121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #71763
    "Resident Evil: Code Veronica - jelenlegi generációs konzolokra is megjelenhet"

Holy Shit! Alternate Controls?
  • LBandi77
    Még jó hogy nem ilyen "ideális világban" élünk.
    Ha a ti világotok játékait kéne játszanom konzolom se lenne.
  • Moby
    Nyilván oka van, és beszédes, hogy egy alapvetően japó konzolgyártó épp frissen leszerződtetett japó játékdizájner istene európai programozók mociját választotta a következő játéka alá.
    A japánok hülyék már a szoftverhez, mint a segg. Elment mellettük a világ.
  • Moby
    Fogalmam sincs, nem én írtam bele a boost modeot sem

/élmény olvasgatni a valósággal szembeni szélmalomharcod :D
  • arty
    szerintem a fromnál egyszerű a képlet: így is fogy a játék, minek többet, jobbat, szebben?

de hogy ilyen "példa" mellett minek foglalkoznak mások azza, hogy értelmes frémmel menjen a címük, nemtom. őszintén nem :(
    úgyismegvesszük/megvennénk a szarfrémest is...
  • arty
    Jaja, a ps4re nem lehet fixfrémes játékot írni.
    A ps3ra se lehetett. Az x360ra sem.
  • Totti5
    Kíváncsi lennék hogy a wanabí 60 frém Platinum, wanabí 30 frém From és az atom 60 T10 felelős programozió 2005 óta mennyit változtak. Miért teljesen ugyan az a sorminta egy ilyen cégnél, miért tudnak csak és kizárólag mindig ugyan annyit.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.24. 19:14:09
  • Moby
    Jajaja.
    Mindeközben egy alternatív univerzumban egy fostos 960+i3 kombón is ment 60 frémmel a das3 fhd-n. Ami most prón mégsem megy. Nem ügyesek, sosem mondanám rájuk, de van itt gond bőven másol is...
  • arty
    (nem állítom, hogy nem ilyen a legtöbb dev, elég végignézni h milyen frémeket futnak a játékok.... de hogy ezeknek még SOHA nem jött össze, az szinte hihetetlen :D )
  • Rage47
    én sem értem ezt a fejlesztőcéget. :D én azt hittem először, hogy valami félkész gagyi zs kategóriás játékokat csinálnak, erre kiderült, hogy rengetegen imádnak szenvedni :D
  • arty
    vagy lehet, hogy nem sétált be és pont ez volt a gond ....
  • arty
    mert képtelenek rá, a kor legfakezűbb, legtehetségtelenebb fejlesztőiről beszélünk... egy ideális világban a daemon után csődbementek volna, de sajnos a nép kajálta a szemetüket :P

de komolyan.... van már mögöttük egy szaggatósmoslék daemon és 2 dark souls, egy pacingelő bloodbone, amit megkoronáztak (elmondásaitok alapján) a hitvány ds3-al... ezek után nem lehettek volna elvárásaid a própeccsel szemben se... ;)

