121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem volt olyan, hogy csak az egyik vagy másik. Úgy nem jött be az egész, mivel nem álltak pariba a negatív és pozitív élmények. És ami teljesen elfogadhatatlan, hogy rosszul leszel. Bizonyos esetekbe utána is több órára (akár napra) is megmaradnak az émelygős, rosszul koordinált mozgások, távolság felmérések stb.
Majd a következő generáció, ha lesz, meglátjuk mit mutat.
(Játékok: VR World (ebbe azt hiszem 6 különböző van, vagy 5?
, RE)
-
azt írjad, mikkel próbáltad és per játék mik voltak az élmények! :)
tehát melyiktől voltál nagyon rosszul? melyik jött be leginkább? melyik után ment jatekaim.hu-ra eladásra? :D -
Az nagyon rontja az élményt mikor hirtelen egy gombra fordul vagy 60fokot. Nem hiszem el hogy a vr t csak igy lehetett megoldani.... -
Na, szóval a mozgás? Ugyanúgy megy a kontrollerrel mint az alap, csak a fejeddel nézelődsz, de nem szól bele a mozgásba. Viszont volt, ahol így rá lehetett segíteni a célzásra, pontosabb volt.
szerk: Mielőtt jön a kérdés, ilyenkor ki van iktatva a vertikális mozgás a kontrolleren.
Ja és, ha már írok akkor még egy negatívum: (mondjuk ez már specifikus)
Iszonyat búvárszemüveg a cucc! Teljesen olyan érzésed van! Sőt, néha, amikor nagyon belemerülsz még csökken is a fov, ami nem technikai, hanem pszichés, bár ez gondolom mindenkinél másként jön elő.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.03.29. 15:52:33 -
akkor a kérdésemre nem lesz válasz?
biztos volt neked vrcuccod? :P -
Hova kell ilyenekért feliratkozni?! :D -
Srácok valakinek nem maradt fölösleges -20% os kuponja? Nem voltam feliratkozva, nem gondoltam hogy ilyeneket add a Sony. Nier-t megvennem úgy fizukor. -
Ezt teljesen kihagytam még tavaly. Azt nem is lesz ez ám rossz. 
-
Bandicoot #71875 Hk dolcsis gift card. -
Hmmm...ez egész faszán hangzik!
És HK-profilra hogy fizetsz egyébként? Gondolom ott is felejtős direktben a bankkártya, mint ahogy USA-storeban is - vagy? -
Bandicoot #71873 Pár napja írtam amikor arról volt szó milyen mesés akciók vannak az EU sztore-ban és a FF XV is csak 12 pénz.. 
Ritka pofátlan amit az EU-ban művel a Sony. Mi vegyük 15ezer forintért a PLUS-t aminek a tartalma erős kívánnivalót hagy maga után, és a havi kárpótlásjáték is a mobiltelefonos szarok szintjén mozog javarészt. És vegyünk akcióban olyan játékokat mint a GoW 3 remaster vagy az Until.
Eközben a kínaiakoknál 14-15k között 1 év plus + FFXV...És a plus ajándékai ugyan azok mint nálunk...csak kiegészülnek haviszinten 1-1 (ünnepek alkalmával 2) AAA címmel...Jelen esetben az elmúlt 2 hónapban pont ingyen megkapták a nekünk csodásan akciósan 5-6ezrekért felkínált Gow 3 remastert és Until Dawn-t.....
Én már lecseréltem rájuk a főprofilom. Ugyan azt kapom tartalomra amit EU/US store-ból (angol nyelvvel). Csak jelentősen jobb áron és nem néznek komplett hülyének... -
Hong Kong Profillal van. 14,714.32HUF
Resi 7 - 11k ott. -
Csak Terrorist Hunt módban. Sima multiban 60FPS marad. -
SlickAdam #71870 unlocked 90-110? nice... az... -
Na mivan ezzel a pro boost moddal? valaki probálgatta?
Azt írják a siege-t felküldi 90-110 közé :D azé az nice -
Szólsz Daninak a leáldban és talán megteszi :) -
Játékot tudja valaki, hogy a gránátba kell felvenni a jatekaim -on?
Eladnám a PS World VR -t (7k pénz az ittenieknek amúgy), csak nem ajánlja fel. -
TomStorm #71866 Az biztos is!Csak a teljes ártól most kissé tartózkodok és itt van még nyakamon Horizon,For Honor,ME,Infamous.
Ahogy lemegy az ára jöhet is! -
TomStorm #71865 Nincs is ilyen Akció,hogy FF15 jár egy éves előfizu mellé:( -
Katalizátor #71864 Asszem gamestaron olvastam, miért? Nem megbízható? :) -
neogaf/reddit/nőklapja/fürgeujjak 
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.28. 00:22:26 -
gémsztár onlány írta? :D -
Evoluti0N #71861 Nem. :D Fasz vagyok? Fasz vagyok. Volt egy kis lelkiismeret furdalásom. Mondjuk tervezek egy japán szinkronos végigjátszást is. Majd annak a végén esetleg. :)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.03.28. 00:10:01 -
Katalizátor #71860 RDR2 megjelenési dátum: október 3!
