121496
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Most erre mit lehet mondani? :D -
Ez ingame ? Mert annak túl jó -
Akinek a TLG PS2-es szint:
-
Nintendo témát kéretik befejezni innentől törlök minden ilyen szart -
Totya42 #67926 Értem én. De mondom akkora rajongás van mindig a nintendo körül pedig ez is nintendo, amit linkeltem. Amúgy a day1 beállást csak azért írtam, mert tényleg úgy néz ki, hogy még a legnagyobb kő fanok sem fognak beleállni az elején. Ha meg rögtön nem lesz nagy bázis, akkor még az a kamu 3rd party támogatás is eltűnik majd, ami most van. Amúgy epic az a 3rd party támogatás. Pl uborka 3 címmel, Rayman ezredik kiadása, steep meg just dance :). Capcom meg dob egy Ultra SF2-őt! Mondom KETTŐT :D A nintendo exek meg képtelenek eltartani, meg úgy amúgy időben megjelenni, most is csak a zeldát tudták kiizzadni lunchra, minden más késik. Ergo WiiU bukás a levegőben elég erőteljesen pláne, ha még a szamurájok sem húzzák be lunchra, mert minek. -
SlickAdam #67925 igen, ezert rohanunk day1. pont erröl szoltak az uccso kommentjeim.
istenem... -
Totya42 #67924 Így van. Ott is az innovatív új élmény az 1,2 Switch
Úgy röhögtem reggel, hogy kiköptem a kávémat. Be kell, hogy linkeljem, mert ezt mindenkinek látnia kell. viewer discretion is advised! Ne igyatok a megnézése közben és ülve nézzétek nehogy összeessetek a röhögéstől.
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2017.01.13. 16:37:12 -
SlickAdam #67923 ez azert van, mert bar mar leirtuk millioszor, hogy mi mit keresünk, mit varunk a nintendo JATEKAITOL, ti meg mindig egy teljesen mas szemszögböl itelkeztek.
uj jatekelmeny, gameplay. ez kell. FUN. ehhez nem kell 4K csekörbord. persze jobb lenne azzal, kurrens hw latvany mellett, de nem a gyenge grafikus teljesitmeny fikazzuk, ha fikazzuk. -
Evoluti0N #67922 Mondom. Azt nem értem, h miért kivétel a Nintendo, amikor a másik kettőre köpködnek. Másik kettőnél is vannak first party játékok. -
Talán a 1st party játékok miatt? Aki nem játszik nintendo játékokkal annak fogalma sincs. N gépet az emberek sose a hw miatt vettek -
Evoluti0N #67920 Én se értem ezt az imádatot. PC Master Race is mindig döngöli földbe a konzolokat, de a Nintendo után mindig csöpög az ő nyáluk is. Nem értem. -
Totya42 #67919 Frankón itt földbe gyali volt sg-n és nem is olvastam? Na rákeresek 
Mert amúgy mindenhol meg imába foglalják már szinte, hogy eljött az igaz gaming végre.
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2017.01.13. 16:19:32 -
SlickAdam #67918 menj mar at a megfelelö topikba. földbe gyalaztuk mar hajnalban is.
igen, gameplay mindenek felett. DE ha nincs jatek, akkor egyszerüen nem vesszük meg! mert nincs gameplay. ennyire egyszerü. nincs kivetelezes. zelda az 1 ertelmes cim es jo lesz wiiu-ra same day.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.01.13. 16:18:39 -
Totya42 #67917 Mindig olyan megengedőek meg elnézőek az emberek a nintendoval. Akkor tessék beleállni első nap. Ezt akartátok. Nem kell kurrens hardver, mert a gameplay mindenek felett és nem kell pixelt számolgatni. Hát megkaptátok. -
Néhol furcsák voltak a színek, valahogy nem illettek a koncepcióba,...ami egyébként nem rossz. -
SlickAdam #67915 "Számomra csak egy újra kiadott Wii U-nak tűnik."
az is eröben. csak mobil (is) keszüleket csinaltak belöle, nehany apro gimmick-el. -
SlickAdam #67914 es mit csinalsz a geppel ha nincs ra jatek? nyalogatod?
majd lesz. es remelhetöleg az arat is lejjebb viszik. mert varakozason felülire araztak a barmok. -
Totya42 #67913 Na így korrekt. Neked tetszik veszed is rögvest.
Én tutira nem adok ki rá 150 ezret az fix. Számomra csak egy újra kiadott Wii U-nak tűnik. Szerintem én a XO-mat előbb cserélem Scorpiora, mint hogy Switchet vegyek valaha is. Sajnálom, hogy megint ilyen elmaradott géppel jöttek ki. -
géppel még nem lenne gond, de a launch lineup 0, ár kurva magas EUba, 3rd party support 0 lesz megint és az egész elképzelése a nintendonak homlokegyenest más mint amire számítottam. Élik tovább életüket a szokásos álomvilágukban. Wii Ura veszem zeldat, mert szerencsére arra is jön és az viszont bitang jónak néz ki
-
Semmit nem mondok, fogom venni márciusban és fogom tolni a Zeldát, majd a Kartot, majd a 3D Mariót, majd a Xenobalde 2őt. Idén, vagyis szeretném.
