121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Érdekes hogy a feje amúgy nem hasonlít rá de ja.
A Hippogrif egy ló-sas, szóval ja fogjuk rá. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.07. 11:19:19 -
hah! Nézzetek hülyének, de most esett le, hogy csirke-patkány tulajdonképpen egy hippogriff! 
-
Hát per is lenne abból ha lenne. :D -
Minek? Azért, hogy ott rohadjon? Mindent, bármikor, megtudok venni. -
Mindegyikben van single rész ( Titanfall 2ben ). Division COOP de van sztori, s lehet egyedül is, Destiny dettó. Ez a kettő játék pont újított és kilépett a standart PVP kispálya lövöldéből, vagy sima csőstory felépítésből. kihasználva a totális online jelenlétet a közösségi élményeket.
Quantum Brake, Until Dawn, Watch Dogs, Middle-Earth: Shadow of Mordor , Alien Isolation, Sunset Overdrive ( MGS5, Wolfenstein, Witcher 3 sem mondanám hogy túl elcsépelt lenne, vagy eleve teljesen mások mint eleddig, vagy mint pl a Witcher, MGSt most először kapta meg a világ maradék 3/4ede mert ex volt előtte ).
Vannak itt bőven címek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.07. 08:55:30 -
Kettőnek semmi köze egymáshoz. -
Most akarom kipróbálni a divisiont. A bétába tettem egy próbakört vele, de ez a single coop játék nálam nem nyerő. Most hogy kijött a dlc lehet teszek vele egy próbát. De csak a dlc miatt , dlc nélkül meg játszanak a plebek :D -
Szép, inkábbmulty, openworld, ubisoft.
Ha 2 év mulva Division2 címen jön, szerintem megsüvegelitek, hogy "egész sok újítást belepakoltak", de nem reklamálna senki, hogy "áh, ennek má semmi köze a div-hez" :PPP -
"Ott van pl a Titanfall, Destiny, Division."
Multi. Multi. Multi.
-
n.. n.. neked... neked... n-n-nincs a polcon?!?!?!?! -
'Mass Effect: Andromeda' Is Almost Dodging Hype As The Anti-'No Man's Sky'
I think Mass Effect: Andromeda is doing something pretty interesting here. I don’t think this is bad marketing, rather it feels like a conscious choice to keep most of its cards close to its chest. It’s showing certain systems and segments but holding back on larger details in a way that’s relatively unprecedented for a AAA blockbuster like this. Bioware seems to be purposefully avoiding hype, letting the brand speak for itself, but holding back quite a bit of the game itself.
Mondjuk ezt én is észrevettem. Bár azt is hallottam, hogy hónap végétől beindul a marketing gépezet. -
Bandicoot #67436 Nézz videókat ha nem egyértelmű... -
Nekem a Wildlands egy Ubi-s Just Cause-nak tűnik eddig. -
TomStorm #67434 Mit "skinnelnek" át?Mi hasonlót látsz a 2 játék között? -
TomStorm #67433 Nagyon komoly játék.Nem lehet megunni.
Biztos beszerzem PS-re is -
Bandicoot #67432 A járműveket leszámítva egy átskinnelt Division lesz. Nincs mitől félni. Lehet tudni mi lesz. -
Pontosan, a Future nagyon jó lett, csak ez "nyílt világú", amitől én már előre félek... -
Ghost Recon akciófigurát nem ajánlottak? Vagy belépőjegyet egy mozifilmhez? Tiszta gáz. :D -
Bandicoot #67429 Sok előrendelés nem lehet ha így kell összekanalazni a vásárlókat... -
Mivel sok COOP cím nincs ( 3 fős! ) ezért várjuk. Remélem jó lesz. Future frankó volt 360on. -
Ma hívtak konzolokszervízétől hogy tavaly rendeltem divisiont nem-e akarom ezt előrendelni lol. Mondtam eszem ágában sincs. -
-
A Tenchu télleg állít játék volt.
Én is sok játékkal eljátszanék régebbről, kezdem majd a Crash Remasterrel ha utolártem magam a mai címekkel. :D
Sőtt Das 3 is az ünnepek miatt félbemaradt. -
Ezt a választ vártam. :D -
LBandi77 #67423 Én meg ünnepek alatt átmentem 1 haveromhoz,tenchu-t nyomtunk ps one-on vagy 3-4 órán keresztül,olyan kurva jó játék hogy nem is igaz,csak úgy szaladgált a 4k meg a 60 fps. -
A legtöbb játék jól néz ki, a kurrens generációnak megfelelően.
A legtöbb játék frémrátája jó.
Witcher csodálatosan néz ki mindentől függetlenül.
A Witcher peccselése tragikomédia volt konzolon.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.06. 19:37:16 -
Én nem értem mi a baj.