és de, megint belesétáltál, hogy aztán csalódj :P (jó, mondjuk ezzel legalább a zsebüket nem tömted!)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2017.03.24. 19:02:00
  • Rage47
    lehet mind igaz is csak közben besétált egy EA manager és áthúzta a számításaikat :D
  • n000rbi
    Nekrm lockolt hibátlan pacinges 30-at adjanak. Ez a 30-60 között ugráló ÉS framepacing gondokkal küzdő valami nem kell.
  • Myselor
    azt is hazudták hogy lopnak majd a witcherből :D
  • TDC Geronimo
    MEnek jó volt eleje, de így 20 óra után már kezdem unni. Nagyon sok az üresjárat. Ezt a DA:Iban alkalmazott félopen world templatet rádobták ME univerzumra. Szerintem ez ennek nem áll jól, nagyon nem. Félpercenként dob be valamit a mapra, ezeknek java része ilyen mmos quest, teljes időpocsékolás. Ezek a sudoki puzzlek is elején poén volt, de most már idegesítő. Bio pedig azt hazudta, hogy tanultak DA:I hibáiból. Háááát... nem úgy néz ki. Lehet csak Zeldat nem kellett volna tolnom :(
  • TDC Geronimo
    Hát nem tudom én kipróbáltam és szerintem a lockolt framepacinges 30nál jobb
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.24. 15:37:44
  • n000rbi
    Most néztem meg, unlockolt csapkorászó hányadékot csináltak belőle pro-n. Mi az úristenért nem lehetett fix30-at csinálni?!
  • TDC Geronimo
  • Gerileveri
    Itt vók, sisakos :) (sorry, nem tudtam hogy kicsi a populáció)
    Röviden annyi hogy ez komoly a vas, kb 50-50%-ban jáccom sisakos és anélküli játékkal (pedig Zelda és Horizon is itt figyel)
    A hátrány valóban annyi, hogy kevés a komoly cím, de bőven kárpótol a Driveclub, Eagle e, Dirt Rally, Battlezone és a Rigs, ezeket sokat nyomom multiban.
    A legfurcsább "felhasználási területe" a VR-emnek a Rocket League, egyszerűen sokkal jobban érzed a lasztit sisakban, hiába 2d az egész.
    Másik előny, hogy amig a kedves család TV-t néz (vagy a wii-u-val játszik :D), engem betolnak a sarokba a VR-el és szépen elvagyok.
  • Maxyka
    Mert negyedévente jön ki egy 30perces demo a sisakhoz aztán megy vissza a polcra. :D
  • Totti5
  • arty
    jó szórakozást! őszintén mondom, találd meg a számításod!

(de hogy mi is nyerjünk: folyamatos közvetítést várok ;) h mennyire vált be, mikkel játszol, stb. őszintén! sajna a topik másik sisakosa negyedévente jár ide :D )
    Utoljára szerkesztette: arty, 2017.03.23. 21:32:01
  • arty
    a dc mára zseniális, kötelező cím, ha valaki bírja az ótókát :)
  • darkSectorxxx #71739
    Olyannyira, hogy a gyári headset-el is megy a hangutasítás. :)
    Én ezzel bohóckodtam mikor régen megvetem a konzolt. :D

Asszem X-et nyomvatartod és úgy beszélsz, vagy valami hasonló.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.23. 20:11:41
  • Totti5
    Lenyomtam a Mass Effect Prológot. Perfekt volt, semmi hiba.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.23. 20:05:52
  • TBTPumpa
  • TDC Geronimo
    Ez hamarabb be lesz jelentve. Szeptember 8. Beta PS4en először június környékén
  • Totti5
    Közeledik az E3 :)
  • TDC Geronimo
  • Kandurex
    Az csak porocska :)

Apropó, nem is tudtam, hogy kamerába van mikrofon. Beszélgetek az aszonnyal, mondom hogy vettem ezt azt a Playstation-hoz, ahogy kimondtam a PS szót, erre a Pro "Igen gazdám?" Meg az is érdekes, hogy arc felismeréssel logol be :) Tök fasza. Bár gondolom ezt mindenki tudta :)
  • Totti5
  • Bandicoot
    Azt nemlátja.
  • Maxyka
    Azta k.va milyen retek van ott :D :D és kivételesen nem a vr-ra gondolok :D
  • Rage47
    Jó hát a sandbox része Horizonnak már kicsit időhúzás volt inkább számomra, szóval ennyiből jobb a Driveclub. Ennyiért teszek egy próbát asszem.
  • Bandicoot
    Tök más. Kötött pályás arcade őrület. Kiegekkel kifejezetten tartalmas-jó.
    Tuning és társai nemigen vannak. Van sok liga bemész kocsiválasztás go.
    Jóféle autós stuff. De FHorizonhoz semmi köze.
  • Rage47
    Driveclubra érdemes időt szánni? Az is nagyon akciós most. Forza Horizon 3 után gáz vagy tök más?
  • Moby
  • Kandurex
    bah, ebből már úgyse jövök ki jól
  • Moby
    OKÉ-OKÉ! ÉRTEM ÉN!!

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.23. 15:13:26