121497
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
LBandi77 #69411 Ja. -
Persze, ha jól rémlik megjelenés óta megvan. Sejtem, hogy jó. Jó az art, azt láttam. De ebben a zsánerben óriási a lemaradásom. Az Outlast is megvan mindenre, de sehol nem toltam le. Itt a resi7, belenyaltam, de az is áll. Na, az ilyenek miatt próbálom az idén minimalizálni a játékvásárlást. -
Települ. -
SlickAdam #69408 ne vard! jatszd! jo jatek nagyon. mint irtam, jo a motion blur benne, 30-al is letolhato tökeletesen. egbe tolt DSR-el.
50 fillerert van összes dlc-vel. vagy birtoklod mar? -
Mire gondolsz? Esőre áll? :D -
Ha jól emlékszem kb ugyanezt írtam én is Kandurexnek.
/mondjuk a játékról nem tudok sokat. Egyszer belekezdtem, de nem jutottam vele messzire. Máig várom, hátha rendbe rakják.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.04. 18:14:43 -
SlickAdam #69405 persze, hogy nincs. 970-es se pörgött maxon (messze nem). összeganyoltak, az a gond. -
LBandi77 #69404 Úgy érzem nagy vihar közelít itt a ps4 fórumban,ne legyen igazam. -
Jó hír: 1070-el sincs meg. -
Te aztán nagyon tudod hogy fut pécén komám!
-
SlickAdam #69401 az a baj, hogy a 60 fps-re született motort ugy hasznaltak a barmok, hogy 30 fps-re löttek be...
feloldottak a 30-as cap-et utolag pc-n, de anno a i7 4790K + 970-essel se volt meg a tükör hatvan.
a standard 30-at viszont siman kirakja a geped, jofele motion blur-el.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.02.04. 17:49:54 -
Éppen ez az, hogy nem GPU-ra van megirva...mert az energia és idő. Ha nem jött volna Pro szépen kihasználták volna a GPU-ra való kódolást, hiszen nem lett volna máshonnan erőforrást meríteni. Mert 2x GPU telejsitmányből 4x-5x erősebb CPU-t ki lehet váltani, ha hajlandóak lennének váltani a fejlesztők. De nemfognak mert jött Pro....és ott is hiába csak kevéssel tud többet a cpu, de gpu-ból pocskolhatnak és így a 4x telejsitményből marad az amit kapunk...felskálázás meg max stabilabb frame.
Jobban nemtudom elmagyarázni az okokat, cska okozatot látjátok. -
Easy?
Nem, nem.
-
Ulthane #69398 Kandur: termeszetesen Mobyra most se hallgass. Toljad nyugodtan. -
I7-980? Oké, hogy csak "M", de a ~ 970 környékét hozza. És emlékeim szerint azon csak ment valahogy. De majd mondom, hogy mi volt. -
Ulthane #69396 En vegigtoltam, nekem bejott. Beteg nagyon. Es meglepoen nehez. Ha nem akarod szivatni magad, konnyu fokozatra tedd. Meglepoen hosszu, 20+ ora jatekido. Szerintem sokkal jobb volt, mint a Resi 7 harom oraja, amit azzal jatszottam. -
Bele se kezdj. Az az evil within teknóban egy rakás szar a mai napig. Szaggatni fog kenyérvágó deszkádon, szólok előre. -
>De akkor miért nem a grafika érdemi részére vagy a sok-sok framre fordítják NETÁN fizikára vagy AI-re a 4x erősebb pro erejét?
Mert nincs 4c erő, csak a GPU fronton. A CPU meg nem helyettesíthető GPU-val. Másrészt a boost mode sem arról szól, hogy mindent alálapátol, amit csak lehet. Ma idéztem a EG/DF-ről. Az ott arról szól, hogy a kompatibilitás megtartása miatt, a cap-ek is maradnak. Csomó játék egyszerűen összefosná magát, ha a 30-as capet kitolnák hatvanra. Meg szerintem sokban amúgy sem tudná. A cpu a bottleneck. -
Mondjuk most pont PC fogok játszani 
Meg nem értem mire a boldogság. Aktív betétes fika-szűrőm van.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.02.04. 17:41:41 -
>Inkább kritikusabb vagyok és nem megyek el a hibák mellett.
A mainstream gamingben. Konzollal.
:DDDDDDDDDDDD -
Amúgy jó nagyon. Tiszta resi 4es főleg a mansion map. -
Én is kritikus vagyok, ez viszont sg-n sok ember szemébe tüske. :D -
Nem is.
Inkább kritikusabb vagyok és nem megyek el a hibák mellett. -
Az Evil Within jó játék, csak kezdetben elkúrták hogy csikba ment, egy sötétben játszódó játéknál kis csikban nyomni az fos megoldás, amikor megcsinálták, én valamiért úgy gondolom csak a képet húzták szét, és ezzel vesztettél a területből, amit látsz.
Ez pl szerintem baromság volt, elég a geci filmeknél ez a kurva 21:9.
Ja meg ami még nekem gennyes volt, az a fegyverekkel való célzás pl, mint egy nyomorékság.
