121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Csinálj majd magadról videót, amint valami főzős VR játékkal tolod. Legyen kicsit jó nekünk is a vételed :)
/nem baj ha éppen hánysz rajta, csak nem felejts el tapsolni közben
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.22. 12:44:48 -
És miszter "sohasemmilyenjátéknemelégjónekem" most fogja felszippantani az összes moslék indie vr játékpótlékot. Agyig. És azon is túl. Óriási lesz :D -
Irigy kutyák vagytok! 
...valamire el kell költeni a pénzt....
-
Bandicoot #71639 Ennyi erővel pizzát is vehettél volna ennyi pénzért az is 1 alkalomra jó aztán kuka.
-
Még visszamondhatod te is
-
Most már akkor add el a tv-t!
-
Üssetek agyon :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A megrendelése aktuális állapotát bármikor ellenőrizheti, ha bejelentkezik a felhasználói fiókjába.
Megrendelt termékek:
1db Sony PlayStation VR
1db Sony PlayStation 4 V2 Camera
1db Sony PlayStation Move Controller Twin
1db PlayStation VR Worlds
1db Resident Evil 7: Biohazard
Köszönjük a vásárlást, reméljük hamarosan viszontláthatjuk!
-
Na support visszarakta szépen walletbe a pénzt -
Köszi! ;) -
egyik
másik -
Until Dawn - 10 USD az USA-storeban - ennyit gondolom bőven megér :D
Már csak az a kérdésem, hogy hogyan tudnék 10 dodót az accomra felrakni? Régebben volt Amazonon 10$-os kód, de most nem találom...
valahol esetleg valami megbízható oldal, vagy más módszer? Csak ugye direktben nem megy magyar bankkártyával a fizetés PSN-en gondolom továbbra sem.... -
"Amugy a mentések backupolhatatlansága ms/sonynál is tud szívás lenni. "
X1-re nem emlékszem tisztán. De PS4-en mi a szívás tárgya? Egy usb-re kiteheted bármikor. :D
2017-ben minden rendszer-nek így kéne működni, a mentéseidet bárhogy kiszedhesd, biztonsági másolatot tarthass magadnál...
Nintendo így egyértelműen egy unszinpatikus platform...max ilyen causal játékoknál talán rendben van, de mint egy Zelda, meg ha jön Skyrim? -
Bandicoot #71630 Azzal ki leszel segítve ha a save sérül vagy a belső tárhely vagy csak leszarják.
Ultragáz és indokolatlan hogy nem lehet backupolni a mentéseket. Érdeklődve várom tesznek-e valamit.... -
A bolygók felszíne alatt sem túl kicsi a játéktér. :D
Első küldetés 2. fele.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
FF XV ps +al 14 euro :D -
Ja és itt sem volt bug, addig amíg játszottam, mielőtt kiléptem a háttérben volt 1-2 villogó textúra, de nem is volt még letöltve a full játék, hanem még csak pár GB....az szerintem betudható volt ennek. :) -
Nintendo tudja backupolni a mentést. ha beszarik géped visszarakják rá mentésed. Legalábbis külföldön :D -
Állat lesz ez a ME.
Most értem el a X1 trial végéig és megcsináltam aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, gecire tetszik. :Dföld alatti küldetést
Eddig legalábbis. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.22. 00:47:29 -
Bandicoot #71624 Elméleti frusztráció. De mint tudjuk ami szarni mehet az be is fog szarni egyszer. És nem a legvidámabb lesz amikor egy 100+ órás Zelda mentés megy a levesbe mert a Nintendo valami ritkaelb*szott megfontolásból nem engedi sd-re backupolni a mentéseket...
Rendesen egyre kevésbé merem tolni a Zeldát emiatt... És mocskosul idegesítő hogy szinte mindenhol a legnagyobb galibának tartják, 3 hét alatt mégse történ egy kurva igéret se arra hogy gyorsan orvosolnák.. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem 3 hét, 3 generáció! N topikba nem mennék, mer' széttéptek :DDD
A régiómentesség tényleg jó, ám ebben MS-é a pont - időben hamarabb vezették be.
