121497

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TomStorm
    Neked meg amúgyse volt úgyhogy semmit nem mondtál meg hitegettél vedd úgy
  • TomStorm
    Vagy volt neki
  • TomStorm
    Elvettétek a kedvét tőle.Bár erről inkább ő tehet senki más.Vagy azt a pénzt forgatja ami benne volt.Sokat mondjuk nem bukott és kipróbálta.

Lehet én is bevállalom aztán meglátom marad vagy sem de itt biztos ebben senkire nem figyelek csak arra akinek van is..
  • Maxyka
    Biztos valaki eleget ígért érte :D Úgy is csóri a felhozatal.

Egyébként ha 10percel a vr előtt beveszel Daedalont (azt ugye pont az utazási rosszullétekre lehet kiváltani) az segít elviselni a vr-t?
    Kikéne ezeket próbálni mielött eladod. Van csomó jóságom amit a szervezetbe lehet nyomni csak kell egy ismerős akinek van vr-a. Ha nem adtad el és benne lennél akkor..... :-)
  • Bandicoot
    Szerintem nem adta el csak szivat minket.
  • darkSectorxxx #71800
    Én mondtam....

De azért kíváncsi lennék miért?????
    Mondtam én is hogy ne vedd meg, de azért ennyire hamar nem hittem hogy megunod?
    Mennyit engedsz a felének a feléből???

Ja és miért adod el?
    - nem tetszik a felhozatal
    -nem tetszik a hardver
    - nem bírja a szervezeted ezt a vr-t
    - pénzhiány?

- pénzmósás
    - megfenyegetett a mafia?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.25. 19:08:18
  • TDC Geronimo
    Ezt mondjuk 3 hete...
  • Moby
    Megnéztem ma emun a zeldát. Még nem alkalmas fogyasztásra, de...basszameg, az a játék egy csoda
  • Moby
    Félelmetes mennyire félreismersz :( Én pl nagyon sajnálom. Épp szétbaszod az egyik szórakozásom! :D
  • TomStorm
    Akkor költenem kell megint!
    FFXV,Infamous,God of War mehet is.
  • Kandurex
    Lesz. Egy kis türelmet, most mozi maraton vanik, King Kong, Life stb.

Elengedtek minket a gyerekek :)
  • Tatyla
    NEM HAGYHATSZ MINKET MAGYARÁZAT NÉLKÜL!!!4!
  • Evoluti0N
  • Maxyka
    Mindig ez van. Veszek valamit akkor az jövőhéten tuti akciós.

Egyéb. Feltettem a world of tanks et, Hát mit mondjak. PC-s verzióhoz képest akkora okádék amit oda hánytak hogy nem igaz. A térkép az UI olyan gáz hogy hihetetlen. A Külső menü rendszer és az átláthatatlanság netovábbja. Hogy lehetett ezt így elkúrni. PC-n a kedvenc játékaim között volt de itt 5 percet alig bírtam. Mért kell mindent szanaszét barmolni amit konzolra helyezik őket, nem értem.
    Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.03.25. 16:57:41
  • Maxyka
    FF , 4 napja vettem teljes áron.....
  • n000rbi
    Nekünk még megvan a sziccs
  • Bandicoot
    Na pár hét után beindítottam a ps-t kicsit Horizonozni.
    Benéztem az eu-s store-ba. Micsoda akciók!!!

Final Fantasy XV - 12600 ft
    God of war - 2890 ft
    Until Dawn - 4940 ft

A Final Fantasy XV most 1 éves psplus mellé ajándék (14 pénzért) a HK Store-ban
    A GoW és az Until meg ingyé volt az elmúlt 2 hónapban a HK Plus-osoknak.

Köszi Sony azért ehhez pofa kell.
  • TDC Geronimo
  • Bandicoot
    Forgolódtál állva a nagy RE7 élményben fürödve csak hirtelen végighánytad a családot megbotlottál a gyerekben és beestél az ősi családi ereklyéket tartò szekrénybe?

Ennél azért több időre számítottam...
  • LBandi77
    Ez hamar ment.Kíváncsi vagyok a történetre.
  • Kandurex
    VR híreink következnek:

Eladtam az egészet a genyóba!

