121497
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ez is lehet egy ok. Nem ez lenne az első eset amikor leszarnak a multik. :D -
német piac vs magyar piac -
Ez igaz, akkor télleg érthetetlen.
És nehéz azt elképzelni, hogy pont a sony-nak nem lenne kapacitás csak 1-1 nagyobb üzletben megoldani.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.30. 09:39:25 -
biztosan nem. szerintem 1-2 gimmick demo könnyedén impulzusfáváslásra ösztönözné a tömeget, akik el se tudják képzelni milyen.
és mivel nem könnyen hozzáférhető a próba, így nem is fogja megtudni.... -
2 indítás+reboot kell, hogy fix30on induljon (tegnap esti élmény)
eddig elvileg legfeljebb 2 indításból megvoltam.... :)
nemfix60ba bele tudtam volna nyugodni, ha nincs más - de szerencsére a 4k@1080@30 meg tud lenni némi szenvedéssel
ps4en kikurjó30 a wd2 - és mindezt egy csodaszép ow játékban hozták, hihetetlen. minden fejlesztő takarodjon. UEDA!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.01.30. 09:30:23 -
Hát ja, én nem tudom, de kint pl bementünk külföldön egy elektronikai üzletbe, még csak nem is videójátékos szaküzletbe, olyan mint a media markt, ez is ilyen pirosas volt a logoja asszem, de nem a saturn, hanem valami más.
Na mindegy és ott kint volt 2 darab, odamehettél kipróbálhattad, mint itt nálunk a 3d-s szemüvegeket ahogy kiraknak pár helyen a tv-khez. Vagy legalábbis régen kiraktak.
Bár lehet hogy a sony-nak így a jobb ha úgy adod el hogy zsákbamacska. :D -
Fogalmam sincs milyen szopáscunamid volt. Az egyetlen amire gondolni tudok, hogy nem nyugodtál bele, hogy nincs meg a 60 frémed autókázás közben. Amire nem adtál mentséget. De a 30-on billegő folytatásra igen. 
/pro-n legalább szép élsimított, meg ott tényleg fix30 -
Ulthane #68964 Tegnap elkezdtem ismét áncsártidot, ezúttal már a 4K tévé szépségeinek kíséretében.
(Na, aki azt mondja, hogy a Resi 7 szép, kicsit dobja már be ezt a játékot, hogy a szépség fogalmát rendezhesse. Oké, ez egy exkluzív, de legyen csak a Watch Dogs 2)
Baromi jó a játék sztorija, szerintem egyrészt a legjobb a négy rész közül, másrészt, nahh, valljuk már be, hogy ez a játékfejlesztés csúcsa, egészen bizttos, hogy az egyik etalon.
Végig fogom tolni így is, az tuti.
Pár hete végigtoltam TR Anniversary-t, másodjára, azt a játékot is bírtam, megvan a saját feelingje, meg ugye Lara irdatlan kemény csöcsei, de azt is el kell ismerni, hogy áncsártid azért ennél előbbre tart.
-
Ulthane #68963 Lehet -
tudod mekkora kedvem van a wd1 féle szopáscunamihoz? :)
esetleg a jc3 féle "mindennagyonszép, de" féle apró, pici bakizáshoz akár?
mindegy, alszok még rá, most a wd1 kipörög, meglátjuk biztosan akarok-e mégegy felvonást a hákkeresdiből... (10 percnyi triál után IGEN! :D de ez csak első benyomás, szerencsére :D)
amugy wd2 triál után lehet ONNAN folytatni a teljest, ha megveszem?
mert az még a ps verza mellett szólhatna... -
valójában a sonynak kellene kampányolnia, de... nem biztos, hogy annyira komolyan gondolják ők ezt az egész vr-témát :(
hírverésnek, "exklunak" jó a gép miatt, aztán itt meg is áll a "tudomány" :( -
Amúgy erről még annyit, hogy ha nem ragaszkodsz a boltokhoz, és nincs tömegiszonyod....akkor: május 6
Mondjuk annyit még megjegyzek magánemberként, hogy döbbenet miért nincs több boltban lehetőség rá, hiszen arról beszélünk hogy egy terméket akarnak eladni, amit akkor tudsz mi a szart is vásárolsz ha kipróbálod, ezt nem lehet youtube trailereken reklámozni...
