121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TBTPumpa
    Akkor neked marad a Tekken 7, a Catsuit-os Ninával.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.04.02. 18:02:20
  • darkSectorxxx #71964
    Én maradok ennél...
    Ezt is régen ők csinálták ha jól emlékszem, mármint az első részt....

• TDC Geronimo
    Ha már wolf... Idei E3 bethesda confon biztos bejelentik folytatást
  • darkSectorxxx #71962
    Pont ezt akartam amúgy írni, hogy ott kivételesen nagyon fasza volt.
    Csak közbe kimaradt, de ja nekem is mindig ez jut eszembe, az a láncfűrészes rész. :)

Mondjuk ahhoz kapcsolódik egy rossz élményem is, mikor a nagy földgömbös csarnokba mentem annyira nehéz volt, derékba törte a karirieremet, kénytelen voltam már trainerrel továbbmenni azon a részen, mindig szarrá lőttek.

Felemelték a testem és a térdükkel rúgták 2 a gecincem szó szerint, azt meguntam a baszakodást...csak hogy lássam a végét.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.02. 16:38:55
  • TDC Geronimo
    Új wolfba nagyon jó volt blazkowicz
  • darkSectorxxx #71960
    Csakhogy úgy mentek le a klotyón mint az összes többi végigvittem és szép emlék maradt.
    Mihez méred őket a Witcher-hez ami 100 órás? Vagy Dark souls 3? Vagy egy multi fps? :)
    Mihez képest ment le a klotyón? :D

Én mindegyiket legalább 2x vittem végig. :D
  • darkSectorxxx #71959
    De egy főhős volt akinek csak a fegyóját látod (99%-ban), ez a bajom az fps-ekkel. :D
    Sokszor nincs előrrem egy karakater egy arc akivel tudnék azonosulni, ezért játszom tps-ekkel.
  • Totti5
    Ryse, KZ, Order ahogy jött úgy le is ment a klotyón. Generáció kezdésének az áldozatai. A csodát akarta mindenki azonnal, és ha nem hozta el valami, azt kinyírtuk. Bármilyen is volt valójában. A csak jó nem elég...
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.02. 15:29:13
  • arty
    Sajnos igazi karakteres karaktereknek hijján volt, a főhős sem volt éppen "nevezetes", valahol érthető, hogy kevesek voltak odáig érte.

Én remélem azért még készítenek gerilláék folytatást (vagy legalább cső fps-t) és mostantól nem csak horizon 2-3-4-5 a menetrend...
  • darkSectorxxx #71956
    Én is így gondolom, hogy nagyon lehúzzák, szemben a többiekkel, dehát evvan.
  • arty
    szerintem a kz sztorija az átlag fps-nél jobb volt. najó, lehet, hogy csak a setting, de akkoris :)
  • Evoluti0N
    Nem csoda. A Killzone sorozat nem a sztorijáról híres. Azt azonban sokan elfelejtik, esetleg nem tudják, hogy ide külön írót szerződtettek. Ráadásul a Fallout NV íróját, aminek erős a sztorija.
  • darkSectorxxx #71953
    Sokan hiszik még máig ezt.
  • TDC Geronimo
    Múltkor leírtam véleményem horizonról, de egy valamit kihagytam. Visszagondolva vicces, hogy megjelenés előtt az hittem a story lesz a leggyengébb része a játéknak. Közben meg magasan az a legkiemelkedőbb.
  • darkSectorxxx #71951
    26k is drága
  • TBTPumpa
    Injustice 2 Ultimate Edition (PS4) - 25990 Ft

Az Injustice 2 Ultimate Edition tartalma:
    Injustice 2 játékszoftver
    9 extra DLC karakter
    3 exkluzív skin és dialológusok (Flash, Green Lantern, Supergirl)

Érdekes, mert a többi konzolos boltban 32 000 Ft ez a kiadás.
  • balee4
    Ilyenkor semmit sem szabad elhinni. Reggel tökre bevettem a Metroid Destruction hírt. :D
    Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.04.01. 20:55:56
  • mucsácsó
    hát meg az a baj, hogy április 1 van :( :D :D
  • Rage47
    Ez a Last of Us spinoff?
  • TBTPumpa
  • arty
    https://www.reddit.com/r/PS4/comments/522ttn/ps4_downloads_are_notoriously_slow_i_might_have/d7h1edx/

