121497
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Wut??? Mér' nem? -
Most olvasom, hogy a 4.50-ben nem lesz boost mode????
Felgyújtom a sony-t!
-
Aha.
Én is mostanában ki szoktam kapcsolni full a gépet.
De vagy az x360-nál vagy itt ps4-nél már nekem is volt ilyen hogy a játékot abbahagytam, bezártam rendesen ahogy kellett, és hosszú percekig ugyanúgy süvített a főmenüben, és kénytelen voltam kikapcsolni, majd elindítani újra, és akkor már ujra halk lett, nem emlékszem már melyik gépnél volt a 2 konzol közül.
De igen rest mód erről szólna, hogy netán a gép abban a helységben van ahol alszol, akkor ne zúgjon már, amíg készenlétben hagyod.
És ezügyben a terhelés "ugyanaz" mindkét konzolnál, amit komunikál a neten, hdd stb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.07. 17:34:51 -
bocs ha vótmá'

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.03.07. 15:46:41 -
De miért nem hibernálja a játékot magától? Fura ez. Van erre beállítás? -
Evoluti0N #70877 Jah. Nekem is játékkal rest zúg, játék nélkül csend. -
Ulthane #70876 Megnézem. -
Ha fut a játék a háttérben és úgy van restben ne is csodálkozz hogy zúg -
LBandi77 #70874 Rest. -
LBandi77 #70873 Én még csak egyszer hagytam test módban és a feleségem szólt hogy " zúg az a szar" és tényleg. -
>Játék fut a háttérben
Akkó pörögni is fog. -
Ulthane #70871 Játék fut a háttérben, USB le van véve, a download engedélyezve van. De ki fogom próbálni, hogy futó játék nélkül is ilyen-e. -
Attól függ mi van beállítva a rest mód alatt elérhető funkciókból, illetve hogy úgy megy-e el csucsukálni, hogy a háttérben megmarad a futó játék. -
Ha mindkettőtöknél fennáll a problem, akkor tuti nem egyedi hiba és orvosolni fogják.
De akkor ez amióta megvettétek a gépet így van nem?
Nooorbi is panaszkodott régen ilyen zajra, bár ő a tápegységet írta nekem. -
LBandi77 #70868 Sőt nekem tegnap a hangtalan gépem úgy felpörgette a ventilátort nioh közben hogy azthittem fölszáll a gép. -
LBandi77 #70867 Sőt nekem tegnap a hangtalan gépem úgy felpörgette a ventilátort nioh közben hogy azthittem fölszáll a gép. -
LBandi77 #70866 Ugyanez. -
Newfronter #70865 Nálam nincs ilyen. Lehet újra kellene rakni a firmware-t nálad. Ha minden igaz az új fw ma jön ki, lehet érdemes lenne megvárni. -
Komolyabb átalakítás? az áramszünet az nem tervezett dolog volt. :D
Meg szerintem a játék fagyások sem és fagyhat úgy le az automentés alatt, hogy szevasz mentés. :D
Persze védekezel ellene, de NS-en azt írja nem kapsz lehetőséget másolgatni a mentéseket. (én így értelmeztem a cikket)
Én a mobiltelefonon is mindig az az első hogy utánanézek a mentések helyének, lehet-e valahogy csinálni mentésről másolatot, vagy esetleg felhőmentés van, stb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.07. 08:33:43 -
Ulthane #70863 PS4 Pro rest mode. Kezd vele meggyűlni a bajom. Az történik ugyanis, hogy hangos a konzol rest módban, gyakorlatilag ugyanolyan hangja van, mintha a dashboardban lennék. A sima PS4 rest módja gyakorlatilag hangtalan volt.
A Pro-nál meg ,megy a venti, és a langyosnál melegebb a gép. Olyan, mintha csak a video jelet venné le a konzol, de a többi egység működésben maradna. Direkt megnéztem: tök mindegy, hogy van-e letöltés a háttérben vagy nincs, ugyanolyan a hangja.
Nálatok mi a tapasztalat? -
576 eladások szerint horizonból fogyott a legtöbb, míg a zelda is bekúszott a harmadik helyre. -
Ki kell menteni pendrive ra a savet ha komolyabb átalakítást eszközölsz. Problem solved. -
Csak annyit mondok hogy 3 pendrive van használatban mostanság. :D -
mesélted igen :D az is fincsi lehetett -
most hogy így mondod.van benne valami :o
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2017.03.07. 00:34:28 -
Evoluti0N #70857 Ez is jó lesz. Nier Automata 90-en áll. -
BB-DAS3 ugyanazt a szar megoldást alkalmazzák, hogy csak autosave van. :)
Most egy ismerős akivel Twitch-en beszélgettem, a Das 3-ban járt rosszul.
Nem áramszünet volt, hanem rosszabb.