Remek időzítés, szülinapom után egy nappal! :P -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Törölted a mentésed ? :D -
Evoluti0N #71858
Tegnap lett meg mind az 5 befejezés. Witcher 3 óta nem játszottam ilyen jó cuccal. Zseniális, de annyi szinten, h az valami hihetetlen. Az E befejezés előtti/utáni rész pedig még attól is zseniálisabb. :D
-
Pláne, ha lagos a harc a... -
Gyerekek, ez a Nier valami brutál :D Totál nem erre számítottam, de jó értelemben! -
Ez igen jó lett: Horizon: Zero Dawn Song
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.27. 20:17:37 -
partizan182 #71854 Demons soulsban volt ilyen, poen volt. -
Dark Souls 3: Player Controlled Bosses
Van benne fantázia :D
És a legbrutálisabb belegondolni abba ha mi irányítanánk a bossokat akkor se biztos hogy legyőznénk saját magunkat. nem könnyű eltalálni a játékost :D
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.03.27. 19:28:00 -
:D aranyos
-
Na ezért sem ugrok bele már így 43 évesen a VR dologba, igaz az ára is vissza tartott eddig is :) -
Nekem az a teszt volt izgalmas mikor mutatták a X1 PS4 PC....
Mikro az EA Acces, Origin Access demo nem is volt kint sehol PS4-re, holott azt a trialt mutatták...elég fura volt.
És szerintem a videóhoz képest mintha élőben nagyobb eltérés lenne az X1-hez képest....(bár nekem az x1 is elég lett volna bőven)
Dehát nem ez a lényeg...játszani kell vele azt ennyi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.26. 16:03:11 -
+ tele van textura pop-innel Sikerült megismétleni amit a Mass Effect 1el anno.
A játék maga nagyon jó, szövegek, infók a háttér rettentő mód tetszik, de teknóban ez nem jó.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.26. 15:58:33 -
Meg az egy szűk fókusz. És a pénzkrematóriumokmak nehéz lenne szembenézni avval, hogy a vr önmagában életképtelen, és csak a AR-VR hibridek tudnak működni. Márpedig a korai kísérletek is ebbe az irányba mutattak. Az ms srm véletlenül fordult abba az irányba. -
A roomscale jó megközelítés. De ahhoz újra kell gondolni a játékokat. Meg nem egységes. De működik, és ez is valami. -
partizan182 #71846 Roomscale a megoldás? Én egyszer kb 1,5 órát nyüstöltem a vive-ot mindenfélével, se semmi problemo nem volt. Azonnali immerzió, kicsit homalyos de fasza, sose akartam kijönni belőle (pláne hogy kettő volt hálóba kötve, az asszonnyal koopban irtani a robotokat kurva nagy élmény volt). -
Bár én a 3D-s tv-kkel meg filmekkel is így vagyok...
Most azt a fos képminőséggel nézzem a kamu 3D-ben és utána simán alapon még1x ugye nézzem végig, mert 3D-ben a képminőség sem olyan, meg a szem nem tudja sokszor a gyors vágásokat követni egy 3D-s filmnél, én legalábbis sokszor szenvedek a mozikban is....
Majd szemüveg nélkül 1x talán. -
Megmondom mi a rákfenéje ennek a VR-nak (részemről):
- az ára
- kevés a játék, annak is 90%-a csak interaktív
- kényelmetlen és sokaknak zavaró hosszabb távon (bár a PS VR könnyebb súlyra szerintem mint az Ocolus, amivel az autósokat láttam, játszottam)
- pl a Resident Evil-ben is probléma tud lenni a mozgás vele.... ergo fps nézet még mindig nem megoldott, ami pont a legjobban kéne, hogy passzoljon ehhez az irányításhoz, de ugye a probléma, a célzással van, hogy most te célozz a fejeddel, vagy a kontrollerrel....mindegyik rémálom szerintem egyelőre...
illetve a forgolódás ezáltal....
Nem tudnék 1-2 óránál tovább ebben ellenni, zavaró tud lenni, a szemnek sem éppen jó....
Egyik pedig adódik a másikból, nagyon durva AAA fps játékok kellenének, de ezek a technikai dolgok végett szerintem sokan félnek.
Causal réteg nyit felé ahogy én látom egyelőre, a többi AAA cím meg azért marad a VR nélküli biztosabb talajon.
Én mint mondtam 30k körül bevállalnám, de csak ilyen teszt szinten, mert túlságosan nem hinném, hogy a következő FS 500 órányi tartalmat ezzel nyomatnám....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.26. 14:07:05