Teljesen tök mindegy mikor venném meg, bár backlogot én nem építek, mert anélkül sincs időm rá.
Azok várjanak akiknek 15 játék kell rá.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.13. 15:49:44 -
Totya42 #67910 Szóval azt mondod, hogy jó a gép, de szerinted még várni kell vele 1-2 évet. Szerintem ez így nagyon ellentmondásos. Ha nekem tetszene tényleg és jónak tartanám, akkor azonnal venném első nap, sőt már elő lenne rendelve ebben az esetben. -
Gyönyörű!
-
HWvel semmi gond, jó az ötlet, az elképzelés, jó a cucc.
Fizetős multi, nincs mikrofon meg a többi mellett, ami zavaró itt egy dolog volt / van ami miatt most odavannak az emberek. 1 db Zelda lesz löncsre és semmi más. Vártuk a 3D Mariót, Kartot és még valamit, egy 4 címmel + a multiplatokkal a gép indítása teljesen okés. Így nem.
Meglátjuk mi minden készülget, 1-2 év és okosabbak leszünk. Ez csak azon fog múlni. -
Ulthane #67907 A Nintendo még küzd azzal, amivel anno a Sega, de előbb-utóbb eljön nekik is ez az időszak. Hardvergyártóként az idejük (régen) lejárt. Nem kéne görcsösen ragaszkodni a hagyományokhoz, a sikeres vállalatok egyik fő jellemzője, hogy rugalmasan alakulnak a piaci viszonyokhoz. A Nintendo egyelőre ezt telibeszarja.
Csak idő kérdése, és meglépik. Kár küzdeni ellene. -
-
Ulthane #67905 Nem sürgős egyáltalán. Ha jól tudom, 15-én jön a platnum. -
Ezt egy életre megtanultam. -
Sufni, az sufni. Aki onnan vesz, annak tisztába kell lennie annak szabályaival...
Azaz az a szabály, hogy nincs szabály
-
Gyerekek meg vannak érte veszve :) -
Ha nem égetően sürgős, én megvárnám a helyedben milyen lesz a platinum. -
Ulthane #67900 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nahh, elmentem, megnéztem élőben az Astro-t. Nagyon szép, igényes kivételezés, látszik, hogy prémium anyagokból készült. Valóban könnyű. Egyetlen dolog, ami kevésbé tetszik, az az, hogy a fülpárna nem bőrből van, mint a TB esetében, hanem ez a szokásos füles szivacs. Állítólag lehet venni hozzá mod kitet, bőrből, 16 ezer forint! Hááát, kurva drága. :(
Kedvezménnyel 80-ért meg tudnám venni, a 2016-os modell. Ez így gyakorlatilag ugyanannyiba fájna, mint a TB.
-
Béke poraikra. Az egyetlen esélyük lenne, ha átmennének játékgyártóba valódi platformokra, de nem. Az túl logikus és értelmes lenne, és akkor nem lehetne nyomni ezt a szánalommal teli vergődést, amibe mégegyszer beleálltak, csakhogy majd így emlékezzünk egy valaha volt nagyszerű konzolgyártó végnapjaira.
Dehátha ennyire kérik, meg fogják kapni :(
Nagyon szívesen tolnám. De majd inkább emun. -
Ulthane #67898 Én meg szívesebben veszek bármit a ilyen kisebb, barátibb helyen, mint egy konolokszervize vagy konzolvilág boltban, ahol totál személytelen a kiszolgálás, nulla rugalmassággal.
Amúgy, nem ismerem a vásálrlásod körülményeit, de
* nyilván mindkét felet meg kell hallganti ahhoz, hogy teljes információd legyen
* ha veszel garival egy kontrollert, kurvára mindegy, hogy selejt vagy nem, garanciáls. Tök mindegy, mit gondol a kereskedő.
-
Ulthane #67897 Imádtam régen Mariot, még NES-korszakból, rá voltunk kattanva haverommal, még a suliból is lógtunk, csak hogy eljussunk Princess Toadstool-hoz. :)
Ma már egy percig nem kötne le. Hiába, öregszem. -
Ulthane #67896 Nem olvasom az összes hozzászólást, már ne is haragudj...Akkor sem, amikor fent vagyok, akkor pláne nem, amikor nem. -
Ne viccelj már
-
hááát -
Nem is rossz. Sőt, meglepően jónak néz ki, pedig elég alulra van belőve a célkorosztály. Nyilván a grafikát hagyjuk, de lehet pont azért is.... -
Nyugodj meg az első és egyetlen sufnivásárlásom volt. Azt azért remélem nem gondolod, hogy még én vagyok a hibás? :D -
Mondjuk azé egy kontrollert tényleg nem érdemes sufni-ból venni....