A legtöbb játék úgy néz ki véglegesben ahogy azt ígérik? Nem soha
A legtöbb játék fix fps-t tart ahogy azt illene? nem dehogy... :D
Ez egy átlagos ps4-es játék.
Még a Witcher fejlesztői sem tudták hozni (arra értem hogy a végleges szép volt de közelsem az amit mutogattak, illetve az fps az pár peccsig meg nyaldosta a 20-at.) , akkor ezektől mit vártunk?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.06. 19:31:48 -
Nem ez a lényeg, ez nem jelent PS3ra. Mostani formájában kell nézni amire van. Egy a lényeg egy játéknál, hogy legyen látványos, esztétikus, jól nézzen ki egészében. Hogy ezt milyen stílusban, milyen megoldásokkal éri el megint más kérdés. Van amiben a karakter töke hegye is csillog shéderektől, van ahol az art, a desing viszi el.
Ezt részben teljesíti, más részben meg nem, a teljesítményről ne beszéljünk, mert azt nem teljesíti. Nyilván ez nem PS4es cím ezt mindenki tudja. -
Bandicoot #67419 Javaslom nézz meg pár ps3 játékot mert nem egy cím van ami különbül nézett ki mint ez ha Trico-t kivesszük...
AC-k, Unchartedek, Crysis...... Amit a ps3 nem bírt volna el TALÁN az Trico. Illetve ez a graf trico-val.... -
Nem tudom mit mondjak rá. Belső terek rendben van, hogy PS3e én nem tudom, jól néz ki. Ez a fontos. Diszkópatkány jól néz ki, kissrác olyan amilyen. De hogy a külső terek, napfény, bevilágítás, fák, fű az PS3on sem ment volna el az hót ziher ebben a formában. Nem PS2, csak randa, igénytelen és nem néz ki jól. -
>rádobtak még pár pályát azokon túl amiket éveken át mindig mutogattak a gameplayekben.
A fenét, csak egy pályára futotta ezeknek a trógereknek, összecsapták.
(ezt itt tényleg csak az nyissa le, aki soha nem akar játszani vele, vagy már lenyomta):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Így van, aggggyon lett sztárolva. Lásd a végigjátszás utáni hsz-emet. -
Bandicoot #67415 Én kölcsönkaptam 1 napra,visszaadtam. Majd ha 5e körül lesz az ára megveszem egyetlen végigtolásra,majd eladásra, ennyit ér. Agggyonvan sztárolva mérhetetlen szemellenzővel mert Sony ex. A kolosszus árnyékától fényévekre van, az akkoriban egy döbbenet volt. Ez egy szimpla társas platformer,abból is a gyengébb fajta hála az irányításnak-kamerakezelésnek és a ritkaszar teknónak.
Upsz itt a 3. ficcentés.
// Simán látszik az egészen hogy ez nem ennyi ideig készült. Annó bemutatták, a gép nem bírta pénz nem volt rá félredobták. Kellett egy nagy név Sony meglovagolta,gyorsan összeportolták ahogy tudták a ps4-re és rádobtak még pár pályát azokon túl amiket éveken át mindig mutogattak a gameplayekben.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.06. 18:13:34 -
Játszva meg még idegesít is :D #GOTY
-
Még YT-n is taliga unalom gyötör közbe...a Sony-nak kellene fizetnie, hogy hajlandó vagyok nézni :/ -
Bandicoot #67412 Rohadtul nem ugyan ezeket (max összeadva) írtam ráadásul ez kettő. Nem 6. Marha unalmas lehet // Nem érdekel.
Egyébként meg:
"Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.06. 17:40:35"
Te 42-kor írtál,erről is ennyit.
Ezúton is elnézést hogy az irdatlan ömlengés és szemellenzős kommentek közé beficcentettem kétszer hogy a TLG rohadtul nem fenékig tejfel mint ahogy egyesek lefesteni próbálják.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.06. 18:08:46 -
A mostani meg a kettő kombinációja. Keciunalmas
Arról meg ne mondd, hogy semmit nem szerkesztettél, mert hirtelen ott termett ez is, hogy azért annyira ne legyen mégse negatív: "Jó sztori, jó hangok, korrekt hangulat és bitang ahogy Trico kinév."
Na itt be is fejeztem a témát.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.01.06. 18:01:23 -
Jöhetne már ez az elite ps4-re , ohshit!
Dat alien
Elképesztő , hogy milyen brutálisan jók a hangok a játékban. No mans meg mehet a picsába :D
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.01.06. 17:56:43 -
Bandicoot #67409 Semmit nem írtam át.
Mutasd. Ilyen formában ha 1szer leírtam akkor sokat mondok. Hajrá mutasd. -
Miután átírtad a felét? Nagyon ravasz...