Inkább lopakodni fun.
Hangulat az nekem bejött, néhány pályán olyan "Alone in the Dark"-os hangulata volt. (bárcsak jönne a 4.rész remaster-je)
De amúgy jópofa, egyik alkalommal nekem is végig kéne vinni, mert anno más játékok megjelenése miatt hagytam félbe.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.04. 17:28:59 -
Ismerlek. Fikázol te mindent, ha kell ha nem :D -
Haaaa. És mi nem tetszene benne?
-
Nagyon jó, de neked úgyse tetszene :D
Én majd újrajátszom fekete csíkok nélkül, amint kijön a 4.50ös FW
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.02.04. 17:25:07 -
Ez az Evil within milyen? Megvettem kb 1.5 éve, de arra nem volt kedvem, hogy a gépbe tegyem. Most így RE után ki vagyok még éhezve egy horror játékra. -
Ahha, mert talán így lett tervezeve, hogy GPU számoljon mindent, ami sokkal-sokkal hatékonyabb erőforrás, mint a CPU-t csak át kellen állni rá, Jah de várj! ahhoz fejlszteni kellene a graf motorjukat....Így már világos :D
Itt zárul a kör..amit irtam, hogy baszanak már átálni őket GPU számolásra,mert tudták hogy jön egy erősebb és majd annak a nyers eréből lehet pazarolni majd anélkül hogy bármit is csinálnálnának. Amit graf motor fejelsztésen pénzt megspórolnak azt Te fizeted ki most.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2017.02.04. 17:12:03 -
Hát tudom hogy mindenkinek eltérő a véleménye, ez minden játék esetében így van.
Mi a gond a pre-orderrel, ha 1000%-ig biztos vagyok a dolgomban?
A pre-oder akkor gond, ha egy pillanatig is elbizonytalanodok, mert hallok, látok valamit közben....
Itt nincs ilyen, minden porcikáját imádom, már ha csak a felfedezés része lenne a sok lot-al, és semmi story, még akkor is nevetve kifizetem ezért a pénzt....
Vagy ha ez a te megláátásod, akkor értem, mert akkor te nem vagy odáig a játékért 100%-ig, amit értek, de ha rám gondoltál, akkor megnyugtatok mindenkit. :) -
SlickAdam #69381 mert a cpu rohadtul nem 4x jobb, max a GPU. csak felpöcköltek egy picit. es ez egy nagyon nagy bottleneck.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.02.04. 17:06:21 -
De akkor miért nem a grafika érdemi részére vagy a sok-sok framre fordítják NETÁN fizikára vagy AI-re a 4x erősebb pro erejét? És inkább megy skálázott 4K-ba vagy és (itt a lényeg) csak FIX frémre futja 4x!!!!! erőforrás mellett, amit épp elsprólnak a simán és csak pocsékoljuk az erőforrásokat.
Amúgy PC-n a 144Hz is baromság aki azt mondja "jobban" játszik tőle és annyival jobb a játék, hogy érdemes 3x többett költeni vidikaria.
Sajnos azt látom, hogy moslékot játszunk, csak PC-n több répával 3x többért.
A PC hardware eladások újból megindultak valaminek hatására mégis....ez tény. Abban én is igazat adok, hogy TV-ket is el kell adni valamivel, konzolon talán ez az egyik szempont, de pc-n meg a 144hz meg többi "ultra beállítás" szemmel nem látható graf különbség. Szerintem szorosan összefügg a gamer PC-vel a konzol. Hiszen ugyanzon tortából akar kivágni szeltete mindkettő.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2017.02.04. 17:05:22 -
Én a szobros kiadást rendeltem elő. Remélem lesz vagy 20GB-os 0day patch, hogy ne is tudjak játszani a megjelenés napján. -
Pécén többek közt azért is érdektelen a 4K mert van sztenderdizált köztes felbontás (1440p). Meg van freesync-gsync, stbstbstb. Ne keverjük ide a pécét. Az a világ nem ilyen preferenciák mentén halad. -
>Hát a 4K ŐRÜLET. Na ez szivárgott át ide is, a sok MASTER RACE fantól és a konzolgyártók kénytelenk voltak valamit lépni erre
A 4k őrület a tévégyártók fejében létezik, és máshol nem. Pécé oldalon a 4K szinte nem is létezik, pláne tömegben nem. Ha a steam hw surveyt veszem alapul, a pécés közönség 1%-a sem érintett 4K-ban, de ők sem biztos, hogy élnek vele, csak nekik van egyáltalán lehetőségük rá. A konzolgyártók semmilyen valós és létező kényszerben nincsenek 4K ügyben vásárlói oldalról. Arról nem beszélve, hogy pécén a HDR gyakorlatilag annyira sem létezik, mint a 4K. Talán idén jönnek az első HDR monitorok.