Nem is értem.
Kb olyan ez nekem mint egy autókereskedésben vagy ház vásárlásakor amig nem veszed meg, nem ülhetnl bele, nem mehetnél be megnézni/kipróbálni.... -
Bandicoot #68959 Ha már Resi Evil, a játék iszonyat kellemes meglepetés lett - eközben a film a lehető legmélyebb hulladékszemét szintjét éri már.
Bár a gyökérhangú foglalja össze,de ez jogos és jó összefoglaló az új RE filmről (meg a gagyiról amit hollywood manapság tol és annak célközönségéről, péel Halálos iramban és társai)....
És sajnos ez még mindig nem az utolsó ilyen film ha mindez igaz....Mindenesetre JÁTÉKBÓL remélem felébredtek és ezt a vonalat fogják vinni amit a 7-be betettek.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.29. 20:06:25 -
Persze, le is fog csúszni, csak most túl sok az egyéb impulzus, ilyenkor nem jut eszembe visszatérni valami nyúlós tésztába. -
"halo1 library? megvolt? meg tudtad csinálni? "
Könnyű volt. :D Alig 3-4 emelet. -
És akkor most nézd meg hogy fut pécén, és ne kövesd el ugyanazt a fasságot, amit én. Próbálom magam avval nyugtatni, hogy nemtudtam milyen, és blabla...de sajnos megnéztem a warezverzáját, és potyogtak a könnyeim. -
halo1 library? megvolt? meg tudtad csinálni?
kölkök, feleség, anyós percenként kérdezték-mondták: "nemjó, itt már jártál" - és nem, nem jártam, közben haladtam, sajnos :D
1 órát nyugodtan kivághattak volna belőle........ -
Belenéztem ps4en a WD2 triálba. Ezt itt is fogom befejezni :)
0.) olcsó
1.) hogy tud ez így kinézni, ilyen jó frémmel* ?!!?!?!?!?! UEDA!!!
2.) wd1el szopok rendesen pécén, justcause3al is, most jó volna valami problémamentes.
*közvetlen TLG után nézve mintha 190frém volna -
Teknóban nincs vele gondom. Elmúlik az újdonság, elmúlnak a zenék, és nincs változatosság. Kevés a történés, érzékelhető progressz meg semmmise. -
Állítólag 8 óra alatt letolható, adj neki pár órát :)
Pláne, hogy nálad PRÓ + okosabb Trikó (=higgadtabb tudsz benne maradni :D). Detényleg.
Ilyen kevés órabefektetéssel szvsz egy játék sem tud többet adni... (pláne ha a félbehagyás szó szerinti)
Gero: bazeg, rendesen kinyírjátok itt az esélyt mindenkinek :))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legtöbb játék ilyen "végehype" után simán elbukna bárkinél szvsz...
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.01.29. 19:33:48 -
A végén villant csak igazán... -
Az is ottvan félbehagyva...őrület. Mondjuk elég jól mutatja, hogy az előrehaladásban hogyan fogyott az érdeklődésem iránta. De még nem végleges a megítélése, tervezem végignyomni, aztán hátha a végére villant valamit. Mindenesetre az erős kezdés után meglehetősen ellaposodott a cucc. Olyannyira, hogy magam is belefeledkeztem a félbehagyásáról.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.29. 19:25:14 -
nem írok privátot, mert azt elfelejtem nézni....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nincs elvárt vélemény!
- mennyire nőttél össze Tricoval passzívan nézve a kalandot?
- mennyire hatott az érzelmeidre a 8 órás video végén a vége?
