121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #71320
    Pedig kár, PC-na múgy elég szépen muzsikál ahogy hallom.
  • Evoluti0N
    Nagyon erős éve van a japán fejlesztőcsapatoknak.
  • Kongy
    Na berendeltem a Mass Effectet PS4-re. Fáj a szívem, hogy nem másztörrészre, mert költözés miatt most nincs kéznél a cucc, de ha úgy adódik egyszer mindenképp végigviszem PC-n is.
  • Seth
    Persona 5 rushed playtrough 80 óra, atyaég O_o. Annak sem mostanában állok neki
  • Moby
    Szerintem írhatnál még róla, hogy az MMO-oban az O az online rövidítése.
  • TDC Geronimo
    Ez mán spoileres ezt nem nézem

• TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #71313
    Nekem minden jó, csak baromság, van egy hivatalos kategória, ahol léteznek átmenetek.
    Pl akció vagy rpg vagy akció-rpg....
    Ezeknek van értelme.
    Azért, mert ez 2 emgymást nem kizáró tényező, jelentés....

Ellenben az OFFLINE vs MMO-val.
    Mrt nem tudsz MMO-t offline-ba készíteni, hiszen az MMO jelentése egy online tartalmú játék.

De az MMO az egy teljesen más jelölés, az az RPG játékoknak egy másik szegmense. :D

És azért készült az Akció-RPG skatulya, hogy ami nem MMO-RPG, az offline RPG lehetett volna.....DE OFFLINE MMMO RPG ilyen nincs....ezt csak valaki kitalálta, aki nem érti mit jelent a rövidítés.

LOGIKAILAG baromság, ez a baj vele, nem az hogy nekem nem tetszik. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.14. 18:10:20
  • TDC Geronimo
    64es lockert próbáltam. Szerintem lockolt 60 volt végig
  • darkSectorxxx #71311
    De ezt kitalálta egy kisgyerek, senem létezik ilyen, senem logikus, semmi értelme, azon kívül, hogy valaki ezt kiejtette a száján.
    Megmondom miért, mert a Mass Effect 3 minden épszű hivatalos helyen Akció-RPG....nem is lehetne más, mivel semmi több a játék.

Illetve az MMORPG:
    "Massively Multiplayer Online Role-Playing Game"

Az egy full más történet, amit ha OFFLINE-ba váltasz, marad az RPG, ami eleve kizárja hogy jelentsen ez a szóhasználat bármit is...:D
    a MMO az konkrétan az OFFLINE jelentés ellentéte, ha offline, akkor nem lehet Online, meg MMO....:D

Ezért nem tudtam erről, ami nem az én gyengeségemből fakad. De most már tudom. :D
  • Moby
    Nem nagyon esett szó a boost mode-ról a frissítés óta. Én még csak BF4-el próbáltam ki, de azt minden nap :D
    Jó nagyot húzott rajta, szó se róla. Sokplayeres szervereken, ahol korábban gyakorlatilag meghalt a játék, most él és virul.
  • Evoluti0N
    MMO-érzésű offline RPG. Jobb? :D
  • yesname #71308
    Jó nagy halmaza. :D És elég régi fogalom egyébként. De te (nem) tudod. :D
  • darkSectorxxx #71307
    Rendben oks. :)
    Te tudod....

De ez simán fikció, lehet egy halmaza az embereknek kitalálta, ennyi erővel online kártyajáték is lehetne. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.14. 17:46:18
  • darkSectorxxx #71306
    Ez simán Akció RPG játék.

Egy MMO játék azért MMO, mert online játszható töbszereplős multiplayer játék...

Ez az Offline MMO megnevezés, nem hivatalos, de még szubjektíven sem logikus. :)
    Szóval ez egy sima Akció RPG játék. :) Hivatalosan legalábbis. :)
  • yesname #71305
    Ne tetesd a hülyét. Mindenki tudja, hogy a DA3 offline MMO volt. Arra a játékra mondják gúnyolódva, hogy offline MMO, amikor MMO elemekkel kitöltött single offline játék.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.14. 17:43:39
  • darkSectorxxx #71304
    Igen?