Bővebben, nem sokára. Aki azzal jön (pl. Moby), hogy "megmondtam", azt megölöm lábbal.
  • partizan182
    Tradeoff te is tudod. Inkább ezerszer 15fps darkszósz mint atom60 n+1 forza. Én azt nem vágom hogy neked ez (ie hogya from/platinum játékokat ad ki amit a nép egy része szeret) miért fáj. A forza 7 (hét) attól még nem lesz 45 fps.
  • LBandi77
    Biztos kevesebbet számolgattam a frémeket mint te,így ha nehezen is de belefér.
  • arty
    neked hogy jutott időd játék mellett ide most beírni?
    Utoljára szerkesztette: arty, 2017.03.25. 13:26:22
  • arty
    de most akkor a te igénytelenséged felmenti a fejlesztőt? szerintem nem.
  • darkSectorxxx #71780
    Magyaroknak? miért US-ben mennyi van? :D
  • Rage47
    a végén ott lehetne, hogy Hungary :)
  • Maxyka
    Majd kijön a scorpio :D Azt majd kiderül hogy akarnak-e szép igényes 60-at kreálni a fejlesztők vagy sem :D Az alapján amit beígértek a konzollal kapcsolatban, nem a hw-n fog mulni. De minek szopasság magukat a 60-al, ha mára a konzol standard a 30-lett.
    Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.03.25. 08:57:41
  • Totti5
    Érzésre X1en jobb volt a frém MEben mint a Prón.
  • darkSectorxxx #71776
  • partizan182
    Én pont 15-el toltam le az első ds-t egy ezeréves 525M-es laptopon. Másfél évig kizárólag ezzel játszottam, belement 300 óra, ebből olyan 150 pvp. Ezzel keltem/feküdtem/álmodtam. Fel sem merült hogy ez nekem most rossz, pedig Blighttownban meg New londoban a 10-et inkabb alulrol karcolgatta.

Értem én hogy hulladék fejlesztők meg japószemét, meghogy a forza fix60 de bevallom oszinten a forza 3 sokat pörgött anno, semmire sem emlekszem belole. DS összes karaterét / helyszínét felsorolom neked (meg DaS /BB, DeS2-3 kevésbé maradtak meg) a mai napig, csukott szemmel végigmegyek az egészen. Felőlem akár 5 fps is lehet amíg ilyen impactja van.

Ez a Platinum/From bashing kicsit érthetetlen számomra, életem legmaradandóbb játékélményeit tőlük kaptam és úgy vélem nem vagyok egyedül. Ha annyira kell a frém vegyél pc-t, hatvan alatt úgysincs élet, szal a konzol kapásból off.
  • darkSectorxxx #71774
    Én immunis vagyok a szar graf-ra. :D
    Beoltottam magam idén is. :D
  • LBandi77
    15 frém Darky kell a faszomnak.
  • LBandi77
    Nehéz elképzelni mi hogy van olyan ember a világon aki nem a frémeket számolgatja,és játék helyett ( amin amúgy sem tud változtatni)inkább egész nap szakért?
  • darkSectorxxx #71771
    Készüljetek!!!!!!!!!!!

"A Dark Souls III második DLC-je, a The Ringed City március 28-án várható."
  • darkSectorxxx #71770
    PS NOW:

Várhatóan:

"Counterspy
    Dead Nation: Apocalypse Edition
    Doki Doki Universe
    Entwined
    Escape Plan
    Hardware Rivals
    Helldivers
    Hohokum
    Killzone Shadow Fall
    Knack
    Resogun
    Sound Shapes
    Super Stardust Ultra
    The Unfinished Swan"
  • arty
    nyilván nem éri meg, hiszen a fosfrém nem generál szarabb eladásokat, ellenben a szebb kinézet jobbakat igen :(
    ezért is írtam, h nem tudom a fejlesztők igényesebb(?) részének ez miért jó... mármint h ők legalább erre odafigyelnek.

de továbbra is egy alja dev a from, hogy oda szarik, ahol etetik (konzol)

• arty
    na, ez még egy váratlan plusz lenne az említett világban :D

remélem a ds4ben már csak 15 frém lesz, megérdemelnéd :P
  • arty
    nem az h nem érdekel senkit a szarfrém, csak ezért kevesen állnak el a vásárlástól - én sem ;)
    és innentől kapjuk amit "érdemlünk"
  • Moby
    De biztos lehet. Mindent lehet. És gondolom kibaszottul meg is éri. Merthát ha egy HZD-t eladnak minden huszadik (!!!!) ps4 tulajnak, az már gigasiker.
    Szal szerintem szarszeméthülyeittmindenki. És az egész a gyíkemberek miatt van, meg a háttérhatalommiatt.