- ha nem videon nézed - ismerve magadat - más lett volna a helyzet? nagyon más?
szal most TÉNYLEG nem kötexek! -
Bandicoot #68948 Én nagyon gondolkodom a Nioh elnapolásán.
Tényleg itt áll még a Tfall 2 és a Dishonored 2. Ráadásul jön a Horizon és az Andromeda. Nioh nem az a játék lesz amivel végeznék ezek elött....Namármost azt a játékot félbeszíkatni félretenni akár csak egy hétre maga az öngyilkosság. Félreteszed 1 hónapra,majd újra elő és csak pislogás lesz mi is történik a képen,és vééérigszopat majd a nehézsége. -
Nincs róla véleményem. Legalábbis nem olyan, amit elvárnál. Álságos lenne. -
The Last Guardian
(Adtam neki pár órát ülepedni, hogy nehogy véletlen az érzelmi atombomba átitassa véleményem...)
Nos, szögezzük le: pusztán a mechanika és annak kivitelezése - egy szeméthalom.
A frém ps4-en csapnivaló, gyalázatos, talán ennél szarabb még nem is jelent meg a gépre. Remélem nem is fog, fizikai rosszullétet okozott játszani. Az irányítás borzalom, maxos érzékenységgel is mintha takonyban mozgatnánk a karaktert, amire a fizikán alapuló mozgás/animáció nyilván rátesz egy lapáttal. Kiosztás nem állítható, ellenben sz*r. Nem megszokhatatlan, csak nem épp kényelmes.
Ebből adódóan a platforming nem élmény, de kínszenvedés. Ha állatháton csináljuk, akkor ugyan ez a köbön: nemmegy, nemcsinálja, nemaztcsinálja, kurvasokáracsinálja, megcsinálja-aztán-mégis-visszacsinálja. Elviselhetetlen, szörnyű, S-Z-A-R!!!
(értem én, van akinek okosabb Trikó jutott, meg sok itt a zen buddhista, de ezt a részt NE VÉDJÉTEK!!!)
Azért tartott ennyire sokáig a játék, mert a frusztrációfaktor néha olyan magasra szökött, hogy kilépés után 1 hetet pihent, bizonytalan sorsal: talán nem indítom el újra... csakhát a gyerekek rávettek, újra és újra :) De volt, hogy idegességemben otthagytam a gépet bekapcsolva, s az egyébként SOSEM(!) játszó feleségem vette át és csinálta meg a részt, kihívást talált a logikai fejtörőben. Néhol félóra téblábolás után az 5.5 éves fiam lett a megoldás: átvette a kontit és simán besétált a helyen, ami körül oly régóta tébláboltam tanácstalanul, túlkombinálva már mindent. Nyilván a helyzetet az tette mindig a legkilátástalanabbá, hogy nem tudhattam: szarul csinálok valamit VAGY az AI nem csinálja, amit kéne és azért nincs progressz. Ez tönkretette a puzzlek nagyrészét - nekem. Mamár minden bizonytalan pillanatban ... youtubet néztem. És ha ott azt láttam, hogy jó felé tekergek, megnyugodtam. Volt jópár reload checkpointos túljutás is, sajna néha bebugzott a játék.
Végére érve azt hittem, a "játszd végig 15 órán belül" acsi nem lesz meg - de meg lett.
És ha már acsi: a végigjátszásért járót a játékosok 29.x %-a szerezte meg, ennyire rossz végigjátszási arányra nem emlékszem a mostanság megtekintettek közül. És azt gondolnám, hogy ezt a címet nem veszi meg minden jöttment (én csak véletlen vagyok! :D ), a cím és a fejlesztők múltja miatt sem, nomeg mert még új/drága.
Természetesen a záró akkordra elvárásaim a teljesíthetetlenség határát súrolták, nem is lettem maradéktalanul elégedett.
96.7%-ban azonban igen. Ueda, büszke lehetsz magadra:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Besírtam, persze, hogy besírtam, hajaj. Kissé kellemetlen volt a kölkök és a feleségem előtt, de evvan :) Vicces volt, megnéztem a streamert is, akit előtte nézegettem segítségként a gyorsabb haladáshoz - ő is zokogott.