Mass Effect 3:

Műfaj: akció-szerepjáték
    Játékmódok: egyjátékos, többjátékos

:)
    Offline MMO nem létezik, az nem MMO, ami offline. Az egy állapot csak. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.14. 17:41:05
  • yesname #71303
    DA 3 is offline MMO volt.
  • darkSectorxxx #71302
    hát offline MMO nem létezik, de ez nem MMO. :D
  • darkSectorxxx #71301
  • yesname #71300
    Na ennek örülök. Legjobb TPS/FPS co-op multi a világon abban volt. Még is meg kell vegyem, akkor is ha offline MMO lesz. :D
  • TDC Geronimo
    Ez fasza lesz, mint 3ban

• mucsácsó
    Szia!

Attól függ, milyen accot regelsz majd, olyan Plus is kell hozzá. de amúgy magyart! :) Semmi értelme szórakozni a külfödiekkel, nem jössz ki olcsóbban a store-on, ráadásul USA accon trükközgetni kell feltöltőkódokkal Amazonról vagy innen-onnan, mert ott nem tudsz direktben magyar bankkártyával fizetni. (bár lehet, hogy a Paypal-lal is meg lehet oldani, ezt bevallom őszintén, nem tudom).

Szóval jobban jársz a magyarral szerintem - esetleg regelsz még egy "másodlagos" US accot is, nyugodtan lehet több is - de Plus az magyaron legyen szvsz.
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.03.14. 12:48:15
  • Csacsi
    Sziasztok. Ma tervezek ps4-et venni. Kérdés...magyar psplust vegyek majd...vagy külföldit?
  • SlickAdam
    nem kell
  • ppista
    Mint a vöcsök, úgy veszem első nap. A P4 Gold-ba simán beleraktam 100+ órát, és gondolom ez sem lesz kivétel..
  • Rage47
    kell ehhez az előző részek tapasztalata? vagy különálló részek?
  • TBTPumpa
    Csak úgy szállingóznak a GotY címek. Ilyen jó évünk még sosem volt!
  • SlickAdam
    Persona 5 , PSM UK 10/10
    "Whether you’re a series fan, a JRPG evangelist or a total turn-based newcomer, this is an essential play. Persona 5 is packed with stuff to do, expertly put together and exquisite to the last pixel. An unabashed masterpiece. "
  • darkSectorxxx #71291
    Az nem jó...
  • Maxyka
  • TomStorm
    Van Nioh Topik ám!
  • Maxyka
    Délutános vagyok, kár érte, kiváló ügynök volt :D
  • darkSectorxxx #71287
    Részemről mehet, holnap elvileg lesz időm játszani délután 17:00 felé.

Ha addig nem oldódik meg a dolog, nem győzöd le vagy más nem segít be. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.13. 23:23:17
  • Maxyka
    Ahogy látom itt is vannak ilyen weapon gradek hogy miből kapja a szorzóját a fegyver. meg lehet craftolni rá mindenfélét. Mondjuk játék elején nincs erre esélyem. Darky van kedved le kópázni a vámpírszukát ? :D
  • darkSectorxxx #71285
    Ahogy haladsz előre, fő-mellékküldetések, ott kapod majd őket, nem titkos helyeken vannak, hanem simán kapod őket...ha megcsinálod mindegyik küldetést, akkor meglesz minden, kivéve az első 3-at, amit választani lehet csak. legalábbis én nem kaptam meg utólag...:)22 darab van asszem összesen.
  • Maxyka
    Pontokat eltudom osztani újra? mikor kapok új guardian spiritet? Mert 1van és ahogy látom van vagy 20fajta amit elvileg cserélgetni lehet.
  • Totti5
    Nagy kicseszés lesz pénzt adni neki.
  • TomStorm
    Mindegy,ne foglalkozz vele.Te nem adtál szarért pénzt nekik.
    Majd megvesszük esetleg használtan olcsón és röhögünk Ubin egyet!
  • AntiHero
    Már mindegy. :D