121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
kb. :D -
Hígfos. Ez a 2 hónap után 50-60%-ra akciózós eset, 1 év múlva már azt se fogjuk tudni, hogy jelent meg Ghost Recon ebben a genben... :D
kriminális :D -
Van rá esély, hogy esetleg valamikor veszek használtan PS4-et. Soha életemben nem volt konzolom, a következő kérdéseim lennének.
1. Lehet-e egérrel és billentyűzettel játszani valahogy? PS1-gyel még toltam cirka 20 éve és agyfaszt kaptam a kontrollertől. Erős sejtésem, hogy PC-s sok évnyi TPS és egyéb játék után én máshogy nem tudnék játszani vele.
2. Milyen PS4-et érdemes venni? Nekem nem világos, hogy miben tud többet és másik PS4 a többinél.
Kb. két játék miatt venném meg jelen állás szerint . (Inkább 3.) The Last of Us 1-2 és az Uncharted 4. -
+1000 -
Nézni is unalmas. :D -
+1 -
olyan a TPS anim, mint a falloutba. Magyarán iszonyat elbaszott :D
Nem tudom, de ez a játék engem annyira hidegen hagy hogy félelem. -
-
Mi a váratlan hely? egy gémer fórum? -
Bandicoot #67518 Elég csak egyszer belefutni egy trollba aki váratlan helyen beközli röviden.
-
Szerintem már kint van az összes játék endingje amivel játszok vagy fogok. Sosem futottam bele semmibe, mert nem nézek meg ilyet. Felőlem csinálhatják...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.09. 20:17:50 -
ppista #67516 A nagy kurva anyjukat. Most majd állandóan pánikolhatok, nehogy belefussak valahol. -
Atyaég! -
4chanon már kileakelődött a horizon ending
-
Bandicoot #67513 Pffffff....
RE 7 collectors... 46k..Játék nélküli....Játékkal 60k. Anyjuk pi***ját....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.09. 18:43:19 -
Még mindig a Tomb Raider ami szerintem a legtöbbet kamatoztat a Pro-ból...így a leírás szerint. -
Minden ami fontos egy helyen.
Digital Foundry's guide to PS4 Pro game upgrades UPDATE: Diablo 3's 4K upgrade looks beautiful on Pro.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.09. 18:19:15 -
Dehogy hagyom. Tolom most is csak marha idegesítő. 1* már az AI miatt is elakadtam -
Ez sose lesz jó. Eddig nem voltak képesek rendesen megcsinálni ezután se fogják -
Ha a kamera már maradt olyan,, mint a korábbi játékaikban (mert sajnos maradt), akkor: igyekezz a lehető legkevesebbet buzerálni analóggal, mert van saját "operatőre" a játéknak (nagyon indokolt esetben forgasd csak manuálisan a kamerát), L1-el pedig szemmel tudod tartani Trico-t, ha épp arra van szükség.
Az irányításhoz én speciel hozzászoktam, ez sem jobb, vagy rosszabb a korábbiaktól. (azt persze nem mondom, hogy követendő példa, mert bőven lenne rajta mit javítani)
Ezek miatt ne hagyd abba, majd látod a végén, hogy megérte :)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.01.09. 16:47:46 -
Én nem tapasztaltam még játékot amiben a kamerát javították volna, szerintem ez olyan mint a Das 3-ban a Dancer-nél hogy direkt olyan lassú a boss, itt is szerintem ezek azt hiszik ez így normális, nem is tekintik szerintem hibának. :D
Igazából minden nézőpont kérdése!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.09. 16:41:08 -
Evoluti0N #67506 Azóta nem jött patch, ami a kamerán javít? Vagy most jobb, de még mindig szar? Milyen volt akkor előtte? :D -
Bandicoot #67505 Pont ezért várok még vele és adtam vissza a kölcsönkapottat 1 nap után.
Annó a réges régi ha jól emlékszem a prince 3d-ben volt ennyire idegesítő és hasonló a helyzet. És ez már akkoriban is szájhúzásra adott okot. Ha valamivel meg lehet ölni egy játékot amiben pontosan kell xy helyre ugorni az ez... -
Le se lehetne tagadni, hogy a Team ICO készítette, már a SotC-ban is többnyire az irányítás volt a kihívás, nem maga a játék :) -
last guardian...az a baj hogy a kamera és az irányítás kiöli az élvezeti faktor nagy részét. Ekkora trágyát még nem nagyon láttam külön külön se, együttvéve meg aztán ütős kis páros. -
Na kezdőődik! :D
Amúgy ezt én is régen sokszor tévesen írtam, mert valahogy az ember agya jobban rááll, de ja. -
Ja én elismere annak ellenére hogy gyerekként kitűnővel végeztem, sokkal butább lettem öreg koromra.