A credits utáni felvonás nekem spec már nem hiányzott, ezért nem voltam maximálisan elégedett.
5/10
bár játéknak szar (0/10), senki ki ne hagyja, akinek pl bejött a tlou (és nyilván nem a zombilövölde része), youtubera ne vetemedjetek, "nem lesz olyan" :) mert a "kaland", az bizony 10/10!
(spoilerben Kandurex leírhatnád, h nálad mivolt/milyenvolt, érdekel!)
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.01.29. 18:51:13 -
Hát én már a nioh-t is elnapolom. Nem a fikaszűrő miatt, hanem a negyventonna játék miatt, amiket megvettem/megkaptam, és már "csak" tolnom kéne. -
Ugye? Ugye?!
Jöhet akkor a Nioh meg a Horizon. Éljen a non-gaming!
szerk:..hmm..., de utána tényleg lehet, hogy jó pár hónapig semmi
...mondjuk arról nem én tehetek, ha a fika-szűrőn fennakadnak dolgok...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.29. 18:33:46 -
Te nemigazán játszol, szal azt az évi másfél valamit tényleg majdnem mindegy min tolod. -
Nyilván vannak különbségek, de úgy beszippantott a cucc, hogy nem volt időm azon merengeni, hogy milyen lehet 4-8-16k+ba, extra-super beállításokon, vagy miken....
immunis lettem a PC-n a játékokra, vagy csak vak vagyok és nem látom az előnyeit,...
e van
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.29. 18:27:07 -
látszik nem bkvzol, ha szerinted a bkv=konzolgéming :D -
- ps-ben nincs beépített email app - hogy letölthető van-e, azt nemtudom
- ha ps-en emailt akarsz olvasni: nyisd meg a levelezőszolgáltatót webmailjét a böngészőben
az email/jelszó párost, amit megadtál a ps-en: az a psn accountod, SEMMI köze az emailedhez!!!
ha a jelszó is ugyanaz, az ÓRIÁSI hiba, változtasd meg valamelyiket! más más jelszo emailhez és psnhez!!! feltörnek: bukhatsz MINDENT! -
A konzol a legolcsóbb választás a day1 játékok bérlésére.
fixd. Namost a resi7-el épp nem is volt baj, de azé nagyrészt a fosabb verzát bérled. Szal ez kb olyan nekem is, mint autóval melóba járni, vagy bkv-val. Mindkettő elvisz, ráadásul utóbbi olcsóbb is(lenne gondolom), csakhát na. Vannak más szempontok is :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.29. 17:38:32 -
Szerintem rendezvények kivételével sehol, sima boltban nem hinném. :D
Én amúgy sem tudok semmi más helyről, playIt-n meg pesten, de az is csak néhány napi rendezvényen volt hirdetve, hogy hétköznap egy boltba bemész és kipróbálásra ki van téve eddig sehol nem hallottam, kint németben volt, de itthon még nem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.29. 17:39:29 -
Nem tudtok Debrecen-Nyíregyháza vonalon valami boltot-helyet-kocsmát stb. ahol ki lehet próbálni a PS VR-t?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.29. 17:13:40 -
Viszont valszeg SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!beépített Umbrella ügynök/katona, nem véletlenül beszélnek róla a rádióban. -
SlickAdam #68935 nem szoporoller, ha hozzaszoksz, hogy mashogy kell jatszani (pl a lent irt mindenkit leölünk vs elszaladunk es bebasszuk gyorsan az ajtot). söt, nagy moka. -
Áh. Szopórolleren nem szeretek lenni. Majd DLCk -
SlickAdam #68933 beprobalod a madhouse-t? -
Tegnap már éjfélkor el akartam menni aludni, mert fáradt voltam, de nem tudtam abbahagyni a játékot :D
Fél 2 felé fejeztem be. Pacing is tökéletes volt