121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hát én majd írok ha lesz még, ja vicces hogy itt külső forrásból így meg tudják oldani. :D
Sebaj gratula a szerzeményhez és jó játékot! -
Kösz Dark, be is húztam. Már a két Darksiders miatt bőven megérte. 
Ja, azt tegyük hozzá, hogy usa acc kell az aktiváláshoz. -
Megvéve. Miért nincs ilyen gyakrabban? Inkább ezért fizetek mint Plus-ért :D -
Nekem tetszik amit láttam, de unity így konzolon biztos hulladék. Majd pcn letolom -
PC-n nem is lesz gondod szerintem. A konzolos verziókat szidják mint a botot. Frém nem túl jó, 30-at nem nagyon bírja tartani, 20 fps az átlag :D -
PS4 Bundle!!!
15 euro-s csomagban a 2 Darksiders benne van, ami:
US-ben 50 dollár! (30+20)
HU-ban meg 15k (9k+6k)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.04. 20:29:44 -
pécés, kiksztarterből érkező példányom van :)
én továbbra is hiszem, hogy jó lehet ;))) -
nem személyes tapasztalat, f2p szemetet bottal se ...
https://www.youtube.com/watch?v=2Wo7N9uzSBw
az 1 millióval kapcsolatban még most is azt hiszem - remélem! - hogy csak viccelsz.
ha nem: mesélj a hátteréről!
heroinfüggőkről hallottam már, hogy eltoltak milliókat..... ;))) -
Yooka Laylee-t veszi valaki? Kap ez is hideget ,meleget :) -
Videók alapján a környezet sajnos elég egysíkú, de combat tetszett, gondolom vannak beteg bossharcok is platinumhoz híven. -
Evoluti0N #71995 Baromira jó. Nagyon-nagyon jó. Witcher 3 óta a legjobb, amivel játszottam. -
Köv játékom Nier lesz szerintem majd ha lecseng a mostani pár futó project :D
Csupa jókat hallok róla és demo is nagyon tetszett
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.04.04. 19:52:18 -
Killcamban meg fix 60-on fut meg néha akkor is ha nem vagy groupban. Ez valami szerver oldali hiba lesz. Na mindegy. Majd egy hónap mulva visszanézek addig ugy is no mans sky pörög, aztán re7. -
Nem tudom mennyire vágod a témát, ezekszerint volt szerencséd a one verziohoz? Nem az optimalizációról híresek, de az a játék és fejlesztői a mikrotranzakcióból él, nem ártana ha működőképes lenne nem? Grafikai kompromiszumok miatt nyugodtan lehetne fix60 mert ugy néz ki mint egy okádék. Bezzeg pc n gyönyörű. De lehet annyira ráfeküdtek az új engine update re hogy ezzel a regi engine-re már szarnak.
Miattam nyugodtan optimalizálhatnák igen, mert közel 1 millio forintot toltam bele mikrotranzakciókban. -
oneon se oldották meg - ps4en miért tennék? miattad? ;)) -
Mozes #71990 Köszi. Annyi jó cucc jelent mostanában meg amit megvennék (Nioh, Nier, Horizon, Resident Evil 7, Mass Effect, stb..) hogy nincs annyi pénz. Abban bízok hátha legalább egy 10%os akció lesz néhányra azzal is lehet valamit spórolni...:) -
partizan182 #71989 Mostanában folyamatosan akcióznak temérdek dolgot, héha átlapol annyi van, sokkal másabbra szerintem ne számíts. Szabály nincs, szerdán szoktak jönni az új Deal-ek (+ néha hétvége), gondolom majd a húsvét előtti szerdától lesz (talán 7végi flash-sale-el, de az inkább US-re jellezmő).
Valami konkrét játékra vársz?
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.04.04. 11:50:12 -
Mozes #71988 Sziasztok!