Szétosztotta ugye a pontjait a Covenant-nál, de rosszul osztotta le és nem tudta hogy ez a szétosztás limitálva van, és az a baj, hogy a rossz leosztás miatt a str annyira gyenge volt hogy szinte alig sebzett az ellenfeleknek....
Igenám, de ha alig sebez, akkor ugye nem úgy van hogy csak végigfutok azt majd a NG+ -ban....
De hálisten mondtam neki, hogy szerezzen ilyen itemet a Covenant-hoz, és akkor visszacsinálhatja...csak ugye a Covenant item drop-olása is öldökléssel ment csak, szóval beletelt egy kis időbe. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.06. 23:45:47 -
Áramszünet?
Meséltem a Das3-as áramszünetes esetemről? :D
Az is kemény volt, még jóhogy mentegetek pendrive-ra, csak 5-6 órás részt vesztettem és mivel ugye stream-eltem közbe, nem gyengén zavart bele. :D Akkor anyáztam kicsit. -
Az a legjobb, ha egy cím érdekel. Nem kell foglalkoznod vele, hogy jön-e javított kiadás, mik a hibái, stb. Megveszed a gépet+játékot, letolod, eladod. Profit.
Ha megtartani kell...az más. -
A grandiózus kiégésem közben azért ma is belefért pár óra bf4, némi evil within, meg pár cím, amin nincs igazi progressz, tehát vegyük úgy, hogy nincs :D
Remélem ez a kiégés fokozat még eltart pár évig. De úgylátom ebbe egyre sony exkluzív kevesebb techdemo fog beleférni*
/*azé az U4 kiegre sort kerítek. Sőt, azt meg merem venni preorderben is. -
dehogynem :D nem is egyszer éltem már át.nagyon szar tud lenni xd utoljára áramszünet miatt mert ugye szinte a legtöbb játékban autosave van már csak aztán szépen betudsz szopni egy corrupted savet vele :D jó volt imádtam.szidtam mint a kurva élet. -
Akkor te még nem vesztetted el a mentésedet, amibe esetleg 50-100-200 óra benne volt.
Tud ám fájni nagyon. :)
Bár én nagyon régen éltem át és nem volt sajnos akkor még csak technológia sem az usb mentegetésre, de vesztettem már el sajnos mentést FFVII-FFVIII-ból.
Nem kívánom ezt az érzést senkinek. :D
Legutóbb pl az xbox-on a felhőből akartam kiszedni mentéseket (mikor még megvolt a gépem) és azt írta, hogy corrupted mentés, de csak úgy megette az idő vas foga....
Meg magán a hdd-n meg pendrive-on is ment már el mentés csak úgy a semmitől, mert nem használtam.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.06. 23:30:50 -
jaja :D amúgy hétvégén jártam egy cosplay cuccon és felszedtem egy csajt,ő nagyon ügyes az ilyenekben,mutattam neki 2b-t elég esélyes hogy összehozza :D lesz mit néznem ha részletes lesz a ruhája,hehe
-
TomStorm #70849 Húú nagyon:)
És abból egy Black Box Edition de jó lenne -
engem az ilyesmi nem zavar :D csak ez hogy nekem nem éri meg .mert bár szeretek pár nintendo címet,és jók az rpgk rá.annyira nem használnám ki egyik nintendo gépet sem hogy megérje.utólag meg kizárt hogy pótolom sajna:) -
Amúgy nem mintha engem hátrányos helyzetbe hozna, de pl ez annyira nekem nem szimpi.
"Az igazán nagy baj viszont a mentésekkel van, ugyanis míg bővíthetjük a konzol memóriáját egy SD kártyával, a játékok soha nem itt fogják tárolni a mentéseket és nincs rá mód, hogy átvigyük őket másik gépre. Ez ugye nem csak azért baj, mert így nem tudjuk máshol folytatni a játékot, hanem mert így még csak biztonsági másolatot sem készíthetünk, miután már százezer órát beletettünk például a Breath of the Wildba. "
Xboxon is ezt rühellem. -
a Nier nekem is nagyon várós :D -
tökre én is így látom amúgy a dolgot.de wiiu sem kellene egy cím miatt. a többi annyria nem mozgat meg^^ -
nekem sajnos nem :D mondjuk kinek mi. -
Nincsen ezzel sem gond, ezaz amiről az előbb beszéltem, a stílusok, a játék stílusa, nekem is ha egy játék nem fekszik, akkor nem tudom úgy élvezni mint más.
És nagyon nehéz ilyenkor egymás szemével nézni a dolgokat.
Meg ezért van, hogy szinte mindnekinek más az év játéka....
Valaki ezt mondja annak, hallottam már a Ni-oH-ról is, de a Mass Effect-re is esküsznek páran....Valakinek a Zelda.