Már fiataloknak néztem a sulis cuccait és nen értettem már sok dolgot, amit régen egyszer már megtanultam.
Engem bárki javíthat, ezért soha nem sértődtem még meg senkire. <3
Meg ez a netes szar, szleng meg rövidítések, már kinevetnek a fiatalok ha nem vágod elsőre mi az az omfg meg csi meg bs meg df meg a lol.....
Azt írj magyarul normálisan, a magyar helyesírás a netes fórumok nagy részén nem értik.
Nem sg-re gondolok, hanem youtube, facebook meg a társai.
Facebook-on két csaj írt egymásnak és azt írta: "szeri", ez náluk a szeretlek....
Hánytam is majdnem. De majd kinövik, vagy nem. -
ppista #67500 Egyelőre, nem egyenlőre. :) -
Egyenlőre ez még egy PS4 topik
-
Ulthane #67498 OFF
Az a baj, hogy ez mindennapos, nagyon alap dolog: a névmásokat egybeírjuk az előtte álló nyomatékosító elemmel: pl. ugyanolyan, ugyanannyi, önmagad, éppolyan stb.
Játékosneylvre lefordítva ez olyan, mintha a HDMI-kábelt a kontrollerbe dugnád be.
Ez nagyon alap, na.
ON -
Ulthane #67497 Én nem veszekszem senkivel.
A tiéd hemzseg, Darky, bele se fogok, mert egész nap korrektúrázhatnálak.
-
Látod, én megmondtam :D -
Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat a tiédben csak hibák vannak, de nem feltétlenül nyelvtani. -
Nem kell veszekednetek ilyen apróságokon, mindenki néha elír, eltéveszt valamit.
Nekem főleg telefonon sokszor szar, vagy ha az ember kicsit sietve, kapkodva rutinból ír.
Nekem is van hogy utólag látok hibát a saját hozzászólásomban visszaolvasva. :D -
Mi? :) Az újrakezdés az volt amit akkor láttál. A pecás résznél meg kipróbáltam, nem haraptak a halak, azt meguntam ésvmentem tovább :D Túlzás azt mondani, hogy "nem tudtam", gondolom csak türelmesnek kell lenni, csak mivel már akartam kicsit haladni, nem akartam szöszmötölni vele. Majd később visszanézek. Nem szalad el a macska. :D
Sőtt lehet más damilt vagy orsót kell venni vagy csalikat, mert van ott egy horgász bolt is, csak nem akartam költekezni, amíg nem tudom honnan szerezzek lóvét. -
Ahogy érzed, nem vagyok nyelvész. -
Ulthane #67491 Ugyan annyi, ugyan nem annyi? 
Ugyanannyi, szépen egyben, így a magyar nyelvben... -
Ulthane #67490 Tegnap még a pecázós feladatot sem tudtad megoldani, ma meg már restart? -
Nem állítottam, hogy szarok, rengeteg Ubi címmel játszok.
Annyit állítok, hogy a nagy címeik eléggé egykaptafára készülnek, ha a nyitott világot, a multi előnyben részesítését nézem. Mondhatod most persze, hogy minden játék efelé halad, nem vígasztal.
De egy Ghost Recon esetén BIZTOSAN nem jó ötlet az openworld, nem tudom elképzelni, hogyan működhetne... de majd tuti nagyon taktikusan nyomod le a 127. grind-activityt és biztosan fantasztikusan változatos lesz a kampány is (egyedül).
GR és az R6 voltak a kedvenc játékaim előző genben, mostaniban tottttálisan szétkúrta őket ubi :(
Pontosabban tök más játékokra elhasználta az IP-t, míg engem, a korábbi részek játékmenetét kedvelőt SEMMIVEL nem szolgál ki.
Kellemetlen.... pedig volt bőven ow ip-jük, nemtom az mért nem volt elég... (wacsdogz, division, farcry, asscreed)
(persze a prevgen pedig a pre-prevgen gr/r6 HC játékmenetét vette el annak kedvelőitől, szal ez valahol még mindig egál ;) ) -
mindenkinek így adja...rohadék egy játék :)