121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Pedig kár, PC-na múgy elég szépen muzsikál ahogy hallom. -
Evoluti0N #71319 Nagyon erős éve van a japán fejlesztőcsapatoknak. -
Na berendeltem a Mass Effectet PS4-re. Fáj a szívem, hogy nem másztörrészre, mert költözés miatt most nincs kéznél a cucc, de ha úgy adódik egyszer mindenképp végigviszem PC-n is. -
Persona 5 rushed playtrough 80 óra, atyaég O_o. Annak sem mostanában állok neki -
Szerintem írhatnál még róla, hogy az MMO-oban az O az online rövidítése. -
Ez mán spoileres ezt nem nézem
-
-
Nekem minden jó, csak baromság, van egy hivatalos kategória, ahol léteznek átmenetek.
Pl akció vagy rpg vagy akció-rpg....
Ezeknek van értelme.
Azért, mert ez 2 emgymást nem kizáró tényező, jelentés....
Ellenben az OFFLINE vs MMO-val.
Mrt nem tudsz MMO-t offline-ba készíteni, hiszen az MMO jelentése egy online tartalmú játék.
De az MMO az egy teljesen más jelölés, az az RPG játékoknak egy másik szegmense. :D
És azért készült az Akció-RPG skatulya, hogy ami nem MMO-RPG, az offline RPG lehetett volna.....DE OFFLINE MMMO RPG ilyen nincs....ezt csak valaki kitalálta, aki nem érti mit jelent a rövidítés.
LOGIKAILAG baromság, ez a baj vele, nem az hogy nekem nem tetszik. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.14. 18:10:20 -
64es lockert próbáltam. Szerintem lockolt 60 volt végig -
De ezt kitalálta egy kisgyerek, senem létezik ilyen, senem logikus, semmi értelme, azon kívül, hogy valaki ezt kiejtette a száján.
Megmondom miért, mert a Mass Effect 3 minden épszű hivatalos helyen Akció-RPG....nem is lehetne más, mivel semmi több a játék.
Illetve az MMORPG:
"Massively Multiplayer Online Role-Playing Game"
Az egy full más történet, amit ha OFFLINE-ba váltasz, marad az RPG, ami eleve kizárja hogy jelentsen ez a szóhasználat bármit is...:D
a MMO az konkrétan az OFFLINE jelentés ellentéte, ha offline, akkor nem lehet Online, meg MMO....:D
Ezért nem tudtam erről, ami nem az én gyengeségemből fakad. De most már tudom. :D -
Nem nagyon esett szó a boost mode-ról a frissítés óta. Én még csak BF4-el próbáltam ki, de azt minden nap :D
Jó nagyot húzott rajta, szó se róla. Sokplayeres szervereken, ahol korábban gyakorlatilag meghalt a játék, most él és virul. -
Evoluti0N #71309 MMO-érzésű offline RPG. Jobb? :D -
Jó nagy halmaza. :D És elég régi fogalom egyébként. De te (nem) tudod. :D -
Rendben oks. :)
Te tudod....
De ez simán fikció, lehet egy halmaza az embereknek kitalálta, ennyi erővel online kártyajáték is lehetne. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.14. 17:46:18 -
Ez simán Akció RPG játék.
Egy MMO játék azért MMO, mert online játszható töbszereplős multiplayer játék...
Ez az Offline MMO megnevezés, nem hivatalos, de még szubjektíven sem logikus. :)
Szóval ez egy sima Akció RPG játék. :) Hivatalosan legalábbis. :) -
Ne tetesd a hülyét. Mindenki tudja, hogy a DA3 offline MMO volt. Arra a játékra mondják gúnyolódva, hogy offline MMO, amikor MMO elemekkel kitöltött single offline játék.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.14. 17:43:39 -
Igen?
Mass Effect 3:
Műfaj: akció-szerepjáték
Játékmódok: egyjátékos, többjátékos
:)
Offline MMO nem létezik, az nem MMO, ami offline. Az egy állapot csak. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.14. 17:41:05 -
DA 3 is offline MMO volt. -
hát offline MMO nem létezik, de ez nem MMO. :D -
-
Na ennek örülök. Legjobb TPS/FPS co-op multi a világon abban volt. Még is meg kell vegyem, akkor is ha offline MMO lesz. :D -
Ez fasza lesz, mint 3ban
-
Szia!
Attól függ, milyen accot regelsz majd, olyan Plus is kell hozzá. de amúgy magyart! :) Semmi értelme szórakozni a külfödiekkel, nem jössz ki olcsóbban a store-on, ráadásul USA accon trükközgetni kell feltöltőkódokkal Amazonról vagy innen-onnan, mert ott nem tudsz direktben magyar bankkártyával fizetni. (bár lehet, hogy a Paypal-lal is meg lehet oldani, ezt bevallom őszintén, nem tudom).
Szóval jobban jársz a magyarral szerintem - esetleg regelsz még egy "másodlagos" US accot is, nyugodtan lehet több is - de Plus az magyaron legyen szvsz.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.03.14. 12:48:15 -
Sziasztok. Ma tervezek ps4-et venni. Kérdés...magyar psplust vegyek majd...vagy külföldit? -
SlickAdam #71296 nem kell -
ppista #71295 Mint a vöcsök, úgy veszem első nap. A P4 Gold-ba simán beleraktam 100+ órát, és gondolom ez sem lesz kivétel.. -
kell ehhez az előző részek tapasztalata? vagy különálló részek? -
Csak úgy szállingóznak a GotY címek. Ilyen jó évünk még sosem volt! -
SlickAdam #71292 Persona 5 , PSM UK 10/10
"Whether you’re a series fan, a JRPG evangelist or a total turn-based newcomer, this is an essential play. Persona 5 is packed with stuff to do, expertly put together and exquisite to the last pixel. An unabashed masterpiece. " -
Az nem jó... -

-
TomStorm #71289 Van Nioh Topik ám! -
Délutános vagyok, kár érte, kiváló ügynök volt :D -
Részemről mehet, holnap elvileg lesz időm játszani délután 17:00 felé.
Ha addig nem oldódik meg a dolog, nem győzöd le vagy más nem segít be. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.13. 23:23:17 -
Ahogy látom itt is vannak ilyen weapon gradek hogy miből kapja a szorzóját a fegyver. meg lehet craftolni rá mindenfélét. Mondjuk játék elején nincs erre esélyem. Darky van kedved le kópázni a vámpírszukát ? :D -
Ahogy haladsz előre, fő-mellékküldetések, ott kapod majd őket, nem titkos helyeken vannak, hanem simán kapod őket...ha megcsinálod mindegyik küldetést, akkor meglesz minden, kivéve az első 3-at, amit választani lehet csak. legalábbis én nem kaptam meg utólag...:)22 darab van asszem összesen. -
Pontokat eltudom osztani újra? mikor kapok új guardian spiritet? Mert 1van és ahogy látom van vagy 20fajta amit elvileg cserélgetni lehet. -
Nagy kicseszés lesz pénzt adni neki. -
TomStorm #71282 Mindegy,ne foglalkozz vele.Te nem adtál szarért pénzt nekik.
Majd megvesszük esetleg használtan olcsón és röhögünk Ubin egyet! -
Már mindegy. :D