A húsvéti akcióról lehet már tudni valamit?! Én a hívatalos oldalon nem találtam, de ettől még lehet, hogy van mondjuk egy szabály, hogy húsvét előtt egy héttel indul minden évben, például
Kösz,
-
Én meg így nem akarnék kockás verzióval nyomulni, olyat kéne mint a Ratcher-ből, bár, ahogy haladok azt is 2020-ra fogom befejezni. :D -
Kizárt...PS4/Pro-ra lesz a játék, nem PC-re. :D
PS4-en jó estebe csak néha esik majd 28-29-re, Pro-n meg 4 hónap múlva lesz 45-50 körüli. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.03. 23:28:20 -
Nem is értem. Jak-ből már van egy 60fps-es HD collection PS3-ra,akkor legalább azt dobnák már át + a Jak X
Na nem mintha én játszanék már bármelyikkel is, mindegyik megvolt már legalább 3x :)
Utoljára szerkesztette: Seth, 2017.04.03. 22:25:36 -
legalább 60 fps lesz...talán :D -
Ha már újrahasznosított konzolgeneráció ez a mostani, legalább a grafikát tegyék már kicsit helyére, a kurva életbe.....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.03. 22:07:40 -
Iszlám, aszimilálodni kell :D -
Evoluti0N #71981 Néztem éppen, h ez milyen nyelven van.
-
Április 6tól lesz dishonored 2 trial. Első 3 mission, ami jó 4-5 óra. Akinek kimaradt nézzen rá, mert jó kis játék volt. -
Baszus. Botrányosan írok, legközelebb telefonról nem írok :D -
Botráby hogy elkúrták ezt az apb t.azon kívűl hogy a texturák ilyen rondák nég a contrastal és shadowal is baj van. Pc n egyáltalán nem ilyen. És egyenlőre teljwsen játszhatatlan nert úgy szaggat mint a fene. Amit biztos meg fognak oldano de hogy ilyen grafikájú cuccot egy év munka alatt nen tudnak 60fpa be átültetni csak low texturával meg AA nélkül az vicces. Mi a tököm egyáltalán az a soft launch?! Na mindegy megyek vissza addig no mans sky-ozni. Már 60órát beletoltam és sehol nem tartok. Bázis építés freigter stb elégge sokat hozzárakott a játékhoz. Már a beleölt óra is kiszolgálta a maga 20euroját. Csak így tovább. -
Dark Souls III - The Ringed City - No HUD - Part 4
Vágom az első sárkesz mozdulatait, megvannak számlálva a napjai.
Szenvedősen de meglsz nemsokára. :D -
Ez day 1 lesz az tuti. Ismerve NRt a storymód jobb lesz, mint az elmúlt jó pár év DC film termése :D
-
Bandicoot #71975 Ezt a konzolok szervize közölte poénból 1-én. -
-
Az egy dolog hogy kamu, de félrevezetés is megy benne.
Zelda NEM használ második képernyőt, sem érintőképernyőt ( csak motion sensort ) Kiherélték a WiiU verzióból is ( benne volt ) megjelenés előtt, hogy ne adjon többet mint a Switch verzió, ahol meg ugye eleve nincs már 2. képernyő.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.03. 09:37:35 -
Ja persze, tuti kamu.
Vicces lenne, így is kevés a seller cím, azt ezt is eleresztenék, az ciki lenen, még a wiiu is szerintem kár volt.
Meg ellent mond a logikának, ha sikeres, akkor kell pont hogy meg kellene tartani.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.04.03. 09:08:36 -
Ne vicceljünk már, természetesen kamu. PC-re meg úgyis lesz emulált wiiu verzió. -
The Legend of Zelda: The Breath of the Wild
A Nintendo Switch nyitócímeként berobbant The Legend of Zelda: Breath of the Wild vita nélkül az év egyik legfontosabb megjelenése, mely egészen elképesztő kritikai visszhang mellett a teljes internetet lázba hozta. A játék potenciáljának maximális kihasználása érdekében a Nintendo éppen ezért úgy döntött, hogy a címet elérhetővé teszi az összes jelenleg elérhető platformon. Igen, jól olvastad, legkésőbb év végén a BotW-t immár PS4-en, Xbox One-on és PC-n is kipróbálhatod, ráadásul a Switch érintőképernyőjének tulajdonságainak tökéletes imitációja miatt a játékhoz letölthetsz majd egy ingyenes applikációt, mely segítségével második képernyőként használhatod az okostelefonodat.
Forrás: Playboxkonzol, ez másodikán jelent meg de lehet hogy áprilisi tréfa? -
Remélem benevezel a Das3 DLC2-re mert vár 4 szuper bossfight. :D Csupa szenvedés, a mobokkal nem lesz bajod, de a Boss-okkal.... :D -
:D -
Ulthane #71967 Van elozo mentesed, amit vissza tudsz tolteni? -
Mindegy mennyiszer játszottad végig. Nem volt sikeres, nem hozták a kitűzött számokat, nem lesz folytatás.