és rettenetesen hülye AI-val- irritáló irányítás és kamerakezeléssel. És mindezt nevetséges optimalizációval,ennek a látványnak natív 4k 60fps-el kéne suhannia a pro-n....
Más játékot ilyenekért a tisztelt Sony tábor ha nincs mögötte exkluzivitás és egy nagy név, kivégez....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.06. 17:40:35 -
-
Bandicoot #67402 Pedig Trico-t leszámítva az. Itt ott ps2-es szintet is érintve.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.06. 17:25:16 -
Ja, első kört majdnem végig külső hangrendszerrel toltam, aztán egyszer valamiért késő este volt időm játszani és kénytelen voltam fejhallgatóval. Azóta meg csak azzal, annyi apró környezeti zaj, stb. van, ami dob a hangulaton, hogy elképesztő.
Még egy protipp: Trico-t nem csak simogatással lehet megnyugtatni, elég ha párszor "rászólsz" (R1) ;)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.01.06. 17:11:18 -
*PS2 graf -
Ja és a kurvajó sound design mellett se menjünk el -
Aki erre azt mondja PS3 graf az nem látta normális TVn. És azok az animok <3 -
Te mondtad :P -
ppista #67396 Erre én is a második játszás közben jöttem rá. Mondjuk úgy hogy tudom merre kell mennem, szinte már gyerekjáték az egész, plusz Trikó is mintha ismernö az utat egyböl arra megy és néz. Persze csak bebeszélem magamnak. :) -
Ami fontos: ne spammeld szarrá majd Trico-t parancsokkal és könnyebb dolgod lesz. -
Na most kezdek neki én is :y -
Bandicoot #67393 Ingerszegény környezetben élnek...:)
-
Nekem ne mondd, a harmadik körömet tolom és nem jutyúbon. -
A jútyuberek sírtak rajta, szóval biztos nagy élmény lehet. 
Jobb lenne átélni játékosként. -
-
Nézd jutubon ingyen, az ugyanaz, sőt, jobb!
-
jatekaim.hu -on, 12k -ért tolják, de nem kell kapkodni, fog az még most lefele menni... -
Hol? Linket vagy nem létezik! 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.06. 14:21:53 -
Lemezen nem kaptál? annyiért vettem múltkor, 11500. -
Na 12 storeba kutyámajom be is húztam :) -
csak a tiéd érdekes
-
Kiégtél :D -
Ja angolul.... 
Amúgy nem minden nap olvasom végig az összes kommentet. Tudom baromira érdekes mindegyik, csak lusta vagyok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.05. 21:58:57 -
A kutyamacskarúgjameg.... :D -
olvassál már baszki. Ma linkeltem ezt is. -
Igen, VÓTMÁ
-

"Ezek egyike az Uncharted 4, aminél elnézve a sorozat múltját, nem volt kérdés, hogy milliós eladásokat fog produkálni. Mivel nagyon jó érv a PlayStation 4-vásárlás mellett, a Sony egy kedvező árú gépcsomagot is összerakott, ami valószínűleg segített megtolni az eladásokat. A cég közleménye szerint december 21-ével bezárólag digitálisan és dobozosan összesen több mint 8,7 millió példány talált gazdára, ami alighanem több vagy közel annyi, mint amennyit a PS3-ra 2011-ben megjelent Uncharted 3-ból eddig sikerült eladni (2015 márciusáig 6 millió kelt el belőle). Egyébként annál kicsit gyengébben startolt, egy hét alatt 2,7 millió fogyott belőle, míg a harmadik részből 3,8 milliót adtak el, de hosszútávon (ahogy a PS4-tulajok száma is nőtt) bőven beérte elődjét."
Exclusive címtől 8.7 milla az szép....
Ha vltmár akkor sorry- -
ejj pont most szedem boxra a 3at :D
Mass Effect 2 is currently free to download for all members of Electronic Arts’ Origin distribution platform. Windows PC copies of the critically acclaimed game’s Standard Edition are “on the house” for a limited time, requiring only an Origin account to grab one. -
Ulthane #67376 De, abszolút jó, bár nekem nem tetszik a látottak alapján. De ilyen kezdeményezésre lenne szükség, sokkal többre. -
Ott van pl a Titanfall, Destiny, Division.
Resident 7 teljesen új lesz. Tomb Raider rebútolás után teljesen megújult.
Nekem nem hiányzik hogy nem Halo / nem Gears néven kiadnak egy olyan játékot. Mindegyik ÚJ trilógia, új sztory, új karakterek, új helyzetek. A világa adott, de attól zseniálisak, mert fal van építve, minden a helyén van, és lehet bővíteni.
Utolsó Splinter Cell: Blacklist 2013ban jelent meg előző generációra.
-
Sonyra mindent rá lehet mondani csak azt nem hogy nem jön ki évről évre új IPvel... -
Nagyon sok játéknak csak azért ugyanaz a címe, mert ugyanabban az univerzumban játszódik, és a mechanika hasonló, de ezzel vége is a hasonlóságnak. A Tomb Raider most rebútolták pár éve, gyakorlatilag egy kétrészes játékról beszélünk. A halo univerzumban még lehet csinálni játékot, minthogy van belőle stratégia is (egyébként rohadtjó a halo univerzum). A resi egy márkanév, annyiféle játékot takar, hogy végigmondani sem kis munka.
És jönnek folyamatosan az újak IS. És az új sem garancia semmire, és a régi jó folytatása sem garancia semmire. Rengeteg a jó játék meg a szar is. 2016-ban főleg a biztosnak vélt címekkel égettem meg magam rendesen, aztán az inkább véleményesek meg bejöttek.
És szinte csak a múlt játékaiból is megélnék évekig, amennyi van a fiókjaimon.
-
Jó van, de azért azt az új GoW -t valahogy befogadja a csepp lelked nem?
-
A Horizon: Zero Dawn nem jó új IP-nek? -
Ulthane #67370 A minap gondolkodtam azon, hogy oké, hogy van Uncharted, meg Tomb Raider, meg Splinter Cell, meg Assassin's Creed, meg Civilization, meg Halo, meg Gears, meg Resi, meg Forza meg kutyafasza, csak már el kéne engedni a múltat, ahogy van. Szép volt, jó volt, de elég volt ezekből.
Újakat találjanak ki, új franchise-okat szeretnénk, melyek közül lesznek bukták, lesznek sikeresek, de én bevallom unom már ezeket a 20 éve a piacon lévő sorozatokat. -
Fákje! -
Nem kell