Ez az egész a tévégyártók agyszüleménye. És a sony tévégyártó is. És momentán nincs mivel eladni a 4K tévéket, mert nincs rájuk tartalom. Néhány tízmillió eladott ps4-el már lenne.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.04. 16:37:51 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A PRo-ról kb 1 éve a belsős fejlesztők tudnak fixen (már mi is kb tudtunk róla azóta) és a fő optimalizálás a fejlesztés végén van, így hiába nemvolt Pro, de már sz@artak bele. pl a Battlefront multiba tökéletes, tudom hogy más egy kicsit egyszerűbb és tényleg van limite a Ps4-nek, de az elvet szemlélteni jó, hogy akkor még tényleg a sima PS4 volt a fő platform. Az is más kérdés, hogy vannak olyan fejlsztők akik alá rakhastz 10 Tfloppot is akkor is moslék frémmel menne egy középszerű grafika is, mert ők végképp kihagyják a motorjuk fejlesztésést vagy optimalizálását, így rengeteg időt és energiát megspórólva (ezzel együtt pénzt)
Itt a személet a baj és nem a Pro maga. A Pro egy tünete a bajnak és egyben megoldása rövidtávon azzal a hátránnyal, hogy Mi fizetjük azt meg, amit másik oldalon kellene.
Amit pedig mondasz az igaz is alapvetőne, hogy egy lehetőség a Pro! Csak sajnos ezzel a kiadók nem ÉLNEK hanem VISSZAÉLNEK nagyrészt, hiszen nekik aprofit a lényeg (nem a fejlesztő a hibás, az megcsinálná olyanra amire kellene)
És elmondom szerintem mi a lényeg, mi a hosszútávú káros kövekezménye ennek hogy van Pro és lesz skorpió azaz PC-sedik a konzol.
Amikor az előző generáció közepétől érződött, hogy gyengül a konzol és nem volt alternatívájuk erősebb konzolra legalább 3-4évig még, akkor KÉNYTELENEK voltak a grafikus motorjaikat szénné optimilazálni/fejleszteni, hogy komplexebb és szebb játékokat készítsenek, mert a verseny folyt ugyna úgy a kiadók között, ki ad ki szebb és komlexebb játékot. Ennek az időszaknak volt egy nagyon nagy POZITÍV hatás, ami konkértan az, hogy sokan azt vették észre, hogy a gépüket nem kell fejelszteni már 4-5 éve és a játélkok sokkal szebbbek lettek ez idő alatt miközben a sebesség nem romlott rajta egyenes arányban csak keveset. Ebben az időben volt az mikor 4-5 éves vidókártyákkal bőven megvoltak elégedve. Jött a PS4 és a XO, ami 7 x telejseítményt adott és lám ebben az időszakban kijött játékok is még tűrhetően futottak ugynazon régi PC-n és hirtelen nem kellett 7x erősebb PC, mert még élvezték az átmentett tudást. DE!! Vidókártya eladások hatalmasat zuhantak!!! Ezért ki kellett valamit a találni a Hardware gyártóknak rögtön, mi is növelheti meg gépigyényt GYORSAN anélkül, hogy valós és látványos grafikai fejlesztéseket kellene eszközölniük a játékészitőknek és egyben ne is lehessen nagyon optimaizálni hanem 1:1 nőjön a gépigény. NA mi volt ez? Hát a 4K ŐRÜLET. Na ez szivárgott át ide is, a sok MASTER RACE fantól és a konzolgyártók kénytelenk voltak valamit lépni erre, mert egyszerűbb kiadni KAMU igényre egy új konzolt,mint magunkat szivatni a user éredkében....és Mi az eredméyne? Szépen csillagásziti értékű videókártyákat vehetsz évente....Konzolból meg újat...VALÓS tartalom minőség növekedés nélkül...A graf motorok fejlesztését meg el is felejthetjük így. Nem beszélve a környezet tudatos éltmódról, mikor kevesebből hozzunk ki többet, ahelyett, hogy a Föld errőforásait pazaroljuk hitelbe. Ezért szertettem az előző generációt, mert csepp telejesítményből tengert csinált és megtanultak még a legbénább fejlsztők is kódolni.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2017.02.04. 16:29:31 -
Szivi! Belenéztem, jónak tűnik. Ps4-en valami horror az inputlag, és a frém sem jó, de a játék az jónak tűnik. Este lecsekkolom pöcön is. -
Ulthane #69374
-
Ez amit mindig is mondtam, túl jól ismerem magam és a játékokat, én 10-20perc gameplay-ből látom hogy az nekem jó lesz-e vagy nem. :)
Amúgy felesbe vásárlás ez is, vagyis nekem 30 dollárba ment amúgy. :)
Remote play-t még nem használom, de júliustól abban is változások lesznek. :)
Szóval 100%-ig tudom hogy ez az én játékom ezt a végtelen íjjászkodós hunter gameplay-t semmivel nem lehet már számomra elcseszni.
The Last of Us és Tomb Raider-nél is ezt imádtam a lesből ijjazást.
Szóval ezt nehéz lesz nem szeretnem. Az egyetlen ami történhet, hogy csak annyit kapok a játéktól, ami a gameplay-ekben van, csakhogy nekem az bőven fasza :) -
Köszi a Wildlands kulcsot Moby, mindenképpen kipróbálom majd.