(sony meg a legalja a magyar digit vs. magyar lemezes szintig szétb*szott, userszopató "régiómegoldásával"... de legalább nem költök el pár dolcsit az usa sztórban, csak h a magyar lemezeseim meglegyenek digitben IS...)
Amugy a mentések backupolhatatlansága ms/sonynál is tud szívás lenni.
Mert ok, ott a felhő... (sonynál csak ha fizetsz) ... viszont ott egy net kimaradás után elég a syncelésre 1x mellényomni és véged.
Plusz sony fórumon van akinek előjött, h a régi fat ps3 backupját nem tudja a mostani 500 gigás superslimre visszaállítani... a szupport pedig a szokásos töketlenség. Sima filecopy pedig NEM MŰKÖDIK minden játékmentéssel, van ami védett ellene!
Ez pedig ps4en is előjöhet....
(ésmielőtt: igen, ez csak egy ~elméleti frusztráció, de mivel ájtís vagyok és mindent mentek otthon/meloban is, így nekem ez mégis fáj!) -
Bandicoot #71622 Pontosan. Nekem az is elég de ez jelen formájában gáz és majd akkor lesz csak igazán amikor elkezdenek elszállni az 50-100 órás Zelda mentések.... -
Ja, minimum sd-re lehessen már átmásolni. -
Bandicoot #71620 Mentett állást remélhetőleg orvosolják az ordító hiba és baromság... -
Azért adj egy kis időt a lassan 3 hetes gépnek, ahol még rendes online háttér sincs (persze alap lenne, hogy ezek mennek, de én már a régiómentességnek is örülök - a Nintendotól már ez is óriási előrelépés :D)
Na de gyere át a "Nintendo konzolok"-ba, ha erről akarsz diskurálni, ne offoljuk szét a prőgéming topikot.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.21. 22:50:20 -
Izmos, szőrös seggek összecsapódnak az éjszakába
-
Jaja észrevettem. Mert pasikent feldobta a flirtöt egy masik pasinak....mondom....akkor én távoznék a hajóról...galaxisbol.. :D -
nem, több gépen is ott lehet az accod, felhőn keresztül mehet a savegame vándorlása is (ez mondjuk fizetős.... psn+ :( ) és játszhatsz, ahol akarsz... -
Női karakterrel is meglehet fektetni. Ezek mindenre gondoltak. -
A seggek mégjobban! :D -
Mintha belennének drogozva a szemük alapján :D Na mindegy legalább a mellek jól sikerültek. :O -
Pont őt akarom megfektetni :D Remélem meglehet. -
Neeem van sok normális mellékküldetés, de azt mondják a fetch questeknél is legalább van kis story hozzá -
Evoluti0N #71610 Jópár = kb minden, ami nem főküldi vagy lojalitás küldi? -
40-50 óra a main story + loyalty küldetések. 70+ ha mindent csinálsz, de ott van jópár fetch mission is. -
fanmade... -
Javították a patchel vagy csak fanmade photoshop?
Másik kérdésem tudom nem helyes a witcher3-at idekeverni de az rpg-k etalonjához képest mennyi időt lehet beleőlni az andromédába? Gondolkodom a vásárláson de egy 20-30órás szórakozásért nem biztos hogy befizetnék day1-árra. :\ De ha a megközelítőleg annyi időt el lehet vele tölteni mint a witcherel akkor megvenném. Bevallom fingom sincs a mass effektről nekem az előző részek is kimaradtak sőt videót se néztem nagyon róla. De a sci.fi-t szeretem. Mi legyen? :$ -
Miért, ps4-en nem ugyanez van? Ps3-on is ugyanez, csak kezdetben 5, később talán max 3 gép lehetett aktív. 
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.21. 21:54:32 -
amugy US psn storen brutál akciók vannak... pláne ps3-ra: pl gow4 2.5$, de sok jóságot látok - meglátjuk mit veszek meg.... -
az accountod a géphez "kötött", csak deaktivál-aktivál módon tudod átvinni máshova... macera.
a mentett állást pedig sehogy. szal ahogy vesszük ;)
.... hasonlítsd ezt össze mondjuk a 2010-es ps3/x360al ;)))
még akkor is bazinagy lemaradásban vannak N-nél. -
Egy aprócska kis változtatás( szem) és mennyivel másabb...