miert lassu a psn + megoldas

asszem en teszek egy probat, hatha a roteremen tudok proxyt osszerakni, ami a 120as netem meg elbirja. gigabitesek jobb ha csak pecen allnak neki...
  • yesname #71944
    Nekem annyira tetszett az egész, hogy végigjátszás után lecseréltem gyűjtőire. :D
    Tartottam tőle picit, hogy a szobor gagyi hatású lesz, de nagyon jó, részletes, szép. Remek munka.
  • Tatyla
    Ezt én is leszedtem, nem sok ilyen igényes téma van
  • darkSectorxxx #71942
    Ja ez télleg jópofa.
    Amúgy sokszor az a bajom, hogy azt hiszem hogy a Pre-Order mellé fasza témák illenének, holott legtöbbször ótvar jpg képeket sóznak az emberre és a normálisakat vagy ingyen kapod vagy 1-2 dollárért külön...sokszor semmi értelme a pre-order-nél a témáknak... :(
  • TDC Geronimo
    Nem. ez

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.31. 20:40:32
  • darkSectorxxx #71940
    Nem a polcosra gondolsz? US-ben is volt valami. :D
  • Moby
    Ráértem.
  • SlickAdam
    osztan minek? 5 perc utan lemoslekoztad.
  • Moby
    Végig. Írtam is róla a topikjába, csak bele voltál épp buzulva a nintendoba :)
  • TDC Geronimo
    Moby te végül végigvitted? Adjál neki egy esélyt, ha nem. Nem fogod megbánni szerintem.
  • Evoluti0N
  • TDC Geronimo
    Na csak horizon végére értem. Tegnap úgy elkapott story nem bírtam abbahagyni. Gameplaybe voltak unalmasabb részek főleg, mert ezeket láttuk már máshol és az emberek elleni harc meg a melee elég gagyi, gépek ellen a harc sokkal jobb volt. Viszont... A prezentáció, story, karakterek, voice acting, animok és zene zseniális. Aloy iszonyat szerethető és jól megírt karakter volt, nagy gratula a voice actressnek is, mert nagyon jó munkát végzett. A vége meg tökéletes volt, mindenre választ kaptunk. Ha a gameplaybe visznek újdonságokat a folytatásban és ugyanilyen minőségű storyt, karaktereket meg prezentációt pakolnak le, akkor jöhet a 2. rész day 1.

Kétségkívül GG legjobb alkotása és egyik legjobb PS ex.
  • Seth
    Halott ügy szerintem
  • Panzeradler #71932
    Ma jött ki, este megtudom nézni, én is nagyon szerettem PC n egyedi stílusa van, talán konzolon jobban oda figyelnek rá, vagy nem és itt is feledésbe merül.
  • TDC Geronimo
    japán storeba volt fent egy ingyenes DS3 téma. 68 megás baszki :D

Szerintem az egyik legjobb téma. Le is kaptam.
  • Maxyka
    Nane kiadták ps4-re???! nee. PC-n közel 1millió forintot öltem bele :OOO
  • Panzeradler #71929
    Hátha mást is érdekel de kijött hozzánk is az APB Reloaded, talán itt nem rontják el a csalók.
  • n000rbi
    Ha sikerült volna elcsípni a 10 fontos hibás árazást, akkor én is veszem, de 12 ezerért most nem ugrok bele, inkább csak ha tényleg kész lesz.
  • partizan182
    Szemét EU PSN aljas módon akciózta a FFXV-t, ennyiért már kellett. Beleficcent 10 óra a hétvége óta, srácok hogy ez milyen kicseszett csárming. Semmit se csinálok a sztoriban (Chapter 3) csak felfedezek, ótókázok, főzőcskézek, tolom a huntokat, horgászatot. Tegnap este meglett a Csokobó unlock, újra 13 éves vagyok :)

Pluszpoén hogy a gyerkőcöknek is nagyon tetszik, 5 éves lányom teljesen jól tolja felfedezést, harcot mindent.
  • zitababa5
    Sziasztok!

Valaki please HELP!

A Mafia 3-at játszom, már a felénél járok.
    A végigjátszások szerint a downtownban a royal hotel jönne, de a legutóbbi összecsapás után nem jelenik meg újabb story mission ikon....
    csak párbeszéd ikonok mindenhol.
    Már órák óta látogatom őket végig de újabb feladatot nem választhatok...
    Próbáltam az objectives menüben a még nem teljesített részfeladatokkal próbálkozni, de hiába jelölöm ki, nem ad ki ikont....

Kérlek segítsetek mert sajálnám ha abba kellene hagynom....

köszi
    zita